کارنامه دکتر قالیباف


1374
دریافت مدرک کارشناسی ارشد
درکنار این فعالیتها نیز در رشته جغرافیای سیاسی تا مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه تهران ادامه تحصیل داد

1376
در یافت مدرک خلبانی ایرباس
در سال ١٣٧٦ به دستور مقام معظم رهبری عهده دار فرماندهی نیروی هوایی سپاه شد و باور بر تخصص گرایی باعث شد تا با گذراندن دوره های فشرده خلبانی در ایران و فرانسه مجوز پرواز با ایرباس را بدست آورد. ایشان هم اکنون نیز به صورت مرتب به عنوان خلبان هواپیمای ایرباس در شرکت هواپیمایی ایران ایر پروازهایی را انجام می دهد

اردیبهشت 1379
تجدید نظر در ساختار ناجا و تصویب آن با ایجاد رده های جدید
باتوجه به ضرورت بازنگری در ساختار مصوب سال 1370 ، بررسی های لازم طی جلسات کارشناسی توسط معاونت طرح و برنامه ناجا و سایر مراجع ذی ربط انجام گرفت و در نهایت ساختار جدید در سال 1379 به تصوب فرماندهی معظم کل قوا رسید

خرداد 1379
تشکیل دفتر امور حقوقی ومجلس ناجا
مآموریت دفتر امور مجلس ناجا ،سیاست گذاری ، برنامه ریزی و ایجاد هماهنگی های لازم در جهت ایجاد و بهبود تعامل نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران با مجلس شورای اسلامی و نمایندگان محترم مردم است که از سال 1379 آغاز و در سال های 1380تا 1382 به طرز چشمگیری ادامه یافته است

مهر 1379
مرکز فوریت های پلیسی 110
با هدف تحقق فرامین و اوامر فرماندهی معظم کل قوا ،طراحی سامانه ای که بتواند با سازماندهی امکانات موجود ، موجبات افزایش تحرک و سرعت عمل را در بدنه اجرایی ناجا ، به منظور پاسخ به نیاز های پلیسی مردم فراهم آورد ضروری به نظر می رسید در سالروز ولادت امیر المومنین علیه السلام این مرکز راه اندازی شد .

تیر 1380
راه اندازی فرماندهی مرزبانی و تشکیل هنگ های مرزی
تشکیل فرماندهی مرزبانی ،از ویژگی های بارز ساختار جدید سازمانی و یکی از عوامل مهم حضور مقتدرانه نیرو در مرزهای کشور می باشد

مهر 1380
بازنگری در سازماندهی کلانتری ها و مدیریت نوین مانیتورینگ
با توجه به پیشگیری های اجتماعی و انتظامی و تقدم پیشگیری نرم افزاری و تأکید بر نقش داوری گری کلانتری ها در منازعات با ایجاد تغییر و تحول در ساختار و کارکرد کلانتری ها گام مهمی در جهت عینیت بخشیدن به رویکرد جامعه محوری در نیروی انتظامی برداشته شد

مهر 1380
واحد نظارت همگانی 197
با توجه به اصل هشتم قانون اساسی و لزوم تعامل و مشارکت آحاد مردم بر عملکرد پلیس و تحقق شعار « پلیس پاسخگو و جامعه مسئول » دفتر نظارت همگانی ناجا، با هدف جلب اعتماد و مشارکت عمومی به منظور توسعه نظارت همگانی ،کاهش میزان جرایم و تخلفات کارکنان راه اندازی شد

آذر 1380
بازنگری در ساختار دانشگاه و تشکیل دانشکده های تخصصی
رویکرد حرفه ای گرایی و توجه به تخصص ها و تفکیک منطقی حوزه های مأموریتی در ناجا ، ضرورت بازنگری در سازماندهی دانشگاه علوم انتظامی را ایجاب میکرد و از این رو ، پس از تصویب ساختار جدید نیرو ، با هدف شکل گیری پلیس های تخصصی نسبت به باز نگری در ساختار و تشکیلات دانشکاه اقدام گردید . تشکیل هفت دانشکده پلیس جنایی ، پلیس انتظامی ، پلیس مرزبانی ، پلیس راهنمایی و رانندگی ، پلیس امنیت عمومی ، فنی و پشتیبانی و فرماندهی و ستاد ، از اقدامات مهم انجام گرفته در این راستا می باشد .

دی 1380
دریافت مدرک دکتری از دانشگاه تربیت مدرس
ایشان در همین ایام در کنکور دکتری شرکت کرده و در دانشگاه تربیت مدرس پذیرفته شد. و در سال ١٣٨٠ از تز دکترایشان با عنوان «بررسی سیر تکوین نهادهای محلی ایران در دوره معاصر» دفاع کرد و بعد از آن نیز به عنوان عضو هیات علمی رشته جغرافیای سیاسی دانشگاه تهران و استادیاردانشگاه تربیت مدرس به کار تدریس مشغول است.

بهمن 1380
تاسیس دفاتر پلیس +10
«ایجاد این تحول در سازمان ناجا آرزویی بود كه تنها به همت متخصصان داخلی و مدیریت فرماندهی ناجا محقق گشت.» شركت پژوهش و توسعه ناجی همچنان تلاش می‌نماید با بكارگیری نخبگان عرصه دانش فناوری اطلاعات در كشور، افق‌های نو و اهداف والایی را ایجاد نموده و چشم انداز روشنی از تحقق توانمندی دولت الكترونیك در ایران را نمایان سازددرحال حاضراین دفاتر خدماتی همچون صدوروتمدیدگذرنامه،کارت هوشمند سوخت،اطلاعات اقتصادی خانوار،خدمات نظام وظیفه رودراختیار هموطنان عزیز قرار می دهد که ایده و آغاز کاردفاتر درزمان مدیریت دکترقالیباف رقم خورد.

