پارك موزه دفاع مقدس
پارك موزه دفاع مقدس در تبريز ساخته ميشود |
معاون اداري مالي شهرداري تبريز به مراحل احداث و آمادهسازي پارك موزه دفاع مقدس اشاره نمود و ايجاد و اختصاص غرفه و بخش ويژه سوسنگرد در اين موزه را اولين قدم در راه تقويت تعاملات بين شهرهاي تبريزو سوسنگرد اعلام و ابراز اميدواري كرد اين مهم در اولين فرصت عملي شود |
|
عمليات اجرايي اين پارك از سال 80 آغاز شده بود اما به دلايل مختلف از روند عمراني قابل قبولي برخوردار نبود كه در سال هاي اخير شهرداري تبريز با توجه به ضرورت تسريع در اجراي اين پروژه، نسبت به تكميل و آماده سازي آن اقدام كرد.
وی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در احداث پارک موزه دفاع مقدس در بحث تئوری مشکل نداریم، افزود: استانهای دیگر در احداث پارک موزه دفاع مقدس از بودجه ملی استفاده میک کنند اما ما از این امر محروم بوده و این امر تلاش مسئولان استانی و نمایندگان مجلس را می طلبد. وی در ادامه با بیان اینکه تا پایان سال۹۰ عملیات اجرایی پارک موزه دفاع مقدس در 62 هکتار مساحت تکمیل می شود،اظهار داشت: زیر بنایی این مجموعه بزرگ 5 هزار و 600 متر مربع خواهد بود و نهادهایی مانند شهرداری تبریز،لشکر 31 عاشورا و حمزه سیدا الشهدا در احداث آن مشارکت دارند . استوارآذر اضافه کرد: خاکبرداری محوطه پارک موزه دفاع مقدس تبریز در ورودی شهر از سمت تهران آغاز شده و عملیات ساختمانی آن اوایل امسال آغاز شده است. وی در عین حال اظهار داشت: طرح کلی ساختمان پارک موزه دفاع مقدس تبریز آماده شده و به تصویب بنیاد مرکز رسیده و از چند ماه قبل نقشه های اجرایی آن تهیه شده است. وی خاطرنشان کرد: ایده احداث پارک موزه دفاع مقدس برای نخستین بار در کشور در استان آذربایجان شرقی مطرح شده است و شهرداری تبریز پیشرفت خوبی در ساخت پارک های پیرامونی پروژه دارد و امید میرود با حمایتهای مدیریت اجرایی استان، ساخت موزه دفاع مقدس استان از اعتبار لازم و شتاب بیشتری برخوردار باشد. وی در ادامه به تفاهم نامه سازمان حفظ میراث فرهنگی استان با بنیاد حفظ و ارزش های دفاع مقدس استان اشاره کرد و گفت: این خانه قدیمی(خانه صلح جو واقع در خیابان تربیت تبریز) که در حال حاضر در دست مرمت است تا ایجاد پارک موزه دفاع مقدس به عنوان مرکز فرهنگی دفاع مقدس مورد بهرهبرداری قرار خواهد گرفت و پس از تکمیل ساختمان پارک موزه دفاع مقدس تبریز این ساختمان به عنوان خانه هنرمندان و نویسندگان پایداری مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
به گزارش خبرگزاري فارس از تبريز، احمد عليرضا بيگي عصر امروز در جلسه اعضاي هيئت امناي پارك موزه دفاع مقدس تبريز بر جايگاه ارزشمند اين موزه در انعكاس تاريخ دفاع مقدس تاكيد كرد.
وي با اشاره به آغاز مراحل اجرايي اين «پارك موزه» در تبريز اظهار داشت: اين كار از اهميت بالايي برخوردار است و با وجود محدوديتهاي مالي در راستاي تامين بودجههاي مورد نياز اين مركز، اعتبار لازم با همكاري دولت و استانداري تامين خواهد شد.
