امیر مسعود ندافی، رتبه 10 کنکور تجربی؛

امیر مسعود ندافی مجومرد، رتبه 10 کنکور تجربی؛

از مقطع دبستان به فکر کنکور بودم/

تجلیلی کوچک از برترین‌ها مانع از فرار مغزها درآینده میشود


مهمترین عامل موفقیتم پدر و مادرم و توکل به خداوند بود زیرا خداوند منبع انرژی بسیار بالایی است و من اعتقاد دارم نفرات برتر کنکور ار نظر علمی زیاد با هم تفاوت ندارند و آنچه آنها را در رتبه‌های بالاتر قرار می‌دهد آرامش روانی است که با ارتباط و توکل به خدا بدست ‌می‌آید.   امیر مسعود ندافی یکی از برترین‌های کنکور سراسری 93، با کسب رتبه 10 منطقه دو ، 15 کشوری و 1 استانی برگ زرین دیگری بر افتخارات استان  یزد افزوده است، گفتگویی را با این نخبه ایرانی انجام داده ایم که متن آن در ادامه آمده است.

ضمن معرفی خودتان، رشته تحصیلی و رتبه‌ی خود در کنکور بیان کنید.

امیر مسعود ندافی، متولد 27 دی 1374 و فارغ التحصیل دبیرستان استعدادهای درخشان شهید صدوقی هستم و رتبه 10 منطقه و 15 کشوری را در رشته تجربی در کنکور 93 کسب کردم.

درصدهای خود در کنکور را بیان کنید.

ادبیات 96 درصد، دینی 68 درصد، عربی و زبان 100 درصد، زمین شناسی 64 درصد، ریاضی 74 درصد، زیست شناسی 87 درصد، فیزیک 91 درصد و شیمی 84 درصد.

هدفتان از تحصیل در این رشته چه بود؟

از آنجا که من به درس زیست‌شناسی و درس‌های تخصصی رشته تجربی علاقه داشتم و استعدادم نیز در این زمینه بیشتر از دیگر رشته‌ها بود، این رشته را انتخاب کردم. البته خانواده‌ام به این رشته علاقمند بودند و رشته تجربی همان‌طور که باور همگان است هم دنیا،هم آخرت و هم آبرو دارد و بسیاری از پدر و مادرها دوست دارند که فرزندشان دکتر، دندانپزشک و یا داروساز شود.

خانواده در موفقیت شما چقدر تأثیر داشت و به چه میزان از شما حمایت می‌کرد؟

بدون شک اگر در هر خانواده‌ای بودم که چه از نظر مالی و چه از نظر اعتبار خانوادگی در درجه بالاتر و یا پایین‌تری قرار داشتند، نمی‌توانستم به این نتیجه برسم و این موفقیت را مدیون خانواده‌ام هستم. من تک فرزند هستم و پدر و مادرم همیشه همراه و پشتیبان من بودند و در اوضاع بد روحی که ممکن است قبل از کنکور برای هر کسی پیش بیاید نقش فوق‌العاده ای داشتند. حرف پدر و مادر خیلی مهم است و آدم را آرام می کند و والدینم از لحاظ تشویق و ترغیب و تقویت روانی هر آنچه از دستشان برمی‌آمد کمک می کردند و چون مادرم دبیری مطالعات اجتماعی بودند در این راه نقش مهمی داشتند.

چه موقع به فکر کنکور افتادید و روزانه چند ساعت برای کنکور درس می‌خواندید؟

از همان مقطع دبستان با بچه‌هایی هم‌مدرسه‌ای بودم که در فکر موفقیت در مقطع دبستان و ثبت نام در مدرسه راهنمایی خوب و همینطور موفقیت در مقطع راهنمایی و پذیرفته شدن در دبیرستان خوب بودند و از همان دبستان به فکر کنکور و برای آن تلاش می کردند و من نیز با دور اندیشی‌ها و راهنمایی‌های  پدر و مادرم از همان ابتدا به فکر کنکور بودم و اینطور نبود که در سال آخر به فکر کنکور بیفتم. ولی با توجه به این‌که درس‌های سال دوم دبیرستان به بعد برای کنکور بودجه‌بندی می‌شوند، از این سال تلاش خود را به صورت جدی برای کنکور شروع کردم و هر چه به کنکور نزدیکتر می‌شدم ساعت مطالعه و تمرکز روی درس‌ها برای موفقیت در کنکور بیشتر می‌شد و به طور میانگین هفته‌ای 60 ساعت برای کنکور مطالعه داشتم.