1381
تأسیس دفتر امور بانوان
فعالیت بانوان در نیروی انتظامی با توجه به حضور گسترده ی زنان در عرصه های مختلف سیاسی، علمی فرهنگی ، اجتماعی و هنری و آسیب هایی که ممکن است متوجه این قشر مخصوصاً در شرایطی که با تحولات همه جانبه در عرصه زندگی اجتماعی و جرایم روبرو هستیم امری ضروری و اجتناب ناپذیر می باشد .

آبان 1381
سارماندهی پلیس های تخصصی
پیچیدگی موضوعات و مقتضیات فعالیت پلیس در جامعه متحول شده امروز از یک سو و تنوع و پیچیدگی در جرم از سوی دیگر مستلزم تعمیق دانش ، بینش و مهارت های تخصصی بیس از پیش یوده و حرفه ای گرایی در پلیس را اجتناب ناپذیر ساخته اند . به تناسب پیشرفت و توسعه فناوری ، پلیس نیز در هر یک از عرصه های مأموریتی خود و به مقتضای تخصصی بودن آنها میبایست از ظرفیت ها ، توانمندی ها و قابلیت های متناسب با آن پیشرفت ها و مأموریت ها بهرمند گردد . بر این اساس ، تشکیل پلیس های تخصصی در دستور کار نیروی انتظامب قرار گرفت و یا تعیین رسته های شغلی و راه اندازی دانشکده های تخصصی در دانشگاه علوم انتظامی و تجدید نظر در سازماندهی واحد های مأموریتی ، زمینه های لازم برای تشکیل آنها فراهم گردید .

مهر 1382
اوتوماسیون ادارای دراجرای پروژه ی امام علی علیه السلام
نیروی انتظامی به منظور توسعه کمی و کیفی در ارائه خدمات به مردم و در راستای تقویت بنیاد های نهضت ملی نرم افزاری در جامعه اسلامی و با رویکرد بهرگیری از فناوری اطلاعات ( IT ) و به کارگیری توان تخصصی دانش آموختگان و فرهیختگان دانشگاه ها و تلاشگران عرصه فناوری و صنعت ، پس از مطالعات پایه ای و بررسی های کارشناسی اقدام به تهیه و اجرای طرح جامع ماشینی کردن خدمات ناجا با نام « پروژه ی امام علی علیه السلام » کرده است

اردیبهشت 1383
توسعه و گسترش موسسه پس انداز و قرض الحسنه قوامین
با راه اندازی مؤسسه پس انداز و قرض الحسنه ناجا ، دامنه فعالیت مؤسسه در سطح بسیار وسیعی گسترش یافته و پرداخت انواع وام های ضروری از قبیل قرض الحسنه ، بیکاری، ازدواج ، کمک برای ساختن مسکن و ... میسر و ممکن گردیده است .

آذر 1383
گسترش طرح های ملی و منطقه ای مبارزه با مواد مخدر
در گذشته به واسطه عدم وجود هماهنگی نظام مند بین دستگاه های ضو ستاد مبارزه با مواد مخدر و نبود یک سیاست و استراتژی مشخص در بدنه دستگاه های مسؤول امر مبارزه ، حالت رکود و رخوت ایجاد شده بود ، به طوری که در سال 1379 ، با اوج گرایش به اعتیاد در کشور و جولان اشرار و قاچاقچیان مسلح در منطقه شرقی ، به عنوان یکی از مشکلات و معضلات امنیتی و اجتماعی کشور مواجه بودیم . برای فایق آمدن بر مشکلات و جلوگیری از روند روبرشد این معضل خانمان سوز با برنامه ریزی های صورت گرفته در نیروی انتظامی ، هماهنگ با سیاست هی کلان نظام ، سلسله اقداماتی از سال 1380 آغاز و با قاطعیت پیگیری شده است

اردیبهشت 1384
ایجاد مرکز مستقل اطلاع رسانی ناجا

موضوع مدد کاری اجتماعی ، اقدامی است که در راستای نگرش جامعه محوری پلیس با هدف ارتقاء سطح امنیت رفتاری و اجتماعی جامعه در دستور کار ناجا قرار گرفت


تیر 1385
بزرگراه نور و پل های مربوطه
به منظور ایجاد سهولت در ترافیک منطقه آیت الله سعیدی – شهید کاظمی و نواب و کاهش بار ترافیکی و افزایش سرعت اتومبیل ها، این تقاطع غیر همسطح ایجاد گردیده که در پی آن ارتباط بزرگراه شهید نواب و آزادگان و جاده ساوه ( ایت الله سعیدی ) به آزاد راه تهران – قم میسر میگردد .

تیر 1385
تونل رسالت
تونل رسالت پروژه عظیم عمرانی شهر تهران در اتصال خود از شرق به غرب از رسالت شرق آغاز شده و در طول مسیر خود از زیر بزرگراه آفریقا ؛ خیابان الوند ؛ خیابان زاگرس ؛ خیابان خالد اسلامبولی ؛ خیابان ولی عصر ؛ خیابان نظامی گنجوی و خیابان سید جمال الدین اسد آبادی عبور می کند .

