چگونه يک سايت امن داشته باشيم
رمزهای عبور، فایلها و سرورهای خود را امن کنید
وردپرس یک سیستم عالی برای مدیریت محتواست که در عین حال هدف مناسبی نیز برای حملههای خرابکارانه به حساب میآید. بنابراین قبل از آنکه با OptimizePress شروع به کار کنید، باید فرآیند نصب وردپرس خود را محکم و مطمئنتر کنید (و قبل از انجام آن باید گامهایی را برای حفاظت از رایانه و اطلاعات خود بردارید).
در ابتدا باید آخرین نسخه برنامههای محافظت درمقابل ویروسها و بدافزارها را دریافت کنید. گام بعد تهیه فایل پشتیبان از پایگاه داده بهصورت هفتگی است. این فرآیند با توجه به نوع ارائهکننده میزبان تفاوت میکند.
اگر از پروتکل تبادل فایل یا FTP استفاده میکنید در قدم بعد باید آن را به FTP امن (SFTP) ارتقا دهید. همچنین به یک برنامه SFTP مانند Win SCP نیاز خواهید داشت. برای امنیت بیشتر نیز میتوانید از یک سرویس میزبانی که سرورهای اختصاصی یا سرورهایی با کاربران محدود ارائه میکنند، استفاده کنید. همچنین با به حداقل رساندن افزونههای خود میتوانید نقاط آسیبپذیر امنیتی را به کمترین میزان خود برسانید.
نصب وردپرس خود را امن کنید
هنگامی که سیستم خود را امن کردید نوبت آن میرسد که امنیت وردپرس خود را نیز بالا ببرید. اولین قدم برای رسیدن به این مقصود این است که بعد از ایجاد حساب وردپرس، از رمز عبور پیشفرض «admin» استفاده نکرده و بهجای آن یک رمز عبور قوی بهکار ببرید. البته نباید به استفاده از رمز عبور قدرتمند نیز اعتماد کنید و حتما آن را هر هفته تغییر دهید.
یکی از افزونههایی که باید از آن استفاده کنید، افزونه اعمال محدودیت برای تلاشهای ورود به سیستم (Limited Login Attempts) است. بهطور پیشفرض، وردپرس محدودیتی برای این مساله قائل نیست و این افزونه، بعد از چند تلاش ناموفق برای ورود آن را مسدود میکند. افزونه دیگر، امنیت ضدگلوله (Bulletproof Security) است که از وبسایتهای وردپرس درمقابل هکهای تغییر پایگاه داده، تغییر کد، XSS، RFI و دیگر حملات اینچنینی محافظت میکند. البته قبل از استفاده از افزونه باید مراقب برخی تنظیمات خود باشید و قبل از آن یک فایل پشتیبان تهیه کنید.
گزینه دیگری که میتوانید استفاده کنید «امنیت بهتر وردپرس» (Better WP Security) است که چند قابلیت امنیتی وردپرس را در یک افزونه ترکیب کرده است. این افزونه به کاربران کمک میکند تا از بابت افزونههای زیادی که ممکن است با یکدیگر تداخل داشته باشند نگران نباشند.
نصب و پیکربندی OptimizePress
گام بعدی که باید بردارید، دانلود قالب سپس اجرای وردپرس است (جایی که تم OptimizePress را آپلود خواهید کرد). البته توجه داشته باشید که اندازه فایل تقریبا پنج مگابایت است؛ بنابراین ابتدا مطمئن شوید که نصب شما اجازه میدهد فایلهای حجیمتر را نیز بارگذاری کنید (این مساله توسط ارائهدهنده میزبان شما تعیین میشود).
برای نصب OptimizePress به منوی ظاهر (Appearance) سپس تمها (Themes) بروید. هنگامی که پانل تمها باز شد روی تب نصب تم و بعد از آن روی آپلود کلیک کنید. در پنجره باز شده دنبال فایل OptimizePress بگردید و سپس دکمه نصب را فشار دهید.
بعد از نصب موفقیتآمیز OptimizePress، به پانل OptimizePress که در منوی تنظیمات عمومی (General Settings) قرار دارد، بروید. حال زمان آن رسیده است که سایت را معتبر کنید. بنابراین به سایت OptimizePress بروید و آدرس سایت خود را دقیقا به همان صورتی که در مرورگر مشاهده میکنید، در آن وارد کرده و روی دکمه ارسال کلیک کنید. با این کار یک کلید تولید میشود که با قراردادن آن در بلاگ وردپرس خود پیغام فعال شدن OptimizePress نمایش داده میشود.
