آپارتمان : سقف کاذب چیست؟ - مزایای استفاده از سقف کاذب در ساختمان
انواع سقف کاذب
سقف کاذب انواع گوناگونی دارد که با توجه شرایط آب و هوایی ، زیبایی ، هزینه و موارد دیگر انتخاب و بکار می رود. این مطلب به تشریح بعضی از انواع سقف کاذب و موارد کاربرد آنها می پردازد.
سقف کاذب با رابیتس و اندود
این سقف پرکاربردترین نوع سقف کاذب می باشد . رابیتس ورق فولادی مشبکی است که با مفتول یا سیم
آرماتور بندی به شبکه فرعی متصل می شود . ویژگی مهم رابیتس آن است که اکثر ملات ها به آن می چسبند و ترک برنمی دارند . رابیتس در دو نوع مسطح و برجسته ساخته می شود . نوع مسطح در دهانه های کوچک و نوع برجسته در دهانه های بزرگتر بکار می رود . برای اندودکاری روی کانال های کولر و تأسیسات نیز از رابیتس استفاده می شود.
سقف کاذب آکوستیک
آکوستیک نوعی ایزولاسیون صوتی است ، که با مصالح مختلف نظیر پارچه چین دار ، پلاک های گچی ، پلاک های چوبی یا ورقه های مقوایی فشرده سفید رنگ و سوراخدار ساخته شده و در مکان هایی مانند سالنهای سخنرانی ، سینما و ... که باید از انعکاس صوت جلوگیری شود استفاده می شود.
سقف کاذب آلومینیومی
پوشش این نوع سقف کاذب از جنس آلومینیوم است و پشت آنرا معمولا با پشم شیشه پر می کنند . در این نوع سقف کاذب ، وسایل اتصال از جنس فولاد گالوانیزه هستند .
سقف کاذب چوبی
در این نوع سقف ، قبل از اجرای لمبه کوبی ، دور سقف با چهارتراش چوبی مناسب کلاف کشی و تراز می شود . شبکه اصلی این نوع سقف از فولاد یا چهار تراش و شبکه فرعی آن چوبی است . لمبه های چوبی از جنس چوب نراد خارجی (روسی یا مشابه آن) هستند .
سقف کاذب با قطعات پیش ساخته گچی
شبکه اصلی در این نوع سقف عموماً از جنس آلومینیوم است که قطعات گچی درداخل آن قرار می گیرند . قطعات گچی را می توان روی شبکه چوبی نیز پیچ و یا میخ کرد. مزایای سقف های کاذب گچی عبارتند از:
- سبکی : وزن هر مترمربع از این نوع سقف بین 15 تا 18 کیلوگرم می باشد .
- نصب سریع و آسان : سیستم پیش ساخته و اتصالات آلومینیومی به کار برده شده در این نوع سقف سبب سرعت و سهولت نصب آن می شود .
- امکان ایجاد طرحهای متنوع .
- مقاومت در برابر آتش سوزی و عدم ایجاد دود.
- امکان تعویض قطعات .
- امکان رنگ کاری با پرداخت جزئی.
- ثبات رنگ : عدم تغییر رنگ در سال های متمادی ، حتی در برابر نور خورشید.
- مقاومت در برابر ضربه .
- مقاومت در برابر عبور صدا .
- تهویه مناسب : سقف های گچی، حرارت و رطوبت را تنظیم و محیط مطلوبی برای زندگی ایجاد می نمایند.
- سازگاری با محیط زیست : به علت عدم وجود مواد زیان آور به محیط زیست آسیب نمی رسانند.
سقف کاذب ترکیبی
اجراء چند نوع سقف کاذب درکنار هم و در قالب یک طرح هندسی منظم یا نامنظم همراه با شکست و اختلاف سطح را سقف کاذب ترکیبی گویند .
برای اجرای این سقفها ، طرحی متناسب با سازه های سقف کاذب الزامی است . بنابراین می توان با استفاده از نورپردازی و گونه های مختلفی از چراغها جلوه های خاصی را به وجود آورد .
برای اجرای این سقف ، ابتدا زیر سازی مناسبی را ایجاد می کنند ، که می تواند با آهنکشی ویا بدون آن باشد .
سقف کاذب ترکیبی معمولا" در فضاهای وسیع اجرا می شود چون جلوه زیباتری پیدا می کند .
