مدیرکل امنیتی، انتظامی استانداری مرکزی: قاچاق کالا در استان مرکزی به وضعیت قرمز رسیده است
مدیرکل امنیتی و انتظامی استانداری مرکزی گفت: با توجه به همجواری استان مرکزی با پایتخت و قرار گرفتن در محورهای مواصلاتی کشور قاچاق کالا در این استان به وضعیت قرمز رسیده است.
خبرگزاری فارس: قاچاق کالا در استان مرکزی به وضعیت قرمز رسیده است
به گزارش خبر مرکزی به نقل از فارس مسلم پورقاسمیان ظهر امروز در نشست شورای قاچاق کالا و ارز استان مرکزی افزود: در حال حاضر استان مرکزی به ویژه شهرهای ساوه و زرندیه به جایگاه امنی برای قاچاقچیان تبدیل شده است.
وی بیان کرد: امروزه قاچاق کالا بزرگترین خطر اقتصادی در مقایسه با تحریمها و تهدیدها به شمار میرود، چرا که این واقعه بنیان اقتصادی کشور را نشانه گرفته است.
مدیرکل امنیتی و انتظامی استانداری مرکزی تصریح کرد: مبارزه با قاچاق دارو از سال 84 در کشور آغاز شد و با تلاش نیروهای بازرسی هم اکنون میزان تخلف در داروخانههای کشور به کمتر از یک درصد رسیده است.
پورقاسمیان ادامه داد: خوشبختانه با اجرای طرح تحول نظام سلامت قاچاق کالاهای پزشکی به میزان قابل توجهای کاهش یافته است.
وی خاطرنشان کرد: جلوگیری از ورود و عرضه مشروبات الکلی، داروهای تقلبی، کالاهای غیرمجاز و... از اهم برنامههای کاری این شورا محسوب میشود.
دبیر کمیسیون شورای مبارزه به قاچاق کالا و ارز استان مرکزی اظهار کرد: شهرستانهای ساوه، دلیجان، شازند و اراک با توجه به قرار گرفتن در مسیر ترانزیت کشور به عنوان شهرهای سطح یک در ورود کالای قاچاق شناخته شدهاند.
پورقاسمیان با اشاره به کمبود انبار در گمرک استان مرکزی افزود: در این راستا گمرک استان اقدام به اجاره دو هزار و 500 متر انبار کرده است که با این امر مشکل کمبود انبار به میزان قابل توجهای کاهش یافته است.
وی تصریح کرد: 33 دستگاه موتورسیکلت کشف شده در استان به دلیل عدم تقاضای واگذاری از سوی دستگاههای اجرایی در سال 91 و 93 به پایتخت کشور ترانزیت شدهاند.
وی گفت: در راستای کاهش قاچاق کالا در استان به ارائه فرمولی نوین در این عرصه نیازمند هستیم و تلاش همه جانبه از سوی تمام دستگاههای استان ضروری است.
مدیرکل امنیتی، انتظامی استانداری مرکزی با اشاره به اینکه در چهار ماه نخست سالجاری نیز بیش از 400 پرونده قاچاق کالا در اداره تعزیرات به ثبت رسیده است، ادامه داد: از این تعداد 257 پرونده منجر به صدور حکم و 90 میلیارد ریال جریمه نقدی شده است که تا کنون 10 میلیارد ریال به حساب خزانه دولت واریز شده است.
پورقاسمیان اظهار کرد: تخلفات صنفی نیز در تیرماه سال جاری با صد درصد افزایش روبرو بوده که رسیدگی به این مهم به سازمان صنعت، معدن و تجارت واگذار شده است.
وی با تاکید بر اینکه کشفیات نفت کوره در مقایسه با سال گذشته صد درصد افزایش داشته است، افزود: میزان فرآوردههای نفتی کشف شده در چهار ماه نخست سال جاری با 55 درصد افزایش نسبت به مدت مشابه سال گذشته بیش از 228 هزار لیتر است.
مدیرکل امنیتی، انتظامی استانداری مرکزی با اشاره به اینکه رویکرد نیروی انتظامی در مبارزه با قاچاقچیان کالا برخورد با دانه درشتها است، خاطر نشان کرد: در تیرماه گذشته نیروی انتظامی استان بیش از 170 میلیارد ریال کالای قاچاق کشف کرده که این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 20 درصد افزایش داشته است.
