تحلیل دروس مختلف

 

دروس اختصاصی

ریاضی

ریاضی در دفترچه اختصاصی بعد از درس زمین قرار دارد و برای افرادی که نمی خواهند زمین بزنند اولین درس اختصاصی محسوب می شود. ریاضیات تجربی شامل دو قسمت هست که میشه ریاضی و هندسه,حدود 25 تا 26 تست مربوط به ریاضی و 4تا5 تست مربوط به درس هندسه میشه تو درس ریاضی بعضی از مباحث هست که تعداد تست زیادی داره و تسلط به اونا هم اسون هست مثلا امار که 2-3 تست در کنکور داره و تسلط به اون هم اسونه.

وقتی که شما پایه ریاضیتون ضعیفه و در ابتدای یادگیری ریاضیات هستیدبه هیچ وجه این انتظار رو نداشته باشید که با یک تلاش چند روزه یا یک هفته ای نتیجه دلخواهتون رو بگیرید. برای اینکار باید سماجت و پشتکار به خرج داد. از طرفی درصد مورد نیاز برای ریاضی تجربی برای کسب یک رتبه خوب ۳۰درصد می باشد.

بودجه بندی مباحث ریاضی

امار: 2-3 تست ، احتمال:2-3 ، تابع:2-3 ، مشتق:3-4 ،حد:1 ، پیوستگی:1، درجه دو:1 ، لگاریتم:1 ، کاربرد مشتق:2-3 ، مقاطع:2 ، انتگرال:2، مجانب:1 ، دنباله:1 ، تصاعد:1 ، مثلثات:1 ، ماتریس:1، خط و دستگاه:1

روش مطالعه:

ریاضی درسی نیست که خوندنی باشه,اگه می خواین ریاضیتون خوب باشه باید حل کنید,در واقع میزان ریاضی خوندن به میزان حل کردن بستگی داره. اول از همه باید درس و فرمول ها رو بخونید,بعد به ازای هر فرمولی که می خونید باید تعداد زیادی تست بزنید تا اون فرمول و روش استفاده از اون کاملا براتون ملکه بشه.

آنالیزترکیبی و احتمال:

آنالیز ترکیبی رو در فصل۷کتاب سال دوم واحتمال رو در فصل یک سوم و همچنین فصل یک پیش دانشگاهی میبینیم.سهم این مباحث تو کنکور بطور میانگین سه تست(ده درصد)هست احتمال و آنالیز باهم تدریس میشن و برای یادگیری کامل احتمال آنالیز رو هم باید بلد باشی. احتمال جزء مباحث با ارزش برای درصد بالا می باشد ولی باید فراوان تست بزنید از جمله سوالات آسونی که از  این قسمت طرح میشه احتمال دوجمله ای(برنولی) که فقط باید اعداد رو در فرمول جایگذاری کرد

آمار

آمار سال سوم در کنکور ۲ تا تست داره به طوریکه شما با چند تا رابطه ابتدایی(واریانس،انحراف معیار،میانگین و…) به راحتی میتونید به این سوالا جواب بدید. معمولا از دسته بندی داده ها و نمودار ها روی هم یک تست طرح میشه و تست دیگه مربوط میشه به فصل هفتم(همون واریانس و…) و همچنین سوالات حفظی مثل انواع متغییر ها،روش های آماری و…

مبحث مثلثات

درست است که به‌طور مستقیم یک تست از این مبحث مطرح می‌شود ولی یادگیری این مبحث بسیار مهم است زیرا که پیش‌نیاز یادگیری بخش‌های مهمی از حد و پیوستگی، مشتق و انتگرال است

 ماتریس:

ماتریس در کنکور ۱تست دارد  ماتریس رو در فصل ۶کتاب دوم میبینید. برای جواب دادن به سوال ماتریس سه تا مطلب رو باید خوب بلد باشید:اولین مطلب ضرب ماتریس هاست،دومین مطلب مبحث ماتریس وارون و سومین قسمت روش حل دستگاه دو معادله دو مجهول به روش ماتریس معکوس هست. سوالی هم که طرح میشه از معادله ماتریسی و یا همین حل دستگاه دو معادله و دو مجهول هست. البته یادتون باشه تو ضرب ماتریس ها خیلی دقت کنید چون خیلی از بچه ها تو جمع و ضرب عجله میکنن و این تست ساده رو خیلی راحت از دست میدن.

