اختلاس های مهم 18 ماه گذشته در ایران
اختلاس های مهم 18 ماه گذشته در ایران
گروه اقتصاد، بابك اخوت: شايد اختلاس سههزار ميليارد توماني اخير براي مردم كشورمان يك بمب خبري ويژه بود كه به هر دليلي در شرايط سياسي امروز به يكباره مطرح شد و در پي آن رگبار گزارشها و مصاحبههاي مختلف به رسانهها راه يافت اما اين تنها اختلاس مهم كشور نبود و قطعا آخرين آن نيز نخواهد بود. گذري سطحي به انواع اختلاسهاي روي داده طي حدود يكسالونيم اخير در كشور، نشان ميدهد نظام بانكي ايران به دلايل مختلف، ماهانه شاهد اختلاسهاي مختلف بوده كه در مواردي رقم آنها به بيش از يكهزار ميليارد ريال هم رسيده است. اختلاسهاي اخير از موضوع هدفمند كردن يارانهها و حتي به مسكن مهر هم رسيده است. اينها همه طرحهايي بودند كه دولت، رقمهاي سنگيني در آنها براي قطعي كردن وعدههاي خود پرداخت كرد و بدون در نظر گرفتن مسايل نظارتي و تنها براي اجرايي كردن برخي افكار خود، زمينهسازي سوءاستفادههاي متعدد را در آنها براي افراد فرصتطلب فراهم كرد. در اين ميان، سيستم بانكي ايران با وجود ادعاي رييس كل آن بيشترين سهم را در برآورده كردن آرزوي اختلاسكنندگان در اختيار گرفت تا مسوولان نظام بانكي كشور به اين فكر بيفتند كه در اين سيستم عريض و طويل و پربخشنامه راههاي گريز متعددي نيز براي قانونگريزان فراهم شده كه از ديد كارشناسان و مسوولان آن به دور مانده است. نكته مهم اينكه موضوع جعل اسناد بانكي و سوءاستفاده كارمندان بانكها از موقعيت خود، اختلاس را به يكي از راحتترين مسيرهاي كسب مال نامشروع در كشورمان تبديل كرده و اين درحالي است كه مسوولان در خواب سنگيني به سر ميبرند. گزارش پيشرو نگاهي گذرا دارد بر برخي از مهمترين و جالبترين اختلاسهاي يكونيم سال اخير در كشور كه برخي از آنها با وجود بزرگي در هياهوي بهوجود آمده در خبرهاي ديگر گم شدهاند.
گل سرسبد اختلاسهااختلاس سههزار ميليارد توماني كه ديگر گفتن ندارد، همه چيز را در مورد آن همگان گفتهاند و پاي برخي جريانات سياسي هم به آن باز شده است. بههر حال بانك صادرات و هفت بانك ديگر نيز در اين اختلاس بزرگ سهيم بودهاند.
اختلاس و ارتشاي ميلياردي در استانداري تهران
چند روز قبل از بمب خبري اختلاس سههزار ميلياردي، خبرها از اختلاس ميلياردي در استانداري تهران رسانهها را به خود جلب كرده بود. در اين اختلاس 11ميليارد ريال از وجوه استانداري تهران به حساب فردي فرصتطلب واريز شده بود. همگان كه فكر ميكردند سازمان بازرسي، اخبار رسانهها را تكذيب خواهد كرد، پورمحمدي، رييس اين سازمان در گفتوگويي كه با خبرنگاران اراكي داشت، رسما اعلام كرد پروندههاي اختلاسهاي خرد و كلان در زمان استاندار فعلي و دورههاي گذشته موجود است. اين مقام قضايي در پاسخ به خبرنگاران اظهار داشت: «هم پرونده ميلياردي داريم و هم پرونده خرد، در برخي استانهاي ديگر هم پرونده داشتيم كه در حال رسيدگي است.» (سايت آفتاب-31/5/90)
اختلاس 5/6ميليارد ريالي در دانشگاه هنر اصفهان