به گفته وی در سال گذشته بیش از 60 میلیارد ریال کالای قاچاق کشف شده توسط نیروی انتظامی، در مزایدههای استانی به فروش رسیده که این مبلغ با گذشت یک سال به حساب ناجا واریز نشده است.
مدیرکل محیط زیست استان مرکزی نیز در ادامه با بیان اینکه قاچاق در حوزه حیات وحش رتبه سوم قاچاق را به خود اختصاص داده است، گفت: شورای مبارزه با قاچاق کالا باید در جلوگیری از خروج حیوانات کمیاب استان توسط قاچاقچیان جنوب کشور اهتمام ویژهای داشته باشد.
امیر انصاری با بیان اینکه عرضه سلاح شکاری قاچاق نیز در استان رواج پیدا کرده است، بیان کرد: بعضا در برخی از روستاهای حاشیه مناطق حفاظت شده شکارچیان با اسلحه به کشتار حیوانات میپردازند که این امر باید در اسرع وقت کنترل و با متخلفان برخورد قانونی شود.
وی از شورای مبارزه با قاچاق کالا خواستار شد تا کالاهای مکشوفه مورد نیاز دستگاههای اجرایی را به دلیل قیمت بالای برخی از کالاها در راستای صرفهجویی در هزینهها در اختیار آنان قرار دهند.
معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی نیز بهترین فرمول برای جلوگیری از قاچاق کالا را اجرای صحیح قانون دانست و اظهار کرد: قانون مبارزه با کالای قاچاق علاوه بر ابهامات موجود میتواند یک راه روشن در تدوین برنامههای شورا باشد.
سید کمال فدایی فروتن ادامه داد: اتخاذ سیاستهای اقتصادی صحیح نیز میتواند همزمان با اجرای قانون دستیابی به اهداف شورای مبارزه با کالای قاچاق را محقق کند.
وی تصریح کرد: درحال حاضر هیچگونه آمار دقیقی در حوزه جابهجایی کالا، عرضه کالا، صادرات و واردات و... در استان وجود ندارد و برخی از اقدامات این حوزه در هالهای از ابهام صورت میگیرد.
مطالب مشابه :
انتصابات جدید در استانداری مرکزی
مدیرکل دفتر اموزش و پژوهش استانداری مرکزی به نام خدایی که با ماست اما بی ماست سوابق تحصیلی:
سرپرست استانداری مرکزی: تغییر و تحول در فرمانداریهای استان مرکزی پایان یافته است
پايگاه خبري تحليلي خبر مركزي - سرپرست استانداری مرکزی: تغییر و تحول در فرمانداریهای استان
هزینه اعلام شده برای خرید کولر آبی شامل چه مواردیست؟
مسکن مهر استانداری مرکزی - هزینه اعلام شده برای خرید کولر آبی شامل چه مواردیست؟ - اخبار مسکن
آگهی استخدام۵۷ نفر در دستگاههای اجرایی و استانداری مرکزی
صرفاً جهت اطلاع اراک ::. - آگهی استخدام۵۷ نفر در دستگاههای اجرایی و استانداری مرکزی - پایگاه
مدیرکل امنیتی، انتظامی استانداری مرکزی: قاچاق کالا در استان مرکزی به وضعیت قرمز رسیده است
پايگاه خبري تحليلي خبر مركزي - مدیرکل امنیتی، انتظامی استانداری مرکزی: قاچاق کالا در استان
عزت احمدی از معاونت فرمانداری شازند استعفا داد و به اموزش و پرورش بازگشت.
مدیرکل دفتر اموزش و پژوهش استانداری مرکزی به نام خدایی که با ماست اما بی ماست سوابق تحصیلی:
استاندار آینده مرکزی کیست؟
خنجین وبگردی - استاندار آینده مرکزی کیست؟ - پایگاهی خبری وتحلیلی
کاهش 3.37 درصدی آمار طلاق در شهر اراک
مدیرکل امور اجتماعی استانداری مرکزی از کاهش 3.37 درصدی آمار طلاق در شهر اراک خبر داد.
استاندار آینده مرکزی کیست؟
به گزارش خنجین دیلی با رفتن مقیمی استاندار مرکزی رایزنی ها برای تصدی استانداری مرکزی قوت
آگهی استخدام پیمانی استانداری مرکزی+لیست رشته های مورد نیاز.
سوالات عمومی آزمون استخدامی - آگهی استخدام پیمانی استانداری مرکزی+لیست رشته های مورد نیاز.
برچسب :
استانداری مرکزی