دنباله و تصاعد:

تصاعد یک تست در کنکور سراسری داره. مباحث رو جدا از هم ندونید و اونا رو با هم مطالعه کنید وتستاشونو با هم بزنید. سوالی که مطرح میشه معمولا ترکیبی از هردو نوع تصاعد هست که شایع ترینش اینه:جملات آ-ب-ث سه جمله متوالی از یک تصاعد هندسی جمله ث چندمین جمله از تصاعد حسابی است.

تابع:

تابع تو کنکور حداقل یک تست رو داره(البته اگر که تابع درجه۲،قدر مطلق و براکت رو جدا در نظر بگیریم).شما باید مفهوم تابع،مقدار تابع در یک نقطه،تشخیص تابع بودن یک رابطه،تشخیص تابع از روی نمودار،محاسبه تابع بیرونی ودرونی،ترکیب توابع و یک به یکی توابع رو بلد باشید.

معادله درجه دو وقدرمطلق:

از سه مبحث تابع براکت،تابع درجه دو و تابع قدرمطلق دوتست تو کنکور سراسری طرح میشه که برای سوال معادله درجه دو شما باید فرمولای مجموع ریشه ها و حاصلضرب ریشه ها ومجموع مجذورات و…و همچنین دو تا حالت خاص معادله درجه دو رو هم بلد باشید.تو قدر مطلق اکثرا سوال از نامعادلات قدر مطلقی میاد که باید براش تست زیاد بزنید.

فیزیک

فیزیک هم جنبه حفظی دارد و هم جنبه حل کردنی هر چند قسمت تحلیلیش بیشتره ولی نباید از جنبه حفظی غافل بمانید حتما متن چهار کتاب فیزیک را به دقت بخوانید(بعضی ها فقط نور و آینه فیزیک 1یعنی فقط فصل چهار و پنج رو میخونن!مثلا همین سال 92 تو کنکور ریاضی یکی از شکلهای فصل الکتریسیته فیزیک 1 (که 90%نمیخونن)سوال اومده بود! ژس از هر باز خوندن تست آن مبحث رابزنید تا مطالب در ذهنتون تثبیت بشه بعد سوالها را با توجه به پاسخنامه تحلیل کنید بعد از چند روز دوباره تست های اشتباه را حل کنید تا قشنگ براتون جا بیفته.هر چند شده یه تست رو چند بار حل کنید این کارو انجام بدید فیزیک جزو دروس تمرینی محسوب میشه.مثل سایر دروس تمرینی ابتدا مثالها و تمرین های کتاب رو خیلی خوب و با دقت می خونیم چون بسیار زیاد دیده شده سوژه اصلی سوالات کنکور از تمرین ها و مثالهای ساده کتاب گرفته میشه!

 به طور میانگین در کنکور رشته ریاضی از کتاب فیزیک1 چهار سوال، فیزیک2(مباحث غیر مشترک) شش سوال، فیزیک3 سیزده سوال،فیزیک پیش1 چهارده سوال و فیزیک پیش2 هشت سوال مطرح شد.

و همچنین در کنکور رشته تجربی از کتاب فیزیک1 سه سوال،فیزیک2(مباحث غیر مشترک) پنج سوال،فیزیک3 هفت سوال،فیزیک پیش1 نه سوال و فیزیک پیش2 شش سوال مطرح شد

مباحث پر اهمیت در رشته ریاضی که حدود 65درصد سوالات رو به خودشون اختصاص دادند عبارتند از:

حرکت شناسی با4 سوال(9 درصد)-دینامیک با4 سوال(9 درصد)-حرکت نوسانی با3 سوال(6 درصد)-موجهای مکانیکی با5 سوال(11 درصد)-نور با4 سوال( 9 درصد)-ترمودینامیک با3 سوال(6 درصد)-الکتریسیته ساکن و جاری با6 سوال(14 درصد)

مباحث پر اهمیت رشته تجربی به شرح زیر می باشد.این مباحث حدود70درصد سوالات رو به خودشون اختصاص دادن:

