سازمان میادین و ساماندهی مشاغل شهری شهرداری اصفهان

سازمان میادین و ساماندهی مشاغل شهری شهرداری اصفهان

 

توسعه شتابان و بی رویه شهرنشینی و تحولات کالبدی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی شهرها از یک طرف و عدم نظارت، کنترل و مدیریت جامع و مبتنی بر استراتژی مشخص از طرف دیگر، در زمینه زندگی در شهر، نارسایی هایی بوجود خواهد آورد که در بسیاری از موارد به صورت مسایل حاد جلوه گر می شود، در راستای جلوگیری از بروز این مشکل شهری در حیطه توزیع میوه و تره بار و استقرار مشاغل شهری، سازمان میادین میوه و تره بار و ساماندهی مشاغل شهری که حاصل ادغام دو سازمان: میادین میوه و تره بار و مواد غذایی (تاسیس 1365) و ساماندهی صنایع و مشاغل شهری (تاسیس 1367) بود، از سال 1377 تحت نام موجود به فعالیت و خدمت رسانی به شهروندان مشغول شد.

اين سازمان عليرغم برخورداري از يك شخصيت حقوقي مستقل، وابسته به شهرداري اصفهان است و طبق اصول بازرگاني به صورت خودگردان و خودكفا اداره مي شود كه برابر اساسنامه عمده فعاليت آن، اداره ميادين ميوه و تره بار و ساماندهي مشاغل شهري مي باشد و ماموريت سازمان ایجاد تسهیلات لازم جهت تهیه و توزیع میوه و تره بار و فرآورده های کشاورزی برای حمایت از تولیدکنندگان و هدایت چرخه تولید تا توزیع آنها و همچنین ساماندهی به مشاغل شهری با رعایت طرح های جامع، تفضیلی و مقررات موضوعه مي باشد.

 

چشم اندازی که سازمان برای دستیابی به آن تلاش می کند:

دستیابی به شهری برخوردار از محیط های کسب و کار مطلوب و بهره ور مشاغل شهری، با رعایت شاخص های توسعه پایدار و منطبق بر هویت اسلامی و ایرانی

 

 برای دستیابی به این چشم انداز شعار محوری زیر را به عنوان خلاصه ایی از بیانیه ماموریت خود برگزیده است:

 بهبود رابطه تولیدکنندگان و مصرف کنندگان کالا و خدمات با بهره گیری از توسعه هدفمند شبکه توزیع استاندارد

 

 در ادامه بخشی از فعالیت های صورت گرفته در سازمان به طور خلاصه تقدیم می گردد

 

میدان مرکزی میوه و تره بار

     وجود زیرساخت های کارآمد و سرمایه های ارزشمند از جمله ویژگی های منحصر به فردی است که در صورت سازماندهی مناسب، شهر اصفهان را در مسیر تحولات جهانی قرار خواهد داد. در شرایط فعلی پاسخگویی مؤثر به اهداف برنامه های توسعه شهری ایجاب می کند که هدف و محور تحولات اقتصادی – اجتماعی، تولید و توزیع بهینه محصولات مورد نیاز شهر باشد. به عبارتی لازم است پروژه ها و فعالیت های عمرانی شهر به گونه ای سازماندهی شوند که ایجاد مراکز تولید و شبکه های توزیع در حوزه صنایع و خدمات شهری به تحولات اقتصادی – اجتماعی مورد نظر منجر گردد.

بر همین اساس و با توجه به نیاز شهر، شهرداری اصفهان، ایجاد و تاسیس میدان مرکزی میوه و تره بار را وجهه همت خود قرار داد و در موقعیتی مناسب (6 کیلومتری شرق اصفهان - مسیر جاده اصفهان – نائین) میدان مرکزی میوه و تره بار را با هدف ایجاد تسهیلات لازم در امر تهیه و توزیع میوه و تره بار و فرآورده های کشاورزی به منظور حمایت از تولیدکنندگان و مصرف کنندگان  احداث کرد.

از ویژگیهای خاص این مکان، همجواری با جاده کمربندی شرق اصفهان، دسترسی سریع به مبادی ورودی شهر، نزدیکی به فرودگاه بین المللی اصفهان و ایستگاه راه آهن بین شهری است.

