راه اندازی دانشگاههای علمی–کاربردی شهرضا و اردستان در مهرماه 91
قدس آنلاین :مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان اصفهان گفت: در حال حاضر 436 نفر دانشجو در دانشگاههای علمی-کاربردی در مقطع کاردانی به صورت پودمانی زیر نظر فنی و حرفهای استان تحصیل میکنند و این اداره در نظر دارد مهر ماه جاری دانشگاههای علمی–کاربردی شهرستانهای شهرضا و اردستان را راهاندازی کند.
به گزارش قدس آنلاین از اصفهان ، محمدعلی زارع در نشست خبری خود با خبرنگاران و اصحاب رسانه اظهار کرد: ششم مرداد ماه هر سال به عنوان روز ملی کارآفرینی و ترویج آموزشهای فنی و حرفهای و آغاز هفته مهارت است.
وی با تاکید بر اینکه مجموعه اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان دارای 53 مرکز ثابت است، اضافه کرد: همچنین مجموعه فنی و حرفهای اصفهان با 398 کارگاه آموزشی، 32 واحد سیار شهری، 32واحد آموزشی در پادگانها، 25 پایگاه آموزشی روستایی و 9 واحد آموزشی در زندانها در سراسر استان به فعالیتهای خود ادامه میدهد.
وی به اختصاص مجوز راهاندازی دانشگاه علمی – کاربردی به ادارات آموزش فنی و حرفهای موجود در سطح کشور اشاره کرد و افزود: در سال گذشته در سراسر کشور 64 مجوز راهاندازی دانشگاههای علمی–کاربردی برای آموزش فنی و حرفهای صادر شده است.
زارع با بیان اینکه در سال گذشته سه مجوز راهاندازی دانشگاه علمی – کاربردی به فنی و حرفهای استان اختصاص داده شده است، تصریح کرد: در سال گذشته فنی و حرفهای استان دو دانشگاه علمی–کاربردی در شهرستان اصفهان و یک دانشگاه نیز در شهرستان کاشان راهاندازی کرده است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان اصفهان با تاکید بر اینکه فنی و حرفهای به دنبال ایجاد فضای رقابتی با دانشگاههای علمی–کاربردی موجود در استان نیست، تاکید کرد: سال گذشته هفت رشته در این مراکز به دانشجویان ارائه شده است و رشتههای ابزار دقیق، ریختهگری، نساجی، مکانیک خودرو، تعمیرات ماشینآلات صنعتی و ماشینافزار از رشتههای دانشگاههای علمی – کاربردی است.
وی با بیان اینکه حدود هفت درصد از دانشجویان دانشگاههای علمی-کاربردی سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور در اصفهان تحصیل میکنند، ادامه داد: سال جاری نیز رشتههای تأسیسات الکتریکی و مکانیکی ساختمان، خدمات گردشگری، طراحی لباس، ممیزی انرژی و نقشهکشی صنعتی در این دانشگاهها به دانشجویان ارائه میشود.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان اصفهان در ادامه با اشاره به ارتباط آموزشی مجموعه فنی و حرفهای استان با بیش از 700 واحد صنعتی تصریح کرد: 411 حرفه آموزشی در مراکز آموزش فنی و حرفهای موجود در سراسر استان آموزش داده میشود و این آموزشها با 622 نفر مربی رسمی، پیمانی و حقالتدریس به متقاضیان اصفهانی ارائه میشود.
وی ادامه داد: در سال گذشته 175 هزار و 417 نفر دوره در مراکز دولتی و خصوصی زیر پوشش آموزشهای فنی و حرفهای استان قرار گرفتهاند که از این تعداد 126 هزار و 822 نفر در بخش خصوصی و 48 هزار و 593 نفر در بخش دولتی آموزش دیدهاند.
زارع با تاکید بر اینکه آموزشهای بخش دولتی مراکز آموزش فنی و حرفهای به صورت رایگان به متقاضیان ارائه میشود، تاکید کرد: همچنین در حال حاضر یک هزار و 386 آموزشگاه آزاد فنی و حرفهای در سطح استان فعال است که یک هزار و 168 آموزشگاه در بخش خدمات، 97 آموزشگاه در بخش صنعت و 121آموزشگاه در بخش صنایع غذایی فعالیت میکنند.