حرکت شناسی با3 سوال(10 درصد)-موجهای مکانیکی با3  سوال(10 درصد)-نور با3 سوال(10 درصد)-گرما و قانون گازها با3 سوال(10 درصد)-الکتریسیته ساکن و جاری با5 سوال(17 درصد)-فیزیک اتمی با2 سوال(حدود7درصد)-حرکت نوسانی یا مغناطیس و القا با2 سوال( حدود 6 درصد)

خب از فیزیک سال اول 5 تا فصل داره که معمولا از سه فصل اولش سوال کمتری مطرح میشه ولی حداقل یکی دوبار بار در طول سال این قسمتها رو بخونید دو فصل آخر این کتاب که ده درصد سوال را به خودش اختصاص میده به مبحث مهمی به نام نور،بازتاب و شکست می پردازد

فیزیک2 شامل 6تا فصله و فصل اول فیزیک و اندازه گیری هست که دو تا مبحث عمده داره و اگه سوال بیاد احتمالا از یکی از این دو قسمت خواهد بود.یکی مبحث دقت اندازه گیری و واحد ها و دیگری  فصل 2و3 که به صورت مقدماتی توی دوم اومده و توی پیش دانشگاهی بیشتر در این باره میخونیم! 3فصل آخر هم جزو فصول مستقل هستن که سهم قابل توجهی رو توی کنکور دارن خصوصا فصل گرما و قانون گازها. سوالاتی که از این فصل ها مطرح میشه اکثرا آسونه و زود به جواب میرسه از مباحث وقت گیر سال سوم الکتریسیته است که بهتر است آخر از همه به سوالات آن پاسخ داده شود چون ممکنه وقت بگذاریم و به نتیجه نرسیم

فیزیک سال چهارم که 50درصد سوالات را به خودش اختصاص می دهد فصل اول حرکت شناسی یکی از فصل های مهم و حجیم هست که سوالات زیادی رو به خودش اختصاص میده! برای تسلط بر آن نیاز به تست فراوان دارید.

بعد از حرکت شناسی به دینامیک میرسیم که به قول کنکوریها یکی از سخت ترین فصول فیزیک هست!مفاهیم پایه دینامیک در سال دوم خونده میشه و تو پیش دانشگاهی بیشتر جنبه کاربرد قوانین نیوتن در قالب مسائل مورد سوال قرار میگیره.بعد هم به حرکت ماهواره و حرکت دایره ای می پردازه.با یادگیری چند تا فرمولی که در این فصل مطرح شده به راحتی می توانیم از پس آن برآییم

 در فصل سوم یعنی نوسان هم!اول باید به فرمولهای کتاب مسلط بشیم و بعد با تست زدن آنها را یاد بگیریم و در مساله پیاده کنیم!

فصل چهارم و پنجم مبحث امواج مکانیکی هست.تقریبا مطالب راحت هستن و در مقایسه با سه فصل اول کتاب زودتر تسلط لازم بدست میاد!در این فصول هم چندتا فرمول اساسی که در کتاب ذکر شده رو فقط باید یاد بگیریم.در قسمت تارها و لوله ها،برای نوع باز و بسته شون باید فرمولهای جداگانه رو خوب مسلط باشیم تا با هم قاطی نشه و دچار مشکل نشیم

فصل ششم فصل امواج الکترومغناطیس هست دو مطلب مهم این مبحث کیفیت تشکیل موج الکترومغناطیس و خصوصیات آن و آزمایش یانگ هست که تقریبا میشه گفت پای ثابت سوالات کنکوره

دو فصل آخر مباحث فیزیک مدرن یا کوانتومی رو بحث میکنه.فصل فیزیک اتمی یه مقدار شاید فرمول زیاد داشته باشه و یادگیری فرمولهای طولانی و پیچیده اش سخت باشه ولی کلید حل سوالاتش فقط و فقط یادگیری همین فرمولهاست.فیزیک هسته ای هم مبحث آسونی هست که با یاد گرفتن دو مبحث نیمه عمر و واپاشی تضمین میکنم تستش رو بزنی

شیمی

در کنکور سال‌های اخیر، نکته‌ی جالب توجه این بوده است که اهمیت هر یک از پایه‌های دوم، سوم و چهارم در کنکور سراسری تقریباً یکسان بوده و توزیع تست‌ها گواه این مطلب است.