پديده اختلاس تنها به حوزههاي بانكي منوط نيست بلكه دانشگاههاي كشور نيز از آن بيبهره نماندهاند. طي يك سال و نيم اخير دانشگاههاي تهران، زنجان و اصفهان نيز با اين مساله دست به گريبان بودهاند. به گونهاي كه در دانشگاه هنر اصفهان، راننده رييس دانشگاه كه يك كارمند ساده بيش نبوده و هيچ مسووليت ديگري نداشته، موفق شده با روشي نه چندان پيچيده، بيش از 650ميليون تومان از پولهاي اين دانشگاه را اختلاس كند و متواري شود. در اين نمونه نيز مساله جعل پايه و اساس اختلاس بوده است. چك با امضاي جعلي از طرف شعبه بانك ملي مرتبط با دانشگاه در خيابان حكيم نظامي نقد ميشود و به همين راحتي يك اختلاس ميليوني ديگر شكل ميگيرد. (فرارو- 27/6/90)
اختلاس ششميليارد ريالي در بانك شعبه سياهكل
وقتي بزرگان در شهرهاي بزرگ اختلاسهاي چند صد ميليارد توماني ميكنند، فرصتطلبان هم در شهرهاي كوچك بيكار نمينشينند و از فرصتهاي پيش آمده كمال استفاده را ميكنند. نمونه آن در شهر سياهكل است كه كارمند يكي از بانكها به جرم 659ميليون تومان اختلاس و برداشت از حساب مشتريان، دستگير و روانه زندان ميشود. (ايسنا- 20/6/90)
اختلاس ميلياردي در استان خوزستان
اما در خوزستان هم يك كارمند بانك براي جلوگيري از ورشكستگي دست به اختلاس حدود 40ميلياردي زد. استان خوزستان با پرونده اختلاس سههزار ميليارد توماني بيشتر بر سر زبان افتاد و مبالغ چندميليارد توماني ديگر براي پروندههاي اختلاس اين استان رقمهاي بزرگي نيست، رييس پليس آگاهي خوزستان از دستگيري كارمند يكي از بانكهاي اين استان كه مبلغ سهميلياردو 900 ميليون ريال اختلاس كرده بود، خبر داد.متهم اين پرونده علاوه بر صندوقداري، مسووليت فعاليت امور اعتباري شعبه خود و نيز سيستم تسهيلات را نيز در اختيار داشته كه به راحتي موفق به انجام اين اختلاس شده است متهم در حال ساختن دو پروژه 10 واحدي در اهواز بوده كه براي جلوگيري از ورشكستگي از اسفند 1389 اختلاس خود را آغاز كرده است. (ايسنا- 15/6/90)
اختلاس ميلياردي براي خريد گوسفند
اينبار نوبت مسوولان استان چهارمحال و بختياري شد تا خبر اختلاس جديدی را بدهد. در اين پرونده از كشف اختلاس پنجميليارد ريالي در يكي از بانكهاي استان و دستگيري متهم خبر داده شد. به گفته مسوولان انتظامي استان در بررسي اسناد و مدارك موجود معلوم شد كه متهم به عنوان كارمند بانك شعبه شهرستان بن و سپس شهرستان فرخشهر اشتغال داشته و برخلاف قوانين و مقررات و با سوءاستفاده از موقعيت شغلي، طي چندين مرحله و با انجام اعمال غيرقانوني در سيستم بانكي، مبالغي از مشتريان تحت عنوان فروش اوراق مشاركت و افتتاح سپرده اخذ و با تعيين سود براي اوراق و اسناد فرضي با درج مهر بانك به مشتريان رسيد داده و اين در حالي است كه اين وجوه در حسابهاي بانك منعكس نشده است. برزويي، يكي از مسوولان انتظامي استان چهار محال و بختياري افزود: متهم در اعترافات خود اعلام كرد كه مبلغ پنجميليارد ريال را پس از اختلاس گوسفند خريداري كرده است. (دنياي اقتصاد- 2/6/90)
اختلاس ميليوني از طريق وام ازدواج
شش نفر از كارمندان و افراد دلال با تشكيل باندي از طريق دريافت و صدور وام ازدواج به اختلاس ميليوني از طريق يكي از بانكهاي پاكدشت اقدام كردند. ماموران انتظامي در تحقيقات خود دريافتند كه سه نفر از كاركنان اين بانك با همدستي سه دلال و سازنده مهرهاي جعلي با تشكيل باندي در پوشش صدور وام ازدواج اقدام به تشكيل پرونده جهت دريافت وام براي ۲۵ نفر از افراد كرده و با اين روش تاكنون مبالغ كلاني را اختلاس كردهاند. (مهر- 6/3/90)
اختلاس چندصدميليوني از بازيكنان ليگ برتر