سقف کاذب گریلیوم
سقف کاذب گریلیوم جزء سقف های دکوراتیو است . این سقف با استفاده از ورقهای آلومینیوم وآهن یا ورقهای آلیاژی تولید می شود .
به سقف گریلیوم ، سقف باز هم گفته می شود . زیرا بعد از نصب سقف ، چیزی که رویت می شود ، خانه های مربع و مستطیل شکلی است که بطور پیوسته در کنار هم قرار گرفته اند . هیچ پوششی در داخل و یا پشت آن وجود ندارد و پشت سقف و تاسیساتی که کار شده است به خوبی دیده می شود .
معمولا" سقف کاذب گریلیوم را بصورت منفرد و یا ترکیبی با سقف های دیگر اجرا می کنند . این سقف توسط سیم ، مفتول یا زنجیر از سقف اصلی آویزان می گردد .
=================================================
اجرای سقف کاذب
سقف کاذب متشکل از آویزهای فلزی قائم ، پروفیلهای اصلی و فرعی افقی (ممکن است نیازی به پروفیل فرعی نباشد) و پوشش زیرین است .
پوشش زیرین میتواند فقط از یک نوع مصالح تشکیل شده باشد ، مانند لمبه چوبی و یا از ترکیبی از مصالح مانند رابیتس و اندود گچ ساخته شده باشد .
آویزهای سقف کاذب
آویزها در سقفهای با اسکلت فلزی اعم از خرپا ، طاق ضربی و یا تیرچه بلوک و غیره به سازه اصلی ساختمان متصل میگردند . در سقفهای بتنی باید هنگام بتنریزی پیشبینی های لازم برای استقرار آویزها صورت پذیرد. اگر هنگام بتنریزی آویزهای قائم تعبیه نشده باشند ، میتوان با استفاده از چکشهای فشنگی آنها را نصب نمود . برای آویزهای قائم میتوان از موارد زیر استفاده کرد :
- میلگرد به قطر حداقل 6 میلیمتر.
- سیم فولادی گالوانیزه با قطر حداقل 1/3 میلیمتر.
- تسمه فولادی ضدزنگ با سطح مقطع حداقل 1 سانتیمتر مربع و قطر حداقل 5/1میلیمتر.
تعداد آویزها در هر مترمربع و فاصله آنها از هم به نوع پوشش سقف کاذب و مقاومت و قابلیت تغییر شکل آویزها بستگی دارد . آویزها حتیالامکان باید به فواصل مساوی از هم قرار گرفته ، قائم و صاف باشند . برای وصل کردن آویزها به سقفهای با اسکلت فلزی ، از جوش یا پیچ و مهره استفاده می شود .
در سقفهای چوبی ، اتصال آویزها به سقف با پیچ یا قلاب انجام میشود . پیچ یا قلاب باید حداقل 5 سانتیمتر وارد چوب شوند . از وارد کردن پیچها با ضربه چکش ، باید خودداری شود . در صورتی که بخواهیم آویزها را پس از اجرای سقف بتنی به آن متصل کنیم ، باید نکات زیر را رعایت کنیم :
- مقاومت 28 روزه بتن باید حداقل برابر 300 کیلوگرم بر سانتیمتر مربع و ضخامت آن حداقل 10 سانتیمتر باشد .
- بارهای وارده بر سقف نباید از بار مجازی که بر اساس آن محاسبه و اجرا شده ، تجاوز نماید.
- قطر میلههای آویزها ، باید حداقل 4/3 میلیمتر باشد .
- آویزها باید حداقل 25 میلیمتر در بتن وارد شوند. - حداقل تعداد آویزها برای هر نوع سقف کاذب باید محاسبه شود .
- در تیرهای باربر بتنی ، اتصالات باید در سطح جانبی و حداقل 12 سانتیمتر بالاتر از وجه زیرین تیر، نصب شوند .
- در صورت استفاده از چکش فشنگی (تپانچه) برای نصب آویزها ، باید مطابق دستورالعمل کارخانه سازنده آنها عمل نمود .
- تحت هیچ شرایطی ، نباید از فشنگهای مخصوص یک نوع چکش برای چکشهای دیگر استفاده شود.
- فشنگها نباید در داخل سوراخهای موجود شلیک شوند.