پایه‌ی دوم، 11 تست (3 تست فصل 1، 2 تست فصل 2، 1 تست فصل 3،3 تست فصل 4،2تست فصل 5)

پایه‌ی سوم، 11 تست (4 تست فصل 1، 3 تست فصل 2، 4 تست فصل 3)

پایه‌ی چهارم، 13 تست (3 تست فصل 1، 2 تست فصل 2، 4 تست فصل 3، 4 تست فصل 4)

زمانی که به درس شیمی در کنکور سراسری اختصاص می‌دهند، 35 دقیقه می‌باشد که با توجه به حجم مسائل در کنکورهای اخیر کافی نیست و لازم است به خوبی در حل مسائل خبره باشیم.

 

 در درس شیمی می‌توان مباحث را به دو دسته‌ی کلی تقسیم کرد:

1 - مباحثی که در آن‌ها مطالعه‌ی مستمر بیش از تست زدن مورد توجه است، مانند مباحث پایه‌ی دوم، فصل 1 و 2 سال چهارم، (خلاصه‌نویسی کردن در این مباحث از اهمیت بالایی برخوردار است).

2- مباحثی که در آن‌ها تست زدن کمک شایانی به تسلط در این مباحث می‌کند، مانند پایه‌ی سوم و فصل 3 و 4 پایه‌ی چهارم (توصیه می‌شود برای مباحث فصل 3 و 4 پایه‌ی چهارم، تست‌زنی را پس از مطالعه‌ی کتاب و جزواتی که در اختیار دارید، به تأخیر نیاندازید).

زیست

همونطور که میدونین تو کنکور درس زیست شناسی50 سوال مطرح میشه و مدت زمان پاسخ گویی به این درس36 دقیقه می باشد.

بارم بندی یا تعداد سوالات از هر کتاب رو اینجا ذکر میکنم:

زیست شناسی سال دوم به طور میانگین ۱۱ سوال

زیست شناسی سال سوم به طور میانگین ۱۸ سوال

زیست شناسی سال چهارم به طور میانگین ۲۱ سوال

کنکورزیست شناسی درسی نیمه حفظی و نیمه تمرینیه! مباحث زیست شناسی کنکور خیلی زیاد و گسترده هست، اولین نکته تو خوندن این درس مفهومی خوندن و ارتباط فصول و مطالب به همدیگه هست مثلا وقتی یک دستگاه تو بدن انسان و سایر جانداران بررسی میشه باید هر چی جاندار تو کتابای دوم سوم و چهارم داریم رو به یاد بیاریم و اون دستگاه رو روی جاندار پیاده کنیم. باید تا کنکور 3تا کتاب زیست رو یه کتاب ببینی!مثلا مطالب مربوط به گیاهان یا همون زیست گیاهی که توی 3کتاب به صورت پراکنده نوشته و همه مطالب و قسمتهای این چنینی!دومین نکته توجه به قیود هست که خصوصا تو این درس خیلی زیاد مطرح شده و خیلی هم مهمه!قیودی مثل برخی بعضی اغلب معمولا بیشتر بسیاری و....

نکته دیگه این که اسامی جانداران مختلف رو باید حفظ کرد!همچنین حدود45مورد نام دانشمندان تو کتابای دوم سوم و چهارم ذکر شده که باید هر داوطلب اون اسمها رو با کارها و تحقیقاتی که انجام دادن و نتیجه ای که گرفتن رو بلد باشه،البته از45نام حدود20الی25اسم مهمتر هستن و حداقل اینها رو باید حفظ کرد نکته بعدی اینه که همونطور که اسامی دانشمندان و کارهایی که کردن خیلی مهمه،اسامی جانداران به مراتب مهم تره!

نکته مهمه دیگه مربوط میشه به تصاویر و اشکا کتاب که برخی از این تصاویر واقعی است و از طبیعت گرفته شده است که ازشون در کنکور سوال نمیاد ولی تصاویر دیگه که طبیعی نیست و زیاد ازشون سوال میاد با دقت تمام باید به خاطر سپرده شوند که بیشتر این تصاویر هم در زیست سال دوم اومده.

