ثبت سایت یا وبلاگ در چند موتور جستجوگر بزرگ
ثبت آدرس در موتور جستجوی گوگل :
برای ثبت آدرس خود در موتورجستجوی Google ابتدا به آدرس زیر بروید :
http://www.google.com/addurl/?continue=/addurl
سپس در قسمت Url آدرس سایت یا وبلاگ خود و در قسمت Comment یه توضیح مختصر از سایتتون رو بنویسید . كد عكس رو هم وارد كنید و Add Url رو كلیك كنید . آدرس شما هم اكنون ثبت شد ولی یكی دو ماهی طول میكشه تا وارد موتور بشه .
ثبت آدرس در موتور جستجوی یاهو :
برای ثبت آدرس خود در موتور جستجوی Yahoo ابتدا به آدرس زیر بروید :
http://submit.search.yahoo.com/free/request
سپس با آیدی یاهوی خود وارد شوید . در صفحه ی بعد در قسمت Enter the Url for your Page آدرس وبلاگ یا سایت خود را وارد كرده و اینتر بزنید .
ثبت آدرس در موتور جستجوی ام اس ان :
برای ثبت آدرس خود در موتور جستجوی MSN ابتدا به آدرس زیر بروید :
http://beta.search.msn.com/docs/submit.aspx
در مكان مشخص كدعكس رو وارد كنید و در قسمت Type the URL of your homepage آدرس وبلاگ یا سایت خود را وارد كرده و Submit Url را كلیك كنید .
تمامی مراحل ثبت آدرس را در 3 موتور جوستجوی فوق بصورت آموزش تصویری در ادامه مطلب
معرفی سایت به موتورهای جستجوگر گوگل و یاهو و ...
ثبت کلمات کلیدی در yahoo , google , Msn
فهرست شدن مطالب سایت یا وبلاگ شما در موتورهای جستجوگر در نهایت باعث افزایش بازدیدکنندگان شما خواهد شد. در ادامه چگونگی معرفی سایت یا وبلاگ شما به سه موتور جستجوگر مطرح و محبوب که قابلیت جستجو در محتوای فارسی را دارند شرح داده خواهد شد.
معرفی به جستجوگر گوگل ( Google )
جهت معرفی سایت به جستجوگر گوگل می توانید به آدرس زیر بروید و همانطور که در تصویر نیز پیداست آدرس اینترنتی را در قسمت URL و توضیحی مختصر درباره سایت را به انگلیسی در بخش Comments بنویسید .. لازم به ذکر است که گزینه Comments اختیاری است و میتوانید آنرا پر نکنید. در ادامه کلمه موجود در تصویر را در زیر آن و دربخش مربوطه بنویسید و در نهایت دکمه Add URL را بفشارید تا پیغام مربوط به ارسال موفقیت آمیز آدرس وبلاگ یا سایت به گوگل نمایش داده شود
http://www.google.com/addurl/?continue=/addurl
معرفی به جستجوگر یاهو ( Yahoo )
برای معرفی رایگان سایت یا وبلاگ به جستجوگر یاهو لازم است تا یک نام کاربری از یاهو داشته باشید که میتوانید از ایمیل یاهو یا آی دی خود در یاهو مسنجر استفاده کنید. پس از رفتن به آدرس معرفی سایت در جستجوگر یاهو و ورود نام کاربری یاهوی خود و کلمه عبور آن وارد صفحه ای دیگری خواهید شد که میتوانید آدرس شخصی خود را ثبت کنید. همانطور که در تصویر می بینید این صفحه دارای دو ورودی است که می بایست در روبروی عبارت Enter the URL for your page آدرس سایت یا وبلاگ خود را وارد کنید. همچنین گزینه دیگری برای ورود آدرس RSS نیز وجود دارد که البته اختیاری است ولی پر کردن آن به جستجوی بهتر مطالب شما کمک خواهد کرد. پس از وارد كردن آدرس دکمه Submit URL را بفشارید تا صفحه دریافت موفقیت آمیز آدرس سایت شما توسط یاهو نمایش داده شود.