- هنگام استفاده از چکشهای فشنگی ، حداقل فاصله چکش تا لبه قطعه بتنی به نوع تپانچه و دستورالعمل دستگاه نظارت بستگی دارد.
- در زمان شلیک ، باید چکش عمود بر سطح کار نگاه داشته شود .
پروفیلهای اصلی و فرعی افقی
در صورتیکه جنس پروفیلهای اصلی و فرعی افقی از فولاد یا فولاد گالوانیزه باشد ، سطح مقطع این پروفیلها باید توسط دستگاه نظارت مشخص گردد ، ولی حداقل مقاومت این مقاطع برای پروفیلهای اصلی و فرعی به ترتیب نباید از مقاومت آرماتور 10 و 6 میلیمتر کمتر باشد . توصیه می شود در محل برخورد سقف کاذب با دیوار نیز ، از یک نبشی با ابعاد حداقل 2×20×20 استفاده شود .
در صورتی که پروفیلهای اصلی از نوع چهارتراش چوبی باشند ، چوب مورد نظر باید از نوع نراد خارجی باشد . حداقل ابعاد چهارتراش ها برای قطعات اصلی و فرعی باید به ترتیب برابر 60×40 و 40×40 میلیمتر باشد .
در خصوص استفاده از آلومینیوم و یا سایر مصالح نیز ابعاد پروفیلها بستگی به محاسبات انجام شده دارد، ولی در هر صورت نباید مقاومت پروفیلهای اصلی و فرعی ، به ترتیب از مقاومت میلگرد 10 و 6 میلیمتر کمتر باشد.
پوشش زیرین سقف کاذب
رابیتس : در مورد رابیتس ، اگر برای پوشش از ملات ماسه سیمان استفاده میشود ، توصیه میشود رابیتس از نوع فولاد سیاه و اگر از ملات گچ استفاده میشود ، از نوع گالوانیزه باشد . رابیتس باید در فواصل مناسب به وسیله مفتول به آهنبندی بسته شود ، به ترتیبی که هیچگونه برجستگی یا فرورفتگی در سطوح تمام شده دیده نشود . حداکثر فاصله پروفیلهای اصلی از یکدیگر چنانچه از رابیتس نمره 2 یا 3 استفاده میشود ، باید به ترتیب برابر 35 و 50 سانتیمتر باشد . برای اتصال پروفیلهای فرعی افقی به پروفیلهای اصلی و اتصال رابیتس به پروفیلهای فرعی ، از مفتول دولای سیمی به قطر حداقل 7/0 میلیمتر استفاده میشود. تعداد آویزهای قائم در این نوع پوشش حداقل 3 عدد در مترمربع میباشد.
کانتکس : کلیه نکات فنی ذکر شده در مورد رابیتس از لحاظ آویزهای قائم ، پروفیلهای اصلی و فرعی افقی ، فواصل و حداقل ابعاد ، در مورد کانتکس نیز صادق است . چنانچه در نقشههای اجرایی تمهید خاصی برای جلوگیری از آسیب رساندن موریانه یا سایر حشرات مزاحم به کانتکس در نظر گرفته نشده باشد ، باید روی حصیر کانتکس، دوغاب گچ و یا آهک ریخته شود ، به نحوی که این دوغاب قشر نازکی بر تمام سطح روی کانتکس تشکیل دهد.
لمبه آلومینیومی : در این نوع پوشش مراحل اجرای کار به شرح زیر است :
- پروفیلهای ناودانی آلومینیوم را در ارتفاع سقف کاذب روی دیوارها نصب میکنند.
- تسمههای آویز از جنس فولاد گالوانیزه را به سقف وصل می کنند . حداکثر فاصله این آویزها در امتداد ورقهای لمبه ، 20/1 متر و در جهت عمود بر آنها ، 35/1 متر است . هر یک از تسمه ها مجهز به یک بست قابل تنظیم هستند .
- پروفیلهای ناودانی گالوانیزه را به تسمهها متصل میکنند . حداکثر فاصله این پروفیلها از هم ، 20/1 متر است . فاصله اولین پروفیل تا دیوار نیز ، نباید از 30 سانتیمتر بیشتر باشد .
- قطعات لمبه آلومینیوم طوری در محل خود قرار می گیرند که یک سر آنها در داخل ناودانی روی دیوار و سر دیگر آنها در ناودانی متصل به آویزها باشد .