استاندار آذربايجان شرقي، به احداث «پارك موزه» دفاع مقدس تبريز اشاره كرد و گفت: «پارك موزه» دفاع مقدس تبريز كه با محوريت رزمندگان اسلام در حال احداث است به يادگاري ارزشمند ار دروان دفاع مقدس تبديل خواهد شد.
بيگي در ادامه به اولويتهاي مالي دولت اشاره كرد و افزود: با توجه به موضوع هدفمند كردن يارانهها، دولت در تزريق پول به جامعه با احتياط عمل ميكند تا تبعات اين مسئله هر چه بيشتر كاهش يابد.
وي اظهار داشت: اولويتبندي مهم دولت در حال حاضر مسئله مسكن مهر است كه با تخصيص صددرصدي به اجراي آن همت گذاشته است.
بيگي با اشاره به لزوم همكاري دستگاههاي مختلف در اين راستا خاطرنشان كرد: علاوه بر شهرداري كه متعهد به ورود و اختصاص بودجه در اين زمينه است، دستگاههاي ديگر نيز بايد در اين راستا ورود داشته و بخشي از كارها را كه متناسب با تخصص آنهاست، بر عهده بگيرند.
وي با بيان اينكه در كشورهاي مختلف كه درگير جنگ و دفاع بودهاند، كارهاي مشابه صورت گرفته است، گفت: با مطالعه و بررسي لازم از تجربيات آن كشورها استفاده شود.
رئيس هيئت امناي «پارك موزه» دفاع مقدس تبريز با اشاره به احداث «پارك موزه» بزرگ تهران تاكيد كرد: اعضاي هيئت امنا با بازديد از اين مركز ميتوانند در زمينه كارهاي مطالعاتي و مسائل ديگر صرفهجوييهاي بسياري داشت باشند.
شهردار تبريز:
خبرهاي خوشي از قطار شهري تبريز در راه است
تبريز سال آينده صاحب مترو مي شود
متروي تبريز در 5 مسير به طول 80 كيلومتر طراحي و در حال ساخت است كه پس از تهران بيشترين تعداد خطوط مترو در ايران را دارد
نقشه پایانه و دپوی ایستگاه لاله
خبرگزاري فارس: شهردار تبريز با انتقاد از اطلاع رسانيهاي غلط برخي افراد در خصوص روند اجرايي قطارشهري تبريز گفت: خبرهاي خوشي از مترو تبريز براي شهروندان در راه است.
به گزارش خبرگزاري فارس از تبريز به نقل از روابط عمومي شهرداري تبريز، عليرضا نوين با اعلام اين كه برخلاف برخي جوسازيها، پروژه قطارشهري تبريز با سرعت در حال اجراست، افزود: در حال حاضر هم دستگاههاي حفاري با سرعت در حال حفاري هستند و هم مناقصات و پيمانها برابر برنامه در حال اجرا هستند و مديريت جديد قطار شهري نيز با دقت و قدرت كافي و لازم در حال نظارت بر حسن انجام كار و مديريت پروژه است.
شهردار تبريز ادامه داد: متأسفانه عدهاي با تكيه و استناد هدفدار به مسائل و مشكلات مديريتي گذشته قطارشهري سعي در القاي حس نااميدي و بدبيني در مورد اين پروژه عظيم هستند در حالي كه مردم بايد بدانند پروژه قطارشهري تبريز با قدرت و جديت در حال اجراست و هيچ مشكلي در اجراي اين طرح وجود ندارد.
وي در بخش ديگري از سخنان خود تصريح كرد: پروژه عظيم قطارشهري به لحاظ اجراي زيرسطحي آن و اين كه تمام مراحل اجرايي قطارشهري در زير زمين انجام ميگيرد و جلوي چشم نيست، لذا امكان رويت آن همانند ديگر طرحهاي عمران شهري براي اين پروژه وجود ندارد در حالي كه نتايج اين طرح عظيم به يك باره و بعد از اتمام آن بروز و ظهور عيني مييابد.