مرداد 1385
فاز اول بزرگراه شهيد ياسيني
بزرگراه شهید سرلشگر یاسینی ( سرخه حصار) حد فاصل میدان شهید کلاهدوز تا بعد از تقاطع سه راه آزمایش جهت اتصال به جاده تهران – آبعلی به طول 11 کیلومتر می باشد .

مرداد 1385
پل تقاطع خيابان 64 سيد جمال الدين اسدآبادي با بزرگراه كردستان
با افتتاح این پل خیابان سید جمال الدین اسد آبادی به خیابان شیخ بهایی ؛ شهرک والفجر ؛ شهرک انرژی اتمی و خیابان کارگر واقع در غرب بزرگراه کردستان متصل شد .

شهریور 1385
پل هجرت
رمپ غربی پل : تامین کننده حرکت شمال بزرگراه بسیج به خیابان هجرت و به خیابان ائمه اطهار و دسترسی های محلی می باشد

شهریور 1385
فاز 2 پروژه تقاطع غير همسطح شيخ فضل اله و حكيم

مهر 1385
تقاطع بزرگراه نيايش - كردستان
در تقاطع بزرگراه نیایش با بزرگراه کردستان پل تقاطع غیر همسطح احداث گردیده که سازه پل بتنی دارای کنار گذرهای ارتباطی در طرفین پل و دور برگردان شمال غربی و جنوب شرقی، مسیر حرکت را در بزرگراه کردستان – نیایش را اسان مینماید

آبان 1385
تقاطع غيرهمسطح شهيد كلاهدوز
به منظور کارایی شبکه بزرگراهی شرق تهران و بهبود وضعیت تردد و همچنین احداث بخشی از کمربندی شرق تهران به صورت محور آزاد راهی ؛ پروژه تقاطع های غیر هم سطح میدان شهید کلاهدوز طراحی گردید .

آبان 1385
پلهاي فدائيان اسلام و شهرزاد در تقاطع با كمربندي آزادگان
کمربندی آزادگان به صورت آزاد راه با هشت خط عبور و ورودی های کنترل شده و تقاطع های غیر همسطح در محل تلاقی با راه های ورودی شهر تهران همراه با جاده کناری در طرفین آزاد راه پیش بینی گردیده است .

دی 1385
بزرگراه زين الدين حدفاصل سراج تا فلكه چهارم تهرانپارس
این پروژه از پل امام علی (ع) شروع و تا پل پروین ادامه یافته است و شامل پل های غیر همسطح و تقاطع 45 متری تهرانپارس و پروین میباشد .

بهمن 1385
زيرگذر شهران
این زیر گذر شامل دو باند سرعت تندرو و کندرو در شمال و جنوب پل همت – شهران، دیوار سازی بتنی حائل در دو طرف زیر گذر و راستگرد ها در شمال و جنوب زیر گذر (شامل چهار راستگرد) میباشد .

بهمن 1385
پل سه راه نعمت آباد
ایجاد ارتباط بین بزرگراه های داخل شهر از جمله نواب ؛ یادگار امام ؛ و آیت الله سعیدی و محور ارتباطی بین ورودی های جنوب غربی تهران ( قم . ساوه . جاده ساوه . اسلام شهر ) .

اسفند 1385
بزرگراه امام علي از پل فرجام تا پل آغاز و تقاطع غيرهمسطح رسالت
بزرگراه امام علی (ع) واقع در شرق تهران یکی از طولانی ترین بزرگراه های شمالی – جنوبی تهران با حدود بیست و دو کیلومتر میباشد که از شمال بزرگراه لشکرک در منطقه یک شروع شده و پس از عبور از 22 تقاطع از جمله : بزرگراه آیت الله صدر – همت – رسالت – گلبرگ – آغاز – آهنگ – خاوران و بعثت و ... به کمربندی جنوب تهران منتهی میگردد .

تیر 1386
تقاطع غيرهمسطح نيايش- سئول
احداث این پروژه موجب روانسازی ترافیک در خیابان ولی عصر ؛ بزرگراه چمران ؛ نیایش و کردستان شده است .

شهریور 1386
پل بخش ميانی بزرگراه رسالت و تقاطع بزرگراه مدرس
با توجه به بازگشایی تونل رسالت و حجم بالای ترافیک در محل تقاطع با بزرگراه مدرس لزوم تعریض پل رسالت احساس گردید .

شهریور 1386
پل ب 2 تقاطع شيخ فضل اله و ايستگاه مترو صادقيه
روانسازی ترافیک مجموعه تقاطع محمدعلی جناح با شیخ فضل الله به علت وجود دو لوپ مشابه در این تقاطع و دسترسی شهروندان به ایستگاه صادقیه .

مهر 1386
تقاطع غيرهمسطح بزرگراه شهيد صياد شيرازي با بزرگراه شهيد بابايي
مسیرها و جهت های حرکتی ایجاد شده در این تقاطع باعث کاهش ترافیک در بزرگراه بابایی ؛ بزرگراه امام علی (ع) و محدوده میدان نوبنیاد و حذف دور برگردان واقع در بزرگراه بابایی گردیده است .

آبان 1386
حوضچه های آرامش وکانال جمع آوری آبهای سطحی پروژه باكري
از تاثیرات این پروژه میتوان به ساماندهی مسیل وسک و حاشیه ی آن و کنترل سیلاب و عدم حمل رسوبات توسط سیلاب و امکان جمع آوری آن در حوضچه های رسوب گیر اشاره کرد .

