خودرو الکتریکی که با آب شارژ می شود !!!
شرکت فینرجی مدعی است باتری هوا ـ فلزی تولید کرده است که میتواند به نگرانیها در مورد وسایل نقلیه الکتریکی پایان دهد.باتری ساخت این شرکت 50 ورقه آلومینیومی دارد که هر کدام می تواند برای پیمودن حدود 32 کیلومتر راه انرژی الکتریکی تولید کند.به این ترتیب می توان امیدوار بود خودروهای الکتریکی مجهز به این باتری بتوانند حداقل هزار کیلومتر راه را با یک باک پر از آب (!) طی کنند.در حال حاضر شرکت ها و دانشگاه های بسیاری وجود دارد که روی فناوری باتری های بر پایه هوا (معمولا باتری های هوا ـ لیتیومی) کار می کنند تا بلکه قابلیت طی مسافت بیشتری به خودروهای الکتریکی اعطا کنند.در باتری های معمولی کاتدهای جاگیر و سنگین قرار دارد و درون باتری اکسیدکننده تعبیه شده است، اما اکنون این باتری های جدید با کاتدهای هوا که سبک تر هستند جایگزین شده و اکسیژن مورد نیاز خود را از محیط اطراف می گیرند.بنا به گفته این شرکت آندهای ورقه ای این باتری که از جنس آلومینیوم هستند تراکم انرژی معادل هشت کیلووات ساعت بر کیلوگرم دارند، اما این نوع باتری ها را نمی توان دوباره شارژ کرد.وقتی انرژی مصرف می شود، باید ورقه های آلومینیومی را که هر یک 25 کیلوگرم وزن دارند، عوض کرد. در هر حال ورقه های آلومینیومی براحتی بازیافت می شوند و تعویض باتری کهنه با نو سریع تر از شارژ مجدد آن انجام می شود. از آنجا که این باتری ها قابل شارژ نیستند این شرکت معتقد است باتری های هوا ـ آلومینیومی را می توان در کنار باتری های لیتیوم ـ یونی معمولی به کاربرد، به این ترتیب که هنگام جابه جایی روزانه با کمک باتری لیتیوم ـ یونی هر زمان که به باتری هوا ـ آلومینیومی نیاز شد در دسترس باشد. این استفاده همزمان از دو نوع باتری می تواند برد خودرو را به 330 کیلومتر افزایش دهد.اما این شرکت در حال ساخت باتری هوا ـ روی قابل شارژ مجدد نیز است که بتواند در برابر تشکیل دندریت که موجب خرابی باتری های هوا ـ روی دیگر است، مقاومت کند.بنا به گفته مسئولان این شرکت، فناوری هوا ـ فلز تا چهار سال دیگر در دسترس خواهد بود.
مطالب مشابه :
دانشجوی عزیز
گروه کامپیوتر دانشگاه آزاد سنقر - دانشجوی عزیز - <-دانشگاه آزاد سنقر->
دروس ارائه شده ترم تابستان
گروه کامپیوتر دانشگاه آزاد سنقر - دروس ارائه شده ترم تابستان - <-دانشگاه آزاد سنقر->
پنجرههای بادی تولید برق
پژوهشگر ایرانی دانشگاه ولونگونگ در استرالیا ایده جدیدی برای تولید برق از انرژی خورشیدی ارائه کرده است.در مفهوم پنجرههای بادی PowerWINDows پروفسور فرزاد صفایی یک توربین بادی طراحی شده تا کمترین تاثیر را بر محیط اطراف بگذارد.
چارت مهندسی تکنولوژی الکترونیک
گروه تخصصی مهندسی برق دانشگاه آزاد سنقر - چارت مهندسی تکنولوژی الکترونیک - - گروه تخصصی مهندسی برق دانشگاه آزاد سنقر.
چارت کاردانی پیوسته الکتروتکنیک
گروه تخصصی مهندسی برق دانشگاه آزاد سنقر - چارت کاردانی پیوسته الکتروتکنیک - - گروه تخصصی مهندسی برق دانشگاه آزاد سنقر.
خودرو الکتریکی که با آب شارژ می شود !!!
گروه تخصصی مهندسی برق دانشگاه آزاد سنقر - خودرو الکتریکی که با آب شارژ می شود !!! - - گروه تخصصی مهندسی برق دانشگاه آزاد سنقر.
روشنایی محوطه دانشگاه آزاد سنقر ( استان کرمانشاه )
با توجه به تاکیدات فراوان مبنی بر عدم استفاده از پروژکتورهای پرمصرف ، شرکت شایان برق در یکی از جدیدترین پروژه های خود اقدام به طراحی ، نصب و راه اندازی برج نوری 12 متری با پروژکتور های فوق کم مصرف LED در دانشگاه آزاد سنقر نموده است.
مکانهای فراموش شده
گروه معماری دانشگاه آزاد سنقر - مکانهای فراموش شده - g.m.d.a.s - گروه معماری دانشگاه آزاد سنقر.
برچسب :
دانشگاه ازاد سنقر