چه برنامه‌ای برای آینده خود در نظر گرفته‌اید و تصمیم دارید در کنار درس چه فعالیت‌هایی انجام دهید؟

رشته پزشکی دانشگاه تهران را انتخاب کردم و انشا الله در چند سال آینده برای انتخاب تخصص، تخصص ارتوپدی را انتخاب می کنم.

 با توجه به اینکه پزشکی رشته‌ای است که می توان آینده شغلی خود را ترسیم کرد و در آینده آزمون تخصصی و فوق تخصص را به همراه دارد و تا  7 الی 8 سال پزشکی از نظر مالی انسان را تأمین نمی کند و حتی دانشجوی تخصصی آنچنان درآمد ندارد، تصمیم دارم در کنار درس فعالیت‌هایی برای تدریس دروس و مشاوره کنکور برای داوطلبان کنکور سراسری داشته باشم.

جنبه مالی رشته پزشکی چقدر در انتخاب این رشته تأثیر داشت؟

من به رشته پزشکی فقط از جنبه مالی نگاه نمی کنم زیرا خیلی از شغل‌ها درآمد پزشکی و یا حتی بیشتر از آن نیز دارند و همچنین فردی که می‌خواهد در این رشته تخصص یا فوق تخصص بگیرد حتی تا سن 40 سالگی درس می خواند و اگر فردی از سن 16 سالگی وارد بازار کار کنونی شود می‌تواند درآمد خیلی خوبی داشته باشد و آدم موفقی شود ولی این رشته ابتدا برای من جنبه خدمت به جامعه و آبرومندی  در جامعه را دارد و بعد از آن از نظر مالی برای من مهم هست.

عوامل موفقیت خود را در چه می‌دانید؟

مهمترین عامل پدر و مادرم بودند و توکل به خداوند نیز عامل بسیار مهمی بود و باید گفت اصلا این حرف شعارگونه نیست. زیرا خداوند منبع انرژی بسیار بالایی است و من اعتقاد دارم نفرات برتر کنکور ار نظر علمی زیاد با هم تفاوت ندارند و آنچه آنها را در رتبه‌های بالاتر قرار می‌دهد آرامش روانی است که با ارتباط و توکل بر خدا بدست ‌می‌آید. یکی دیگر از عوامل موفقیت باور و اعتماد انسان به خود هم از نظر روانی و هم از نظر علمی است و باید توجه داشت که تنها استعداد نمی‌تواند عامل موفقیت باشد بلکه این تلاش و پشتکار است که انسان را به نتیجه می‌رساند. محیط آرام خانه که آن را نیز مدیون پدر و ماردم هستم از دیگر عوامل موفقیت من بود.

در زمان درس خواندن برای کنکور چقدر از کلاس‌های فوق برنامه و کتاب‌های غیر درسی استفاده کردید؟

کتاب‌های غیر درسی جزء جدایی ناپذیر کنکور هستند و با اینکه در رشته تجربی روی کتاب‌های درسی زیاد تأکید می‌شود ولی در کنکور نمی‌توان از کتاب‌های غیردرسی بی‌نیاز بود و معلمان مدرسه نیز برای یادگیری اولیه مطلب بسیار مؤثرند و اگر بخواهیم بدون معلم مطالب یک کتاب را یاد بگیریم، نمی توانیم. من آنچنان از معلم فوق برنامه استفاده نکردم تنها در روزهای نزدیک به کنکوردر آزمون درسی زیست و عربی که مطابق با کنکور بود، شرکت کردم.

مدرسه یا آموزش و پرورش به چه میزان از شما حمایت کرد؟

به نظر من مدرسه تلاشی که توانستند انجام دادند، شاید مدارس ما به پای مدارس بعضی شهرها نرسند ولی مدرسه از تمام ظرفیت‌هایش برای موفقیت دانش‌آموزان استفاده کرده است ولی اگر بخواهیم بگوییم ایده‌ال بودیم و هیچ گونه مشکلی نداشتیم نه اینگونه نبود.

چه رتبه‌هایی در زمینه‌های دیگر کسب کرده‌اید؟

در سال های منتهی به کنکور به کارهای فوق برنامه نمی پرداختم ولی در مطالعه و تحقیق و در مفاهیم و انشای نماز رتبه  استانی کسب کردم و در رشته ورزشی والیبال نیز صاحب رتبه هستم.