دروس عمومی

ادبیات فارسی

الف) ادبیات از قسمت‌های زیر تشکیل می‌شود

معنی لغت‌ها

به طور معمول 3 سوال تو کنکور رو به خودش اختصاص می دهد . که بخش عمدش همون لغات واژه نامه ی آخر کتابه  بنابراین لازم نیست کلی وقت صرف یادگیری لغات متن کتاب درسی کنید. میتونید هم زیر لغت‌های مهم داخل درس را خط بکشید، معنی آن‌ها را یاد بگیرید آن‌هایی که مهم‌ترند  را در خلاصه‌ی خود بیاورید هم‌چنین در خلاصه‌ی خود به‌ طور درس به‌درس پیش بروید و درس‌ها را مشخص کنید تا طبقه‌بندی بهتری شکل بگیرد 

 

تاریخ ادبیات:

به طور معمول 2 یا 3 تست رو تو کنکور به خودش اختصاص می ده برای خلاصه‌نویسی تاریخ ادبیات از یک جدول چهار ستونه استفاده کنید 4 ستون شامل نام نویسنده یا شاعر، آثار، قرن و توضیحات. از اعلام و نکته‌های آن حتماً برای تکمیل خلاصه استفاده کنید سعی کنید حتما از رنگ‌های مختلف استفاده کنید تصویر بهتری از آن‌ها در ذهن شما شکل بگیرد  آرایه های ادبی : معمولا 3 تست رو به خودش اختصاص می دهد و اما مهم ترین بخش ادبیات قرابت معنایی هست که معمولا 9 تست رو به خودش اختصاص می دهد 5سوال مربوط به زبان فارسی هم از کتاب زبان فارسی سال سوم مطرح می شود.

 

برای آرایه ادبی حفظ آرایه های شعرهای فارسی کتاب درسی کارایی ندارد و شما را آماده تست های متنوع  آرایه کنکور نمی کنداول باید یه تسلط کلی بر آرایه ها داشته باشید بعد به صورت جزئی بررسی کنید و در پایان تست های جامع را بزنید.

قرابت معنایی

قرابت معنایی: در قرابت معنایی تمرین و تکرار بسیار مهم است شما باید آنقدر شعر دیده باشید که بتوانید به راحتی مضمون اشعار را تشخیص دهید و در پایان هم زدن تست های جامع ضروری است برای زبان فارسی هم مطالعه دقیق کتاب بعد هم تست های جامع.

درآمدها و ابتدای فصل‌ها:

هر کتاب ادبیات چند فصل دارد که ابتدای اکثر فصل‌ها، نکته‌هایی در مورد گونه‌های مختلف ادبیات (غنایی، حماسی و …) یا موارد دیگر وجود دارد که در برخی از آن‌ها نکته‌های نسبتاً مهمی وجود دارد.

دین و زندگی

درس دین و زندگی هم در کنکور 25 تست دارد. که 9 تست از دوم ،9 تست از سوم هفت تست از پیش  می باشد. هر درسی رو که دور میکنید آیات مربوط به همون درس رو هم با توجه به مفاهیم و ارتباطش با درس حفظ کنید. طوری که اگه  بهتون یک پاراگراف درس رو بدن بگن آیه مربوط بهش کدومه بتونید بگید یا بالعکس بگن از این آیه تو درس چه حرفی زده شده بتونین جواب بدید!پس مثلا اینجوری برنامه نریزید که من تو تابستون همه آیه ها و روایات رو حفظ میکنم بعدش درس ها رو میخونم که  اینجوری اصلا جواب نمیده

الف- آیات و روایات

یکی از مباحث خیلی خیلی مهم در کنکور دین و زندگی، آیات و احادیث و روایات است.  چه متن فارسی و چه متن عربی آن تقریبأ بالای ۶۰ درصد سؤالات کنکور را شامل می شود و اگر کسی این  قسمت را به صورت حرفه ای و دقیق مطالعه نکند بیشترین  نمره را از دست داده  است.

