جرم گوش از کجا به وجود می آید
جرم گوش را با نام موم گوش می شناسند که از بخش خارجی گوش ترشح می شود دو غده بانام sebaceous و apocrine موم تولید می کند. موم معمولا با گرد و خاک و مو همراه است و چون کانال گوش مثل یک تنگنا عمل می کند هرچه از گرد و خاک و مو باشد در آن قسمت گیر می کند. این جرم حالت چسبنده و درخشان دارد.اما این جرم از چیست و کجا به وجود می آید: چرک گوش از لایه بیرونی گوش ساخته شده است که فضایی است بین قسمت گوشتی گوش و لایه میانی . پوست لایه بیرونی گوش غده های ترشح کننده موم یا چرک را دارد. این ماده چسپنده بعد از تولید راهی به بیرون باز می کند که هنگام شست و شو خارج می شود.
نکات مهم در مورد موم یا همان جرم گوش
چرا به موم و جرم گوش نیاز داریم؟ وظیفه موم گوش چیست؟
جرم گوش وظایف مهمی ایفا می کند: 1- حفظ رطوبت کانال گوش که خشکی و خارش گوش جلوگیری می کند 2- حاوی مواد شیمیایی است که عفونت های داخلی گوش را از بین می برد 3- مثل پوششی بین
پرده گوش و خارج عمل می کند وقتی گرد و خاک و چیزهایی دیگر وارد گوش می شوند اجازه نمی دهند کاملا به گوش برسند.
آیا پاک کردن جرم گوش نیاز است؟
کودکان نیازی به پاک کردن گوش ندارند و اگر منظم موها شسته شود برای شست و شوی گوش ها هم کافی است. شما میتوانید گوش هایتان را با لیف بشویید اما از گوش پاک کن های پنبه ای ، اجسام نوک تیز برای پاک کردن گوش استفاده نکنید ، پرده ی گوش بسیار نازک و حساس است و ممکن است آسیب ببینند یا خون بیوفتد و استفاده از اجسام نوک تیز باعث می شود چرک ها عقب تر برود. در بعضی کودکان از یک یا هر دو گوش چرک زیادی تولید می شود اگر شما هم اینطور هستید به پزشک مراجعه کنید.
جرم گوش چیست و از کجا می آید؟