دانلود سوالات مهم در دو بخش سوالات روانشناسی و سوالات تخصصی جهت شرکت در مصاحبه استخدامی
مقدمه
آیا تا کنون در مصاحبه شغلی شرکت کرده اید؟ فرض کنید پس از درخواست و فرستادن مدارک لازم برای شغل دلخواهتان به مصاحبه دعوت شده اید. آیا آمادگی کافی و مهارتهای لازم برای انجام این مصاحبه را دارید؟نمونه سوالاتی که در اغلب مصاحبه ها پرسیده می شود در ذیل آمده است.این سوالات به دو بخش سوالات روانشناسی و سوالات تخصصی تقسیم می شوند.این سوالات براساس یافته های از اینترنت،مشورت با مدیران مالی برخی از شرکتهای تولیدی و تعدادی از اساتید بزرگوار رشته حسابداری طراحی شده است.امروزه به هر فردی که لیسانس حسابداری و یا فوق دیپلم حسابداری داشته باشد اصطلاحا حسابدار می گویند .در حالی که به نظر من این درست نیست و یک حسابدار علاوه بر داشتن مدرک حسابداری باید یکسری خصوصیات دیگر هم داشته باشد.
معمولا برای استخدام در هر شرکتی،ابتدا فرم درخواست کار که تقریبا در تمام شرکتها به یک شکل ثابت است به متقاضی می دهند تا تکمیل نماید.در این فصل در ادامه فصل های قبلی،موضوعات و مطالب جدیدی گفته می شود که امیدوارم به حسابداران بزرگوار کمک کند تا در موقعیت شغلی مناسب جذب بازار کار شوند.ان شاء ا...
الف - سوالات روانشناسی و شناختی
سوال اول - دلیلتان برای تقاضای این شغل چیست؟
منظور این سوال اینست که آیا شما خود را مناسب این شغل می دانید؟مصاحبه گر می خواهد بداند آیا شما صرفا از روی بیکاری به این شغل و این شرکت آمدید و یا اینکه برای بدست آوردن این شغل، انگیزه دارید؟ لذا لازم است اطلاعات کافی در مورد شغل مورد نظر داشته باشید ، بالاخص در مورد ماموریت آن شغل و ماهیت آن و اینکه هدف کارفرمایان و انتظار آنها از این شغل چیست ؟اگر بتوانید در مورد شغل مورد نظر با اطرافیان از جمله اساتید حسابداری و یا مدیران مالی و حسابداران خبره مشورت کنید و یا در اینترنت در مورد شغل مورد نظر جستجو کنید ، می توانید به چنین سوالاتی پاسخ های مناسب بدهید.برخی از افراد فقط به دلیل کسب درآمد به شغلی روی می آورند و برایشان مهم نیست که شغل مورد نظر چیست.برخی از افراد وقتی پرسشنامه استخدامی را در شرکتی تکمیل می کنند در قسمت شغل مورد تقاضا عبارت (اداری و دفتری) را می نویسند.این عبارت یعنی اینکه مهم نیست چه شغلی باشد و فقط می خواهد مشغول به کار بشود.این دسته افراد فقط به صورت کارمندی هستند یعنی صبح بیایند اداره و ساعت ورود را ثبت کنند و عصر نیز کارت بزنند و از اداره بیرون بروند.این افراد در بلندمدت ، مناسب کارهای مهم شرکت نخواهند بود.اما برخی از افراد علاوه بر در نظر داشتن حقوق و مزایای شغل مورد نظر،به فکر آینده و پیشرفت شغلی خود هستند و هر شغلی را انتخاب نمی کنند.این افراد برای پیشرفت خود و شرکت خود،تلاش می کنند و نظر می دهند و به فکر سازندگی هستند و نسبت به دسته اول بسیار بیشتر می توانند به شرکت کمک نمایند.
سوال دوم - اگر ممکن است برای ما بگوئید که چه عاملی باعث جذب شما برای داشتن شغل در شرکت ما شده است؟
یعنی چرا برای استخدام به شرکت همسایه نرفیتد و به این شرکت آمدید؟این سوال یعنی اینکه شما چه توانایی در خود سراغ دارید که این شغل را مناسب برای خود می دانید ؟درجواب این سوال می توانیددرباره تحصیلات، مهارتها، تجربیات و خصوصیات شخصیتان که مناسب برای کار در آن سازمان است توضیح دهید.البته حرفی نزنید که بعدا نتوانید آن را انجام دهید.هیچگاه دروغ نگوئید و کارها و توانائی هایتان را بزرگنمایی نکنید.خیال پردازی نکنید و واقعیت ها را بگوئید.