آبان 1386
بزرگراه آزادگان حدفاصل تهران-كرج تا بزرگراه فتح و رمپ و لوپهاي مربوطه
آزاد راه کمربندی غرب تهران قسمتی از شبکه بزرگراهی تهران است که ارتباط بین شرق ؛ غرب ؛ شمال و جنوب شهر تهران را تامین مینماید .

دی 1386
پل تقاطع غيرهمسطح بزرگراه آغاز و كانال باختر و ارتباطات مربوطه
پل آغاز که در محل تلاقی بزرگراه امام علی.ع با مسیل باختر و به صورت غیر همسطح و در راستای غربی – شرقی احداث گردیده موجب تامین ارتباطات مستقیم و غیر مستقیم بزرگراه صیاد شیرازی با بزرگراه امام علی (ع) ، بزرگراه شهید باقری و خیابان دماوند شده است و نقش بسزایی در بهبود روانسازی ترافیک محدوده شرق تهران داشته .

1387
تقاطع بزرگراه یادگار امام با بزرگراه شهيد چمران
قطعه سوم بزرگراه یادگار امام از انتهای سعادت آباد آغاز و تا پایان بزرگراه چمران ادامه می یابد که از بار ترافیکی بزرگراه نیایش و همت به میزان قابل توجهی کاسته خواهد شد ؛ لذا تکمیل و احداث این مرحله از اهمیت ویژه ای برخوردار است .

مرداد 1387
تقاطع غیرهمسطح باکری (آسیا) - بلوار فردوس
از اهداف این طرح ؛ بهبود و تکمیل شبکه بزرگراهی شهر تهران و کاهش ترافیک آزاد راه تهران – کرج و مدخل ورودی غرب شهر تهران و نهایتا تسهیل در رفت و آمد شهروندان و تقسیم بار ترافیکی بزرگراه شیخ فضل الله نوری ؛ یادگار امام ؛ حکیم ؛ همت ؛ ستاری و نیایش میباشد .

شهریور 1387
تقاطع غیرهمسطح تندگویان - میثاق
اجرای پل روی خیابان میثاق و دو دور برگردان زیر پل و اصلاح طرح هندسی بزرگراه تند گویان در محدوده ی پل و نوسازی کانال های جمع آوری آب های سطحی با طراحی بهینه .

مهر 1387
ادامه کمربندی آزادگان حدفاصل بزرگراه تهران- کرج تا بزرگراه شهید همت
اتصال دو بزرگراه اصلی آزادگان و همت و احداث خیابان های دسترسی به شهرک چشمه در طرفین زیر گذر علیزاده. احداث این بزرگراه نقش موثری در کاهش بار ترافیکی بزرگراه شیخ فضل الله نوری ایفا میکند .

مهر 1387
تقاطع غیرهمسطح سه راه آزمایش
تسهیل در تردد و کاهش بار ترافیکی شرق و شمال شرق. بهبود دسترسی به پایانه برون شهری شرق. ارتباط محورهای شرقی و غربی آزاد راه سرخه حصار و بزرگراه زین الدین و جاده های آبعلی ؛ دماوند و تلو. تسهیل در تردد از شرقی ترین نقطه تهران به غربی ترین نقطه تهران.

مهر 1387
میدان رسالت و تقاطع غیرهمسطح امام علی- رسالت

آذر 1387
تقاطع غیرهمسطح باکری (آسیا) با بزرگراه کاشانی
پل تقاطع کاشانی – بزرگراه شهید باکری در غرب تهران بزرگ واقع شده و در یکی از ورودی های غربی میباشد که با احداث پل مذکور در رفت و آمد شهروندان در این منطقه تسهیل میشود

دی 1387
بزرگراه آزادگان حدفاصل بزرگراه فتح تا بزرگراه تهران – ساوه
آزاد راه مورد نظر در جنوب غربی استان تهران واقع شده و از ضلع شمالی بزرگراه فتح ( کیلومتر 3500 ) شروع و تا قبل از جاده ساوه ادامه می یابد

اسفند 1387
تقاطع غیرهمسطح شهید کلاهدوز
به منظور کارایی شبکه بزرگراهی شرق تهران و بهبود وضعیت تردد و همچنین احداث بخشی از کمربندی شرق تهران به صورت محور آزاد راهی ؛ پروژه تقاطع های غیر همسطح میدان شهید کلاهدوز طراحی گردید و در حال احداث میباشد

خرداد 1388
تقاطع غیر همسطح بزرگراه تندگویان - شقایق

خرداد 1388
بزرگراه شهید همت حدفاصل شهرک شهید باقری تا بلوار پژوهش
تخلیه بار ترافیکی شمال شهر به نقاط غرب و شمال غرب تهران و کاهش بار ترافیکی منطقه بالاخص بزرگراه رسالت و اتوبان تهران- کرج ؛ شرق به غرب و بالعکس تاثیر بسزایی در این شاهراه میگذارد

خرداد 1388
تقاطع غیر همسطح بزرگراه فتح با 45 متری زرند

تیر 1388
بزرگراه آبعلی

شهریور 1388
تقاطع غیرهمسطح بزرگراه های باکری و آبشناسان (ایرانپارس)

شهریور 1388
احداث تقاطع غيرهمسطح بزرگراه شهید باقري با خيابان دماوند

مهر 1388
تقاطع غیرهمسطح خیابان شقایق با بزرگراه شهید کاظمی
پل شقایق در تقاطع غیر همسطح با بزرگراه شهید کاظمی بین پل شکوفه و میدان جهاد احداث شده و عملکرد این پل اتصال بلوار شقایق به موازات کمر بندی آزادگان به قسمت غربی منطقه خلازیل میباشد .

