برترین روانشناسان دنیا

بر اساس مطالعه‌ای که در ماه جولای 2002 در مجله معتبر Review of General Psychology به عمل آمد، 99 روان‌شناسی که بیشترین تاثیر را بر این رشته بر جا گذاشته‌اند، شناسایی و رده‌بندی شدند. این رده‌بندی براساس سه عامل صورت گرفت: بسامد ارجاع در مجلات علمی، ارجاع در کتاب‌های درسی و نظرخواهی از 1725 عضو انجمن روان‌شناسی آمریکا.
9روان‌شناس برتر این لیست به قرار زیر بودند. این افراد نه تنها از معروفترین متفکران روان‌شناسی هستند بلکه همگی نقش مهمی در تاریخ روان‌شناسی و سهم عمده‌ای در شناخت ما نسبت به رفتار انسان‌ها ایفا کرده‌اند:


210px-B.F._Skinner_at_Harvard_circa_1950


1- بی. اف. اسکینر (1990-1904 B.F. Skinner )
بی.اف.اسکینر روان شناس آمریکایی و بنیانگذار رفتارگرایی رادیکال به عنوان تاثیرگذارترین روانشناس جهان شناخته شده است.نظریه او مشهورترین نطریه ی رفتاری موجود است.کارهای او کاربرد بسیار زیادی در زمینه های مختلف از تربیت حیوان گرفته تا درمان انواع اختلالات و مشکلات رفتاری از قبیل فوبی ها(هراس ها)لکنت زبان اختلالات خوردن و...داشته است هم چنین مهندسی رفتاری اسکینر در درمان بیماران روان پریش و غیر قابل درمان و هم چنین آموختن رفتار به افراد شدیدا عقب مانده با موفقیت زیادی همراه بوده است.مسلما نمی توان خدمات ارزشمند این دانشمند بزرگ را در چند سطر خلاصه کرد و من هم ترجیح میدهم  مقاله های دیگری را به معرفی اسکینر و به طور کلی رفتارگرایی اختصاص دهم.

freud6.jpg
2- زیگموند فروید (1939-1856 Sigmund Freud )

 فروید هم که ماشاالله کم طرفدار نداره او هم یکی از بزرگترین روانشناسان تاریخ و بنیانگذار مکتب روانکاویه(که مطمئنم همتون کاملا باهاش آشنایی دارین!) وقتی صحبت از روان‌شناسی می‌شه، بسیاری از مردم به یاد این روان‌شناس اتریشی می‌افتند. او با کارهای خود نشان داد که تمام بیماری های روانی دلایل فیزیولوژیک ندارند. او همچنین شواهدی دال بر این که تفاوت‌های فرهنگی دارای تاثیربر روی روان‌شناسی و رفتار است ارائه نمود. در کل کارهای او به شناخت بهتر ما از شخصیت،روان‌شناسی بالینی، رشد انسان و ناهنجاری‌های روانی، کمک شایانی نمودهاست.



images?q=tbn:ANd9GcRyaiRzwtycHk-Ri-0_yG4


3- آلبرت بندورا (1925 Albert Bandura )

کارهای این روان‌شناس کانادایی، بخشی از انقلاب «شناخت در روان‌شناسی» استکه از اواخر دهه 1960 شروع شد. نظریه یادگیری اجتماعی آلبرت بندورا بر اهمیتیادگیری مشاهده‌ای، تقلید و مدل‌سازی، تاکیدگذاشت.(فکر کنم بندورا هم نیاز به معرفی بیشتری داشته باشه...)


images?q=tbn:ANd9GcRiLfF19R5B8rz17W8E3WW

4- ژان پیاژه ( Jean Piaget 1896-1980)
کارهایاین روان‌شناس سوئیسی تاثیر عمده‌ای بر روان‌شناسی، به ویژه درک ما از رشد فکری وذهنی کودکان، داشته است. پژوهش‌های پیاژه به توسعه روان‌شناسی رشد، روان‌شناسیشناخت، معرفت‌شناسی ژنتیکی و اصلاح روش‌های آموزشی، کمک شایانی نموده است. حالا میدونین که اینشتین درباره ی مشاهدات پیاژه در مورد تفکر کودکان چی گفته؟نمیدونین؟خوب پس اینو بخونین تا بدونین:«این کشفی است که آنقدر ساده است که فقط به فکر یک نابغهمی‌رسد
27ec3ea2bd504a9cee1610f3bd0b6618.jpg


5- کارل راجرز (1902-1987 Carl Rogers )

