اعتراض دانشجویان به دانشگاه مفید فتنه

اعتراض دانشجویان به دانشگاه مفید فتنه

خبرنامه دانشجویان ایران: به دنبال دعوت از مصطفی کواکبیان نماینده مردم سمنان در مجلس شورای اسلامی، جمعی از دانشجویان و فعالین فرهنگی دانشگاه غیر دولتی مفید در اعتراض به فضای نامطلوب فرهنگی این دانشگاه دست به تحصن زدند.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»، عصر یکشنبه 21 آذر ماه، همایش بررسی تحول علوم انسانی با حضور مصطفی کواکبیان در دانشگاه مفید برگزار شد؛ این در حالی بود که در حاشیه این برنامه جمعی از دانشجویان و فعالین فرهنگی این دانشگاه غیر دولتی در اعتراض به وضع فرهنگی دانشگاه، اقدام به تحریم این همایش کردند و حاضر به شرکت در این همایش نشدند.

دانشگاه غیر انتفاعی مفید از معدود دانشگاه هایی است که هیچ گونه تشکل دانشجویی در آن فعالیت ندارند و دانشجویان این دانشگاه معترض به این وضع هستند و این در حالی است که مسئولین این دانشگاه در پی ابطال آیین نامه فعالیت کانون های فرهنگی و عدم ابلاغ آیین نامه جدید وضع بسته سیاسی- فرهنگی و خفقان را در این دانشگاه  تشدید کردند.

fetne%281%29.jpg


متن بیانیه دانشجویان و فعالین فرهنگی این دانشگاه به شرح ذیل است:

بسمه تعالی
امروزه نقش کلیدی دانشجو در نشاط و طراوت جامعه و همچنین در روابط و معادلات اجتماعی بر هیچکس پوشیده نیست و قرار دادن روزی به نام دانشجو نشان دهنده پذیرش اهمیت این موضوع از سوی جامعه است.

بی شک جامعه ای می تواند پویایی و طراوت را تجربه کند که قشر دانشجوی آن در همه زمینه ها، بخصوص فرهنگ، پویا و با نشاط باشد. اما امسال در حالی که نزدیک سه ماه از آغاز سال تحصیلی می گذرد، متأسفانه شاهد آن هستیم که در دانشگاه مفید به دلیل ممانعت مسئولین، هیچگونه فعالیتی از سوی دانشجویان صورت نپذیرفته است.

با کمال تأسف شاهد آنیم که دانشجویان دانشگاه با وجود شوق فراوان برای انجام فعالیت های فرهنگی، به دلیل عملکرد غیر منطقی و کاملاً غیر حقوقی مسؤولین دانشگاه در ابطال آیین نامه جدید، قادر به بروز توانایی ها خود نیستند و همچنان باید در حصار محدودیت افرادی که اصولاً به کار فرهنگی اعتقاد نداشته و بعضاً آن را قرتی بازی و لاابالی گرییاد می کنند، باقی بمانند.

ما، جمع کثیری از فعالان فرهنگی دانشگاه مفید، با وجود احترامی که برای میهمان ارجمند دانشگاه(جناب آقای کواکبیان) قائلیم، در اعتراض به اقدام غیر فرهنگی و غیر قانونی دانشگاه در محدود سازی دانشجویان، در این برنامه که در ایام منتسب به دانشجو، توسط دانشگاه، اما بدون توجه به خواسته های فرهنگی دانشجویان برگزار شده، شرکت نخواهیم کرد.
جمعی از فعالان فرهنگی دانشگاه مفید


گفتنی است علی رغم تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی مبنی بر لزوم وجود بسیج دانشجویی در تمام موسسات علمی و دانشگاهی یک دانشگاه در ایران از این قاعده مستثنی است!

دانشگاه مفید قم که بیشتر به محلی برای عرض اندام اصلاح طلبان است تحت مدیریت و نظر آیت الله موسوی اردبیلی و با عضویت افرادی چون میر حسین موسوی، محمد خاتمی و هاشمی رفسنجانی در هیئت امناء آن، اداره می گردد بنا بر دلایل نامعلوم از داشتن بسیج دانشجویی و همچنین نهاد نمایندگی ولی فقیه محروم گردیده است.