سوال سوم - برای ما از زمانی بگویید که از شما برای شرکت در یک کار تیمی درخواست شده است؟
می خواهند روحیه شما را در زمینه کار گروهی ارزیابی نمایند که آیا شما انسانی هستید که برای انجام کارها، تکروی می کنید یا اینکه توانایی بکارگیری افراد زیرمجموعه را دارید؟آیا در یاددادن و یاد گرفتن خسیس هستید و یا اینکه مانند یک معلم به تعلیم و تعلم می پردازید؟باید بگویید و توضیح دهید که در گذشته در چه کار گروهی شرکت کردید و نتیجه آن چه بوده است؟همه انسانها گاهی اوقات رئیس هستند و گاهی اوقات مرئوس.باید بدانید که با هر کدام از اینها چگونه برخورد کنید.از گذسته کاری خود و در خصوص کار گروهی که انجام دادید صحبت کنید. در پاسخ می توانید بگویید که مسئولیت شما در گروه چه بود ، چه کارهایی انجام دادید و نتیجه این کار گروهی چه بود.در واقع شما باید بتوانید بسیار سلیس و روان از گذشته ی کاری خود بگویید،سعی کنید تا حد امکان یک روند بسیار منظم برای بازگویی گذشته ی خود انتخاب کرده و به کار برید.یعن به ترتیب صحبت کنید و پراکنده صحبت نکنید.بهترین راه این است که از قبل،تمرین کنید.اگر بتوانید بیان رزومه ی کاری خود را در حضور افراد خانواده و یا دوستان تمرین کرده و ایرادات خود را متوجه شوید ، کمک شایانی به استخدام خود کرده اید.همیشه باید قبل از امتحان دادن،یکبار درس را مرور کرد بنابراین قبل از جلسه مصاحبه،افراد خانواده را جمع کرده و سعی کنید به آنها توضیح دهید که در جلسه مصاحبه چگونه پاسخگو خواهید بود؟وقتی توضیح می دهید اولا خودتان متوجه اشتباهات خود در توضیح دادن می شوید و ثانیا اعضای خانواده نیز اشکالات احتمالی را به شما گوشزد می کنند و این یک تمرین خیلی خوب است.
سوال چهارم - چگونه با افراد جدید رابطه کاری برقرار می کنید؟
این سوال در خصوص روابط عمومی شماست. در شرکتی مه کار می کنید با افراد متعددی همکار می شوید. هر کدام از این همکاران دارای خصوصیات اخلاقی مختلفی هستند و هر کدام از آنها دارای افکار و نگرشهای مختلفی هستند.همچنین برخی از همکاران یک اداره ، گاهی اوقات از مسایل بیرون از شرکت ناراحت هستند، خسته هستند،مریض هستند،مشکل مالی دارند و ... در نتیجه شما باید بتوانید با آنها در هر حالتی رابطه صمیمانه برقرار نمایید و با آنها اصطلاحا بسازید.اگر تشخیص دادید که یکی از همکاران شما در یک روز خاص،نارحت است و مشکلی دارد سعی کنید در آن روز به او کار کمتری واگذار کنید و بخشی از کازهای او را کاهش دهید تا بیش از حد به ایشان فشار نیاید.این اتفاق ممکن است در رزوهای بعد برای شما م اتفاق بیفتد.به هر حال،ما انسان هستیم و دارای احساس . در جواب این سوال باید در باره مهارتهای گروهی خود صحبت کنید. از باید ها بگویید و از نتیجه ی همکاری،یعنی تا حد امکان از خودتان نگویید،چرا که این موضوع باعث می شود کارفرمایان، شما را مغرور و یا از خودراضی بدانند!باید فواید همکاری کارکنان یک سازمان را بگوئید که موجب هم افزایی می شود، بگوئید که همکاران باید به همدیگر کمک کنند ولی در کار یکدیگر دخالت نکنند،بگوئید که گاهی اوقات فردی مریض می شود یا مرخصی می رود باید کار او را انجام داد تا در فعالیتهای روزمره شرکت،خللی ایجاد نشود و .....