اختلاس بالا و پايين، سياسي و غيرسياسي ندارد، حتي دامن فوتباليستهاي ليگ برتر را هم بهراحتي ميگيرد. اينبار فردي در كسوت يك مميز دارايي اقدام به كلاهبرداري ميليوني از گروهي از فوتباليستها كرده و بابت اين كلاهبرداري بزرگ تحت پيگرد قانوني است. از آنجاييكه فوتباليستها به پرداخت ماليات حساس هستند، فرد يادشده با آگاهي از اين موضوع از هر بازيكن يك تيم ليگ برتري مبالغي سنگين دريافت و از آنها سوءاستفاده مالي كرده است. اين شخص از قرار معلوم تا به امروز به بيش از 200ميليون تومان اختلاس مالي اعتراف كرده است.(خبرآنلاين- 3/5/90)
اختلاس 1390ميلياردي در سال 1390
پيش از طرح اختلاس سههزارميليارد توماني و حتي پيش از موضوع اختلاس ميلياردي در استانداري تهران موضوع پرونده اختلاس1390 ميليارد ریالی از بانك ملي در استان هرمزگان در اواخر مردادماه، مطرح شد و البته چندان هم بازتاب نيافت! مردم در اين دو سال اخير آنقدر پرونده اختلاس ميلياردي و چند دهميلياردي ديده بودند كه ديگر در مقابل اين روندههاي بزرگ واكنشي نشان نميدادند! علي عليا، رييس كل دادگستري استان هرمزگان درخصوص اين پرونده اعلام كرده بود رسيدگي به يك پرونده اختلاس 139ميليارد توماني از بانك ملي در بندرعباس را در دستور كار قضات اين استان قرار داده است. (ايسنا- 24/5/90)
اختلاس 46ميلياردي در بانك تجارت
بانك تجارت نيز از جمله ديگر بانكهايي بود كه با معضل اختلاس دست به گريبان شد. يك متهم زن توانسته بود بيش از 27ميليارد ريال از اين بانك اختلاس كند. وي كارمند بانك تجارت بوده كه با سوءاستفاده از موقعيت شغلي خود و با دخلوتصرف غيرمجاز در حساب مشتريان اقدام به اختلاس كرده است. از سوي ديگر در اين پرونده دو متهم ديگر نيز با ارقام 13 و ششميليارد ريالي وجود دارند كه آنها نيز از كارمندان همين بانك بودهاند. (ايسنا- 8/5/90)
اختلاسهاي ميلياردي در چهار بانك كشور
رقمها و تعداد اختلاسها از سيستم بانكي تحت نظارت بانك مركزي آنقدر زياد شده كه شعبههاي رسيدگيكننده ديگر خبر تنها يك اختلاس را نميدهند بلكه وقتي خبر به رسانهها ارسال ميشود، شامل چندين اختلاس از بانكهاي مختلف است. در اين مورد هم شعبه پنجم بازپرسي دادسراي ناحيه 22 امور اقتصادي خبر از اختلاس در بانكهاي ملي، سپه، رفاه كارگران و ملت داده است. مبلغ 900هزار و 800 دلار آمريكا در بانك ملي، تحصيل 196ميليارد مال نامشروع از بانك سپه و اختلاس يكي از كارمندان رسمي بانك رفاه كارگران و كلاهبرداري يكصد و 44 ميليارد ريالي از بانكهاي ملي و ملت با هم مجموع اين اختلاسها را تشكيل ميدهد. مجموعا رقم اين اختلاسها به بيش از 350ميليارد ريال ميرسد. (همشهري- 8/5/90)
آخرين وضعيت رسيدگي به يك پرونده اختلاس بانكی
مرداد 90- دوباره خبري از اختلاس البته اينبار هم اسم بانك مربوطه در رسانهها منتشر نشده اما سايت خبري صراط در خبر خود آورده بود: سريال دستگيري مديران و كاركنان متهم به فساد در يكي از بانكهاي دولتي همچنان ادامه دارد. اين سايت نوشته بود: طي روزهاي اخير تعدادي از كاركنان شعب استاني اين بانك مهم دولتي به جرم اختلاس و حيف و ميلکردن بيتالمال بازداشت شدهاند. گفته ميشود با بررسي نهادهاي نظارتي، يكي از روسای شعب (آقايش) به همراه دو معاون و دو كارمندش بهواسطه اختلاس يكميلياردي بازداشت شدند. (سايت صراط- 23/5/90)
