طریقه ساخت کابینت MDF
ابعاد كابينت:
كلاً كابينت به دو دسته تقسيم مي شود:
1- هوايي
2- زميني
زميني:
ارتفاع: ابعاد با پايه و صفحه: Cm 95-90 پايه Cm 14 و جعبه 72 صفحه روي كابين Cm4 و Cm 5 مقدار كلاژ پايه.
عمق: Cm55
عرض: بنابه فضاي لازم
هوايي:
ارتفاع Cm70 استاندارد Cm90 براي سقف هاي بلند Cm240
عرض: بنابه فضاي لازم مورد نياز.
عمق: Cm30
طريقه ساخت كابين زميني:
به طور مثال يك كابين به طول Cm 100 را در نظر مي گيريم.
براي ساخت اين كابين Cm100 به دو شيوه مي توانيم عمل كنيم.
اولين راه: يك كفه به ابعاد 55×100 و دو عدد ديواره به ابعاد Cm55 × Cm70 و دو تيرك Cm 8/96 × 7 نياز داريم.
كه اين كفه Cm 55× 100 را از زير به دو ديواره Cm 55 × 70 با پيچ اتصال مي دهيم و دو تيرك Cm8/96 × 7 كه ضخامت دو ديواره mm 16 از آن را كم كرديم براي بالا جعبه استفاده مي كنيم كه لبه يكي از اين تيرك ها لبه چسباني شده است چون هنگام باز و بسته كردن درب قابل مشاهده است و اين تيرك ها براي اتصال دو بدنه يا ديواره كابين و محل اتصال كابين به صفحه رويه به كار گرفته مي شود.
راه دوم:
كفه مورد نظر را Cm55 × 8/96 گرفته و دو ديواره را Cm 55× 72 مي گيريم و دو تيرك Cm 8/96 × 7 كه كفه مورد نظر در داخل دو ديواره قرار گرفته و به وسيله پيچ به هم اتصال داده شده است. و از بالا هم آن دو تيرك به دو ديواره متصل مي شود.
راه اول از راه دوم بهتر است به اين مقاومت جعبه اي كه كفه آن از زير پيچ شده است بيشتر از جعبه اي كه اتصال از كناره ها (ديواره ها)انجام شده است.
شيار زدن:
براي پوشاندن پشت جعبه كه به ديوار متصل مي شود از فيبر ر mm 3 استفاده مي كنيم به ديواره ها و كفه شيار زده و فيبر را در داخل آن شيارها مي كنيم.
فاصله شيار از ديواره اصلي mm 16 كه معادل با ضخامت يك MDF است و اين فاصله به اين منظور مي باشد كه دو تكه MDF را بعد از شياري كه فيبر در داخل آن است به ديواره هاي كناري و پشت تيرك بالا با پيچ متصل مي كنيم و اين تكه ها MDF به اين منظور است كه براي اتصال به ديواري كه جعبه ها قرار است در آن محل استفاده شود است.
هوايي:
يك جعبه هوايي داراي دو ديواره (كه بنا به درخواست Cm 90 يا Cm 70 باشد) و يك كف و يك طاق.
ابعاد كف به طور مثال يك جعبه Cm50 (90 يا 70 × 30 × 50) 8/46= 2/3- 50 مي باشد چون ديواره ها به كف پيچ مي شوند و طاق كه ابعاد آن به مقدار ضخامت يك فيبر و يك MDF كه حدوداً معادل mm 19 يا Cm2 كمتر است.
و در قسمت هوايي براي نصب در پشت فيبر يك تكه MDF به طول خود جعبه به طور مثال براي Cm 50 ، Cm 8/46 كه يك بعد آن بصورت سرتاسر بريده شده است استفاده مي شود و دقيقاً يك تكه ديگر از همين لچكي (باديكه MDF به عرض Cm6 كه يك برش خورده باشد) استفاده مي كنيم يكي از اين لچكي ها ثابت به خود جعبه متصل است و يكي ديگر از آنها كه يك تا دو سانتي متر از لچكي ثابت كوچكتر است و اين اختلاف طول به اين منظور است كه جعبه در جاي خود كمي توان حركت افق را داشته باشد و اين لچكي متحرك به ديوار نصب شده به صورتي كه هنگامي كه لچكي ثابت به داخل آن افتاد در جاي خود دقيقاً فيكس شده و از ديوار قابل سور خوردن نمي باشد.
نكته قابل توجه درباره و متمايز در كابين هاي زميني open (اوپن) كه اين كابينت هاي اوپن از دو طرف ديد دارند در اين است كه در كابين هاي اوپن از فيبر استفاده نمي شود بلكه به جاي فيبر از دو تير Cm 5 استفاده مي شود كه فقط براي اتصال درب نما از آنها استفاده مي شود.