http://submit.search.yahoo.com/free/request
معرفی به جستجوگر ام اس ان ( MSN )
معرفی وبلاگ به جستجوگر MSN بخصوص از این جهت که جستجوگری در حال پیشرفت است و احتمالا نقش بیشتری در نسخه های جدید سیستم عامل ویندوز بازی می کند توصیه می شود. برای معرفی سایت به این جستجوگر رفته و همانطور که در تصویر نیز پیداست روبروی عبارت Characters کلمه نوشته شده در تصویر بالای آن و در پایین عبارت Type the URL of your homepage آدرس وب سایت خود را وارد کنید سپس دکمه Submit URL را بزنید.
http://search.msn.com/docs/submit.aspx?FORM=WSDD2
نكات مهم :
معرفی کامل و ایندکس مطالب سایت شما توسط موتورهای جستحو بین پانزده روز تا دو ماه پس از معرفی آدرس سایت به طول می انجامد بنابراین برای مشاهده مطالب سایت در نتایج جستجو مدتی زمان لازم است. همچنین میتواند با جستجوی عبارت site:yourblog.blogfa.com در گوگل از ایندکس شدن و شناخته شدن وب سایت خود توسط این موتور جستجوگر اطمینان حاصل کنید و در دیگر موتورهای جستجوگر نیز میتوانید مستقیما آدرس سایت خود را وارد کنید.
برای کسب موقعیت بهتر در موتورهای جستجو بهتر است زمانی اقدام به معرفی وبلاگ یا سایت خود کنید که سایت شما دارای چندین مطلب باشد . بسیاری از اوقات سایت های بدون محتوا توسط موتورهای جستجو ایندکس نشده و یا از نتایج جستجو حذف می شوند.
از دوستان خود که دارای وبلاگ یا وب سایت هستند بخواهید که به شما لینک بدهند و شما نیز میتوانید متقابلاً اینکار را برای آنها انجام دهید. تعداد لینک بالاتر به کسب موقعیت بهتر در نتایج موتورهای جستجوگر کمک میکند.
تجارت هوشمند با حضور فعال در موتورهای جستجوگر
با بکارگیری تکنیکی که در زیر معرفی شده است شما می توانید با عنکبوت گوگل مهربان تر باشید تا شانس حضور موثرتر سایتتان در نتایج جستجوی گوگل افزایش یابد.
و آدرس صفحه را مشخص می کنند.
ودوره به روزرسانی شدن محتوای صفحه را مشخص می کنند. شما می توانید از always, hourly, daily, weekly, monthly, yearly, never برای این تگ استفاده کنید.
و میزان اهمیت هر صفحه در مقایسه با کل صفحات سایت را نشان می دهد که عددی بین صفر و یک است. سعی نکنید به همه عدد یک داده شود. برای سایت ایران سئو تنها برای سه صفحه عدد یک در نظر گرفته ام. در هر صورت به خاطر داشته باشید که اهمیت همه صفحات سایت شما یکسان نیست و برخی مهمترند!
استفاده از تگهایو و و اجباری است و بقیه تگها اختیاری می باشند.
موتورهای جستجوگر از جمله گوگل از نرم افزاری به نام روبوت یا اسپایدر (عنکبوت) برای جمع آوری اطلاعات موجود در وب استفاده می کنند. آنها به محض اینکه سایتی را پیدا کردند، متن صفحات را می خوانند و لینکها را دنبال می کنند. همه مدیران سایتها تلاش می کنند تا میزان مراجعه عنکبوت به سایت و زمان حضور آن در سایت خود را افزایش دهند. هر چه به سایت بیشتر مراجعه کنند بهتر است زیرا همواره از آخرین تغییرات اعمال شده در محتوای سایت با خبر می شوند.
در هنگام ثبت سایت خود در موتور جستجوگر باید نکات مهمی را مدنظر قرار دهید تا علاوه برافزایش بازدیدکنندگان، سایت خود را در این موتورها پایدارتر و طول عمر آنرا بیافزایید که در این مقاله سعی کرده ایم این نکات مهم را یادآوری نماییم:
1. استفاده درست از تگ های متا و اطمینان از اینکه در محتوای صفحه از کلمات و عبارات کلیدی مرتبط با موضوع استفاده شده است.
2. در استفاده از کلمات کلیدی زیاده روی نکنید؛ چرا که این کار توزیع هرزنامه متنی محسوب می شود.
3. از عنوان گذاری به نحو موثر استفاده کنید و عبارات کلیدی را در بین عنوان ها به کار ببرید، اما عنوان را خیلی طولانی نکنید.