اختلاس در بانك ايران و ونزوئلا
اختلاس در ايران فقط گريبان بانكهاي ايراني را نگرفت. بانك ايران و ونزوئلا هم از جمله بانكهايي بود كه از فروردين سال گذشته به اين سو با معضل اختلاس روبهرو شد. مديرعامل جديد بانك توسعه صادرات خبر اين اختلاس را در نشست خبري خود داد. وي با بيان اينكه فعاليتهاي بانك ايران و ونزوئلا به دليل همكارينكردن سيستم بانكي مبتني بر پشتوانه آمريكايي فقط محدود به پروژههايي شده است كه ايرانيها در آنجا حضور دارند ، گفت: اخيرا در بازرسيهايي كه از شعبه بانك ايران و ونزوئلا از سوي هيات ايراني به عمل آمد، مشخص شد كه رييس شعبه ونزوئلا بانك رقم ۲۰هزار دلار از منابع بانك را برداشت كرده كه او در حال حاضر در زندان به سر ميبرد. (ايسنا- 14/4/90)
اختلاس 73ميلياردي كارمند بانك صادرات
يكي از كاركنان بانك صادرات استان كهگيلويه و بويراحمد به اتهام اختلاس 73ميليارد ريالي از شعب اين بانك، با قرار بازداشت موقت از سوي مقام قضايي روانه زندان شد. وي مسووليت صندوق شعبه را بر عهده داشته و در اقدامي ابتكاري، به صورت تلفني از دايره خزانه بانك تقاضاي وجه نقد براي اين شعبهها را ميكرد و دايره خزانه بانك نيز وجه درخواستي را به همراه سند حسابداري به خود وي تحويل ميداد. متهم ضمن اينكه اسناد حسابداري را در دفتر و سيستم رايانهاي ثبت نميكرد، وجه ارسالي از خزانه را مورد استفاده شخصي قرار ميداد. (ايسنا- 5/2/90)
اختلاس در سفارت ايران در پاريس
اختلاس ايرانيها فقط منوط به سرزمين مادري نيست، مثل اينكه در اين دو سال اخير فرصتها براي فرصتطلبان حتي در سفارتخانههاي ايران نيز فراهم شده است! در يك مورد اخير بيش از يكسال از اختلاس 600هزار يورويي در سفارت ايران در فرانسه گذشته و با اين وجود مهر سكوت بر لب مسوولان جا خوش كرده است. اين خبر را روزنامه لوموند چندي پيش با متهم كردن سفارت ايران اعلام كرده بود كه برخي كارمندان سفارت ايران با روشهاي عجيبي هزاران هزار يورو را از حساب سفارت به حسابهاي شخصي خود ريختهاند! (سايت آتي نيوز- 14/2/90)
اختلاس 84 ميليون درهمي از بانك ايراني در دوبي
اوايل امسال خبر اختلاس 84ميليون درهمي از بانك صادرات شعبه دوبي در رسانههاي داخلي منتشر شد كه در پي آن فرد متهم به اختلاس و كلاهبرداري از بانك صادرات ايران به سه سال حبس و بازپرداخت مبالغي كه كلاهبرداري كرده بود، محكوم شد. فرد اختلاسكننده مديرعامل شركتي در دوبي بود كه با جعل اوراق بازرگاني اقدام به اخذ مبلغ 84ميليون و 600 هزار درهم از بانك صادرات ايران شعبه دوبي كرده بود. (ايسنا- 21/2/90)
كشف شبكه اختلاس در دانشگاه تهران
دانشگاه تهران هم از بحث اختلاس عقب نيفتاد! امسال معاون اداري و مالي دانشگاه تهران از كشف يك شبكه سازمان يافته اختلاس در يكي از بخشهاي دانشگاه تهران خبر داد كه البته به ادعاي وي طي سالهاي متمادي اقدام به اختلاس مالي ميكرده است. وي افزوده بود: هماكنون اعضاي اين شبكه شناسايي شدهاند و اعضاي كليدي آن تحت نظارت هستند. اگرچه معاون دانشگاه تهران رقم اختلاس را اعلام نكرده بود اما اگر اختلاس كشف شده ميلياردي نبود احتمالا رسانهاي نميشد. (تابناك- 26/2/90)
اختلاس مشترك از بانك تجارت و ايران خودرو