وی به رقابت 357 هزار و 828 نفر در آزمونهای فنی و حرفهای استان در سال گذشته اشاره کرد و افزود: در سال گذشته از این تعداد برای 232 هزار و 311 نفر گواهینامه صادر شده است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان اصفهان گفت: شرکتکنندگان در آزمونهای فنی و حرفهای پس از قبولی در آزمونهای کتبی به مرحله عملی آزمونهای عملی راه مییابند و این افراد برای دریافت گواهینامه مهارتی باید 25 درصد از نمره کتبی و 75 درصد از نمره عملی آزمونها را کسب کنند.
وی با بیان اینکه در سالهای گذشته آزمونهای فنی و حرفهای استان به صورت سراسری نبوده است، اظهار کرد: اما اواخر سال گذشته آزمونهای ادواری به صورت سراسر انجام شد و از ابتدای سال جاری نیز تمام آزمونهای فنی و حرفهای به صورت کامل سراسری برگزار میشود.
زارع به برگزاری سه نوع آزمون در میان متقاضیان آموزشهای فنی و حرفهای اشاره کرد و افزود: آزمونهای متمرکز مراکز آموزشی فنی و حرفهای، آزمونهای ادواری و آزمونهایی که در قالب تفاهمنامه با صنایع ساختمان و مجموعههای دیگر برگزار میشود از جمله آزمونهای فنی و حرفهای است.
وی با تاکید بر اینکه همچنین در سال جاری گواهینامههای صنعت ساختمان نیز به صورت پستی برای افراد ارسال میشود، تصریح کرد: تمام دورههایی که در مراکز دولتی و آموزشگاههای آزاد فنی و حرفهای به صورت سه ماهه برگزار میشود در قالب یک دفترچه راهنما در اختیار متقاضیان قرار داده میشود.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان اصفهان با اشاره به اینکه زمان آغاز و پایان دورههای آموزشی مورد نظر نیز در این دفترچه مشخص است، ادامه داد: تمام دورههای فنی و حرفهای که در سراسر کشور برگزار میشود در سایت آموزش فنی و حرفهای استان وجود دارد.
وی تاکید کرد: ابتدای آبان ماه سال گذشته نظام جامع مهارت و فناوری کشور مستقر شد و در این نظام وضعیت آموزش مهارتی کشور مشخص شده است.
زارع با بیان اینکه در این نظام آموزشهای غیررسمی و بین سطوح به سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور واگذار شده است، اضافه کرد: آموزش دانشگاهی و رسمی نیز به دانشگاههای علمی- کاربردی واگذار شده است و آموزش فنی و حرفهای دورههای آموزشی مورد نیاز را برای فارغالتحصیلان دانشگاهها برای ورود آنها به بازار کار برگزار میکند.
وی با تاکید بر اینکه این اداره در حال طراحی دورههای بین سطوح است، گفت: در گذشته مجوز دانشگاه علمی – کاربردی به افراد حقیقی ارائه شده است و 65 درصد از دورههای آموزشی دانشگاههای علمی – کاربردی باید به صورت عملی و 35 درصد نیز به صورت کتبی باشد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان اصفهان اظهار کرد: بر اساس بررسیهای صورت گرفته برای راهاندازی دانشگاههای علمی – کاربردی مسئولان به این نتیجه رسیدند که آموزش فنی و حرفهای و کارخانه از تجهیزات و امکانات مورد نیاز برای راهاندازی این دانشگاهها برخوردار هستند.
زارع گفت: مجموعه فنی و حرفهای استان در سال گذشته بالغ بر یک میلیارد و 100 میلیون تومان اعتبار برای احداث، تعمیرات و مباحث عمرانی داشته و 860 میلیون تومان نیز از اعتبارات ملی به این مباحث اختصاص یافته است.
وی اظهار کرد: در سال گذشته مجموعه فنی و حرفهای استان در16 شهرستان به انجام اقدامات تعمیراتی پرداخته است و 73 کارگاه در تعمیرات اساسی قرار داشته است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان اصفهان به افتتاح پروژههای مجموعه فنی و حرفهای استان در سال جاری اشاره کرد و افزود: در سفر آینده ریاست جمهوری به اصفهان مراکز آموزش فنی و حرفهای شهرستانهای خور و بیابانک و دهاقان به بهرهبرداری میرسد و مرکز آموزش فنی و حرفهای شهرستان گز نیز در سال جاری افتتاح میشود.
