مقدمه اي بر علوم غريبه
علوم غریبه ، علمی میراثی ازانبیاء ، علمی
ناباور ، مطمئن و صحیح می باشد .
علوم غریبه برای نجات انسانها و اصلاح زندگی
آنها به وجود آمده است و باید از این علم به طرز صحیح استفاده نمود .
علوم غریبه تنها برای استفاده شخصی و یا آواره
کردن و سرگردان نمودن کسی به وجود نیامده است و نیز این علم را هرگز برای
منفعت خود و دنیا نیاموزید و موفق نخواهید شد
مگر اینکه نیت دل خود را صاف نموده و فقط برای رضای خدا و کاربرد آن برای راضی نمودن حقوق
افراد استفاده نمایید .
بشر همیشه در صدد تدوین
قوانینی بوده است تا بتواند با آن علم به اسرار
زندگی پی ببرد و به آرزوهای خود دست یابد و در تمتم زمانها همیشه در
فعالیت و جستجو بوده است .
عده ای هستند که خود را
عالم و فاضل در علوم غریبه می دانند و با در
دست گرفتن ابزار گذشتگان خود را رمال و فالگیر تلقی معرفی می کنند آنان از
نگرانی و مشکلات مردم سوء استفاده می کنند اینان شیاطینی هستند که فقط
برای پر کردن جیب خود دست به این اعمال می
زنند و حقیقت امر اینچنین نیست و این علم فقط برای قوی شدن ایمان انسان و
اعتقادات بشر به وجود آمده است و تنها از ریاضت و عبادت در راه خدا به دست می آید و باید هرگز مغرور به خود
نشود بلکه ایمان خود را قوی و استوار نماید .
** ای طالب این علم
اگر می خواهی در این علم تحقیق کنی و از ثمرهای این بهره مند شوی باید به نکات زیر توجه داشته باشی :
اول
: اعتقاد به خدا که همه چیز و همه
کار به اذن او انجام میگیرد .
دوم
: باید از فرد عاملی اجازه ی عمل
دریافت کنی .
سوم
: عبادت و ریاضت و هر کاری به شما دستور داده شده در نهایت صداقت و
خلوص نیت انجام بدهی .
چهارم
: همیشه طاهر و پاک
باشی و از غیبت و دروغ
پرهیز کنی و دل کسی را نرنجانی .
پنجم
: در نوشتن تمام تعویذات باید سمت قبله
نشسته و از سوی خدا طلب فرج هر مطلب را بکنی
.
ششم
: هرگز این علم را برای طالب دنیا نیاموز و مورد استفاده شخصی خود
قرار مده .
هفتم
: همیشه یقین داشته باش که این علم بسیار مهم و موثر بوده و خواهد
بود پس باید قدر آن را دانست .
هشتم
: هرگز این علم را به نا اهل و جاهل نیاموز .
نهم
: هر کاری را باید با توکل بر خدا شروع
کرد .
برگرفته از کتاب میرداماد کبیر
پيشگفتار
علوم خَفیّه یا علوم غریبه یکی از دو شاخهٔ "علوم" در تقسیمات باستانی است. شاخهٔ دیگر، یعنی علوم جَلیّه، به طب و منطق و هندسه و غیره مربوط است قوانین مشخصی داشت و در کتابها نوشته و در مکاتب تدریس میشد، ولی علوم خفیه ـ که علوم غریبه نیز نامیده میشوند ـ به نیروهای مافوق طبیعت میپردازد و اسرار آن در نزد عالمانش پنهان میماند.باور اکثریت دانشمندان امروزی بر این است که توضیحات و ادعاهای نهانشناسی یا همان علوم خفیه با علم امروزین سازگاری ندارد و از راههای علمی بر مبنای روشهای علوم امروزی اثباتپذیر نیست زیرا علوم امروزی بیشتر به نوعی ادامه دهندهٔ مسیر پوزیتیویسم (تجربهگرائی) صرف جهت رسیدن به حقایق هستند و با توجه به نسبی و ناقص بودن علوم امروزی نمیتوان دلیل محکمی بر وجود یا عدم وجود چیزی که در این دایره (تجربهگرائی) نمیگنجد آورد.
آنطور که نقل شده است ، پنج علم غريبه وجود دارد كه از عامّه مردم مخفي و پنهان است و آن را خمسه مُحتحبه می نامند. و آن پنج علم عبارتند از:
كيميا، ليميا، هيميا، سيميا، ريميا و (كله سر) رمز آن علوم است. هر حرفي اشاره به علمي است.
به این نکته می توان اشاره کرد که :
علوم و فنونی مثل طالعبینی، جفر (عددشناسی) و رمل در رابطه با این علوم شکل گرفتند و استفاده میشوند.
كيميا، ليميا، هيميا، سيميا، ريميا چیست ؟
- علم كيميا(علم صناعت) : علمي است كه بوسيله آن ميتوان قواي اجرام معدني بعضي را به بعض ديگر تبديل كرد. مثلاً بوسيله اين علم ميتوان طلا ونقره را از فلزات جدا كرد.از این رو مردم در قدیم در آرزوی تبدیل مس به طلا بودند و به کیمیا گری علاقه فراوانی داشتند .