اواخر سال گذشته استان زنجان شاهد برگزاري دادگاه رسيدگي به اختلاس از بانك تجارت به مبلغ هشتميلياردو 34ميليون ريال و كلاهبرداري نماينده ايران خودرو به مبلغ ششميلياردو 216ميليون ريال در محل دادگستري استان زنجان بود. اين پرونده با 141 شاكي شامل كلاهبرداري، اختلاس و تحصيل مال نامشروع بوده است. (ايرنا- 19/12/89 )
اختلاس در دانشگاه علوم پزشكي زنجان
اين بار دانشگاه علوم پزشكي زنجان شاهد اختلاس پنج ميليارد ريالي يكي از كاركنان امور مالي اين دانشگاه بود. اين در حالي بود كه به ادعاي معاون پشتيباني اين دانشگاه، كارمند خاطي از تيرماه 82 عمل مجرمانهاش را آغاز كرده بود. نكته جالب اين بود كه نماينده زنجان در مجلس شوراي اسلامي در رابطه با ميزان اين مبلغ گفته بود: اعداد مختلفي از 300ميليون تا يك ميليارد تومان اعلام شده كه بهتر است صبر كنيم تا همه چيز مجاري قانوني خودش را طي كند! (الف- 8/11/89)
اختلاس سهميلياردي كارمند يك بانك در اصفهان
كارمند يكي از بانكهاي سطح شهر اصفهان، بيش از سهميلياردو700ميليون ريال وجه نقد از سيستم بانكي اين استان اختلاس كرد و مبالغ اختلاس شده را به حساب يكي از دوستان خود واريز كرده بود. (آفتاب- 24/11/89)
اختلاس در سازمان بهينهسازي سوخت
با اعلام گزارش از سوي اداره كل حقوقي و قضايي معاونت اقتصادي وزارت اطلاعات يك پرونده در دستور كار مجتمع قضايي امور اقتصادي قرار گرفت و پس از تحقيقات مقدماتي در دادسرا و تنظيم كيفرخواست با موافقت سرپرست دادسراي امور اقتصادي، پرونده براي رسيدگي به يكي از شعب دادگاه عمومي استان تهران مستقر در مجتمع قضايي امور اقتصادي ارسال شد. در اين پرونده هفت متهم روي هم ميلياردها ريال از سازمان بهينهسازي مصرف سوخت اختلاس كرده بودند. (عصر ايران- 15/10/89)
اختلاس از يك اداره از سوي سرايدار
مثل اينكه اختلاس بيماري واگيرداري در كشور شده كه به سرعت در حال اپيدمي شدن است! حالا نهتنها افراد بزرگ و وابسته به برخي جريانها اختلاسها بزرگ ميكند بلكه آدمهاي كوچك هم مزه اختلاس را بد نديدهاند. سرايدار يكي از ادارات دولتي واقع در شرق كشور با سوءاستفاده از اعتماد كاركنان و رييس اداره، به صورت مخفيانه به مهرها و سربرگهاي اين شركت دسترسي پيدا كرده و از آنها براي كسب مال نامشروع بهره ميبرده است. او در مواقع مختلف، حوالههاي جعلي تهيه كرده و آنها را ميفروخته است كه منجر به دريافت مبالغ مختلفي از سوي اين سرايدار شده است. (سايت آتي نيوز- 14/10/89)
اختلاس سهميلياردي از هدفمند كردن يارانهها
اختلاسكنندگان البته سري هم به موضوع هدفمند كردن يارانهها زدهاند و اين طرح بزرگ دولت را نيز بينصيب نگذاشتهاند. قضيه به اين صورت بوده كه سه نفر با وارد كردن اطلاعات كاملا جعلي، تعدادي از خانوارهاي خودساخته، اقدام به اختلاس كردهاند. گفته ميشود اين افراد از اين طريق حدود 300ميليون تومان پول به جيب زده بودند. (خبر آنلاين- 20/10/89)
1500ميليارد ريال اختلاس در يك تعاوني مسكن
در اين پرونده مديرعامل و اعضاي هيات مديره وقت شركت تعاوني مسكن كارگران برق تهران به عنوان متهمان اصلي پرونده تحت پيگرد قانوني قرار دارند. تاكنون در حسابرسيهاي به عمل آمده نيز مشخص شده، آنها براي اجراي پروژههاي شهرك آبعلي، شهرك نور رودهن، مجموعه 567 واحدي مالك اشتر بزرگراهآهنگ، مجموعه 66 واحدي پونك، شهرك حكيميه تهرانپارس، مجموعه صد واحدي محله جشنواره در تهرانپارس، برج تجاري مسكوني زيتون در خيابان آزادي، مجموعه هشتگرد و خريد زمين ششهزار متري كامرانيه ـ كه عمدتا برخلاف اساسنامه شركت تعاوني و بدون اجازه مجمع صورت گرفته - بيش از 150ميليارد تومان اختلاس و كلاهبرداري كردهاند! (روزنامه ايران- 19/10/89)