4. از متن های مخفی، پیوندهای زیادی، صفحات گیت وی، تغییر مسیرها، هرزنامه های متنی، صفحات تاریخ گذشته، پنجره های بازشو (pop-up) برای دریافت برنام Download و یا تبلیغات بازشوی بیش از حد استفاده نکنید.
5. هرچه سایت شما محبوبیت بیشتری داشته باشد، احتمال اینکه در نتایج جستجو در رتبه های بالا ظاهر شود، بیشتر خواهد شد.
6. کاری کنید که از طریق سایتهای دیگر، به سایت شما یا صفحات آن مراجعه شود. این روش یکی از مهم ترین اقداماتی است که برای افزایش میزان اعتبار محتوای یک سایت انجام می شود.
7. توجه داشته باشید که Page Rank جستجوگرها بیشتر محتوای سایت ها را مورد بررسی قرار می دهد و نه فراخوانی حوزه ها را.
8. از عوامل موثر در رتبه بندی سایت ها، چندین مرتبه یک واژه در صفحه تکرار شده باشد و در عبارتهای چند کلمه ای، فاصله واژه ها از یکدیگر در صفحه چقدر است؛ آیا به صورت پر رنگ و در Header یا عنوان صفحه نوشته شده اند و همچنین میزان شهرت صفحه وب مورد نظر اهمیت دارد.
9. باید از ایجاد صفحات ورودی خودداری کنید، مگر اینکه واقعا به کار خود واقف باشید!
10. هرزنگاری URL ها، مخفی سازی سایت یا کلمه کلیدی می تواند موجب عدم حضور شما در نتایج موتورهای جستجو شود.
11. از عواملی که می تواند تجزیه و تحلیل آمار استفاده وب را دشوار کند؛ پراکسی سرورها، حافظه Cache مرورگرها، آدرس IP به اشتراک گذاشته شده، وب خزهای وتور جستجو و داده های مبهم می باشد.
12. برای کسب موقعیت بهتر در موتورهای جستجو بهتر است زمانی اقدام به معرفی وبلاگ خود کنید که وبلاگ شما حداقل دارای پنج یا ده مطلب باشد . بسیاری از اوقات وبلاگهای بدون محتوا توسط موتورهای جستجو ایندکس نشده و یا از نتایج جستجو حذف می شوند.
13. از معرفی بی دلیل و متعدد وبلاگ خود به موتورهای جستجوگر پرهیز کنید اینکار هیچ کمکی به شما نمی کند. در عین حال اگر پس از ده ماه وبلاگ شما در نتایج جستجو ظاهر نشد میتوانید مجددا اقدام به معرفی وبلاگ خود کنید
PR
طبق جدیدترین متدها و روش های بهینه سازی موتورهای جستجو (مخصوصا گوگل) و مورد تائید موتورهای جستجو
تمامی روش ها و مراحل به شما توضیح داده می شود. به همراه آموزش بالا نگه داشتن رنك بالای سایت شما (پس از عملیات سئو توسط ما) توسط خود شما!
ارائه گزارش های هفتگی و ماهانه پیشرفت سایت شما
تضمین ما همین گزارش ها و روند چشمگیر رو به رشد سایت شما در نتایج موتورهای جستحو خواهد بود!
برای مشاهده PR سایت ها می توانید از سایت زیر استفاده كنید
نکات لازم در مورد طراحی
* صفحات سایت باید دارای لینکهای منظم باشد تا دسترسی را به کلیه نقاط سایت آسان کند.
* بطور حتم یک صفحه بنام site map ( نقشه سایت ) درست کنید و کلیه لینکهای سایت را در آن قرار دهید و اگر بیشتر از صد لینک دارید، بقیه را در یک صفحه دیگر قرار دهید.
* داخل هر صفحه از مطالبی استفاده کنید که با عنوان صفحه و کلمات کلیدی( keywords ) مرتبط باشد.
* کلمات کلیدی را که در متاتگ مشخص کرده اید باید در همان صفحه بکار برده شود.
* بطور حتم از نشان دادن کلمات کلیدی، بصورت متن استفاده کنید بجای بکار بردن تصویر.
* در خصوصیت alt تگها از توضیحات مرتبط با عنوان صفحه و محتوای صفحه استفاده کنید.
