امورات پرورشی :

  *به نام خدا

    طرح ابتکاری معاونت پرورشی دبیرستان حافظ برای فرهنگ کتاب خوانی

با توجه به سفارش رئیس جمهورمحترم کشورمان در شروع سالتحصیلی مبنی بر گسترش فرهنگ کتاب وکتاب خوانی " جلسه ای با تشکلات دانش آموزی ومسئولین  که در راس تشکلات دانش آموزی قرار دارند بر گزار ومصمم شدیم کار کتاب خانه را با جدیت بالاتر جهت جامع عمل پوشاندن به سفارش رئیس جمهور محترم جناب آقای دکتر روحانی به سازماندهی برسانیم وبرای بسط وگسترش وتعمیق فرهنگ کتاب وکتاب خوانی مراحل زیر را انجام دادیم .

1-این کار با سازماندهی وکد گزاری کتاب های موجود وتهیه انواع کتابهای علمی وکمک درسی از هر کانال ممکن  .در موضوعات مختلف سیاسی - ادبی –فرهنگی –اقتصادی –تربیتی – روانشناسی –وبه خصوص مذهبی   ودینی در باب فرهنگ عفاف وحجاب وشرایط دسترسی به کار واشتغال >وموارد دیگر تا 35000 جلدکتاب جمع آوری ومجهز گردید .وآماده ارائه به دانش آموزان گردید .

2- برای فرهنگ سازی وتشویق دانش آموزان به کتاب خوانی 200 جلد کتاب تهیه شد واز همکاران فرهنگی ودبیران محترم خواسته شد در صورتی که از لحاظ علمی وتربیتی (آموزشی وپرورشی )از دانش آموزانی راضی هستند اسامی را نوشته وبه معاونت پرورشی تحویل دهند جایزه کتاب را برای اهدا ء به دانش آموزان تحویل بگیرند .

3- از دانش آموزانی که کتاب جایزه گرفته اند. خواسته میشود که اگر تمایل داشتند کتاب را بعد از مطالعه به کتابخانه   اهدا ءکنند وکتاب دیگری بگیرند .وبرای این کار حدود 250 جلد کتاب جدید دیگر خریداری خواهد شد .

4- از دانش آموزان خواسته شد .کتابهای مفیدی را که تا کنون مطالعه کرده اند ودر روند آگاهی وپیشرفت تحصیلی آنها موثر بوده است را به دانش آموزان معرفی کنند ویا آنها را جهت استفداده سایرین به کتابخانه تحویل دهند وجایزه بگیرند .

بدین ترتیب فرهنگ کتابخوانی در دبیرستان حافظ در حال گسترش میباشد .ضمنا یادآور  میشود که اجرای طرح توسط مسئول کتابخانه مهران بشارت کلاس سوم انسانی علی قاسمی جانشین بسیج ونسیمی فر معاونت فرهنگی وهنری بسیج دانش آموزی با نظارت مستقیم اقای فتحی معاونت پرورشی آموزشگاه در حال اجرا میباشد .وهمچنین تهیه کارت عضویت به کتاب خانه از بین دانش آموزان وهمکاران در حال ثبت واجرا میباشد .

به امید روزی که فرهنگ کتاب خوانی نه به خاطر نشان دادن جلوه های ظاهری خود بلکه به خاطر علم وعمل وپیشرفت در عرصه های مختلف مردم کشور مان واز از بین بردن وزدودن محرومیت ها وکم رنگ شدن دردها والام مردم در بین اقشار مختلف رواج پیدا کند .



چارت سازمانی معاونت پرورشی دبیرستان حافظ
مسئول تشکیلات دانش آموزی ذبیح اله فتحی

معاونت تشکیلات دانش آموزی مهران بشارت

مسئول تشکیل بسیج
علی قاسمی
مسئول تشکیل انجمن
علی نسیمی فر
مسئول شورای دانش آموزی
رضا علمرادی



مسئول هلال احمر
نیما اجلی
مسئول انضباطی واطلاع رسانی
امین مروتی
مسئول پیشتازان
سینا فعال



امورات ورزشی وراهپیمائی    
فرید رضوان خواه
مسئول نمازو نماز خانه وامورات مذهبی
امیر حسین الهیاری
مسئول مسابقات فرهنگی وهنری
یاشار رمضانی




   هفته بسیج گرامی باد .
 