مهر 1388
تقاطع غیرهمسطح خیابان انقلاب با خیابانهای روشندلان، شریعتی و بهار
این پروژه ، پل فلزی به طول 900 متر و به عرض 16 متر است که در محدوده خیابان شریعتی احداث گردیده. عرض پل به 32 متر میرسد و دارای 4 باند رفت و برگشت میباشد. این پل علاوه بر اینکه طولانی ترین پل فلزی تهران است به علت قرار گرفتن اتوبوس های بی.آر.تی بر روی رفوژ میانی آن به طول 44 متر از ویژگیهای خاصی برخوردار است و دسترسی اتوبوس های تند رو به ایستگاه مذکور از طریق پله برقی صورت میگیرد.

دی 1388
تقاطع غیرهمسطح بزرگراه باکری-همت، باکری از آبشناسان تا جنوب همت

اسفند 1388
تونل توحيد

1389
تقاطع غیرهمسطح شادآباد
این پروژه تردد خودروهای سنگین و ترافیک خودروهای عبوری منطقه را با توجه به وجود بزرگراه فتح در شمال و بازار آهن و بزرگراه آزادگان در جنوب تسهیل نموده و با حذف نمودن تقاطع های همسطح زرند ؛ راه آهن و هفده شهریور موجب تسریع عبور و مرور و همچنین کاهش ترافیک محلی بوده و به طور کلی گره گشای یکی از مشکلات ترافیکی و اجتماعی جنوب غرب تهران و مناطق 9 و 18 شهرداری میباشد

1389
بزرگراه ياسيني حدفاصل ميدان كلاهدوز تا تيرانداز

خرداد 1389
بازسازی و بهسازی بزرگراه بابایی
مطالعات به سازي بزرگراه شهيد بابائي حدفاصل ميدان نوبنياد تا تقاطع جاده دماوند جهت تسهيل در امر رفت و آمد وسائل نقليه و رفع گره ترافيكي اماكن و تاسيسات و سازمانهاي مهم طرفين بزرگراه و ايجاد دسترسي شهركهاي متعدد جديد الاحداث به اين بزرگراه صورت پذيرفته است . بطوريكه با تحقق طرح در هزينه مصرف سوخت و وقت صرفه جويي حاصل گشته و از آلودگي هاي محيط زيست نيز كاسته مي گرد

شهریور 1389
محور اصلی بزرگراه شهید باکری
مسیر اصلی بزرگراه شهید باکری از سی متری حصارک تا تقاطع آزاد راه تهران – کرج به طول حدود 7 کیلومتر . اهداف پروژه عبارتند از : تکمیل شبکه بزرگراه شمال غربی و دسترسی آسانتر به آزادراه تهران – کرج ؛ همت ؛ رسالت و کاستن ترافیک آزاد راه تهران - کرج

آبان 1389
پل جدید جوادیه
پل جدید فلزی جوادیه در مجاورت پل قدیمی بتونی؛ با شکل هندسی سه پایه نمادی از سوزن خط راه آهن بوده و تنها پل 3 پایه ماشین رو جهان میباشد

دی 1389
پل شیخ صفی (بزرگراه صیاد شیرازی)
این پل از نوع بتونی با 18 متر دهانه است و با آغاز بهره برداری از آن ؛ امکان ارتباط آسان و ایمن بین خیابان خواجه نظام الملک با خیابان های کلیم کاشانی ؛ پلیس و دکتر شریعتی ؛ به عنوان یک معبر شمالی – جنوبی فراهم شده است .

بهمن 1389
پل های رسالت - یاسینی و رسالت - دماوند
هدف پروژه ارتباط ترمینال جدید شرق تهران به اتوبان سرخه حصار شرق و غرب با احداث دو پل و استفاده به عنوان دور برگردان از هر دو باند اتوبان یاسینی است . این عملیات جهت تسهیل ترافیک در طول تقریبی 700 متر همراه با احداث 750 متر آزادراه سرخه حصار ( یاسینی ) از سه راه آزمایش تا بزرگراه آبعلی و احداث 300 متر کانال می باشد

بهمن 1389
زیرگذر بهشت زهرا
یک پل شامل 2 لاین ؛ به شکل تونل ؛ که از محدوده طرح توسعه شروع و پس از عبور از اتوبان قم و ورودی و آبنمای موجود درب قدیم اتمام میپذیر . در طراحی هندسی ضمن تامین دسترسی های مورد نیاز طرح توسعه بهشت زهرا ؛ گردشهای لازم جهت دسترسی به اتوبان قم هم مورد ملاحظه قرار گرفته است. بخش های مختلف این پروژه عبارتند از: یک دستگاه پل در امتداد اتوبان قم شامل : دو تونل عبوری از زیر اتوبان قم و درب ورودی و آبنمای درب قدیم بهشت زهرا و گردش های دسترسی .