نوين افزود: اميدوارم با پرهيز از انتقال و انتشار اخبار و اطلاعات غلط به مردم زمينه را براي كار و تلاش بيشتر در راستاي عمران و توسعه شهري به ويژه پروژه قطارشهري تبريز فراهم كنيم و يادمان نرود كه كارهاي عمراني زمان بر و دير بازده است و نتايج طرحهاي عظيمي چون مترو در دراز مدت به عينه مشاهده ميشود.
وي در پايان ابراز اميدواري شهرداري تبريز تا پايان سال 90 خبرهاي خوشي در خصوص پروژه مترو به شهروندان بدهد.
نيمي از خط اول پروژه قطار شهري تبريز كه از ائل گلي تا ميدان ساعت است تا سال آينده به بهره برداري مي رسد
طبق پيش بيني هاي صورت گرفته تا پايان سال 90 شهروندان تبريزي مي توانند از قطار شهري بهره مند شوند.
عليرضا نوين، شهردار كلانشهر تبريز در گفت وگو با خبرنگار ما با اعلام اين مطلب گفت: باتوجه به انعقاد قرارداد ساخت واگن ها توسط دولت و شركت چيني در دوره زماني 18ماهه و قول دولت مبني بر واگذاري 20 واگن از يكصد واگن قطار شهري تبريز به شهرداري تبريز، اميدواريم در صورت تخصيص اعتبار لازم و عدم بروز مشكل خاص حداقل نيمي از خط اول پروژه قطار شهري تبريز كه از ائل گلي تا ميدان ساعت است به بهره برداري برسد.
وي اظهار اميدواري كرد، بقيه 9 كيلومتر خط اول تا پايان سال 91 به بهره برداري مي رسد تا و شهروندان تبريزي بتوانند از اين پروژه عظيم استفاده كنند.
نوين افزود: در حال حاضر هم دستگاه هاي حفاري با سرعت در حال فعاليت هستند و هم مناقصات و پيمان ها برابر برنامه در حال اجرا هستند و مديريت جديد قطار شهري نيز با دقت و قدرت كافي و لازم در حال نظارت بر حسن انجام كار و مديريت پروژه است.شهردار تبريز ادامه داد: پروژه قطارشهري تبريز با قدرت و جديت در حال اجراست و هيچ مشكلي در اجراي اين طرح وجود ندارد.وي در بخش ديگري از سخنان خود تصريح كرد: پروژه قطارشهري به لحاظ اجراي زيرسطحي آن و اين كه تمام مراحل اجرايي قطارشهري در زير زمين انجام مي گيرد و جلوي چشم نيست، لذا امكان رويت آن همانند ديگر طرح هاي عمران شهري براي اين پروژه وجود ندارد در حالي كه نتايج اين طرح به يكباره و بعد از اتمام آن بروز و ظهور عيني مي يابد.
سابقه ساخت مترو در تبريز
عمليات اجرايي قطارشهري تبريز از سال۱۳۸۰آغاز شده است. متروي تبريز در 5 مسير به طول 80 كيلومتر طراحي و در حال ساخت است كه پس از تهران بيشترين تعداد خطوط مترو در ايران را دارد. 4 خط اين راه آهن داخلي و يك خط آن خارج از حومه است. براساس برنامه ريزي انجام شده، مسير اول به طول ۱۸كيلومتر از ميدان ائل گلي تا كوي لاله و مسير دوم به طول ۲۰كيلومتر از دانشگاه آزاد اسلامي تا قراملك خواهد بود. خط خارج از حومه (مسير پنجم) نيز به طول ۲۰كيلومتر از شهر جديد سهند تا تبريز خواهد بود.