اشاره

هشتم آبان هر سال، یادآور خاطره رزمنده کوچکی است که با نثار جان خود، بر سرخی و طراوت خون شهیدان انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی افزود. او در نوجوانی به یک‏باره قله‏های شرف و غیرت را پیمود که چه بسیار اهل ریاضت و سیر و سلوک، در پیمودن این راه پرفراز و نشیب، بر این رهگذر الهی غبطه می‏خورند.
آری، شهید حسین فهمیده با اشتیاق به دیدار پروردگار، سرشار از عشق به رهبر کبیر انقلاب امام خمینی رحمه‏الله و غیرت و شهامت دینی، خود را لایق شهادت ساخت و خون خود را تا ابد در رگ‏های ایران اسلامی به جریان واداشت.

تولد و تحصیل

شهید محمد حسین فهمیده، در اردی‏بهشت سال 1346، در خانواده‏ای مذهبی در محله پامنار، از محله‏های قدیمی شهر قم، دیده به جهان گشود. دوران کودکی را به همراه دیگر فرزندان خانواده با صفا و صمیمیت، زیر سایه توجه و محبت پدر و مادری مهربان گذراند و در سال 1352 راهی مدرسه شد. چهار سال ابتدایی را زیر نظر معلمی روحانی گذراند و سال پنجم را به دلیل انتقال خانواده‏اش به شهر کرج، در مدارس این شهر سپری کرد. محمدحسین با عشق و علاقه به تحصیل، همواره دانش‏آموز وظیفه‏شناس و موفقی بود. او هم‏زمان با تحصیل، با پشتکار فراوان در کمک به پدر نیز می‏کوشید و با وجود سن کم، در فعالیت‏های مذهبی پیش از پیروزی انقلاب اسلامی شرکت می‏جست.

فهمیده پس از پیروزی انقلاب

شهید فهمیده، پس از پیروزی انقلاب با تشکیل بسیج در آذر سال 1358 به فرمان امام خمینی رحمه‏الله ، به خیل عظیم بسیجیان جان بر کف پیوست.
پس از حوادث کردستان، با وجود سن کم و جثه کوچکش راهی آنجا شد، ولی برادران کمیته به علت کمی سن، او را بازگرداندند. این قهرمان کوچک آرام ننشست و با شرکت در آموزش‏های رزمی، تابستان سال 1359 را گذراند. محمد حسین، شهریور همان سال هم‏زمان با شروع جنگ تحمیلی عراق بر ضد ایران، خود را به جبهه‏های جنوب رساند.

از مدرسه تا جبهه جنوب

محمدحسین فهمیده، آن‏چنان گوش به فرمان رهبر بود که در شروع جنگ تحمیلی، بی‏درنگ با رساندن خود به جبهه، در اطاعت از فرمان رهبری و پاس‏داری از میهن کوشش‏ها کرد. با این حال، رزمندگان که متوجه شدند او سیزده سال دارد، وی را برگرداندند و درصدد برآمدند از او تعهد بگیرند دیگر از شهر کرج خارج نشود، ولی او رضایت نداد و خطاب به آنان گفت: «خودتان را زحمت ندهید. اگر امام بگویند هر جا باشم، آماده رفتن هستم. من باید به مملکت خدمت کنم. من تعهد نمی‏دهم». پس از این، زمزمه رفتن به جبهه را بین دوستان و خانواده‏اش سر داد. پس از آن، یک روز که به بهانه خرید نان از خانه خارج شده بود، به دوستش گفت سه روز بعد که به جنوب رسید، به خانواده‏اش خبر دهد که او به جبهه رفته است.