معنویات چه میزان در موفقیت شما تأثیر داشت؟

در کنکور 450 تا 500 هزار نفر با هم تقریبا در چهار ساعت و نیم رقابت می کنند و همه کم یا زیاد تلاش کرده‌اند و همانطور که گفتم رتبه های برتر کنکور از نظر علمی زیاد با هم تفاوت ندارند و آنچه آنها را در رتبه های بالاتر قرار می‌دهد احساس آرامش روانی و تمرکز در جلسه کنکور است و خداوند منبع انرژی خارق العاده‌ای است که اگر به او باور داشته باشیم و او را از همه چیز بزرگتر بدانیم، قدرت پیشرفت را به ما می‌دهد و فشار روانی ما از این طریق کاهش می‌یابد. 

فرار مغزها یکی از مشکلات موجود در کشور است، انتظار شما از مسئولان برای جلوگیری و مقابله با این معضل اجتماعی چیست؟

خوشبختانه وضعیت رشته تجربی نسبت به رشته‌ی ریاضی بهتر است و ایران حداقل از نظر پزشکی در منطقه حرف اول را می‌زند و من نیز حداقل تا 10 تا 11 سال آینده و کسب دکترای اختصاصی در ایران می مانم و شاید برای علم برتر یک یا دو سال به خارج بروم. هدف اصلی در پزشکی خدمت به مردم است و بعد از بازگشت به مردم، به دوستان و استان وشهرم خدمت کنم.

انتظار خاصی از مسئولین ندارم چون هدفم خیلی بالاتر است ولی تجلیل و تشکر مسئولین از افراد برتر باعث دلگرمی آنها خواهد  شد و اینکه افراد بدانند که مسئولین برای آنها ارزش قائلند، خیلی تأثیر گذار است. و همین تجلیل کوچک از افراد در سنین پایین از فرار مغزها در سنین بالا جلوگیری می‌کند.

صحبت پایانی؟

تنها صحبتی که دارم با دوستانی که قرار است در سال آینده در آزمون سراسری شرکت کنند،  اگر به درس علاقمند باشند و به خود اعتماد داشته باشند با تلاش و توکل بر خدا می‌توانند موفق شوند و کسب رتبه‌های بالا برای آنها دور از ذهن نباید باشد و من نیز آماده ام تا اگر کمکی از دستم بر می‌آید برایشان انجام دهم.


مطالب مشابه :


با چه رتبه ای چه رشته ای قبول می شوم !!!

مشاوره تحصیلی - با چه رتبه ای چه رشته ای قبول می شوم !!! برای تهيه ي نسخه ي كاغذي




مصاحبه با رتبه 12 کنکور سراسری سال 89(رشته علوم انسانی)

14 ) قبل از کنکور چه رتبهای را برای خودتان متصور بودید؟ و بعد از آن چه




رتبه بندی معلمان -1-

است و این چه ربطی به رتبه بندی دبیری همایش بین ای برای این قبیل




رتبه دانشگاه های دولتی

خودتون و دوستاتون با چه رتبه ای کجا حاشیه ای دوری کنین و رتبه برای دانشگاه




عدم پذیرش رتبه‌های بالا در دانشگاه فرهنگیان/ قبولی داوطلبی با رتبه 115هزار

در مرحله اول معرفی برای مصاحبه شد اما رتبه برای عده ای از های وی چه خواهد




نظرات و سوالات تعدادی از دوستان طی دو سال گذشته که با یکی از مراکز مشاوره همکاری داشتم

دانشگاه سوره ی تهران چه رتبه ای آره از چه شیوه ای برای مرور رشته دبیری زبان




مختصری از زندگی دکتر شهرام دبیری اسکویی

این هدف، با ارائه برنامه ای برای ساختن دکتر دبیری است. برای اینکه ولی چه کنیم که




امیر مسعود ندافی، رتبه 10 کنکور تجربی؛

مادرم دبیری چه برنامه‌ای برای آینده و کسب رتبه‌های بالا برای آنها




امیر مسعود ندافی، رتبه 10 کنکور تجربی؛

مادرم دبیری چه برنامه‌ای برای آینده و کسب رتبه‌های بالا برای آنها




برچسب :