اسفند 1389
معبر شرياني شمال اتوبان همت
ساخت بلوار 35 متری شمال اتوبان همت به منظور برقراری ارتباط بین اتوبان های آزادگان ؛ همت و شهرک باقری و بلوار های محدود کننده مانند بلوار کاج ؛ گلها ؛ قائم و ارغوان به منظور دسترسی و جمع آوری ترافیک شهرک های شمال اتوبان همت میباشد . بخش های اصلی و اجرایی این پروژه شامل 7 محور اصلی ؛ 9 محور دسترسی ؛ ساخت 7 دستگاه کالورت بتنی ؛ 4 عدد دور برگردان می باشد

اسفند 1389
پل تقاطع آزادگان-حكيم و پل‌هاي تقاطع همت بابلوارهاي گلها،كاج وارغوان
علل و اهداف احداث پل تقاطع آزادگان –حکیم : تاثیر بر روانی ترافیک آزاد راه تهران – کرج ، برقراری ارتباط معابر اصلی منطقه 22 به شبکه بزرگراه های تهران بزرگ ، حذف دور برگردان های خطرناک بزرگراه همت

اسفند 1389
احداث خیابان 35متری باغ گیاه شناسی
اجرای عملیات 35 متری چیتگر حد فاصل بلوار پژوهش تا بلوار ایران خودرو به منظور دسترسی و ارتباط ما بین بلوار پژوهش تا بلوار ایران خودرو میباشد. مسیر پروژه به طول 2092 متر و به عرض متوسط 30 متر و با شیب طولی متوسط 5% و 15 سانتیمتر و زیر اساس ؛ 11 سانتیمتر آسفالت بیندر و 4 سانتیمتر آسفالت توپگا

1390
قطعه پاياني بزرگراه صياد شيرازي
عملیات عمرانی شامل احداث 2 کیلومتر بزرگراه و اجرای 2 دستگاه پل ( پل مطهری و پل شیخ صفی ) ؛ شیب راه های ورودی و خروجی مربوط با طول بیش از 1 کیلومتر با دیوارهای حایل بتن آرمه حاشیه بزرگراه میباشد. احداث 2 دستگاه پل عابر پیاده جهت تسهیل در گذر عابران از عرض و احداث شبکه روشنایی و شبکه جمع آوری آب های سطحی در کنار ساخت کندروهای دسترسی محلی بزرگراه از جمله اقدامات انجام شده میباشد .

اردیبهشت 1390
پل تقاطع بزرگراه باكري-لاله، پل تقاطع دامپزشكي-بزرگراه يادگار امام

مهر 1390
بزرگراه زین الدین از امام علی تا پل پروین
بزرگراه شهید زین الدین از تقاطع امام علی (ع) در دو مسیر شرقی – غربی و بالعکس در چهار لاین عبوری بعد از عبور از تقاطع های اصلی یا خیابان های هنگام ؛ والائیان ؛ سراج و اتوبان شهید باقری به پل پروین متصل میگردد. این بزرگراه پس از عبور از تقاطع غیر همسطح با خیابان استخر ؛ تا سه راه آزمایش به طرف شرق تهران ادامه می یابد که به موجب آن بزرگراه همت به سه راه آزمایش وصل میشود و باعث ایجاد یکی از شریان های اصلی شرقی و غربی پایتخت می شود . بخش اول بزرگراه شهید زین الدین با طی مسیری به طول تقریبی 7 کیلومتر بزگراه امام علی (ع) را به خیابان استخر وصل میکند. سرعت طراحی بزرگراه 110 کیلومتر در ساعت بوده و کلیه تقاطع های موجود در این مسیر به صورت غیر همسطح احداث شده است.

آذر 1390
پل های ارتباطی بزرگراه باکری به باندشمالی آزادراه تهران-کرج

دی 1390
پل تقاطع غیرهمسطح ابوسعید - وحدت اسلامی
پل تقاطع غیر همسطح ابوسعید – وحدت اسلامی دارای 6 پایه و 2 کوله در ابتدا و انتهای شیرابه های شمالی و جنوبی است .عرشه فلزی پل به طول 175 و عرض 10.5 میباشد که دالی بتنی روی آن کار شده است. بهره برداری از این پروژه باعث کاهش حجم ترافیک منطقه نزدیک به بازار تهران و از طرفی روان سازی ترافیک شمال به جنوب محدوده مذکور میباشد

بهمن 1390
تقاطع غيرهمسطح بزرگراه باقري با خيابان استقلال
پل تقاطع غیر همسطح شهید باقری - خیابان استقلال از 2 دهانه 30 متری ؛ چهار دهانه 36 متری ؛ و دو دهانه 40 متری تشکیل شده است . عرض پل 17 متر شامل 15 متر سواره رو با چهار خط رفت و برگشت ؛ دو پیاده رو به عرض هفتاد سانتیمتر و دو دست انداز هر یک به عرض سی سانتیمتر جهت گاردریل میباشد

تیر 1391
پل کابلی (دسترسی غربی) برج میلاد
١١٤ متر از طول پل به صورت عرشه فلزي و با استفاده از قطعات پيش ساخته احداث شده و ٢٠٠ متر از طول آن نيز به صورت پل هاي دسترسي و با استفاده از عرشه بتني ساخته شده است. همچنين در جبهه غربي پروژه ٢ دال بتني هريك به طول ٤٠ متر امكان عبور از روي کانال تپه نيزار را فراهم کرده است

مرداد 1391
ادامه بزرگراه یادگار امام
همانند ساير پروژه هاي عمراني در محيط هاي درون شهري، اين پروژه نيز داراي معارضات ملكي و تأسيساتی پرشماري بوده است. درميان معارضات تأسيساتي اين پروژه، کانال جمع آوري آب هاي سطحي موسوم به کانال قلقلي روند پيشرفت عمليات اجرايي را تا مدتها با کندي و توقف مواجه ساخت. رفع اين معارض تأسيساتي حجيم يكي از دشوارترين جبهه هاي کاري پروژه بود و درنهايت يك شبكه جايگزين با استفاده از دوخط لوله پلي اتيلن ١٠٠٠ و ٢٠٠٠ ميليمتر احداث شد.