سوال پنجم -انتظار دارید طی 5سال آینده در چه جایگاهی باشید؟ چه خواهید کرد اگر در رسیدن به آن جایگاه موفق نشوید؟
با این سوال می خواهند بدانند که آیا شما دارای برنامه ای برای پیشرفت هستید یا نه ؟به دنبال این هستند که آیا شما فردی هستید که می خواهد پیشرفت کند یا نه؟ برخی از افراد از تغییر می ترسند.مثلا اگر نحوه قرار گرفتن میز کار آنها در داخل اتاق تغییر کند بسیار ناراحت می شوند و فکر می کنند نظم کهکشان بهم ریخته است.با این سوال می توان متوجه شد که آیا فرد مصاحبه شونده از تغییر می ترسد؟آیا برنامه ای برای ارتقا و پیشرفت خود دارد؟ به مصاحبه گر توضیح دهید که درباره خواسته هایتان از شغل و جایگاه مطلوب خود فکر کرده اید.
در خصوص قسمت دوم سوال هم به مصاحبه گر نشان دهید که انعطاف پذیر هستید و در صورت عدم موفقیت به دنبال فرصتهای جدید خواهید بود.از شکست،پلی برای پیروزی می سازید.هیچگاه امیدتان را از دست نمی دهید و همیشه تلاش می کنید تا با کمک خداوند به نتیجه مطلوب برسید.
سوال ششم-چه مهارتهاوتوانایی های خاصی راباخودبه محیط کارخواهید برد؟ قصد دارید چه مهارتهای دیگری را در آینده بدست بیاورید؟
سوال مصاحبه کننده بدین معنی است که چه دلیلی دارد که شما را در این شرکت استخدام نمایند؟شما امتیازی نسبت به دیگر مصاحبه شوندگان دارید که باعث می شود برای استخدام انتخاب شوید؟این سوال درباره توانایی ها و ضعف های شماست.به هرحال باید جهیزیه های خود را نام ببرید.تجربیات گذشته، فعالیتهای قبلی،نمرات خوب دوران دانشگاه،پروژه ها و تحقیقاتی که انجام دادید و نتایجی که به آن دست یافته اید را نام ببرید.البته به متعهد بودن خود(صداقت،درستکاری،امانت دار بودن،رازدار بودن و ... ) هم اشاره کنید . هر حسابدار باید یکسری توانایی داشته باشد.حسابداری که فقط بدهکار و بستانکار بلد باشد نمی تواند موفق باشد. باید کامپیوتر و توانایی بکارگیری انواع نرم افزارهای مختلف را داشته باشد و در زمان مصاحبه این توانایی ها را نام ببرید.
سوال هفتم - برای ما درباره یک وضعیت چالش انگیز که با آن برخورد کرده اید بگویید.
وضعیت چالش انگیز یعنی بحران.در این سوال،میزان توانمندی فرد برای مدیریت بحران سنجیده می شود.همیشه شرایط عادی در شرکتها برقرار نیست. گاهی اوقات سختی است و گاهی اوقات خوشی و گاهی اوقات ناخوشی. مصاحبه کننده باید درباره اینکه آن وضعیت چه بود و چگونه با آن کنار آمده است صحبت کند.
این سوال نشاندهنده ی مدیریت شما بر فضای کاری و یا مشکلات است . سعی کنید بیشتر از منطق و عقلانیت صحبت کنید.مدیریت بحران شما چگونه است؟آیا توانایی حل مشکلات را دارید؟به هرحال در اداره در هر روز مشکلاتی به وجود می آید که شما به عنوان مسئول یک قسمت باید بتوانید آنها را راهبری نموده و حل نمائید به نوعی که اولا آسیبی به شرکت نرسد و ثانیا به خود شخص نیز آسیبی وارد نشود.نباید صورت مسئله را پاک کرد و باید به بهترین شکل ممکن،مسائل را حل نمود.در حل مسائل باید قدرت تجزیه و تحلیل خود را به بهترین شکل ممکن افزایش داده و بهترین راه حل را ارئه نمائید.خوب فکر کنید تا نتیجه بهتری بدست آید.