میدان مرکزی دارای عرصه ایی بالغ بر 190هکتار است که تا کنون در 000/120 مترمربع آن تالارها و غرفه های عرضه میوه و تره بار،  سکو، محوطه عرضه سبزی جات و واحدهایی خدماتی نظیر: باسکول، رستوران، چایخانه، نمازخانه، بانکها و... احداث گردیده است.

ایجاد و توسعه فضای سبز: از آنجا که نقش فضای سبز میدان مرکزی در محیط زیست شرق اصفهان قابل تامل و توجه بوده، تلاشهای خوبی در جهت توسعه، حفظ و نگهداری فضای سبز آن به عمل آمده است و در همین راستا سازمان مقام برتر کاشت زیتون را در شهرستان اصفهان به خود اختصاص داد.

محوطه جدید سبزی:طرح احداث محوطه جدید سبزی با هدف استفاده از پتانسیل های میدان مرکزی جهت خدمت رسانی و فراهم نمودن فضای مطلوب برای عرضه مستقیم تره بار توسط کشاورزان، در دستور کار سازمان قرار گرفت.  این محوطه بالغ بر 000/77 مترمربع، مساحت غرفات 8100 مترمربع می باشد که در آن تعداد 134 سکو و هر سکو 60 مترمربع، 2 سکوی روباز، نمازخانه، بانک، پارکینگ(42500 مترمربع) چایخانه، سرویس بهداشتی، انبار و رستوران (800مترمربع) می باشد.

احداث مجموعه ورزشی:  علاوه بر این، با توجه به فعالیت، استقرار و اسکان بیش از 2000 نیروی کار جوان در میدان مرکزی، مجموعه ورزشی چند منظوره به مساحت 4400 مترمربع با امکانات ویژه، جهت استفاده این عزیزان احداث شد.

عرضه مستقیم ماهی به صورت عمده :به منظور ساماندهی مراکزی عمده فروشی عرضه ماهی از نیمه اردیبهشت ماه سال 1387 انواع ماهی تازه در تالار 23 میدان مرکزی میوه و تره بار عرضه می شود

زمین جهت صنایع جنبی: مکانی در میدان برای استقرار صنایع تبدیلی و خدماتی شامل: سورتیگ و بسته بندی میوه، کنستانتره ها و تولید ظروف یکبار مصرف، کارخانه های مربا و ترشی و... با استفاده از روش های علمی برای توزیع و صادرات میوه و تره بار در نظر گرفته شده است که مذاکرات برای واگذاری آن به پیمانکار صورت گرفته است.

 

بازارهای روز عرضه میوه و تره بار و مایحتاج عمومی

 بازارهای میوه و تره بار و مواد غذایی، جهت عرضه مستقیم میوه و تره بار و فرآورده های پروتئینی و لبنی و کالاهای بازرگانی با هدف تامین نیاز و مایحتاج روزمره شهروندان در نقاط مختلف شهر احداث شده که در حال حاضر این بازارها خدمات متنوعی را به شهروندان ارائه می نمایند.

علاوه بر این بازارها در خصوص فعال شدن ایستگاههای عرضه مستقیم موقت میوه در ایام نوروز برای رفاه حال شهروندان با نهادهای مسئول همکاریهای لازم به عمل می آید.

 

 

نشانی بازار های روز سازمان:

کوثر1:

خیابان کاوه بعد از سه راه ملک شهر، روبروی کلانتری 19  

کوثر2 :

سپاهان شهر،بلوار غدیر، خیابان فاتح

کوثر3 :

خیابان فیض، خیابان شهید کیانی

همدانیان:

خیابان جی، خیابان همدانیان، بعد از ترمینال جی

حرم :

خیابان زینبیه، بعد از چهارراه عاشق اصفهانی

ولی عصر:

بلوار کشاورز، حد فاصل شهرک های مسکونی ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه) و امیریه

بازار ماهی سروش:

خیابان سروش،جنب مسجد مصلی

بازار ماهی تمدن:

 انتهای خیابان معراج(هفتون)، جنب پل تمدن

بازار ماهی حجت:

خیابان مسجد سید، روبروی خیابان پنجم رمضان

بازار عرضه مستقیم گل و گیاه اصفهان:

خیابان جی،  خیابان همدانیان

اولین بازار گیاهان دارویی کشور

میدان لاله، ابتدای خیابان پروین،  جنب آتش نشانی

 

 

روز  بازارها

 

سازمان علاوه بر بازارهای دائم، در جهت رفاه بیشتر شهروندان اقدام به برپایی مراکز عمومی در نقاط مختلف شهر نموده است، که ایجاد این گونه بازارها با شیوه های گوناگون  می تواند شرایط و امکاناتی را فراهم سازد تا فروشنده و خریدار با استفاده از تسهیلات و کسب اطمینان لازم بدون واسطه به خرید و فروش بپردازند.

شایان ذکر است به منظور انسجام و برنامه ریزی بهینه،  مدیریت و اداره دو مرکز جمعه بازار کتاب شهید رجایی واقع در پارک شهید رجایی و محصولات فرهنگی صفه واقع در پارک کوهستانی صفه مهرماه 1385 به سازمان فرهنگی تفریحی شهرداری اصفهان واگذار شد.

جمعه بازار خودرو

مرکز خرید و فروش خودرو اصفهان از آذرماه سال 1372 در خیابان امام خمینی (کیلومتر 8 جاده تهران – اصفهان)، شهرک کارگاهی امیرکبیر آغاز به کار کرد، این مرکز ضمن بهره گیری از نظرات کارشناسان رسمی دادگستری،  شرایط مطلوب و اطمینان بخشی را در خصوص: بررسی دقیق خودرو از نظر فنی، بدنه، اصالت و بررسی اسناد و نهایتا تنظیم قولنامه برای فروشندگان و خریداران بوجود آورده است که در حال حاضر این مرکز با ظرفیتی بیش از 2000 خودرو، روزهای جمعه در خدمت شهروندان است.

جمعه بازار لوازم خانگی و مایحتاج عمومی بعثت

مرکز خرید و فروش کالاهای دست دوم خانگی در اردیبهشت ماه 1373 آغاز به کار نمود، این مرکز شرایط و تسهیلات لازم را با استفاده از فضاهای عمومی موجود در شهر جهت خرید و فروش و مبادله لوازم و کالاهای نو و دست دوم که از گردونه نیاز یک خانواده خارج و مورد نیاز دیگری می باشد را فراهم آورده است.

این بازار علاوه بر کاهش نقش واسطه ها، در تعدیل نرخ کالاها، در چرخه قرار گرفتن اقلام کنار گذاشته شده و صرفه جویی در اقتصاد خانواده، مؤثر بوده است، ضمن اینکه قسمتی از افراد کم درآمد نیز با قیمت مناسب می توانند مایحتاج عمومی خود را تامین نمایند، این مرکز هم اکنون روزهای جمعه در محل اتوبان بعثت (دولت آباد) بعد از پمپ بنزین دایر می باشد.

 

یکشنبه بازار مایحتاج عمومی بعثت

با توجه به معضلات ناشی از تشکیل یکشنبه بازار محلی باطون، واقع در ابتدای بلوار بعثت (جاده دولت آباد) و شکایات مردمی، سازمان در راستای اهداف ساماندهی، در آبان ماه سال 1386  این بازار محلی را جمع آوری و به محل روز  بازارهای سازمان واقع در بلوار بعثت (دولت آباد) بعد از پمپ بنزین حسن آباد منتقل نمود.

این مرکز صبح روزهای یکشنبه در محل اتوبان بعثت (دولت آباد) بعد از پمپ بنزین حسن آباد دایر می باشد و تمامی مایحتاج خانواده ها شامل: میوه و تره بار، پوشاک، چینی، لوازم دست دوم، لوازم التحریر و... را عرضه می نماید.

 

دوشنبه بازار مایحتاج عمومی ملک شهر

به علت  مشکلات و مسائل موجود و همچنین رفاه حال ساکنین منطقه روز بازاری در منطقه ملک شهر راه اندازی شده تا با کنار رفتن واسطه ها با پائین آمدن قیمتها قسمتی از افراد کم در آمد نیز بتوانند مایحتاج عمومی خود را تامین نمایند. این روز بازار در منطقه ملک شهر، خیابان مفتح انتهای خیابان ناصر خسرو دایر می باشد.