مهر 1391
ادامه بزرگراه زین الدین (ادامه همت شرق)
فاز اول اين پروژه حدفاصل بزرگراه امام علي (ع) تا پل شهيد قائمي به طول تقريبي ٧ کيلومتر در مهرماه سال ١٣٩٠ به بهره برداري رسيد. فازدوم پروژه که ازشرق پل تقاطع شهيد قائمي آغازشده و به طول ٥ کيلومتر تا سه راه آزمايش ادامه دارد، داراي ٣پل بتني درمحدوده خيابان وفادار، خيابان احسان و دانشگاه شهيد عباسپور مي باشد. سرعت طرح بزرگراه ١١٠ کيلومتر در ساعت بوده و کليه تقاطع های موجود دراین مسير به صورت غيرهمسطح احداث شده است.

مهر 1391
بزرگراه خرازی (ادامه همت غرب)
بزرگراه شهيد خرازی علاوه بر تکميل رینگ خارجي بزرگراهی در محدوده غربی شهر تهران،دسترسی آسان شهرک های مسکونی محدوده منطقه ٢٢ و معابر اصلی این منطقه به شبکه بزرگراهی را فراهم مي سازد. بهره برداری از این بزرگراه به دليل ارتباط با محور آزادراه تهران- کرج از طریق بلوار پژوهش و خيابان اردستانی، بار ترافيکی آزادراه را به ویژه در ساعات اوج ترافيک به نحو چشمگيری کاهش خواهد داد

آذر 1391
بهره برداری از 10 تقاطع پروژه بزرگراه امام علی
پروژه بزرگراه امام علي(ع) از ٢٥ تقاطع اصلي و فرعي سود مي برد که از اين تعداد، ١١ تقاطع اصلي و١٤ تقاطع فرعي به حساب مي آيند. درمرحله نخست از مراحل چهارگانه افتتاح بزرگراه اما م علي(ع) دو تقاطع خيابان شهيدمدني و خيابان پيروزي به عنوان تقاطع هاي اصلي و ٨ تقاطع ديگر که تقاطع فرعي خوانده مي شوند، شامل پل حيدري، پل لطيف اکابرنژاد، پل عزيزي، پل اصفهاني، پل صفا، پل نيكنام، پل صاحب الزمان(عج) و پل منصور به بهره برداري خواهند رسيد

بهمن 1391
پايان كار احداث پروژه بزرگراه شهید ‌باقری
قطعه نهايي اين پروژه شامل يك مسير 2500 متري حدفاصل خيابان استقلال تا بزرگراه شهيد بابايي است. عرض اين مسير 45 متر بوده و در يك پوسته 76 متري احداث شده است. قطعه نهايي بزرگراه شهيد باقري به همراه 2 زيرگذر یاس و شهرك اميد تحويل شهروندان ميشود

بهمن 1391
افتتاح تونل نیایش
بزرگترين دوراهي اين معبرزيرزميني، دربخش غربي تونل شمالي احداث شده و علاوه بر امكان ادامه مسير به سمت بزرگراه نيايش، دسترسي به بزرگراه کردستان ازطريق تونل کردستان را نيز تسهيل مي کند. اين دوراهي با سطح مقطعي درحدود ٤٤٧ مترمربع و بدون وجود هيچ ستوني دروسط آن، يكي از شاهكارهاي طراحان و مهندسان توانمند کشورمان به شمار مي رود

اسفند 1391
بهره برداری از تقاطع غیرهمسطح امیرکبیر- آزادگان

اسفند 1391
بهـره‌ بـرداری از قطعـه ‌نهـايی تنـدروهـای بـزرگـراه آزادگـان
با بهر ه برداري ١٠ کيلومتر از تندروهاي بزرگراه آزادگان در آذرماه سال جاري، بخش باقي مانده اين مسير به ٧ کيلومتر کاهش يافت. اين مسير ٧ کيلومتري که درواقع قطعه نهايي تندروهاي بزرگراه آزادگان به شمارمي رود شامل بخش حدفاصل شمال پل رودخانه آن تا پل شهيد کاظمي است؛ بخشي که با بهره برداري از آن پرونده احداث تندروهاي بزرگراه آزادگان يا همان کمربندي جنوب پايتخت براي هميشه بسته مي شود

1392
ایجاد برخی مراکز اجتماعی، فرهنگی تا سال 1392 :
36 فرهنگسرا،   59 خانه فرهنگ،    221 کتابخانه،    275 خانه قران و عترت،    6 موزه،    20 نگارخانه،    275 سرای محلات،    10 مرکزشهربانو،    5 پردیس بانوان،    7 پردیس سینمایی،    24 مرکزکارآفرینی،    76 خانه کارآفرینی،    9 مرکزفراموز،    45 مرکزمهارتآموزی کوثر،    11 مرکزمشارکت ها،    374 خانه سلامت،    512 چمن مصنوعی،    128 زمین روباز،   6 چمن طبیعی،   58 مجموعه ورزشی الزهرا(س)،    69 مجموعه ورزشی و سالن چند منظوره،    43 استخر،   10 زمین اسکیت و دوچرخه،    4 مرکز نگهداری شبانه روزی(فرامنطقه ای)،    3 گرمخانه(فرامنطقه ای)    