سوال هشتم -آیا موفقیتی هست که شما به طور خاص به آن افتخار می کنید؟ آن موفقیت چیست؟ چرا برایتان مهم است؟
باید افتخارات گذشته خود را بیان کنید.بیشتر سعی کنید راجع به شغل مورد تقاضای شما باشد و مرتبط با موضوع باشد.مثلا ممکن است در گذشته یک سیستم اطلاعاتی حسابداری برای یک بنگاه اقتصادی طراحی و اجرا کرده باشید.در یک بنگاه اقتصادی توانسته باشید سیستم حسابداری آنها را از دستی به کامپیوتری تغییر داده باشید.صورتهای مالی یک شرکت را تهیه کرده باشید.کتاب یا مقاله نوشته باشید و .... . سعی نکنید صرفا به خاطر اینکه حرفی زده باشید و پاسخی داده باشید از هر موضوعی سخن بگوئید.ولی اگر راجع به شغلتان هیچ افتخاری در گذشته نداشتید می توانید با ذکر نمودن این مطلب که در رابطه با شغلتان هیچ افتخاری ندارید مابقی افتخاراتتان را بیان کنید.مثلا قهرمانی در یک رشته ورزشی و یا هر توانایی دیگر .البته نکته ی قابل توجه آنکه سعی کنید تا حد امکان دیگران را هم در کسب موفقیتهای خود سهیم بدانید و به نقش اطرافیان تاکید کنید ، این باعث می شود کارفرمایان به نقش کار تیمی در زندگی کاری شما بیشتر ایمان بیاورند.
سوال نهم - تصور کنید که شما عضو یک گروه کوچک هستید که مسئول انتشار یک مجله داخلی هستید. گروه شما به گروه دیگری وابسته است که تا اطلاعات کافی را برای انتشار مجله فراهم کند. مهلت شما برای اتمام این کار محدود است. الف) به نظر شما چه عواملی در موفقیت این گروه در چنین ظرف زمانی موثرخواهند بود؟ ب) چه اقدامات گروهی تضمین کننده اتمام به موقع کار خواهند بود؟
باید به داستان سگ آبی اشاره کنید(در فصل اول و در قسمت اخلاق یک حسابدار موجود است).اگر یکی از سگهای آبی در انجام کار خود کوتاهی کند سد ساخته نمی شود.باید دیدگاه سیستمی داشته باشید تا کار به صورت 100% انجام شود.اینگونه سوالات فرضی به مصاحبه گر اجازه میدهد تا قابلیت هایی که از نظر متقاضی مهم تلقی می شوند را تشخیص دهد یعنی ذات مصاحبه شونده را بشناسد که از نظر کار تیمی دارای چه نگرشی است؟. درستی یا غلط بودن پاسخ ها مد نظر نیست.توجه کنید که اصل ، انجام کار است و نباید پیوسته دیگران را مقصر دانسته و کم کاری آنها را توجیهی برای عدم انجام درست کار بدانید ، سعی کنید خود را مسئولیت پذیر نشان داده و با مطالعات در خصوص مسائل روانشانسی و مدیریت ، به این سوال از جنبه ی علمی پاسخ گویید.
سوال دهم-چه عوامل کلیدی برای ارزیابی عملکردوجودداردو شما چگونه می توانید استدلال کنید که یک نتیجه نشان از پیروزی است یا نه؟
این سوال را بر اساس تجربیات و کار خود پاسخ دهید. سعی کنید شاخص های کلیدی که بیانگر موفقیت عملکرد یک سازمان است را توضیح دهید.بگوئید باید نگرش را تغییردادتا بتوان کارها را به صورت 100% به اتمام رسانید . توانایی برای کار مستقل در یک تیم ساختارمند برای این شغل ضروری است. این یعنی متقاضی باید آغازگر باشد،کارها را بر اساس اهمیت اولویت بندی کند، ارتباطگر خوبی باشد و همینطور باید خلاقیت از خود نشان دهد.
سوال یازدهم- اگر مدیر بالادستی شما دستوری برخلاف قوانین کشور بدهد تصمیم شما چگونه است؟
سوال دوازدهم- اگر مدیر بالادستی شما دستوری برخلاف قوانین شرکت بدهد تصمیم شما چگونه است؟
سوال سیزدهم- نظر شما در خصوص دودفتره بودن شرکتها چیست؟
سوال چهاردهم-اگر زیردستان شما اشتباهی را مرتکب شوند چگونه با آنها رفتار می کنید؟
سوال پانزدهم- با چه نرم افزارهای مالی و اداری آشنا هستید؟
سوال شانزدهم – وظایف مهم یک مدیرمالی را نام ببرید.
بخش دوم : سوالات تخصصی
سوالات عمومی
سوال 1 - حسابداری را تعریف کنید.
سوال 2- مفروضات حسابداری را نام ببرید.
سوال 3 - اصول حسابداری را توضیح دهید.