در خواندن آیات و روایات به این نکات توجه کنید:

•موضوع اصلی آیه را بدانید •این آیه اززبان چه کسی و یا چه کسانی است؟ •این آیه در باره چه کسی و یا چه کسانی است؟ •این آیه خطاب به به چه کسی یا چه کسانی است؟ •این آیه برای چه زمانی است؟ ( قیامت- برزخ- دنیا) •کلمات کلیدی آیه کدام است؟ •با کدام آیه و حدیث و شعر دیگری ارتباط معنایی دارد؟ •آیه با چه کلماتی شروع و با چه کلماتی پایان یافته است؟ •همچنین حتمأ پاراگراف بالا یا پایین آیه که با آیه ارتباط دارد مرور شود

مثال برای شرط و مشروط:

•مقرب درگاه الهی شدن و مسجود فرشتگان شدن انسان مشروط(معلول) آراسته شدن به کرامت های اخلاقی است. •مثال برای تابع و متبوع: •توسعه فعالیت های اختیاری انسان تابع معرفت به تقدیر الهی است که برخاسته  از حکمت است.  

مثال برای تابع و متبوع:

•توسعه فعالیت های اختیاری انسان تابع معرفت به تقدیر الهی است که برخاسته  از حکمت است. •موارد دیگری که باید در تست ها به آن توجه داشت عبارتند از: علت و معلول، شرط و مشروط، تابع و متبوع، تقدم و تاخر، من الذین، ذلک...

  چند مثال برای معلول:

عدم غم و اندوه و حزن معلول ایمان به خدا  آخرت وعمل صالح است. •باید دقت کنیم همین جملات را می توان با علت بازنویسی کرد •ایمان به خدا و آخرت و عمل صالح علت عدم غم و اندوه و حزن است  

مثال برای تحقق …….. در گرو:

•تحقق تجلی ایمان و عمل صالح در گرو شنیدن دعوت انبیا است.

مثال برای تقدم و تأخر:

•از دقت در آیه شریفه……… و منهم من یستمعون الیک ……… به تقدم حجت باطن به حجت ظاهر که عقل وسیله فهم پیام الهی است پی می بریم

  من- الذین:

در آیاتی که کلمات « من – الذین» به کار رفته دقت کنید درباره چه کسانی است(مؤمنان – کافران- متقین و …….) و سرانجام آنان چیست

   ذلک: این عبارت یک حالت نتیجه گیری دارد و باید بدانیم به کدام آیه بر می گردد

کلمات قال- قالوا:آیاتی که با «قل» آغاز شده معمولأ خطاب به پیامبر(ص) است ولی باید بدانیم« قال» را چه کسی گفته است و « قالوا» را چه کسانی گفته اند و دقت کنیم در کجا گفته اند یا می گویند

دانستن کلمات مترادف: گاهی در تست به جای آوردن دقیق کلمه کتاب از کلمات مترادف آن بهره می جویند. مثلا: روح بعد غیر مادی انسان است. در گزینه ها به جای غیر مادی از کلمه «مجرد» استفاده شده است.

متن درس

 برای به دست آوردن درصدی مناسب از درس دین و زندگی حتمأ باید خط به خط کتاب را جوری بخوانید که تمام کلمات کلیدی، سرتیترها و ... را حفظ حفظ باشید و بتوانید کتاب را در ذهن داشته باشید( یک نوع حافظه تصویری) مثلأ این سرتیتر است، این آیه است و بعد از آن چه جملاتی و چه کلماتی آمده است.

  خواندن یا تست زدن

توجه داشته باشی که ۷۰درصد دین و زندگی خواندن و فقط ۳۰ درصد آن تست زدن است

عربی

مباحث عربی به چهار دسته تقسیم می شود:

ترجمه و تعریب-قواعد-تجزیه و ترکیب-درک مطلب

ترجمه:در این قسمت دانستن نکات ترجمه ای بیشتر از داشتن دایره لغات قوی مفید می باشد(چگونه عربی بخوانیم ایاد فیلی)

قواعد: در این مبحث قواعد سال اول نیز به دلیل پیوستگی با قواعد سال دوم و سوم بسیار مهم می باشد

تجزیه و ترکیب: پیش نیاز این مبحث تسلط بر قواعد می باشد پس بهتر است پس از تسلط بر  قواعد به آن بپردازیم

درک مطلب: که هم شامل ترجمه و هم قواعد می باشد که بهتر است در شش ماه نخست به این مبحث نپردازیم

  زبان انگلیسی

درس زبان 25 سوال تو کنکور داره که از این25 سوال تقربیا4تا5 سوال گرامر، 5تا6 سوال لغت یا واژگان ،5سوال آزمون بسته یا کلوز تست و 2 سری درک مطلب5 سواله داره.زمان پیشنهادی پاسخ گویی به این درس 20 دقیقه است.