لمبه چوبی : اجرای این نوع سقف به شرح زیر است :
- قبل از لمبهکوبی ، دور سقف با چهارتراش مناسب کلافکشی و تراز می شود .
- قطعات باربر افقی فرعی را از چوب و قطعات باربر اصلی را از پروفیل فولادی یا چهارتراش چوبی، تهیه و به آویزهای از پیش نصب شده متصل می کنند .
- لمبهها را که از قبل آماده کرده اند ، با چسب و میخ به چهارتراشها متصل می کنند .
قطعات پیشساخته گچی : ابتدا در کنار دیوار در ارتفاع تعیین شده برای سقف کاذب نبشی آلومینیومی نصب می شود . پس از اتصال سیمهای آویز گالوانیزه به سقف و متصل کردن قطعات سپری آلومینیومی به آنها ، قطعات سقف پیشساخته گچی در داخل آنها قرار داده می شود . ابعاد سپری و سیمها برابر نقشه کارخانه سازنده و با تأیید دستگاه نظارت میباشد. حداقل تعداد آویزها در هر مترمربع 3 عدد است .
ورقهای آزبست و سیمان صاف : ابعاد ورقهای آزبست و سیمان که در سقف کاذب به کار میروند ، بطور معمول 125×60 و یا 100×60 سانتیمتر میباشد . برای نصب این ورقها ، ابتدا یک شبکه متعامد از چوب روسی به شکل سپری یا سپری فولادی ، در ارتفاع مورد نظر اجرا میشود . در کنارهها به جای قطعات سپری ، از نبشی با همان جنس استفاده میشود . سپس ورقها روی سپری قرار داده شده و از سمت بالا به فواصل 30 سانتیمتر با یک عدد پیچ خودکار و یا پیچ و مهره مناسب با واشر و یا پیچ چوب با واشر مخصوص محکم می شود . ابعاد و تعداد آویزها با محاسبه مشخص میشود.
انواع آکوستیک : آکوستیکها به دو گروه معمولی و نسوز تقسیم میشوند.
- آکوستیک معمولی - در مورد این نوع آکوستیک ، برای قطعات باربر افقی چوب نراد و برای قطعات باربر اصلی از پروفیل فولادی یا چهارتراش چوبی استفاده می شود . برای نصب آکوستیک از میخ همرنگ با آکوستیک و چسب مناسب استفاده می شود . در پیرامون سقف کاذب اجرا شده ، یک نبشی آلومینیوم به دیوار نصب میشود.
- آکوستیک نسوز – در این مورد ، برای قطعات باربر اصلی و فرعی افقی از پروفیل آلومینیوم استفاده می شود . در تمام انواع آکوستیک در هر مترمربع، حداقل 3 عدد آویز مورد نیاز است . علاوه بر نکات فوق الذکر ، سقفهای کاذب باید در مقابل نیروهای جانبی مقاوم بوده و چنانچه تأسیسات حرارتی نظیر کانال و لوله در زیر سقف اصلی (حد فاصل سقف اصلی و سقف کاذب) قرار میگیرد ، در نظر گرفتن درز انبساط در اطراف سقف به منظور تأمین جا برای تغییر مکانهای حرارتی ، ضروری است . چنانچه برای سقف کاذب دریچه بازدید در نظر گرفته شده باشد ، باید این دریچه با دقت کافی و در محل مناسب ایجاد گردد .
==========================================
20 سوال اساسی در مورد سقف کناف
.
۱- مزایای سقف کاذب کناف نسبت به سایرسقف های کاذب چیست ؟
مزایای سقف کاذب کناف نسبت به سایر سقفهای سنتی عبارتند از : سرعت و سهولت نصب ، سهولت دسترسی به تاسیسات ، تعمیرات آسان سقف کاذب ، مقاومت در برابر زلزله ، مقاومت در برابر حریق ، صرفه جویی در نیروی انسانی
۲- تأثیر آب و هوا بر سیستم سقف کاذب کناف چگونه است ؟
سیستم کناف با توجه به هر وضعیت آب و هوایی محصولات مناسب با آن را ارائه می دهد .
