بدحجابی
را ه های جلوگیر ی از بد حجابی چیست؟
در رابطه با بد حجابی به عنوان یک پدیده اجتماعی باید ابتداء ریشه یابی شود و بعد از آن از راه صحیح با آن مبارزه شود. زیرا کسانی که بدحجاب هستند دارای انگیزه واحد نیستند و نمی توان نسخه واحد برای آنها پیچید و از یک راه از آن جلوگیری کرد.
بعضی از زمینه ها و ریشه های بدحجابی عبارتند از:
1- عدم آگاهی از حدود حجاب و ضررها و آثار بد حجابی در میان افراد جامعه.
2- عدم اعتماد به نفس و عدم استقلال شخصیت در مقابل افراد بی حجاب و مورد احترام قرار گرفتن توسط دیگران.
3- لجبازی با افراد با ایمان و با حجاب.
4- عدم برخورد صحیح از طرف افراد با حجاب (برخورد جذبی).
5- بد حجابی سیاسی با هدف تعرض به نظام جمهوری اسلامی.
6- بد حجابی به منظور بی بند و باری و خود فروشی.
7- بد حجابی به منظور آزاد کردن پتانسیل شور جوانی و نوجوانی.
8- بد حجابی به منظور خود نمایی، زیبا نمایی و حس زیبایی دوستی.
9- بد حجابی برنامه ریزی شده از طرف دشمنان با استخدام نیرو برای این کار.
10- بد حجابی ناشی از فشارهای مالی و اقتصادی.
موارد فوق بعضی از انگیزه های بد حجابی است و برای مبارزه موفق با بد حجابی باید ابتدا نوع آن را شناخت و از راه خاصی که برای مبارزه با آن موثر است وارد شد. این نکته بسیار حساس است که اگر انسان اشتباه کند نتیجه عکس می دهد. مثلا اگر با کسی که به علت عدم آگاهی از حدود حجاب یا بدون آگاهی از آثار و ضررهای آن بد حجاب است برخورد قضایی و فیزیکی شود نتیجه ای نخواهد داد یا نتیجه عکس می دهد.
همچنین اگر با کسی که با یک برنامه ریزی از طرف دشمنان نظام اجیر شده و پولی جهت اشاعه بدحجابی دریافت کرده است بخواهیم برخورد فرهنگی کنیم و آگاهی بدهیم نتیجه ای نخواهد داشت، زیرا مشکل این فرد عدم آگاهی نیست بلکه او آگاهانه در این زمینه قدم گذاشته است. در مورد این افراد برخورد صحیح، برخورد قضایی و فیزیکی پیش گیرانه است.
آن کسی که از سر لجبازی با افراد، بد حجاب شده است، باید با با احترام و محبت زمینه های لجبازی را از بین برد.
آن کسی که بد حجابی اش به منظور خود فروشی است، باید به سراغ انگیزه خود فروشی او رفته آن انگیزه را از بین برد.
به هر حال با شناخت دقیق از نوع بد حجاب و انتخاب راه مناسب، مبارزه با آن و هدایت افراد بسیار ساده می شود.
عکس های مبارزه با بدحجابی
در اين طرح كه در مياديني همچون ونك، صادقيه، هفتتير، هفتحوض و ... به مرحله اجرا گذاشته شده است، ماموران پليس با بدپوششان، مانكنهاي خياباني و افراد بدحجاب برخورد ميكنند.ماموران پليس پايتخت در ادامه اجراي طرح امنيت محله محور از بعدازظهر چهارشنبه طرح تشديد برخورد با بدحجابي و مانكنهاي خياباني را در تهران آغاز كردند.
در اين طرح كه در مياديني همچون ونك، صادقيه، هفتتير، هفتحوض و ... به مرحله اجرا گذاشته شده است، ماموران پليس با بدپوششان، مانكنهاي خياباني و افراد بدحجاب برخورد ميكنند.
ماموران پليس تهران عصر پنجشنبه اجراي اين طرح را توسعه داده و در اطراف مراكز خريد و تجاري بزرگ پايتخت مستقر شده و با افراد بدحجاب اعم از زن و مرد برخورد كردند.
پليس پايتخت اعلام كرده است كه طي روزهاي آتي مراحل ديگري از طرح برخورد با بدحجابان و مانكنهاي خياباني را به مرحله اجرا خواهد گذاشت.
سردار حسين ساجدينيا، فرمانده انتظامي تهران بزرگ چندي پيش از اجراي اين طرح خبر داده و گفته بود كه بزودي پليس طرحي را براي برخورد با بدحجابان در تهران به مرحله اجرا ميگذارد.
وي گفته بود كه برخورد با بدپوششي در دو مبحث توليدكنندگان، واردكنندگان غيرمجاز لباس و مصرفكنندگان صورت ميپذيرد به طوري كه همزمان با آغاز طرح تمامي مراكز توليدي و توزيعي البسه در شهر تهران شناسايي شده و هشدارهاي لازم در اين باره به آنان داده ميشود و بديهي است درصورت عدمتوجه به توصيهها اين مراكز پلمپ خواهند شد.
وي تاكيد كرده بود كه بعد ديگر اين طرح شامل استقرار گشتهاي ثابت خودرويي امنيت اخلاقي در ميادين، مجتمعهاي تجاري و خيابانها و نيز گشتهاي موتورسوار انتظامي و راهنمايي در بزرگراههاي شهر تهران است كه در اين مورد با افرادي كه وضعيت پوشش نامناسب دارند و از مصاديق بدپوششي است، برخورد لازم صورت ميپذيرد.
سردار احمدرضا رادان، جانشين فرمانده نيروي انتظامي نيز پيشتر با بيان اينكه پليس با موضوع بدپوششي برخورد ميكند، با برشمردن مصاديق بدحجابي گفته بود كه لباس تنگ و چسبان، روسري كه از دو سوي آن موي سر مشخص باشد، مانتوي بالاي زانو و شلوار تنگ از مصاديق بدپوششي است.
به گزارش ايسنا، سردار احمد روزبهاني، رييس پليس امنيت اخلاقي ناجا نيز اخيرا با بيان اينكه شرع ميزان حجاب را مشخص كرده است، گفته بود ما به كساني كه آرايش مو و صورتشان خلاف عرف و شرع جامعه است اما افرادي كه مانكنگونه هستند و به مكتب، ارزشها و انقلاب به نوعي دانسته يا نادانسته دهنكجي ميكنند برخورد ميكنيم و ضمن انتقال آنان به مقر پليس با خانواده آنان تماس گرفته و از آنان ميخواهيم كه لباس مناسبي براي آنان بياورند.
وي با بيان اينكه پليس از اين افراد تعهد ميگيرد تاكيد كرده بود كه اگر اين افراد مجددا اقدام به تكرار رفتارهاي ناهنجار خود كنند براي برخورد قضايي به مقام قضايي معرفي ميشوند.