لازم به ذکر است که مسئول ستاد میر حسین موسوی در استان قم آقای ادیب از اساتید این دانشگاه بوده که در اغتشاشات نیز باز داشت شد.

عبدالرحیم سلیمانی از اعضای مجمع به اصطلاح محققین و مدرسین حوزه علمیه قم نیز از فعالان درگیری های سال گذشته بوده که در همان حین نیز بازداشت گشت. وی هم اکنون در دانشگاه ادیان و مذاهب قم و دانشگاه مفید مشغول به تدریس است.

عبد الرحیم سلیمانی نیز طی ماه های گذشته با نوشتن مطالبی در خصوص مسائل سال گذشته به طرفداری از فتنه گران و توهین و تضعیف مسئولان نظام پرداخته است.

شایان ذکر است که این دانشگاه در زمان اصلاحات از مراکز فعال و همسو با جریان گسترش سکولاریسم در کشور بوده و در جریان فقته 88 خدمات فراوانی را به اعضای هیئت امنای خویش ارائه نموده است و همچنین طی ماه های گذشته اخباری مبنی بر دستگیری یکی از اساتید این دانشگاه به جرم جاسوسی در رسانه ها منتشر گردید.

یک منبع مطلع پرده از اعزام یک تیم از دانشگاه مفید قم به ایرلند در سال 88 برداشته و افزود : عده ای از افراد وابسته به جریان فتنه نیز در جمع هیئت اعزامی دانشگاه مفید در سفر 20 روزه به ایرلند جهت شرکت در یک همایش حضور داشته اند که هزینه آن نیز توسط خارجی ها پرداخت شده است.

پیش از این نیز توهین یک از اساتید این دانشگاه به امام حسن مجتبی(ع) که با بی تفاوتی مسئولین دانشگاه و تولیت آن خبرساز شده بود که در پی آن جمعي از دانشجويان دانشگاه مفيد قم در اعتراض به اهانت و هتك حرمت اعتراض و بیانیه ای صادر كردند.

در اين بيانيه آمده است‏:‏ جاي بسي تاسف است كه در دانشگاهي در شهر مقدس قم آن هم تحت زعامت يكي از بزرگان حوزه شاهد اهانت به مقدسات و هتك حرمت معصومين (ع) در كلاس‌ها و فضاي دانشگاه مي‌باشيم‏.‏

‏اين بي حرمتي تا جايي ادامه يافته كه در چند روز گذشته يكي از اساتيد حقوق دانشگاه مفيد در سر كلاس درس خود در ضمن بحث وكالت چنين گفته است "امام حسن مجتبي (ع) رامي گويند زن دومش به او سم داد و او را كشت و حقش بود، كشته شود" اين استاد حقوق بارها در كلاس با لحن تمسخرآميزي مقدسات و ارزش‌ها را زير سوال برده است ‏.‏

وي كه استاديار دانشگاه شهيد بهشتي و وكيل دادگستري مي باشد در يكي ديگر از جلسات درس با لحن تمسخرآميزي ضمن مسخره كردن مسجد جمكران ، گفته است "هر موكلي كه پيش من مي آيد و مي گويد پول ندارم به او مي گويم برو مسجد جمكران امام زمان(عج) مشكل شما راحل مي كند، آنجا اين مشكلات را هم حل مي كنند‏."‏

متاسفانه بي حرمتي اين شخص و برخي ديگر از اساتيد اين دانشگاه در سالهاي اخير، قلب دانشجويان را جريحه دار كرده است و وقتي اعتراض خود را به مسوولين دانشگاه انتقال مي دهند، آنها با بي توجهي و اهمال كاري و بي اعتنايي با اين مساله برخورد مي كنند‏.‏

آنها مي گويند ما نمي آييم به خاطر چنين مسائلي با استاد برخورد كنيم چون باعث تعطيلي كلاسها خواهد شد و آبروي استاد مي رود‏.