سوال 4 - بهای تمام شده چیست؟
سوال 5- تعریف دارایی چیست؟
سوال 6- تعریف بدهی چیست؟
سوال 7- تعریف درآمد چیست؟
سوال 8 - تعریف هزینه چیست؟
سوال 9- هدف از تشکیل یک بنگاه اقتصادی چیست؟
1)طبقه بندی موسسات از نظر هدف
1-1)موسسات انتفاعی:
1-2) موسسات غیرانتفاعی:
2)طبقه بندی موسسات از نظر مالکیت
2-1)موسسات بخش عمومی:
2-2) موسسات بخش تعاونی :
2-3)موسسات بخش خصوصی:
3)طبقه بندی موسسات از نظر نوع فعالیت
3-1)موسسات خدماتی :
3-2)موسسات بازرگانی:
3-3)موسسات تولیدی :
سوال 10 – تفاوت هزینه و بها و زیان چیست؟
سوال 11-اقلام عملیاتی و غیرعملیاتی و غیرمترقبه چه اقلامی هستند؟
1-اقلام عملیاتی(فعالیتهای عادی)
2-اقلام غیر عملیاتی(اقلام استثنایی)
3-اقلام غیر مترقبه
سوال12 – حساب سودوزیان انباشته چه حسابی است؟
سوال 13-حساب جاری شرکا چگونه حسابی است؟
سوال 14-اندوخته قانونی و اختیاری چه اندوخته هایی هستند؟
سوال 15-ترازنامه چیست ؟
سوال 16- صورتحساب سود وزیان چیست؟
سوال 17 – صورتحساب گردش وجه نقد چیست؟
سوالات مالیاتی
سوال 1- اظهارنامه مالیاتی چیست؟
سوال 2 – مالیات عملکرد چگونه محاسبه می شود؟
سوال 3 – وظیفه یک حسابدار برای تنظیم و تحویل اظهارنامه مالیاتی چیست؟
1)اخذ دفاتر قانونی روزنامه و کل قبل از شروع سال مالی
2)صدور اسناد حسابداری به طور کامل و مطابق با استاندارد به همراه مدارک ضمیمه
3)تنظیم اظهارنامه مالیاتی قبل از سی و یکم تیرماه و تحویل به اداره دارایی شهرستان محل اقامت شرکت
4)پرداخت مالیات متعلق مطابق دفترچه اظهارنامه به صورت نقد یا چک
5)ثبت اظهارنامه مالیاتی به صورت الکترونیکی
6)پرینت از اظهارنامه الکترونیکی و مهر و امضای صاحبان امضای مجاز و تحویل به دارایی
7)تنظیم گردش کالا و محصول برای شرکتهای تولیدی
8)تنظیم گردش مواد
سوال 4 – معمولا یک ممیز مالیاتی به چه مواردی دقت می کند؟
سوال 5 – دفاتر قانونی چیست؟
سوال 6 – چه مواردی باعث رد دفتر می شود؟
سوال 7 – تفاوت مالیات عملکرد با مالیات تکلیفی چیست؟
سوال 8 – ارزش افزوده چیست؟
سوال 9 – در تنظیم اظهارنامه ارزش افزوده به چه مواردی باید توجه نمود؟
سوال 10 – ارتباط اظهارنامه ارزش افزوده با اظهارنامه عملکرد شرکتها در چیست؟
سوال11 – چگونه می توان با شماره حسابهای بانکی برای تهیه صورتهای مالی برخورد کرد؟
سوالات حقوق و دستمزد
سوال 1-مالیات حقوق چگونه محاسبه می شود؟
سوال 2 - چه اقلامی از حقوق مشمول مالیات هستند؟
سوال 3- معمولا اقلام حقوق و دستمزد شامل چه مواردی هستند؟
سوال 4- چه اقلامی از حقوق مشمول بیمه هستند؟
سوال 5 – نحوه محاسبه اضافه کار چگونه است؟
سوال 6-ماموریت چگونه محاسبه می شود؟
سوال 7 – تفاوت حق ماموریت با هزینه سفر چیست؟
سوال 8 – ارتباط بین کارگزینی با سیستم حقوق و دستمزد چگونه است؟
سوال 9 – اطلاعات مربوط به محاسبه کارکرد یک پرسنل چگونه به سیستم حقوق و دستمزد می رسد؟
سوال 10 – در شرکتهای تولیدی هزینه حقوق و دستمزد به چند دسته تقسیم می شود؟
سوالات قرارداد
سوال1 – در قرارداد چه مواردی وجود دارد؟
سوال 2- بیمه قراردادها چگونه محاسبه می شود؟
سوال3-سپرده حسن انجام کار برای چه از پیمانکار اخذ می شود؟
سوال 4 – مالیات قراردادها چگونه است؟
سوالات موجودی کالا
سوال 1- موجودی کالا را تعریف کنید.