بازداشت شهردار سابق به اتهام اختلاس
شهردار سابق منطقه سه تهران (كه مدت بسيار كوتاهي نيز در اين سمت بود) سال گذشته به اتهام اختلاس بازداشت شد و رسيدگي به اتهام اين فرد در مراجع قضايي در حال پيگيري است. او در روزهاي ابتدايي آبان سال گذشته حكم فعاليت دريافت كرده بود و هنوز يك ماه از انتصابش در اين سمت نگذشته بود كه اين فرد بركنار و سپس دستگير شد. وي پيش از آن معاون عمراني اسبق استانداري تهران بود. (عصر ايران- 12/10/89)
اختلاس هزارميلياردي در مسكن مهر
مسكن مهر هم با بحث اختلاس ناآشنا نبوده است. در جريان رسيدگي به پرونده مسكن مهر در استان قزوين اختلاس يكصد ميليارد توماني افشا شد. اگرچه به گفته يكي از مسوولان قضايي اين استان در شوراي مسوولان قضايي استان قزوين در جريان رسيدگي به پرونده مسكن مهر اقدامات لازم انجام شد تا جلو اين اختلاس گرفته شود. (روزنامه وطن امروز- 13/9/89)
اختلاس هزارميلياردي يك مدير دولتي
رسانههاي خبري سال گذشته از اختلاس هزارميلياردي مديرعامل مجتمع پتروشيمي ايلام كه نزديك پنجسال است مسووليت اين مجتمع را عهدهدار است، خبر دادند. او به همين اتهام نيز روانه زندان شده است. يكي از نمايندگان استان ايلام با تاييد اين مساله تصريح كرده بود: متاسفانه چنين مسالهاي رخ داده است و آقاي (د. ف) مدير عامل پتروشيمي ايلام به اتهام اختلاس در بازداشت بهسر ميبرد. (ايسنا- 11/9/89)
اختلاس ميلياردي اين بار در بابلسر
كارشناسان پليس آگاهي شهرستان بابلسر در استان مازندران، كارمند متهم به اختلاس ۳۶۰ميليون توماني يك موسسه اعتباري را شناسايي و دستگير كردند تا استان مازندران هم از جمله استانهايي شود كه دست اختلاسگران در سيستم پولي آن بازتر از ديگر استانها باشد. (خبرآنلاين- 29/8/89)
اختلاس 35ميلياردي در ايران خودرو
اختلاسگران از شركت ايران خودرو كه 350 ماشين را فروخته بودند و 35ميليارد ريال به جيب زده بودند، اين بار در فرودگاه مهرآباد دستگير شدند. ايران خودرو و اساسا شركتهاي خودروسازي به علت گردش نقدينگي بالا و سيستم پيچيده فروش و مالي معمولا از جمله سهلترين مسيرها براي سوءاستفادهكنندگان است تا راحتتر جيب مبارك را پر كنند و به اختلاسهاي ميلياردي بپردازند. البته اين پرونده اوايل ارديبهشتماه تشكيل شده بود و در نهايت، آبان ماه متهمان دستگير شدند. (سايت پليس- 25/8/89)
400ميليارد اختلاس در هشت پرونده اختلاس كرمانيها
اوايل نيمه دوم سال گذشته دادستان كرمان هم به يكباره از پيگيري هشت پرونده اختلاس و تخلف مالي ظرف 14ماه گذشته در دستگاههاي دولتي استان خبر داد. در خبر آمده بود: اختلاس 36ميليارد توماني در يكي از شعب بانك كشاورزي كرمان دو متهم دستگير شدهاند. او اختلاس دو ميليارد و صدميليون توماني در بانك ملت ارزوييه را از ديگر موارد اختلاس در استان عنوان كرده و يادآورشده بود: سوءاستفاده 940ميليون توماني دو نفر از كاركنان شهرداري در اجراي طرح كمربندي شرقي كرمان اختلاس 800ميليون توماني