تاکید اصلی این روان‌شناس آمریکایی بر تاثیر شگفت توانائی‌های بالقّوه انسان بر روان‌شناسی و آموزش است. کارل راجرز یکی از مهمترین متفکران انسان گراست و روش درمان ابتکاری او که به «درمان راجرین» معروف است، تاثیر عمده‌ای بر روش‌های درمانی داشته است.

images?q=tbn:ANd9GcSCRrI9Oap2Vwo8y9eAwCI

6- ویلیام جیمز (1910-1842 William James )

از این روان‌شناس و فیلسوف معروف، غالباً به عنوان «پدر روان‌شناسی آمریکا» یاد می‌شود. کتاب درسی 1200 صفحه‌ای او به نام «اصول روان‌شناسی»، مهمترین منبع کلاسیک درسی بود و درس‌ها و نوشته‌های او کمک شایانی به تثبیت روان‌شناسی به عنوان یک علم کرد. او در طی 35 سال تدریس خود، تاثیر بسیاری بر روی روان‌شناسان اوایل قرن بیستم گذاشت.

1394776760.jpg


7- اریک اریکسون (1994-1902 Erik Erikson )
 
نظریه این روان‌شناس آلمانی درباره «رشد روانی- اجتماعی» علاقه‌مندی و
تحقیقات بسیاری را در زمینه رشد انسان در دوره حیاتش به وجود آورد. اریکسون که از همکاران آنا فروید (دختر زیگموند فروید) بود، از طریق کشف رشد در طول حیات، شامل دوران کودکی، بلوغ و پیری، به توسعه نظریه روانکاوی کمک بسزایی نموده است.


images?q=tbn:ANd9GcSxq_DHwYljDZkmQ7wdRHv

8- ایوان پاولوف (1936-1849 Ivan Pavlov )
 
این روان‌شناس روسی با تحقیقاتش در
زمینه واکنش‌های شرطی، به پیدایش رفتارگرایی در روان‌شناسی کمک شایانی نموده است. روش‌های تجربی پاولوف در تغییر روش روان‌شناسی از درون‌نگری و سنجش ذهنی به معیارهای عینی رفتاری، تاثیر عمده‌ای داشته است. پاولوف در سال 1904 برنده جایزه نوبل روان‌شناسی شد.

%DA%A9%D8%B1%D8%AA-%D9%84%D9%88%DB%8C%D9

9- کرت لوین (1947-1890  Kurt Lewin )
 
از این
روان‌شناس آلمانی به عنوان پدر «روان‌شناسی اجتماعی مدرن» نامبرده می‌شود زیرا او یکی از نخستین کسانی بوده است که روش‌های علمی و تجربه را برای نگریستن به رفتارهای اجتماعی به خدمت گرفته است.


مطالب مشابه :


در مورد خانم دکتر نهضت فرنودی روانشناس بالینی ایرانی مقیم امریکا(لس آنجلس).

در ایران و تهران-بهترین روانشناس-از نظر دکتر فرنودی در تهران-روانشناسان تایید شده




زندگینامه دکتر سعید شاملو بنیانگذار روانشناسی بالینی ایران.

کلمات کلیدی=دکتر سعید شاملو بهترین روانشناس در تهران-دکتر روانشناسان




آدرس وتلفن کلینیک یا مطب دکتر روانشناس مرکزمشاوره قبل ازازدواج و مشاوره خانواده و هیپنوتیزم در تهران

خوب-ادرس روانشناس خوب در تهران-روانشناس و استاد دانشگاه در تهران-بهترین روانشناسان




برترین روانشناسان دنیا

دانشجویان روانشناسی بالینی شیراز - برترین روانشناسان دنیا - انستیتو روانکاوی تهران




-ویژگیهای یک روانشناس بالینی و مشاور خوب چیست؟

کلمات کلیدی=بهترین دکتر روانشناس در تهران-بهترین در تهران-بهترین روانشناسان




بهترین اهداف برای موفقیت یک فرد در زندگی

مرکز دانشجویان روانشناسی کاشان - بهترین اهداف برای موفقیت یک فرد در زندگی -




زندگینامه شعبان طاووسی ملقب به کابوک بنیانگذار هیپنوتیزم نوین ایران.

بهترین هینوتراپیست در تهران-بهترین کلینیک هیپنوتیزم در تهران =سایت انجمن روانشناسان




-نکات مهم در مراجعه به متخصص هیپنوتیزم و هیپنوتیزم درمانگر یا دکتر هیپنوتیزم یا هیپنوتراپیست.

مجوز در تهران-کلینیک روانشناسان در مشاور در تهران-آدرس و تلفن بهترین مرکز




برچسب :