در تبريز كه حدود يك ميليون و 600 هزار نفر جمعيت دارد، طبق اعلام رسمي كارشناسان وزارت كشور حدود 2ميليون و 600 هزار سفر درون شهري در روز انجام مي شود و در حال حاضر 30 درصد اين سفرها با اتوبوس و ميني بوس، 30 درصد با تاكسي و مسافربرهاي شخصي و 40 درصد آن با ساير وسايل نقليه موتوري از جمله شخصي ها صورت مي گيرد.
افزايش كيفيت سيستم حمل و نقل عمومي و راه اندازي قطار شهري ضمن صرفه جويي در وقت و كاهش آلودگي هوا و كاهش مصرف بنزين، صرفه جويي ارزي را نيز به دنبال دارد و طبق برآورد كارشناس مجريان قطار شهري تبريز در صورت راه اندازي مترو در هر سفر حدود 30 دقيقه صرفه جويي وقت و حدود 70 سنت صرفه جويي ارزي به ارمغان خواهد آورد و صدها تن از مواد آلاينده ها و بخشي از هزينه هاي بهداشتي و درماني كاهش خواهد يافت.
از اهداف شبكه خطوط قطار شهري تبريز ايجاد 4 خط درون شهري و يك خط حومه شهري است كه جابه جايي بيش از 40 درصد كل سفرها به صورت حمل و نقل ريلي در افق طرح ديده شده است.
حداكثر سرعت قطار شهري 80 كيلومتر در ساعت و ظرفيت حمل مسافر هر قطار 1070 نفر به ازاي هر يك متر 5 نفر نشسته و 2 نفر ايستاده پيش بيني شده است. اما قطار شهري حومه تبريز حدود 20 كيلومتر از تبريز تا شهر جديد سهند خواهد بود. حداكثر سرعت اين قطار 80 كيلومتر در ساعت و سرعت متوسط به خاطر وجود توقف هاي متوالي در ايستگاه ها حدود 35 كيلومتر در ساعت است.
شبكه متروي تبريز در مقايسه با متروهاي موجود جهان از لحاظ تكنولوژي، كيفيت و عمليات زيربنايي در رده بالاقرار دارد.
خطوط مترو تبریز
مطالب مشابه :
افتتاح اولین پارک آبی تبریز
تبریز بعد از تهران و مشهد صاحب پارک خرید لاله پارک مترو تبریز رشدیه 2 پارک
میدان آذربایجان صاحب اولین پل طبقاتی مدرن تبریز میشود
برج های دوقلوی 50 طبقه آیسان برج مرکز تجارت جهانی تبریز هتل5 ستاره و مرکز خرید لاله پارک
گزارشی از عملیات ساخت پارک مینیاتور تبریز
گزارشی از عملیات ساخت پارک مینیاتور تبریز - صاحب الامر. ۹-پل مرکز خرید لاله پارک برج
رشدیه2
کلانشهر تبریز با توجه به صاحب نام در مرکز خرید لاله پارک برج بلند
پروژه های عظیم بخش خصوصی در تبریز
دارد میدان صاحب الامر تبریز شهرک لاله تبریز. نیز به پارک
اضافه شدن 5 ماکت جدید به ماکتهای پارک مینیاتور طی یک ماه آتی
و مسجد صاحب خرید لاله پارک برج پزشکی پارک آبی تبریز پیاده راه
پروژه ائل گلي در 38 طبقه سازه اي با 92000 مترمربع زيربنا با كاربريهاي متفاوت تجاري ـ خدماتي ـ اداري
شرکت بین المللی توسعه ساختمان با همکاری دو شرکت صاحب لاله پارک پارک آبی تبریز
پارك موزه دفاع مقدس
تبريز سال آينده صاحب گلي تا كوي لاله و مسير دوم پزشکی پارک آبی تبریز پیاده راه
تصویب بزرگراه 120 متری ولایت
برج های دوقلوی 50 طبقه آیسان برج مرکز تجارت جهانی تبریز هتل5 ستاره و مرکز خرید لاله پارک
برچسب :
صاحب لاله پارک تبریز