اصلاح تنظیمات اضافی پیکربندی OptimizePress
قدم بعدی تنظیم پرمالینکهای (permalink) سایت است (پرمالینک URLی است که بعد از رفتن مطلب خاصی از یک بلاگ یا فروم به آرشیو، به آن اشاره میکند). برای انجام این کار به منوی تنظیمات سپس پرمالینکها بروید. درنظر داشته باشید وردپرس روی تنظیمات پیشفرض تنظیم شده است که متاسفانه این مساله برای SEO (بهینهسازی موتورهای جستجو) مناسب نیست. برای رفع این مشکل، ساختار سفارشی (Custom Structure) را فعال کنید و در قسمت پارامترها، عبارت «/%نام پست%/» را وارد کنید و در آخر دکمه ثبت تغییرات را فشار دهید.
سپس به سرنوشته OptimizePress رفته و روی گزینههای SEO کلیک کنید. در بالای این قسمت نوشتهای درباره غیرفعال کردن گزینههای SEO مشاهده میکنید. در صورتی که افزونهای برای مراقبت از SEO نصب کردهاید، میتوانید تیک آن را بزنید.
در پایین آن بخشی برای ورود به عنوان، شرح و کلمات کلیدی بلاگ شما قرار دارد. با رفتن به آن، تنظیماتی برای ساختار بلاگ خود خواهید دید. این بخش، گزینههای مختلفی مانند عنوان صفحه، عنوان پست بلاگ، عنوان صفحات نویسنده بلاگ، عنوان دسته بلاگ، عنوان آرشیو بلاگ و غیره را ارائه میکند که هریک کدهای کوتاهی است که میتوانید از آنها استفاده کنید.
توابع API کدهای کوتاه
وردپرس، عملکردهایی برای تولید کدهای ماکرو ارائه میکند که میتواند به
پستها یا صفحات افزوده شود. OptimizePress از این کدهای کوتاه برای
المانهای گرافیکی استفاده میکند؛ به این معنی که با استفاده از آن، ساخت
طرحبندیهای صفحات نسبت به قراردادن دستی المانهای گرافیکی بسیار سریعتر
خواهد بود.
ساخت یک صفحه ایستا
یکی از قابلیتهای فوقالعاده وردپرس، توانایی آن در ساخت صفحه ایستا است. بهطور معمول هنگامی که یک بلاگ میسازید، تعدادی نوشته در صفحه اصلی میبینید که بهترتیب تاریخ مرتب شده است. ولی اگر بخواهید صفحهای بسازید که در زمان ورود افراد جدید نمایش داده شود چه اتفاقی میافتد؟ این نقطهای است که صفحه ایستا وارد میشود. صفحه ایستا میتواند یک پست بلاگ، یک صفحه ساده، یک صفحه جهت دریافت ایمیل و نام کاربر جدید، صفحه فروش یا هرچیز دیگری باشد.
برای آغاز پیکربندی تنظیمات به منوی تنظیمات سپس به زیرمنوی «خواندن» (Reading) بروید. در پانل تنظیمات خواندن، گزینه صفحه ایستا (Static Page) را فعال کرده و یک صفحه را بهعنوان صفحه اصلی انتخاب کنید. البته این تنظیمات هنگامی که واقعا یک صفحه درخواست ایمیل، که از یک فرم ثبتنام وب و یک پاسخگوی خودکار بهره میبرد، میسازید تغییر میکند. در مرحله بعد مطمئن شوید گزینه صفحه پستها (Posts Page) را روی «انتخاب» قرار دادهاید (این قابلیت در داخل OptimizePress استفاده نشده است) سپس برای ثبت تغییرات، روی دکمه آبی ثبت تغییرات که در پایین صفحه قرار دارد کلیک کنید. صفحه ایستای شما آماده استفاده است.
مطالب مشابه :
چگونه يک سايت امن داشته باشيم
است که چند قابلیت امنیتی وردپرس را در یک افزونه ترکیب شارژ سریع عضویت در
سایت کسب درآمد اینترنتی با کلیک کردن روی آگهی ها (NewBux)
درآمدی تا 100 تومان برای هر عضویت. دسترسی سریع افزونه وردپرسی
سایت کسب درآمد اینترنتی با کلیک کردن روی آگهی ها (BuxHa)
دسترسی سریع و راحت به همین حالا عضو شوید!!!عضویت پیشرفته در زمان نصب وردپرس و
معایب استفاده از مرورگر قدیمی + معرفی مرورگرهای جدید
کردن ، ایمیل زدن ، خواندن ، پیداکردن جهت ها ، انجام امور بانکی و عضویت سریع و زیبا
FeedBlitz یعنی همه چی اتوماتیک
FeedBlitz یه سیستم خبرنامه اینترنتی مختص وبلاگ ها، وب سایت ها و کلا سایت هایی است که علاوه بر به
رسم انواع نمودار و فلوچارت با Edraw Flowchart 5.1.0.1214
- قابلیت ایجاد فلوچارتهای پیشرفته با کمترین دانش و سریع قالب وردپرس افزونه عضویت در
35 روش برای دانلود کلیپ از سایت Youtube !
ارسال ترفند | تبادل لینک | عضویت به دانلود سریع متنوعی به نام افزونه
برچسب :
افزونه عضویت سریع وردپرس