‏ما جمعي از دانشجويان دانشگاه مفيد ضمن محكوم كردن اين بي حرمتي ها كه چندسالي در اين دانشگاه به صورت زنجيره وار آغاز شده است، از مراجع قانوني بويژه مسوولين محترم وزارت علوم، مراجع تقليد و بزرگان حوزه مي خواهيم نسبت به اين گستاخي ها و بي حرمتي ها واكنش نشان دهند‏.‏

در صورت كوتاهي مسوولين دانشگاه، دانشجويان بنا به فرموده حضرت امام خميني(ره) به وظيفه ديني و شرعي خود عمل خواهند كرد‏.

 

 

خواب سنگين بي.بي.سي

بيش از يك ماه است كه لندن و چند شهر بزرگ انگليس به صحنه تظاهرات گسترده و هزاران نفري دانشجويان انگليسي معترض به طرح افزايش 300 درصدي شهريه دانشگاه ها تبديل شده و به يكي از مهم ترين سوژه هاي خبري رسانه هاي مختلف جهان تبديل شده است.
   
تحولات و حوادث بيش از يك ماه اخير مربوط به موج گسترده اعتراض هاي دانشجويي انگليس كه همواره با خشونت نيروهاي پليس عليه دانشجويان معترض همراه بوده است،تقريبا از نگاه هيچ يك از رسانه هاي جهان حتي گمنام ترين آنها پنهان نمانده و تنها رسانه هايي كه ظاهرا از دنبال كردن اين رويدادهاي خبرساز از ديگر رقبا جامانده اند، رسانه هاي انگليسي و در راس آنها 'بنگاه سخن پراكني بريتانيا' يا همان 'بي بي سي' معروف است!
مخاطبان بي بي سي كه قديمي ترين،با سابقه ترين و بزرگترين بنگاه سخن پراكني در سرتاسر جهان محسوب مي شود، هر چه بيشتر از طريق اين رسانه حوادث و رخدادهاي مربوط به تظاهرات دانشجويي انگليس را دنبال مي كنند، كمتر چيزي دستگيرشان مي شود.
بي بي سي كه با امكانات فراوان به صورت شبكه هاي مختلف تلويزيوني، راديويي و اينترنتي در تمام گوشه و كنار جهان خود را به مخاطبان تحميل كرده و بخش خارجي اين بنگاه سخن پراكني به ويژه بخش راديويي آن به 33 زبان مختلف جهان اخبار مربوط به رويدادها و تحولات كوچك و بزرگ در تمام نقاط جهان را 'به سبك خاص خود' پوشش مي دهد، جاي تعجب است كه چشم به روي خشونت و ضرب و شتم گسترده پليس براي سركوب خونين اعتراضات مدني دانشجويان به افزايش شهريه دانشگاه ها بسته، و اخبار محدودي هم كه از اين تظاهرات بي سابقه منتشر مي كند، بصورت كاملا گزينشي و در راستاي حمايت از دولت و پليس بريتانيا است.
اين بنگاه سخن پراكني كه در اساسنامه آن به صراحت ادعا شده كه تحت هيچ گونه نفوذ تجاري و سياسي قرار ندارد و فقط به مخاطبان خود پاسخگو است، وقتي در مقابل رويدادي مثل تظاهرات گسترده دانشجويان انگليس قرار مي گيرد، با برجسته كردن اخباري چون مجروح شدن چند نيروي پليس،حمله دانشجويان معترض و خشمگين به خودروي حامل 'پرنس چارلز' و همسرش و همچنين محكوم كردن اين حمله از سوي ديويد كامرون نخست وزير انگليس سعي مي كند روي ديگر سكه اين حوادث را از نگاه مخاطب مخفي نگاه دارد.
بسياري از شبكه هاي تلويزيوني جهان تصاويري از حملات خشن پليس لندن به دانشجويان معترض پخش كردند كه در اين تصاوير به وضوح شاهد بوديم نيروهاي پليس در حالي كه خود را به سپر و كلاه‌خود مجهز كرده بودند، با باتوم و ميله هاي آهني به دانشجويان جوان حمله مي كردند و سر و روي خون آلود دانشجوياني كه از سوي پليس مورد ضرب و شتم قرار گرفته بودند، در اين تصاوير و عكس هاي تهيه شده از تظاهرات كاملا مشهود بود.
فيلمي كه از خشونت هاي پليس در روز گذشته منتشر شد و بازتاب گسترده اي در رسانه ها يافت، نشان مي دهد كه ماموران پليس در جريان تظاهرات روز پنجشنبه در لندن يك تظاهركننده معلول به نام 'جودي مك اينتاير' را از صندلي چرخ دار خود پايين آورده و ضمن كشيدن بدن وي بر روي زمين، او را مورد ضرب و شتم و اهانت قرار مي دهند.
همچنين خونريزي مغزي يك دانشجوي 20 ساله به نام 'الفي ميدوز' بر اثر ضربات باتوم نيروهاي پليس از ديگر حوادث خشونت بار هفته گذشته بود كه تاكنون در رسانه ها منتشر شده است. اين دانشجو پنجشنبه شب به مدت سه ساعت تحت عمل جراحي اضطراري قرار گرفت.
