بی آر تی
در برخی از شهرهای بزرگ که از بي آر تي بهره برداری می نمایند مردم ازآن به عنوان متروی اتوبوسی روی زمین یاد می کنند.
در پی مطالعات انجام شده در خصوص مسیر ویژه خیابان های دماوند و انقلاب با توجه به تردد خطوط مختلف از مسیر مزبور و سردرگمی شهروندان در ایستگاهها برای دستیابی به خط مورد نظر خود و افزایش زمان سفر مسافران، مقرر شد با بهره گیری از دانش روز طرحی نوین ارائه گردد که ضمن ایجاد رفاه، ایمنی و آلودگی کمتر، کاهش زمان سفر را نیز باعث شود.
به گزارش سما ، در این راستا طی تحقیقات گسترده با توجه به بهره برداری از مسیرهای « Bus Rapid Transit » یا « BRT » در شمار زیادی از کشورهای آمریکای جنوبی، آسیای دور و برخی از شهرهای اروپایی و آمریکا، این گزینه مد نظر قرار گرفت و از آنجا که بهترین مسیر برای ایجاد BRT در تهران مسیر چهارراه تهرانپارس - میدان آزادی تشخیص داده شده مقرر گردید بستر حرکت در مسیر مزبور طی یک برنامه زمانبندی با همکاری تنگاتنگ تمامی عوامل مرتبط با شهرداری تهران به انجام رسد.
Bus Rapid Transit یا BRT چیست؟
بستر حرکت سریع اتوبوس که مسافر پس از ورود به ایستگاه، بلیت خود را تحویل می دهد (در صورتی که ایستگاه مجهز به سیستم کارت بلیت باشد، کسر اعتبار می شود و اتوبوس ها با حد فاصله زمانی تعیین شده مقابل درهای اتوماتیک ایستگاه توقف نموده و مسافران با سرعت سوار و پیاده می شوند و از آنجا که مسیرBRT فقط برای یک مبداء و مقصد طراحی شده، مسافران بدون فوت وقت از اتوبوسها استفاده می نمایند.
ایستگاه مجهز به دوربین متصل به اتاق کنترل می باشد و به محض تجمع مسافر از طریق ایستگاههای مبداء و مقصد شارژ خواهد شد و همچنین ایمنی مسافر در جایگاههای نصب شده بالا رفته و با توجه به ایجاد برخی دیگر امکانات رفاهی نظیر سیستم های اطلاع رسانی، مسیریابی ، تلفن و ... شرایط مناسبی برای مسافران فراهم خواهد شد.
به طور کلی در چنین مسیرهایی اتوبوسهای دارای ظرفیت بالا (ترجیحا سه کابین 250 تا 300 نفره) بکار گرفته می شود و مسیر حرکت فقط برای یک خط ایزوله می باشد که در نتیجه زمان سفر به کوتاهترین زمان ممکن تقلیل خواهد یافت.
به طوری که در برخی از شهرهای بزرگ که از این بستر بهره برداری می نمایند مردم به عنوان متروی اتوبوسی روی زمین یاد می کنند . در این نوع اتوبوسرانی مسیرهای قطع کننده مسیر BRT به عنوان مسیرهای تغذیه و توزیع مسافرین می باشند و با تقویت خطوط فعال در این مسیرها (به عنوان خطوط ارتباطی) مسافران با صرف زمان کوتاه تر می توانند خود را به مقصد برسانند.
لزوم بهینه سازی شبکه
برای آماده سازی بستر حرکت خط BRT اصلاح شبکه خطوط موجود شرکت واحد امری اجتناب ناپذیر بوده و در این راستا برخی مسافران که به عادت انتخابی خود برای ایاب و ذهاب روزانه از خطوط مشخصی استفاده می نمودند با صرف زمان بیشتری به مقصد مورد نظرشان می رسیدند در صورتی که با تغییر عادت قبلی و با استفاده از خطوط ارتباطی تقویت شده به سهولت به یکی از ایستگاههای مسیر مزبور رسیده و از آنجا به مقصد نهایی با کمترین زمان ممکن طی طریق خواهند نمود.