چهار نفر در اجراي پروژههاي ميراث فرهنگي كه منجر به دستگيري متهمان و استرداد كل مبلغ اختلاس شده به بيتالمال شد. اختلاس 320ميليون توماني برخي كاركنان رده مياني شركت آب و فاضلاب استان كه اين شركت تخلف را گزارش كرده بود، اختلاس و تصرف غيرقانوني در شوراي اسلامي بخش مركزي كرمان به مبلغ 206ميليون تومان كه منجر به دستگيري سه نفر و استرداد كل مبلغ به بيتالمال شد، اختلاس 300ميليون توماني در بانك كشاورزي گلباف دستگيري يك متهم و استرداد بخش عمده اين مبلغ را در پی داشت و سوءاستفاده مالي بيش از صد ميليون توماني در شركت زغالسنگ كرمان از جمله اختلاسهاي صورتگرفته در دستگاههاي اجرايي استان ظرف 14ماه گذشته است. (ايرنا- 9/7/89)
اختلاس 40ميلياردريالي در بابل
شهريور 89- اختلاس صندوق قرضالحسنه كشاورزان بابل، مردم را به خيابانها کشاند. اين تجمع اعتراضآميز مردم به دليل اختلاس 40ميليارد ريالي صندوق قرضالحسنه فوق بود. گفتني است در گذشته نيز صندوق قرضالحسنه مهدي موعود(عج) بابل نيز مبلغ 380ميليارد ريال به 28هزار سپردهگذار بدهكار بود كه مشكل با صبر و تحمل و همكاري خود مردم حل شد. (سايت شمال نيوز- 11/2/89)
اختلاس چهارميلياردي كارمند متخلف يكي از بانكها
تير 89- دوباره بانكها حرف اول در اختلاس را ميزنند. اين بار حسابدار يكي از بانكها كه با اقدامات متقلبانه خود بيش از چهارميليارد ريال اختلاس كرده بود، شناسايي و دستگير شد. البته استان مازندران مامن اصلي اين فرد كلاهبردار بود. (ايسنا- 13/4/89)
اختلاس 30ميلياردي يك كارمند مخابرات
خرداد 89- اختلاس اين بار به مخابرات رسيد. مديرعامل مخابرات مازندران اوايل سال گذشته از اختلاس سهميليارد توماني در يكي از واحدهاي اين شركت خبر داد. اين سوءاستفاده در يكي از واحدهاي حقوق كاركنان انجام شد و فرد متخلف مبالغي را كه در اختيار وي قرار ميگرفت، به حساب خود واريز ميكرد. فرد متخلف در بازجوييهاي اوليه به اختلاس اعتراف كرده و يكميليارد و 500ميليون تومان را هم پس داده است. (واحد مركزي خبر- 19/3/89)
به نقل از روزنامه شرق
مطالب مشابه :
اختلاس های مهم 18 ماه گذشته در ایران
اختلاس های حسابهاي شخصي خود ريخته هايي شود كه دست اختلاسگران در سيستم
اختلاس های مهم 18 ماه گذشته در ایران
شب های روشن - اختلاس های مهم 18 ماه گذشته در ایران - - شب های روشن
رشوه در نظام اداري نويسنده :آقاي عباس ايزدي
راغب در مفردات گفته است كلمه سحت به معنای پوسته ای است كه دور ريخته گران تر ازقيمت از
مادر يكي از شهداي فتنه 88 فتنه گران عاشوراي 88 همرديف لشكريان عمرسعد هستند
حمايت دفتر رئيس جمهور از اختلاسگران. او به صندوق ريخته گران و منحرفان يكي از
فرازهایی شگفتانگیز از آخرین لحظات شهید تامجی اندرسون ـ قسمت اول
اختلاس 3 میلیون این شهید گرانقدر که در سال ۱۳۷۷به سرزمین هم كلي سجاده و تسبيج هم ريخته
عزاداری یزیدی..
اختلاس. رشا و ارتشا گران فروشی است كه حركت تبديل به بنياد يعنی عادت شده و محتوای ظرف
دوره ی کار اموزی رایگان بیمه قسمت سوم
راي پرونده اختلاس بيمه گران لندن از به دريا ريخته شده و يا
متن كامل جوابيه فردين رحماني به نماينده تاكستان امير طاهرخاني
آقاي وكيل چه كسي با يكي از حاميان سرسخت فتنه گران ديدار اگر اختلاس صورت زمين ريخته
برچسب :
اختلاس ريخته گران