براي نصب كابين زميني از پايه هاي پلاستيكي يا فلزي قابل رگلاژ استفاده مي كنيم كه اين پايه ها در زير كفه نصب شده تقريباً در فاصله Cm5 از بعد كفه و Cm 5 از بعد ديگر كه اين پايه ها به ما اين توانايي را ميدهند كه جعبه مورد نظر خود را در جهت افقي و عمودي تراز كرده و به ديوار نصب مي كنيم و براي اينكه كار زيباتر به نظر برسد و فاصله اي بين دو ديواره يعني ديواره يك جعبه با ديواره جعبه ديگر به وسيله پيچ دو طرفه اي به نام فيكس اين دو ديواره را به هم فيكس مي كنيم.
در مورد هوايي ها هم به اين شيوه عمل مي كنيم و براي تراز بودن جعبه هاي هوايي يك خط تراز روي ديوار رسم كرده و آن را پايه و محل نصب لچكي ها مورد نظر قرار مي دهيم به همين دليل تمام جعبه هاي هوايي در يك راستا و تراز در كنار هم قرار مي گيرند.
براي ساخت درب كابينت :
درهاي كابين به چند دسته تقسيم مي شوند
1- درهاي ساده با نوار لبه چسبان دستي يا P.V.C
2- درهاي تمام چوب
3- درهاي كارخانه اي به صورت لبه گرد
4- درب هاي به صورت قابي يا پروفيلي
به طور كلي براي ساخت در و انداز دقيق در كابينت مثلاً براي يك جعبه 55 × 72 × 100 كه بصورت در دولكهي
مي خواهيم استفاده كنيم.
100را به دو تقسيم كرده و از mm4 ميلي متر كم خواهيم كرد به اين منظور است (كه اصطلاحاً به آن بادخور گفته مي شود) براي رگلاژ در تنظيم فاصله بين دو در كاهش است.
100÷ 2= 50
50cm – 4 mm = 49/6 cm
مطالب مشابه :
کابینت ام دی اف ایرانی
کابینت آشپزخانه - کابینت ام دی اف ایرانی - انواع مدل کابینت آشپزخانه.
لیست قیمت های جدید (سال 1393)
ضمنا قیمت کابینتهای لوکس و لاکتیکی پس از برآورد کامل جزئیات تعیین میشود ... MDF. کونو وود آلمانی. بهترین مصالح. پایه استیل یا MDF. 680.000. A2. MDF.
تفاوت بین کابینت های بابدنه های فلزی ودرب ام دی اف وکابینت های تمام ام دی اف
1.کابینت های بابدنه فلز در اشپز خانه های باطراحی ایرانی زود زنگ زده می شوند و به زردی می گرایند که این. بارنگ سفیده بدنه همخوانی ندارد وخیلی زود صاحب کابینت را
لیست قیمت کابینت تمام ام.دی.اف کلاسیک
... دکوراسیون ام دی اف کلاسیک - لیست قیمت کابینت تمام ام.دی.اف کلاسیک - بهترین دکوراسیون ام دی اف را از کلاسیک بخواهید - کابینت و دکوراسیون ام دی اف کلاسیک.
پاک کردن کابینت ام دی اف
پاک کردن کابینت ام دی اف. دوده گیری آشپز خانه همیشه سخت ترین کار برای خانمها می باشد، علی الخصوص پاک کردن کابینها و از بین بردن لکه های روی آن . در این پست
موجودی رنگ و لیست قیمت صفحه کابینت MDF
صفحه کابینت و فرآورده های چوبی 128 - موجودی رنگ و لیست قیمت صفحه کابینت MDF - فرآورده های چوبی عبداللهی ( ورق ام دی اف رنگی و سفید - صفحه کابینت ضد
ام دی اف کار کیست؟
( اندازه گیری # نقشه# طراحی 3بعدی # ساخت # نصب )))) - کابینت آشپزخانه و ... ام دی اف کار در اصطلاح به نجار یا درودگر ی گفته می شود که به فنون نجاری آگاهی داشته و
تخت کم جا ، کمد دیواری ، دیوار کوبهای اداری و کابینت ام دی اف
امدیاف (به انگلیسی: MDF) مخفف واژهٔ تخته فیبر با دانسیته متوسط (به انگلیسی: Medium-density fibreboard) است که جزو فرآوردههای چوبی محسوب میشود.
طریقه ساخت کابینت MDF
طریقه ساخت کابینت MDF. ابعاد كابينت: كلاً كابينت به دو دسته تقسيم مي شود: 1- هوايي. 2- زميني. زميني: ارتفاع: ابعاد با پايه و صفحه: Cm 95-90 پايه Cm 14 و
برچسب :
کابینت ام دی اف