 

شهرک کارگاهی امیرکبیر

 

      امروزه، رشد روزافزون شهرها و توسعه شهری با توسعه صنعتی همراه شده و در برخی شهرها این ارتباط چنان عمیق است که در صورت عدم وجود یک نظام کالبدی – فضایی مؤثر، باعث نابسامانی شهر در حال توسعه می شود. رشد شهرهای صنعتی در کشور ما نیز چنان حیرت آور بوده که همه ابعاد زندگی شهروندان را دچار تغییرات دامنه دار و عمیقی نموده است. بنابر این، جبران برخی پدیده های ناخوشایند حاضر از طریق همگامی با آخرین روش ها و ساز و کارهای نوین توسعه شهری از ملزومات اجتناب ناپذیر مدیریت شهری خواهد بود.

شهرداری اصفهان در راستای وظایف محوله و قانونی خود و ساماندهی مشاغل و همچنین بر اساس بند 20 ماده 55 قانون شهرداریها، با هدف ساماندهی مشاغلی که استقرار آنها در سطح شهر مشکلاتی را به همراه دارد،  در سال 1369 اقدام به احداث شهرک کارگاهی امیرکبیر واقع در خیابان امام خمینی (کیلومتر 8 جاده اصفهان – تهران) نمود که در سه فاز عمده تعریف گردید: فاز اول کارگاههای خدمات تولیدی، فاز دوم کارگاههای خدمات تولیدی و نمایندگیهای مجاز خودرو، تعمیرگاههای ماشین های سبک و فاز سوم مجتمع نمایشگاههای اتومبیل که در حال حاضر 97 درصد از فاز یک و 85 درصد از فاز دوم تکمیل گردیده و برای فاز سوم نیز مطالعات اولیه در حال انجام می باشد.

شایان ذکر است در شهرک کارگاهی امیرکبیر در حال حاضر بالغ بر 1500 واحد کارگاه، فروشگاه، کارگاه فروشگاه و سوله احداث و به بهره برداری رسیده است و بیش از 7000 صنعتگر خلاق و مبتکر در آن مشغول به کار می باشند و به جرات می توان گفت یکی از قطب های مهم صنعت کشور در مرکز ایران است.

 

واحد برنامه ریزی و نظارت

این واحد با هدف تقویت و توسعه مبانی در رابطه با فعالیتهای سازمان تشکیل شده است، از دستاوردهای مهم این واحد که در نوع خود دارای ویژگیهای منحصر به فردی می باشد ارائه «برنامه راهبردی توسعه مشاغل شهری» در جهت ساماندهی و استقرار بهینه مشاغل شهری است که مورد تصویب شورای برنامه ریزی و توسعه استان قرار گرفته است، همچنین تهیه الگوی جامع توسعه بازارهای سازمان و همکاری با نهادهای مسؤل شهری در جهت تهیه «برنامه راهبردی توسعه مشاغل شهری» از دیگر فعالیتهای شاخص این واحد است.

 

مجتمع بهتوانی غدیر

این مجتمع در مجموعه فرهنگی باغ غدیر واقع در خیابان 22 بهمن، جنب اتوبان شهید آقابابائی واقع شده است و امکانات آن شامل: استخر،جکوزی، سونابخار و خشک، بدن سازی، ماساژ، و سالن بهتوانی و پیشگیری از ایجاد آسیب های شغلی با امکانات جانبی زمین های تنیس می باشد.  در این مجتمع علاوه بر انعقاد قرارداد با سازمانها، ارگان ها و تشکلهای مردمی، نوبتهای آزاد (خواهران و برادران) ارائه می گردد.

پروژه استخر جدید غدیر:  این پروژه در محل باغ غدیر جنب مجموعه بهتوانی ورزشی غدیر واقع شده که مساحت عرصه آن 1480 مترمربع و مساحت ساخت 2200مترمربع و با هزینه ای بالغ بر 000/000/000/10 ریال در حال اجرا می باشد که نهایتا به منظور استفاده خانواده ها به صورت همزمان در دو استخر جداگانه پیش بینی شده است.