وی با بیان اینکه همچنین فاز نخست سنجش آموزش فنی و حرفهای نیز در سال جاری در اصفهان راهاندازی میشود، تاکید کرد: کلنگ زنی دو مرکز جدید فنی و حرفهای در استان اصفهان در بادرود نظنز و کوهپایه در سال جاری صورت میگیرد.
زارع با اشاره به اینکه در سال گذشته یک میلیارد و 399 میلیون تومان در بحث تجهیزات کارگاهی هزینه شده است، اضافه کرد: سال گذشته 40 کارگاه در این زمینه تکمیل و شش کارگاه ارتقا و 15 کارگاه جدید نیز در سطح استان احداث شده است.
وی تصریح کرد: همچنین در آیندهای نزدیک آموزشهای نوین در زمینه کاهش مصرف انرژی و نیز نصب آبگرمکنهای خورشیدی در اصفهان به متقاضیان آموزش داده میشود.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان اصفهان به صدور هشت هزار و 313 مجوز مشاغل خانگی توسط فنی و حرفهای استان اشاره کرد و ادامه داد: از این تعداد تا کنون پنج هزار و 677 هزار نفر برای دریافت تسهیلات به بانکها معرفی شدهاند.
وی با اشاره به دریافت چهار مدال طلا، یک نقره، پنج مدال برنز و 12 دیپلم افتخار توسط فنی و حرفهای استان اصفهان در آزمونهای حرفهای گفت: همچنین اصفهان در زمینه مهارتآموزی در میان سایر استانها مقام دوم کشوری را به دست آورده است.
زارع با بیان اینکه طرح مهندسان فردا از جمله طرحهای جدید این سازمان برای مهارتآموزی در میان دانشآموزان دوره ابتدایی،راهنمایی و متوسطه است، اظهار کرد: با اجرای این طرح خلاقیت، نوآوری و نیز قدرت ریسکپذیری این دانشآموزان افزایش مییابد.
وی به ارائه آموزشهای به 216 نفر از اتباع بیگانه ساکن در اصفهان در سال گذشته اشاره کرد و افزود: تمام هزینههای آموزشی این افراد توسط سازمان ملل به آموزش فنی و حرفهای پرداخت میشود.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان اصفهان تصریح کرد: همچنین در سال گذشته آموزشهای فنی و حرفهای به 2 هزار و 500 نفر از زندانیان در زندان مرکزی و زندانهای موجود در شهرستانهای اصفهان ارائه شده است.
انتهای خبر/ قدس آنلاین / کد خبر: 60958
کليدواژه ها راه اندازي دانشگاههاي علمي–کاربردي
مطالب مشابه :
پیشینه مجتمع
دانشگاه مهندسی فناوری های نوین ماه 1385 در ساختمان علمی کاربردی رشته های
دومین همایش ملی پژوهش های کاربردی در عمران،معماری و مدیریت شهری
دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد - کاربرد فناوری های نوین در های نوین در ساختمان و
تاریخچه دانشگاه علمی کاربردی شهرستان تکاب
تاریخچه دانشگاه علمی کاربردی در رشتاه فناوری اطلاعات و نرم تکنولوژی های نوین.
لزوم استفاده از فناوری های نوین در بخش کشاورزی-کاربردی
لزوم استفاده از فناوری های نوین در ارائه اطلاعات علمی. عملی. کاربردی. ساختمان
بهینه یابی سازه ها
پیشرفت های نوین در دانشگاه علمی و کاربردی ها چاپ مركز تحقيقات ساختمان و مسكن
طراحی لرزهای ساختمان ها
پیشرفت های نوین در دانشگاه علمی و کاربردی منظور بهسازی ساختمانهای موجود انتشار
راه اندازی دانشگاههای علمی–کاربردی شهرضا و اردستان در مهرماه 91
راه اندازی دانشگاههای علمی های علمی-کاربردی های نوین در
فناوری نانو
انجمن علمی فیزیک دانشگاه توسعه فناوری های نوین ها به ساختمان های
دانشکده علمی کاربردی مخابرات
دانشکده علمی کاربردی در زمینههای فناوری نوین از جمله دانشگاه نوین
پذیرش دانشجوی علمی کاربردی و دانشپذیردوره های آموزش عالی آزاد کنسرواتواری موسیقی
شرح دوره های علمی کاربردی نوین دوره های علمی و فناوری دانشگاه جامع علمی
برچسب :
دانشگاه علمی کاربردی فناوری های نوین ساختمان