البته گويا دوربين هاي بي بي سي هميشه كمي دير به سر صحنه مي رسيدند و ظاهرا هر بار كه تظاهرات دانشجويي در دانشگاه ها و خيابان هاي شهرهاي مختلف انگليس طي يك ماه اخير شكل مي گرفت و هر بار كه نيروهاي پليس دانشجويان را مورد هجوم قرار مي دادند، تصوير بردارن و خبرنگارن پرتعداد و حرفه اي بي بي سي بنا به دلايلي اين صحنه ها را از دست مي دادند و هميشه جاي اين تصاوير و اخبار مربوط به آن در شبكه هاي خبري تلويزيوني، راديويي و اينترنتي بي بي سي خالي بوده و يا بسيار كمرنگ است.
به عنوان مثال بخش فارسي پايگاه اينترنتي بي بي سي در روز سه شنبه هيچ خبر يا گزارشي درباره حوادث اخير انگليس نداشت!
اخبار گسترده و پربازتاب مربوط به انتشار تصاوير ده ها نفر از دانشجويان معترض از سوي پليس و درخواست پليس از مردم براي شناسايي و معرفي اين افراد به عنوان عوامل اصلي ناآرامي ها و همچنين دستگيري تعدادي از دانشجويان و افراد شركت كننده در تظاهرات اعتراض آميز از جمله اخباري بود كه بي بي سي از پرداختن مناسب به آن خودداري كرد و آن را نديد.
با توجه به اينكه بودجه ساليانه بي بي سي بالغ بر 4 ميليارد و 300 ميليوند پوند است و بخش عمده اين بودجه از سوي وزارت امور خارجه انگليس فراهم مي شود، شايد روشي كه بي بي سي براي پوشش حوادث و ناآرامي هاي اخير اين كشور در پيش گرفته، چندان هم غيرطبيعي و تعجب آور نباشد؛ پوششي خاص كه در واقع با 'سرپوش گذاشتن' بر واقعيت هاي ناخوشايند داخلي اين كشور انجام مي شود.
با نگاهي به عملكرد بنگاه سخن پراكني انگليس در پوشش دادن اخبار و تحولات مربوط به ساير كشورها بخصوص كشورهايي نظير ايران كه دولت انگليس اهداف خاصي را درباره آنها دنبال مي كند، و نيز با مقايسه اي ساده بين عملكرد به اصطلاح حرفه اي و جهت دار اين رسانه پير در دو كشور ايران و انگليس، درك اين حقيقت كه بي بي سي چه اهدافي را و به نفع چه كساني دنبال مي كند كار چندان سختي نيست.
در بسياري از موارد بي بي سي به عنوان دست راست دولت انگليس براي پيشبرد اهداف استعمار پير در دخالت در امور داخلي كشورها مورد استفاده قرار مي گيرد.
سال گذشته در ايران انتخاباتي باشكوه برگزار شد به گونه اي كه شور و حضور مردم در اين انتخابات نسبت به تمام دوره هاي انتخابات در سه دهه گذشته بي سابقه بود؛ حضوري كه به جهانيان ثابت كرد،نظام جمهوري اسلامي ايران امروز از هر زمان ديگر در طي 30 سال اخير، مقتدرتر و استوار تر است.
از اين رو برخي دولت هاي غربي با بگارگيري ابزار رسانه اي،سوء استفاده از سفارت و ديپلمات هاي خود در ايران و تحريك كردن مشتي عوامل سست عنصر داخلي و فريب آنها اقدام به ايجاد و هدايت جريان هايي با هدف ضربه زدن به نظام كردند و بدون ترديد هدف اصلي آنان پايه ريزي براي كودتا و براندازي نظام بود.
در اين ميان نقش بي بي سي و تلاش هاي اين رسانه به ويژه بخش فارسي تلويزيون و پايگاه اينترنتي اين آن بر كسي پوشيده نيست.
نكته جالب تر اين كه بخش فارسي شبكه تلويزيوني بي بي سي در شرايط بسيار حساس و در چند ماه قبل از انتخابات رياست جمهوري سال گذشته ايران راه اندازي شده و زمان راه اندازي اين شبكه كاملا معنا دار بود.
با مقايسه اي ساده ميان نحوه عملكرد بي بي سي در پوشش حوادث پس از انتخابات و نقش آن در هدايت، تحريك و تشديد آن حوادث تلخ از يك سو و عملكرد اين رسانه مدعي بي طرفي، در پوشش خبري و تصويري اعتراض هاي گسترده دانشجويي انگليس و سرپوش گذاشتن بر زد و خورد هاي خونين و سركوبگرانه نيروهاي دولتي عليه عده‌اي دانشجوي بي دفاع، به روشني گوياي سياست 'يك بام و دو هوا'ي باسابقه ترين و بزرگترين رسانه جهان است.
حال بايد بررسي كرد و ديد كه بي.بي.سي چرا درمورد اين سوژه خبري مهم اينچنين به خواب سنگين فرو رفته و چه زماني بيدار خواهد شد.