۳- آیا دیوارهای جداکننده در سیستم کناف خاصیت باربری هم دارند ؟
خیر ، این تیغه ها صرفا جنبه جداکننده دارند
۴ - نسبت وزن دیوار کناف به دیوار آجری چقدر است ؟
وزن یک متر مربع دیوار کناف ۲۵ کیلوگرم است ، در حالیکه وزن یک متر مربع تیغه آجر فشاری ۲۶۷ کیلوگرم می باشد . یعنی وزن دیوار کناف حدودا 9 درصد دیوار آجری است .
۵- آیا برای تفکیک فضاهای داخلی ساختمان می توان از کناف استفاده کرد ؟
بله
۶- آیا می توان بر روی دیوار آجری یا سفال یا بلوک ، برای پوشش از کناف استفاده کرد ؟
بله می توان استفاده کرد . این نوع دیوار را دیوار پوششی کناف می نامند .
۷- آیا می شود بر روی دیوار جداکننده کناف ، کابینت یا چراغهای LCD یاLED نصب کرد ؟
بله این عمل امکانپذیر است .
۸- نحوه آویزان نمودن تابلو به دیوار کناف چگونه است ؟
این کار توسط قلاب های سنجاقی انجام می شود
۹- آیا کناف در برابر رطوبت محصولی دارد ؟
بله پانل MR برای این منظور تولید شده است .
10- آیا می توان برای سقفهای کاذب دکوراتیو یا قوس دار از کناف استفاده کرد ؟
بله ، بخاطر انعطاف پذیری پنلها این کار امکانپذیر است .
11- آیا محصولات کناف قابلیت شستشو دارند ؟
در حد پاک کردن با پارچه مرطوب
۱2- آیا بر روی دیوارهای کناف می توان در و پنجره نصب نمود ؟
بله
۱3- آیا می توان از کناف به عنوان سقف اصلی استفاده کرد ؟
خیر امکانپذیر نیست .
۱4- آیا کناف مقاومت ساختمان در برابر زلزله را افزایش می دهد ؟
بله
۱5- آیا سقف کاذب کناف عایق صوتی و حرارتی هم هست؟
بله
16- در چه مرحله از اجرای ساختمان می توان از سیستم کناف استفاده کرد ؟
در عمده موارد بعد از اجرای اسکلت و سفت کاری سقف ها
17- آیا کناف محصولی برای پوشش نمای ساختمان پیشنهاد می کند ؟
بله ، محصول آکوا پانل AQUA PANEL برای این منظور تولید شده است .
18- ضخامت پانل کناف چقدر است ؟
ضخامت پانلهای کناف 5/6 تا ۱۸ میلیمتر است .
19- زیر سازی کناف از چه جنسی است ؟
از جنس پروفیل گالوانیزه
۲0- سقف کاذب مشبک کناف چگونه به سقف اصلی متصل می شود ؟
برای ارتفاع کمتر از ۲۵ سانتیمتر از مفتول و برای ارتفاع بالای ۲۵ از فنر آویز دوبل استفاده می کنیم .
=================================================
کناف چیست ؟
پیشرفت فناوری ساخت و ساز در سالهای اخیر سبب جایگزینی مصالح نوین با مصالح سنتی شده است .
از جمله این موارد می توان به سیستم های ساخت و ساز خشک اشاره کرد که استفاده از آن ها در صنعت ساختمان سازی به صورت فراگیر در اروپا و در ایران در حال توسعه است . صفحات روکش دارگچی یکی از مصالح اصلی مورد استفاده در ساخت و ساز خشک هستند .
کناف نوعی صفحه روکش دار گچی (Dry Wall) است که توسط شرکت کناف تولید می شود . کناف بیش از 8۰ سال است که در صنایع ساختمانی فعالیت دارد . این شرکت توسط برادران کناف (کارل و آنفوس کناف) در سال ۱۹۳۲ بنیان گزاری شد . در حال حاضر شرکت کناف یکی از شرکتهای بین المللی در صنایع ساختمان می باشد.
سقف ها و دیوارهای جداکننده (تیغه) کناف سازه های فلزی یکپارچه گالوانیزه هستند که صفحات روکش دار گچی و سیمانی بر روی آنها پیچ می شوند . درز بین صفحات با بتونه درزگیری پر شده و سطوح صاف به وجود آمده رنگ آمیزی می شوند .