تست های گرامر اکثرا از سال چهارم یا پیش مطرح میشن و اگه سوالی از کتاب سوم بیاد اکثرا از دروس 5 و 6سال سوم هست.

بعد از سوالات گرامر به سوالات واژگان میرسیم که معمولا اگه داوطلب لغات کتب سوم و چهارم رو بلد باشه و کمی هم سوالات رو درک کنه قادر به پاسخ دادن هست

بخش گرامر تقریبآ صد ‌در‌صد از مطالب کتاب است و در بخش لغت، می‌توان بیش از 80 ‌درصد آن را در چارچوب کتاب داشت و شاید 20 ‌درصد آن به خاطر برخورد با متن ترجمه‌ جمله می‌باشد برای تست لغت اول گزینه هارو معنی کنیم بعد بریم رو صورت سوال اینجوری راحت  و تو زمان کمتری تست حل میشه.

سری سوالات بعدی آزمون بسته یا کلوز هست که لغت ها از یک متن جا افتاده و لغت با شماره مشخصه و در پایین متن برای هر سوال 4کلمه در قالب 4گزینه مطرح میشه که مرتبط با متن باید جواب داده بشه. در این قسمت ابتدا متن رو سریع یکبار میخونیم و این که آن را به صورت جمله به جمله معنی میکنیم نه لغت به لغت.

قسمت آخر درک مطلب هست. که شامل دوتا ریدینگ هست لغتای یکیش آسونه یعنی از کتابهای درسیه ولی سوالایی که ازش میدن به صورت برداشت کلی از متنه یعنی باید کلشو معنی کنین و استنباطی گزینه رو پیدا کنین. ریدینگ دوم لغتای نسبتا سختی داره ولی جوابش عینا داخل متنه با کمی دقت و تمرین میشه حلش کرد. کلوز تست هم مثل تستای لغته. جمله ی اولو میخونین تا بفهمین موضوع چیه بعدش فقط جمله هایی رو میخونین که توشون جای خالی هست.

توصیه ای که برای بهتر پاسخ دادن به این سوالات هست اینه که درست برعکس کلوز تست که گفتیم اول یکبار متن سریع و بدون توجه به گزینه ها خونده بشه اینجا باید سوالات رو قبل از خوندن متن یه نگاه اجمالی بکنیم تا بفهمیم از کدوم قسمتها سوال مطرح شده و بعد از دیدن سوالات بیایم و متن رو بخونیم.

 


مطالب مشابه :


عشق های امروزی

این روزا عشق با جمله "تو با بقیه فرق داری" شروع میشه. و به جمله تو هم مثل بقیه ای ختم میشه




غریب است دوست داشتن

متن هایی برای هیچ این‌ جمله‌ها را که ارزشمندند الکی خرج کسی نمی‌کنی! باید آدمش پیدا شود!




روش‌هایی ساده برای تسلط بر سخنرانی

عاقل بعد از هر جمله روش‌هایی ساده برای قیمت ارز؛ قصه از كجا شروع شد؟ روش‌هایی




موندم از کجا شروع شد

دل نوشته هایی برای خودم موندم از کجا شروع شد ♪ ♫ ♭متن ترانه _مرتضی پاشایی_جاده یکطرفه




نکاتی در مورد تبلیغات پیامکی

که برای شروع متن جمله ی ابتدایی متن 9 صبح برای اقایان پیامک هایی با




دستورالعمل‌هایی برای پیاده کردن نوار مصاحبه، ویرایش متن و آماده‌سازی نهایی

دستورالعمل‌هایی برای پیاده کردن نوار مصاحبه، ویرایش متن و آماده‌سازی نهایی




اس ام اس عاشقانه/ اس ام اس عاشقانه ، جملات زیبا ، متن دلتنگی ، پیامک مناسبتی ، شعر جدید ، جمله های ن

اس ام اس عاشقانه/ اس ام اس عاشقانه ، جملات زیبا ، متن دلتنگی جمله تند برای هایی ام که




تحلیل دروس مختلف

مشخصه و در پایین متن برای هر سوال 4کلمه در چیه بعدش فقط جمله هایی رو شروع خوب موفقیت




برچسب :