* اصول بکار بردن صحیح کدهای HTML را رعایت کنید.
* صفحات پویا ( dynamic pages ) یعنی صفحاتیکه در آدرس آنها علامت ? است، براحتی صفحات معمولی لیست نمیشوند.
* در هر صفحه کمتر از صد لینک بکار برید .
نکات فنی
* گردشگر گوگل ( Googlebot ) با جاوااسکریپت، کوکی ها، session ID ، DHTML ویا Flash مشکل دارد.
* از وجود If-Modified-Since HTTP header در وب سرور سایت خود اطمینان حاصل کنید چون این ویژگی تغییرات سایت شما را به گردشگرها اعلان میکند.
* از فایل متنی robots.txt در دایرکتوری سایت خود استفاده کنید و دقت کنید که از Googlebot crawler در آن فایل جلوگیری نشده باشد.
* با متخصصین سرور مشورت کنید تا از نرم افزارهاییکه از فعالیت گردشگرها جلوگیری میکند، استفاده نشود.
پس از رعایت کردن این نکات به آدرسهای مذکور مراجعه کنید و سایت خود را در آن ثبت کنید.
نکات دیگری هم هست که توسط متخصصان سایت گوگل توصیه میشود،
* صفحات را برای استفاده کاربر بسازید نه برای موتورهای جستجو.
* از حقه هایی برای بالا بردن رتبه سایت دوری کنید.
* از گذاشتن لینک سایتهایی که در رتبه بندی شما اثر منفی دارند بپرهیزید، مانند سایتهایی که روی اصول طراحی نشده اند و یا فعالیتهای غیرقانونی انجام میدهند مثل web spammer ها.
* از بکارگرفتن برنامه هایی که بصورت غیرقانونی سایت شما را ثبت و رتبه آنرا بالا میبرند دوری کنید مانند برنامه WebPosition Gold .
* از لینکها یا متنهای پنهان استفاده نکنید.
* صفحات را با متنهای بیربط پر نکنید.
* از بکار بردن متنهای تکراری یا تکرار صفحات با یک مضمون پرهیز کنید.
* برای یافتن سریعترسایت شما، لینک خود را در سایتهای معروف قرار دهید.
این نکته را به خاطر بسپارید که اگر از اصول غیر قانونی استفاده کنید، یا سایت شما لیست نخواهد شد و یا اگر لیست شده باشد ، حذف میشود و امکان بازگشت مجدد هم برای آن سایت وجود نخواهد داشت
مطالب مشابه :
روش پیدا کردن نشانی و آدرس افراد با داشتن نام و نام خانوادگی
manaiger - روش پیدا کردن نشانی و آدرس افراد با داشتن نام و نام خانوادگی -
کد ملی و شهر محل صدور (شهر محل تولد) مربوط به آن
مرجع کامل کد ملی و کد پستی - کد ملی و شهر محل صدور (شهر محل تولد) مربوط به آن - اگر این وب برات
موتورها و ابرموتورهای جستجو
آدرس های اینترنتی - موتورها و ابرموتورهای جستجو - آدرس های 8- موتور جستجوی تصویر
تغییر دادن موتور جستجوی پیشفرض (آدرس بار) در مرورگرها
آموزش اینترنت - تغییر دادن موتور جستجوی پیشفرض (آدرس بار) در مرورگرها - آشنایی با خدمات
ثبت سایت یا وبلاگ در چند موتور جستجوگر بزرگ
ثبت آدرس در موتور جستجوی گوگل : برای ثبت آدرس خود در موتورجستجوی Google ابتدا به آدرس زیر بروید :
چگونه جستجوی بر اساس نام گوگل را در همه مرورگرها فعال کنیم؟
IT - چگونه جستجوی بر اساس نام گوگل را در همه مرورگرها فعال کنیم؟ - فناوری اطلاعات (Information technology
اصلاح آدرس اشتباه کیهان؛ آدرس علیخانی به شریعتمداری در مورد دریافت کنندگان پول از رحیمی
باران اعتدال - اصلاح آدرس اشتباه کیهان؛ آدرس علیخانی به شریعتمداری در مورد دریافت کنندگان
ثبت سایت در موتور های جست وجو گر
برای ثبت آدرس وبلاگ خود در موتور جستجوی گوگل ابتدا به آدرس زیر بروید :
برچسب :
جستجوی آدرس