در ادامه مزایای استفاده از دیوارهای جداکننده داخلی کناف توضیح داد می شود :
این نوع دیوار در مقایسه با دیوارهای سنتی حدود ده تا پانزده برابر سبک تر است. لذا با کاهش بار مرده ساختمان ، تاثیر نیروی زلزله بر ساختمان کمتر می شود . در صورت تخریب ساختمان ، به علت سبکی سیستم کناف ، خطر جانی برای ساکنان به مقدار قابل ملاحظه ای کمتر خواهد بود .
علاوه بر سبکی پانل های کناف ، نحوه اتصال انعطاف پذیر پانل ها به پروفیل ها هم به گونه ای است که باعث کاهش نیروی زلزله می شود . بدین صورت که استادها در داخل رانرها جای بازی دارند و به هم پیچ یا پرچ نمی شوند ، ولی پانل ها به هر دوی آن ها پیچ می شوند .
سبکی مصالح کناف باعث حمل آسان آن توسط کارگران و در نتیجه افزایش سرعت اجرای پروژه می شود. در مسافتهای حمل طولانی به علت دارا بودن بسته بندی مناسب آسیبی به مصالح وارد نمی شود .کم حجم بودن مصالح کناف نسبت به مصالح سنتی نیز سبب کاهش هزینه های حمل می شود.
مزیت دیگر سیستم کناف دسترسی آسان به تاسیسات مکانیکی و الکتریکی است . در صورت ترکیدن لوله های تاسیسات و… به راحتی می توان قسمت آسیب دیده را تشخیص داده و تعمیر کرد . در صورت آسیب دیدن دیوارهای کناف در اثر ضربه نیز ، قسمت آسیب دیده به راحتی تعویض و تعمیر می شود . این دو ویژگی موجب افزایش عمر مفید ساختمان می شوند .
در صورت نیاز به تغییر کاربری ، با استفاده از سیستم کناف به راحتی می توان این کار انجام داد . در بازسازی ساختمان های قدیمی نیز می توان از روش کناف بهره گرفت . در مناطقی که نیاز به ساخت و ساز سریع باشد مانند مناطق زلزله زده ، سیستم کناف دارای اولویت می باشد.
دیوارهای کناف بعد از نصب ، رنگ آمیزی می شوند و در این مرحله نیازی به ملات گچ و خاک و گچ کشته نمی باشد . این موضوع نیز باعث صرفه جویی و بالا رفتن سرعت اجرای پروژه ها می شود . برای به دست آوردن سطحی کاملا یکنواخت ، محل درزها با کمک نوار درزگیر بتونه می شود . نوار درزگیر موجب مسطح شدن محل درز و جلوگیری از ایجاد ترک در دیوار می شود . سطح پیچ ها هم که کمی پایین تر از سطح پانل ها هستند ، با بتونه پوشانده می شود و سطح صافی در محل پیچ ها ایجاد می شود . بعد از اجرای دیوار ، یک لایه ماستیک روی آن اجرا می شود که موجب بوجود آمدن سطحی یکنواخت برای رنگ آمیزی و کاهش جذب رنگ می شود . در نهایت با استفاده از دیوار کناف به راحتی سطحی کاملا صاف با دقت بالا و آماده برای رنگ آمیزی به دست می آید .
با بکارگیری دیوارهای کناف می توان مقاومت در برابر عبور صدا را افزایش داده و با استفاده از عایق های پشم سنگ و پلی استایرن می توان دیوارها را در برابر حرارت به راحتی عایق کرد . عایق ها در بین دو پانل گچی قرار می گیرند .
از سیستم پانل های گچی کناف بدون سازه نیز استفاده می شود . در این حالت ، پانل های گچی با استفاده از چسب پرلفیکس به عنوان پوشش روی دیوارهای سنتی نصب می شوند . بدین ترتیب فضایی خالی در پشت آن برای عایق کاری و عبور تاسیسات ایجاد می شود.
از دیگر مزایای سیستم کناف اجرای فرم های دکوراتیو و منحنی و افزایش سطح زیر بنای ساختمان با توجه به کاهش ضخامت دیوارهای کناف نسبت به مصالح سنتی می باشد.
