مديرعامل شستا در ادامه با اشاره به سود 740 ميليارد توماني اين شركت نسبت به تراز مالي سازمان تامين اجتماعي در سال گذشته، گفت: در سال گذشته حدود 13 درصد از كل در آمد سازمان تامين اجتماعي ازسود شستا بوده است كه درسال جاري بيش از 818ميليارد تومان سودآوري در بودجه پيش بيني شده است.
وي در ادامه در خصوص سهم شركت دارويي تامين درتوليد وتوزيع دارويي كشور، گفت: در صنعت دارو40 درصد توليد وتوزيع دارو به شركت سرمايه گذاري دارويي تعلق دارد و با توجه به اينكه سازمان تامين اجتماعي از بزرگترين مصرف كنندگان دارو دركشور مي باشد يكي از سياستهاي شستا ماندگاري دراين صنعت است.
مديرعامل شستا ادامه داد: شركت سرمايه گذاري تامين اجتماعي در صنعت سيمان از 35 ميليون تن ظرفيت سالانه توليد در كشور 14 ميليون تن معادل 40 درصد توليد سيمان را به خود اختصاص داده است. همچنين حدود 25 درصد ازتوليد كاشي و سراميك كف و ديواربه شركت سرمايه گذاري صدر تامين تعلق دارد.
به گفته وي شستا در صنعت پتروشيمي بعد از شركت صنايع ملي پتروشيمي از جمله بزرگترين سهام داران صنعت پتروشيمي مي باشد. در صنعت قيرسازي نيز حدود 60 درصد از 3 ميليون تن قير كشوردر زير مجموعه شستا توليد مي شود همچنين درروغن پايه نيز حدود 32درصد از 80هزار متر مكعب روغن توليدي را شركتهاي زير مجموعه شستا توليد مي كند.
مهندس كبوراني از جمله برنامه هاي شستا در سال جاري را استفاده از منابع بانكي خارجي ، رويكرد جديد به فاينانس و تشكيل هلدينگهايي كه از فن آوري نوين استفاده مي كنند،عنوان كرد وافزود: تشكيل هلدينگ مالي كه در برگيرنه عملياتي چون عمليات بانكي ، بيمه اي و ... است از برنامه هاي مهم سالهاي آتي شركت مي باشد.
وي در ادامه افزود: اگرچه شستا تا به امروز محملي براي دريافت منابع سازمان و تبديل آن به منافع بوده است ، ليكن با توجه به تراز مالي سازمان تامين اجتماعي و فشارهاي ناشي از برخي سياستهاي بازاركار، وظيفه آتي شركت در جهت جلوگيري از پيشي گرفتن مصارف از منابع بسيار خطير خواهد بود.
مهندس كبوراني در ادامه به مقايسه نقش سازمان بورس در گذشته و حال پرداخت و گفت: سازمان بورس در گذشته داراي يك نقش دوگانه بود بدين معنا كه به عنوان سازمان نظارتي و اجرايي توامان با هم فعاليت مي كرد اما در قانون جديد حوزه نظارت را به سازمان بورس حوزه اجرا را به شركت سهامي بورس منتقل كردند.
وي در ادامه از جمله برنامه هاي آينده اين شركت را شفاف سازي در حيطه سهام عنوان كرد و گفت: شستا به دليل حساسيتهايي كه روي اين مجموعه وجود دارد علاقه منداست شفاف تر با نهادهاي نظارتي و حمايتي برخورد كند و اميدواراست كميته وصول مطالبات كه با راهبري معاونت اقتصادي وبرنامه ريزي سازمان تامين اجتماعي تشكيل شده ، با استفاده از كارشناسان زبده بتواند در سال آينده سبد مناسبي از سهام يا دارايي را از دولت وصول كند.
مهندس كبوراني درپايان در خصوص تعاملات شركت شستا با بانك رفاه اظهار كرد: تعامل شستا با بانك رفاه با محوريت سازمان تامين اجتماعي مي تواند به ارتقاء بانك رفاه و پاسخ نيازمنديهاي شستا كمك كند و اين موضوع در دستور كار شركت قرار گرفته است و بانك رفاه نيز بايستي بتواند به نيازهاي شستا پاسخ مناسبي بدهد. |