خطوطی که در این راستا حذف یا تغییر مسیر یافته اند به شرح زیر می باشد:
1- چهارراه تهرانپارس - میدان ولیعصر(عج)
اتوبوس بلیتی حذف - اتوبوس بخش خصوصی تغییر مسیر داده شد.
خط 411 میدان راه آهن - میدان ولیعصر تقویت شده تا مسافران در چهارراه ولیعصر تبادل سفر کرده و با استفاده از آن خط طی زمان کوتاه تری به میدان ولیعصر مراجعه نمایند.
2- چهارراه خاقانی - میدان امام خمینی(ره)
مسیر خط کوتاه شده - و خط میدان امام حسین(ع) - میدان امام خمینی(ره) در ابتدای خیابان شهید منتظری (ایرانمهر) دائر گردیده که مسافران با استفاده از مسیر BRT به سرعت به مبداء خط مذکور رسیده و از آن برای دستیابی به میدان امام خمینی استفاده می نمایند.
3- میدان نبوت - میدان انقلاب
حذف شده و خط سراج - میدان امامت تقویت گردیده تا مسافران را از میدان نبوت به تقاطع شهید ایت - خیابان دماوند منتقل و با استفاده از مسیر مزبور به سهولت به میدان انقلاب طی طریق نمایند.
4- میدان خراسان - میدان انقلاب
خط خصوصی حذف - خط بلیتی تغییر مسیر داده شد.
همچنین خطوط 3 (میدان خراسان - میدان امام حسین سریع برقی) و خط 5 (میدان شوش - میدان امام حسین عادی برقی) تقویت شده و مسافران با استفاده از خطوط مذکور به سهولت خود را به میدان امام حسین رسانده و با بهره گیری از مسیر مزبور به میدان انقلاب عزیمت خواهند کرد.
بدیهی است هر طرحی ضمن برخورداری از افراد راضی، ناراضیانی را نیز در پی دارد، اما این طرح از حداکثر رضایت شهروندان برخوردار است.
از تاریخ 22/2/86 با بهره گیری از دو ناوگان سه دستگاهی، آزمایش زمانبندی با حرکت ناوگانی حد فاصل میدان انقلاب - چهارراه تهرانپارس آغاز شد و این حرکت هم اینک با استفاده از 36 ناوگان سه دستگاهی، جمعا یکصد و هشت دستگاه اتوبوس استمرار دارد و این تعداد با توجه به افزایش مسافر استقبال کننده از طرح بر اساس آمارگیری های مستمر رو به فزونی خواهد بود .
منبع:http://urbanism-aradan.blogfa.com/post-209.aspx
مطالب مشابه :
خطوط اتوبوس تندرو BRT تهران
خطوط اتوبوس تندرو brt تهران. هم پوشانی مسیرها را از طریق نقشه، sms
نقشه 1387 موبایل
نقشه تهران 87. tehran brt map download ذکر شد دیدن فرمائید بی آنکه مسیر خود را گم کنید و یا احتیاج به
مسیرهای دسترسی به محل گزینش داوطلبین تحصیل در دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله(عج)
در بیرون از ایستگاه راه آهن وارد brt مسیر تجریش شده و در نقشه تهران با جزئیات در
لبخند؛رضایت؛ سرعت با BRT
اكنون حدود ۲۰۰ هزار نفر در مسیر خط یک بی که در تهران رساني نقشه
بوستان نهجالبلاغه
آشنایی با زیبایی های تهران نقشه تهران . نقشه خطوط اتوبوسرانی brt.
بی آر تی
از مسیرهای « Bus Rapid Transit » یا « BRT » در برای ایجاد BRT در تهران مسیر نقشه برداری
مرکز آموزش شهدای وظیفه نزاجا 01
مسیر مترو نیرو هوایی تا مرکز آموزش 01 پیشنهاد می کنم نقشه خطوط متروی تهران، نقشه خطوط brt و
راهکارهای پیشنهادی برای توسعه و گسترش سيستم دوچرخه سواری در تهران
در مسیر خدا مهمترين بخش سيستم اتوبوسراني تهران، خطوط brt (به طور مثال نقشه مسير و خانه
برچسب :
نقشه مسیر brt تهران