کناف بنابر عملکرد دیوارها ، پانل های متفاوتی متناسب با شرایط موجود ارائه می دهد . در شرایط عمومی از پانل های گچی ساده یا Regular board) RG) استفاده می شود . برای مکان های مرطوب مانند آشپزخانه و سرویس ها از پانل های مقاوم در برابر رطوبت (Moisture Resistant board) استفاده می شود . این صفحات قابل استفاده در مکان هایی با رطوبت کمتر از 90% می باشد . در محل هایی که احتیاج به محافظت در برابر حریق دارند ، پانل های (Fire Resistant board) که دارای الیاف شیشه می باشند پیشنهاد می گردد که تا 3 ساعت در برابر آتش سوزی مقاومت می کنند . پانل های (Fire & Moisture resistant board) هم که در برابر رطوبت و آتش مقاوم هستند ، برای مکان هایی مانند چاه های تاسیساتی استفاده می شوند . در سیستم کناف ، برای دیوارهای خارجی یا دیوارهایی که در تماس دائم با آب هستند از صفحات مسلح سیمانی (آکواپنل) استفاده می شود.
اجزای فلزی : پروفیل های کناف با شکل دادن به ورق های فولادی گالوانیزه به روش سرد تولید می شوند . اجزای اصلی آن شامل استاد (سازه قائم) و رانر (سازه افقی) می باشد . در محل هایی که تاسیسات و لوله کشی ها وزن خود را به استاد ها انتقال می دهند ، سازه ای تحت عنوان پشتیبان جهت تقویت استفاده می شود . سازه محافظ گوشه در کنج های خارجی به کاربرده می شود که از دیوارهای کناف در برابر ضربه محافظت می کند و هم باعث ایجاد لب های گونیا و دقیق می شود.
پیچها ، سازه درز انقطاع ، نوار درزگیر و ماستیک و… از دیگر اجزای دیوار کناف می باشد .
===========================================
مطالب مشابه :
اجرای سقف کاذب کناف و جزئیات اجرائی آن
سایت فنی مهندسی و اجرایی عمران ایران - اجرای سقف کاذب کناف و جزئیات اجرائی آن - نحوه اجرای عنواع المان های عمرانی و ساختمانی،فونداسیون،سقف،اجرای ساختمان اسکلت
مزیت سقف کاذب کناف با سقف کاذب سنتی چیست ؟
۱- مزیت سقف کاذب کناف به سقف کاذب سنتی چیست ؟ سقف کاذب کناف مزیت های زیادی دارد از جمله نصب سریع و آسان ، دسترسی آسان به تاسیسات ، تعمیرات آسان سقف
انواع سقف کاذب متحرک و سقف کاذب ثابت
سقف کاذب شامل دونوع است :سقف کاذب متحرک(مشبک) و سقف کاذب ثابت(یک پارچه) که سقف کاذب ثابت به دو نوع ساده ودکوراتیو قابل دسته بندی است این نوع سقف
سقف های طرح آسمان
سقف های طرح آسمان. طراحی و چاپ سقف کاذب. مفید سازان مفتخر است مدرنترین سقف کادب را با طرح های آسمان نما ( آسمان مجازی )را از بهترین مواد و مصنوعات ,طراحی ,تولید و
سقف کاذب
پوشش های سلولزی آذین - سقف کاذب - تولیدکننده انواع پوشش ها بامدیریت : حاج عبدالرحیم زارعی شماره تماس :07124623571/09173133867.
نمونه سقف کاذب کناف
کناف - نمونه سقف کاذب کناف - سقف کاذب کناف ،دیوارکناف ،ساخت و ساز خشک ،کناف ایران ،اجرای کناف ،بازسازی ،09127614701 - زارع.
آپارتمان : سقف کاذب چیست؟ - مزایای استفاده از سقف کاذب در ساختمان
سقف کاذب با رابیتس و اندود این سقف پرکاربردترین نوع سقف کاذب می باشد . رابیتس ورق فولادی مشبکی است که با مفتول یا سیم آرماتور بندی به شبکه فرعی
سقف کاذب تصویر دار | آسمان مجازی | Skyling | سقف کاذب | آرمسترانگ | کناف | مشبک | 7
Skyling | سقف کاذب تصویردار - سقف کاذب تصویر دار | آسمان مجازی | Skyling | سقف کاذب | آرمسترانگ | کناف | مشبک | 7 - سقف کاذب تصویر دار | آسمان مجازی | Skyling
برچسب :
سقف کاذب