 


مطالب مشابه :


نمونه نامه اعتراض به نتیجه گزینش

ورودی های جامع دانشگاه فرهنگیان - نمونه نامه اعتراض به نتیجه گزینش - ورودی های 93,92,91 دانشگاه




متن نامه دانشجویان به فرهاد رهبر رئیس دانشگاه تهران

اعتراض دانشجویان به تغییر کاربری اراضی - متن نامه دانشجویان به فرهاد رهبر رئیس دانشگاه




نامه اعتراض آمیز نظام پرستاری تهران نسبت به اظهارات وزیر بهداشت

نامه اعتراض آمیز نظام پرستاری وابسته به دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی انجام شد و




اعتراض دانشجویان به دانشگاه مفید فتنه

اعتراض دانشجویان به دانشگاه اعتراض دانشجویان به ابطال آیین نامه فعالیت




اعتراض دانشجویان به دانشگاه مفید فتنه

اعتراض دانشجویان به دانشگاه آیین نامه فعالیت اعتراض به اقدام غیر




نامه اعتراض به آزمون حسابداری مدیریت (بازرگانی)

نامه اعتراض به آزمون کارشناسی ارشد رشته های مدیریت دانشگاه پیام نور مرکز




اعتراض به نمرات

گروه تکنولوژی دانشگاه آزاد کرمانشاه اعتراض به مقالات و پایان نامه های




گزارش سایت رصدنیوز از اتفاقات پردیس

این پردیس طی نامه ای به دکتر رهبر به نشانه اعتراض به تصمیم دانشگاه حضور یافته




گزارش نشست اساتید پردیس با نمایندگان دانشگاه تهران

در اعتراض به طرح تغییر کاربری گرجی در این نامه به ریاست دانشگاه اعلام داشته است




برچسب :