آموزگار ایثار

در خط مقدم جبهه، شهید فهمیده به اتفاق دوستش، محمدرضا شمس در یک سنگر بودند. محمدرضا زخمی شد و محمدحسین با سختی فراوان او را به پشت خط رساند و به جایگاه پیشین خود بازگشت. او با مشاهده تانک‏های عراقی که به طرف رزمندگان هجوم آورده و درصدد محاصره و قتل عام آنها بودند، تاب نیاورد و در حالی که تعدادی نارنجک به کمر بسته و در دستش گرفته بود، به طرف تانک‏ها حرکت کرد. در این هنگام، تیری به پایش خورد و او را مجروح ساخت، ولی نتوانست در اراده محکم و پولادین محمدحسین خللی وارد کند. ازاین‏رو، بدون هیچ تردیدی تصمیم خود را عملی ساخت و از لابه‏لای تیرهایی که از هر سو به طرفش می‏آمد، خود را به تانک پیشرو رساند و با استفاده از نارنجک، موفق شد آن را منفجر کند و خود نیز تکه تکه شد. پس از انفجار تانک، مهاجمان عراقی گمان کردند حمله‏ای صورت گرفته است. ازاین‏رو، روحیه خود را باختند و با سرعت هر چه تمام‏تر تانک‏ها را رها کردند و پا به فرار گذاشتند. در نتیجه، حلقه محاصره شکسته شد و پس از مدتی، نیروهای کمکی رسیدند و آن قسمت را از وجود متجاوزان پاک‏سازی کردند.

خبر شهادت

صدای جمهوری اسلامی ایران، با قطع برنامه‏های عادی خود، اعلام کرد که نوجوانی سیزده ساله با فداکاری زیر تانک عراقی رفته، آن را منفجر کرده و خود نیز به شهادت رسیده است.
امام خمینی رحمه‏الله در پیامی به مناسبت دومین سال‏گرد پیروزی انقلاب اسلامی فرمود: «رهبر ما آن طفل سیزده‏ساله‏ای است که با قلب کوچک خود، ارزشش از صدها زبان و قلم بزرگ‏تر است. با نارنجک خود را زیر تانک دشمن انداخت و آن را منهدم نمود و خود نیز شربت شهادت نوشید».
با این کلمات، حسین فهمیده و فداکاری او در تاریخ پرشکوه سرافرازی‏های ایران ثبت شد و جاودانه ماند. ا کنون هر نوجوان ایرانی، محمدحسین فهمیده را جاودانه‏ای می‏داند که سبب افتخار هر ایرانی است. بقایای پیکر شهید محمدحسین فهمیده در بهشت زهرای تهران، قطعه 24، ردیف 44، شماره 11، به خاک سپرده شد.

































 


مطالب مشابه :


ادروی راهیان نور برگزار شد.

دبیرستان نمونه پرورش استان قم و همکاری سپاه جبهه و ایثار و شهادت با استقبال




اعجاز قرآن از دید ریاضی

دبیرستان شهید قدوسی سلمانشهر - اعجاز قرآن از دید ریاضی - متوسطه دوره اول - دبیرستان شهید




آمار شهيدان كاشان

شهدای دبیرستان امام مدرسه ولیعصر (عج)قم و آیت اله یثربی و دارالعلم کاشان . اسحاق




امورات پرورشی :

دبیرستان حافظ در محله پامنار، از محله‏های قدیمی شهر قم، دیده به جهان ایثار. در خط




«آیت الله مطهری خورشیدی که هرگز غروب نمی کند»

دبیرستان شاهد ناحیه می کند، نظیر ایثار، انصاف عازم حوزه علمیه قم می گردد و این




ثبت نام واحد مقاومت بسیج علامه حلی 2

امور تربیتی دبیرستان علامه حلی 2 همدان . آموزشی پایگاه اطلاع رسانی ایثار. پرواز




نمونه سوالات درس آمادگی دفاعی سال سوم راهنمایی تحصیلی سال 92-91

ایمان ، اعتقاد ، ایثار و مهاجرت خانواده به قم به شهر قم آمد و سپس در دبیرستان




برچسب :