 

 سخن پایانی

سازمان با برخورداری از دانش، خلاقیت و نوآوری نیروی انسانی، ارتباط متقابل با مراکز ذیربط و همچنین سرمایه گذاری بخش های خصوصی، توان اجرای پروژه ها و برنامه های کوتاه مدت و میان مدت خود را داراست. فعالیت های موفقیت آمیز این سازمان نه تنها نشان دهنده امکانپذیری پیشبرد توسعه اقتصادی – اجتماعی شهر با محوریت ساماندهی مشاغل می باشد، بلکه می تواند به عنوان الگویی در این زمینه تلقی شود. اهداف، برنامه و استراتژی های سازمان علاوه بر تاثیرات قابل توجهی که بر ایجاد اشتغال، ارتقاء سطح فرهنگ شهر، و آزادسازی پتانسیل های نیروی انسانی خود خواهد داشت، افتخارات زیادی را برای شهر اصفهان نیز به ارمغان خواهد آورد.

 

ستاد مرکزی:

 

اصفهان- خیابان امام سجاد(علیه السلام) خیابان قائم مقام فراهانی(سپهسالار) بعد از کلینیک چشم پزشکی آبان- ساختمان گلستان

 

تلفن: 9- 6302477         دورنگار 6302490         

صندوق پستی: 1183 – 81655      

پيامك: 3000139090 

 سایت اینترنت:  www.Mayadin.biz      

 

وبلاگ روزنگار روابط عمومی سازمان: http://www.mayadin-isfahan-pr.blogfa.com

 شماره ها تماس با مراکز سازمان:

میدان مرکزی :                     5727707

شهرک امیر کبیر:                  3862521

مجتمع بهتوانی غدیر:       3-  2663601

بازار کوثر1:                         4439933

بازار کوثر2:                         6513231

بازار کوثر3:                         6640832         

بازار گل و گیاه:                 2757011           

بازار گیاهان داروئی:              5604144

بازار ولیعصر:                       7778100

بازار همدانیان:                     2757099

بازار تمدن:                         5805285

بازار حرم:                           5518365                  

بازار حجت:                         2356777          

بازار سروش:                       4459300                

بازار بعثت:                        4590606

 روابط عمومی سازمان میادین و ساماندهی مشاغل شهری شهرداری اصفهان


مطالب مشابه :


سایت خرید اینترنتی بلیط عدل از مبداء اصفهان ، کرمان ، یزد ، ساری و ....

شرکت مسافربری عدل اصفهان جی - پایانه جی - سایت خرید اینترنتی بلیط عدل از مبداء اصفهان ، کرمان




شرکت مسافربری عدل اصفهان جی ترمینال جی

شرکت مسافربری عدل اصفهان جی عدل صفه اصفهان : 5 - 36732804 - 031. پیامک پیشنهادات و انتقادات عدل




مجموعه سایتهای خرید اینترنتی بلیط اتوبوس از شرکت های عدل کشور

شرکت مسافربری عدل اصفهان جی - پایانه جی - مجموعه سایتهای خرید اینترنتی بلیط اتوبوس از شرکت




راهنمای خرید اینترنتی بلیط عدل

شرکت مسافربری عدل اصفهان جی همسفراصفهان همسفریزد هسفر پایانه جی همسفرپایانه جی کاوه صفه




خرید بلیط اتوبوس با تلفن همراه از شرکت عدل کاوه

شرکت مسافربری عدل اصفهان جی - پایانه جی - خرید بلیط اتوبوس با تلفن همراه از شرکت عدل کاوه




درب‌كوشك

اصــفــهــان عدل دانشگاه اصفهان . و دو طرف آن را نيز صفه مانند با ستونهاي




چهارمین نشست وبلاگ نویسان حوزه سردفتری کشور - اصفهان

دفتر اسناد رسمي 377 سميرم اصفهان و سايت عدل نويس" که تفریحی صفه و سپس پل




سازمان میادین و ساماندهی مشاغل شهری شهرداری اصفهان

معاونت خدمات شهری شهرداری اصفهان فرهنگی صفه واقع در پارک عدل / آرامش و امنیت




فهرست منابع اقلیم و معماری

نور روز در معماری، ترجمه شهرام پوردیهیمی، پوری عدل نشریه صفه شماره 4-3 اصفهان. باشگاه




برچسب :