1392
ایجاد برخی مراکز دینی، فرهنگی تا سال 1392 :
احداث و راه اندازی 374 دارلقران ها وخانه قران و عترت درمحلات ،  پخش اذان درسطح تهران در3 نوبت ،  480 نظرسنجی ازشهروندان ،  تالیف و ترجمه 50 عنوان کتاب درحوزه اجتماعی و فرهنگی ،  26 نشست با موضوع جنگ نرم ،  مشارکت درتولید 10 فیلم سینمایی ازجمله طلا و مس، نارنجی وش، آواز گنجشک، بوسیدن روی ماه، ساخت بالغ بر500 فیلم مستند ،  برگزاری جشنواره های فرهنگی و اجتماعی شمسه، مشکات، تسنیم، شکوفا، نسیم بهشت، سامانه اینترنتی محله ،  تولید 10 سریال و مجموعه تلویزیونی با موضوعات شهروندی ،  تهیه و تولید 50 نرم افزار فرهنگی، حمایت و پشتیبانی ازانتشار 85 جلد رمان ،  مجلات همشهری همچون آیه، خردنامه، داستان ، اعزام کاروان راهیان نور به تعداد 50 هزارنفر،  احداث گلدسته برای مساجد ،  احداث 142 باب کتابخانه ،  باغ کتاب تهران به مساحت 62 هزار متر مربع ،  34 عنوان برنامه با 6 هزار اجرا درمراکز فرهنگی و هنری همانند نقدکتاب، تجلیل از نویسندگان، پیک کتاب، برگزاری نمایشگاه کتاب

1392
ایجاد برخی مراکز دینی، فرهنگی تا سال 1392 :
برگزاری 23مناسبت رسمی بمنظورپاسداشت مناسبت های دینی، انقلابی و ملی ،  اجرای 4300 سامانه نشاط محلی و منطقه ای، اجرای تورهای گردشگری و تهران گردی در بیش از30 نقطه ،  مشارکت های اجتماعی از طریق سامانه های نظارتی وپاسخگویی 137 و 1888 ،  مدیریت374 محلات در کانون ایجاد تشکل های اجتماعی شامل شهرداران مدرسه، شهرسازان جوان، شهریاران جوان و کانون های اندیشه، برنامه های ویژه تحکیم خانواده و زنان ،  سرای قرآن وعترت70 هزارمترمربع ،  باغ کتاب تهران 62 هزارمترمربع ،  باغ هنر47 هزارمترمربع ،  باغ موزه دفاع مقدس هزار متر مربع ،  باغ فلسفه 5 هکتار ،  باغ علوم 5هکتار ،  مجموعه تفرجگاهی عباس آباد 65 هکتار ،  تجلیل و نکوداشت مفاخر دینی، فرهنگی و هنری، ساخت مجسمه و اجرای طرح پرچم، احیائ و بازسازی بناهایی باهویت تاریخی و مذهبی ،  احداث پیاده راه شهدا از میدان امام حسین(ع) تا میدان شهدا به مساحت چهل هزارمترمربع درطولی نزدیک به یک و نیم کیلومتر


 


مطالب مشابه :


پلیس بزرگراه

بررسی برنامه های پلیس برای حفظ امنیت در بزرگراه. منطقه 2 بیشترین سهم رااز بزگراه های تهران




لیست و آدرس دفاتر پلیس +10 در تهران فهرست دفاتر پلیس+10 تهران بزرگ,نشانی دفاتر پلیس 10 تهران,آدرس د

لیست و آدرس دفاتر پلیس +10 در تهران فهرست دفاتر پلیس+10 تهران بزرگ (در منطقه لیدو




شیوه نامه طرح همیار پلیس

شیوه نامه طرح همیار پلیس - 3-معاون راهنمایی ورانندگی منطقه . 4- معاون آموزش وپرورش عمومی




افتتاح مرکز پلیس + 10 شهرستان جلفا

افتتاح مرکز پلیس + 10 شهرستان فروشگاه منطقه آزاد




راه کاهش خلافی ماشین در 6 روز

حضور در پلیس +10 و اخذ خلافی بردن رأی دادگاه به راهنمایی و رانندگی منطقه 21تهران




منطقه نارمک(8تهران)

نارمک نام محله ای وا قع در منطقه 8 شمال شرق تهران پایتخت ایران است . ( پلیس +10)




ترجمه رسمی مدارک تحصیلی دبستان تا پیش دانشگاهی

منطقه 4: تلفن: ۲۲۵۱۲۰۹۴, ۲۲۵۱۲۰۹۰, آدرس مراکز پلیس + 10; قالب




نشانی های دفاتر الکترونیک شهر مناطق1-11

دفاتر خدمات الکترونیک منطقه 4: اهمر جنب درمانگاه استخر طبقه پایین دفتر پلیس +10 تلفن :55678881




کارنامه دکتر قالیباف

تاسیس دفاتر پلیس +10 گسترش طرح های ملی و منطقه ای مبارزه با مواد




برچسب :