سوال 2- تفاوت موجودی کالا و دارایی ثابت چیست؟
سوال 3- انواع موجودی کالا در شرکتهای تولیدی چیست؟
سوال4-روشهای نگهداری حساب موجودی کالا را توضیح دهید؟
سوال 5- روشهای ارزشگذاری موجودی کالا را توضیح دهید؟
سوالات خزانه داری
سوال1 –اسناددریافتنی و پرداختنی چه تفاوتی با یکدیگر دارند؟
سوال 2 – در صدور چک شرکت چه مواردی باید دقت شود؟
سوال 3- نحوه اخذ رسید برای دادن چک به مشتریان چگونه است؟
سوال 4 – در هنگام دریافت چک از مشتریان باید به چه مواردی دقت کرد؟
سوال 5- صورت مغایرت بانکی چیست؟چرا تهیه می شود؟بعد از تنظیم صورت مغایرت چکار باید کرد؟
سوال 6 – در صورت دریافت چک از مشتریان چه ثبتی انجام می شود؟
سوال 7- در صورت برداشت اسناددریافتنی شرکت توسط مالک شرکت چه ثبتی انجام می شود؟
سوال 8 – در صورت پرداخت بدهی شرکت از محل چک شخصی مالک شرکت چه ثبتی انجام می شود؟
سوالات مطالبات
سوال 1-
سوالات بهای تمام شده
سوال 1- بهای تمام شده در شرکتهای بازرگانی با شرکتهای تولیدی چه تفاوتی با یکدیگر دارند؟
سوال 2 – اقلام تشکیل دهنده بهای تمام شده در شرکتهای تولیدی را نام ببرید.
سوال 3 – روش های مختلف تشخیص مواد مستقیم و غیر مستقیم را توضیح دهید.
سوال 4 – دستمزد مستقیم و غیرمستقیم چه تفاوتهایی با یکدیگر دارند؟
سوال 5 – سربار چیست؟
سوال 6 – در یک خط تولید معمولا چه مواردی وجود دارند؟
سوال 7 – ضایعات چیست و به چند دسته تقسیم می شوند؟
مطالب مشابه :
استخدامهای جدید تبریز(ماشین سازی تبریز-اداره اوقاف-)
استخدام اداره امور اقتصاد و دارایی نیز تا ۲۷ این ماه تمدید شده است.پس فعلا این هفته ادارات
آدرس مناطق مالیاتی استان تهران
دارایی یافت آباد : استخدام کارمند اداره کل روابط عمومی قوه قضاییه
ضوابط استخدام در دستگاههای دولتی
مستند سازي امـوال غير منقول و منقول - ضوابط استخدام در دستگاههای دولتی - اداره اموال و اوراق
توسط:ناظر جمعه 29 آذر1392 ساعت: 20:9
من الان در سوژه ذره بینی دیدم که در جواب یکی از متقاضیان استخدام در اداره دارایی و مالیات
دانلود سوالات مهم در دو بخش سوالات روانشناسی و سوالات تخصصی جهت شرکت در مصاحبه استخدامی
معمولا برای استخدام در هر شرکتی،ابتدا سوال 5- تعریف دارایی و تحویل به اداره دارایی
استخدام ادارات دولتی در تبریز
وبلاگ پاک جوان - استخدام ادارات دولتی در تبریز - اولین وبلاگ اطلاع رسانی اشتغال در ایران
تشکیل، اداره، و انحلال موسسات و شرکتهای دولتی
مقاله حسابداری - تشکیل، اداره، و انحلال موسسات و شرکتهای دولتی - بانک مقالات حسابداری
نمونه ترازنامه ی شرکت ها به صورت کامل
دارایی های نامشهود اداره گواهیـــــــــنامه های استخـــــــــــدام در نهادهاي
دارایی های ثابت مشهود و نامشهود
گزارش کارآموزی اداره دارایی. آگهي استخدام. دارایی های نا مشهود واستهلاک آنها .
برچسب :
استخدام اداره دارایی