2- علم ليميا (طلسمات): علمي است كه بوسيله آن روح در بدن ديگري انتقال می یابد .همچنین می توان گفت علمی است كه از كیفیّت تاءثیر قدرت اراده و روح به وسیله ارتباط آن با ارواح قوی و بزرگ ، مانند ارتباط با فرشتگانی كه موكِّل ستارگانند، گفتگو دارد. ( كيفيّت تمزيج قواي فاعله عاليه با مفعوله سافله تا فعل غريب از آن حادث گردد. )
3- علم هيميا (تسخیرات) : علمي است كه بوسيله آن سيارات هفتگانه را ميشناسند و در اثر آن شناخت بوسيله ستارههاي هفتگانه در زمين تصرف ميكنند و كارهاي عجيب و غريب در روي زمين انجام ميدهند. و بعضی بر این عقیده اند که علمی است كه از تركیب قوای عالم بالا با عناصر عالم پایین برای دست یابی به تأثیرات عجیب بحث می كند كه مبتنی است بر وجود ارتباط میان ستارگان و نحوه قرار گرفتن آنها در آسمان با حوادث مادی و طبیعی ، و این كه اگر شكل خاصی از آن را كه مناسب با حادثه ای مانند مرگ یا حیات كسی است ، با صورت مادی مناسب آن تركیب كنند، مراد حاصل می شود .
این علم همان فَنّ تسخیر است ؛ چون به وسیله آن ارواح قوی یا جنیان را تسخیر كرده و از آنان كمك می گیرد .
4- علم سيميا : علمي است كه انسان بوسيله يادگيري آن ، قدرتی عجیب براي انجام كارهاي خارق العاده پيدا ميكند. همچنین این علم از آمیختن قوایِ ارادی با قوای مادی خاص برای دست یابی به تصرّفات خاصّی در امور طبیعی ، مانند تصرّف و خیال كه آن را جادوی چشم می گویند، بحث می كند. این علم و فن ، از بارزترین مصداق های جادوگری است .نمونهٔ بارز سیمیاگران در طول تاریخ جادوگران اجیرشده توسط فرعون بودند كه در مقابل موسی (ع) قرار گرفتند .
5- علم ريميا : علم شعبده یا شعبده بازی است . یکی دیکر از اعجاب این علم این است به وسیله این علم ميتوانند در يك لحظه به هر کجا که بخواهند بروند . (مانند طي الارض)
( عبارت است از معرفت قواي جواهر ارضيّه و مزاج آنها در يكديگر تا از آنها قوّتي حاصل شود كه از آن قوّة فعل غريب صدور يابد . )
دانشمندان و علوم غریبه
از قدیمیترین نامهایی که با علوم خفیه پیوند خورده، نام بلیناس حکیم است، که در منابع بسیاری از جمله کتاب الفهرست (تألیف در ۳۷۷ هجری) و تاریخ الحکماء به عنوان بنیانگذار علوم غریبه یاد شدهاست. در میان دانشمندان ایرانی نیز ابن سینا، خواجه نصیرالدین طوسی و شیخ بهائی در مورد علوم غریبه آثاری دارند. ابن سینا رسالهٔ کنوزالمعزمین را دراین مورد نوشت و قسمتهایی از کشکول شیخ بهایی به علوم غریبه و خواص اسماء حسنی اختصاص دارد.از دیگر دانشمندان در این زمینه می توان حافظیان-ابوالحسن ، طسوجی-ملک ، مدرس رضوی-حسین ، نمازی شاهرودی-علی ، کاشانی-حبیب الله ، کاشفی سبزواری هروی، معینالدین-حسین نام برد.
مطالب مشابه :
خصوصيات جن چيست ؟
جن علوم غریبه دعا - خصوصيات جن چيست ؟ - اولین وبگاه تخصصی جن , علوم غريبه , متافیزیک , ادعیه , سنگ ها.
چرا نباید جن احضار کنیم !!!!
ماوراء و علوم غریبه - چرا نباید جن احضار کنیم !!!! - این وبلاگ در خصوص ارتباط بیشتر و تبادل تجربیات با علاقمندان به این علم ایجاد گردیده است.
اساتید دروغین و احضارات
ماوراء و علوم غریبه - اساتید دروغین و احضارات - این وبلاگ در خصوص ارتباط بیشتر و تبادل تجربیات با علاقمندان به این علم ایجاد گردیده است.
دانلود کتاب های علوم غریبه
دردیست غیر مردن ... - دانلود کتاب های علوم غریبه - هرگونه نقل مطلب باید با ذکر این وبلاگ به عنوان مرجع ومنبع اصلی انجام شود والا مسئولیت شرعی دارد.
فلسفه وجود علوم غريبه چيست
دانش بشری بر اساس یک بخشبندی عام و کلی به دو شعبۀ علوم غریبه(=علوم خفیه) و علوم طبیعی(=علوم متعارف) تقسیم میشدهاست.علوم طبیعی، علومیاند که با ساز و
مقدمه اي بر علوم غريبه
علوم غریبه تنها برای استفاده شخصی و یا آواره کردن و سرگردان نمودن کسی به وجود نیامده است و نیز این علم را هرگز برای منفعت خود و دنیا نیاموزید و موفق نخواهید شد
علوم غریبه قسمت اول
کشکول علوم - علوم غریبه قسمت اول - نجوم و طب سنتی و ...
ساعات كواكب در ايام و ليالى هفته
بزرگترین مرکز علوم غریبه و ادعیه قرآنی - ساعات كواكب در ايام و ليالى هفته - ×× عرفان × علوم غریبه × دعاهای قرآنی × دستورات الله و ائمه اطهار × سیروسلوک × طب
چند داستان زیبا در باب انسان و اجنه
ماوراء و علوم غریبه - چند داستان زیبا در باب انسان و اجنه - این وبلاگ در خصوص ارتباط بیشتر و تبادل تجربیات با علاقمندان به این علم ایجاد گردیده است.
نیم نگاهی بر علوم غریبه (نهانشناسی یا علوم خَفیه)
نیم نگاهی بر علوم غریبه (نهانشناسی یا علوم خَفیه) نهانشناسی یا علوم خَفیّه یکی از دو شاخهٔ علوم در تقسیمات باستانی است. شاخهٔ دیگر، یعنی علوم جَلیّه، به طب و منطق و
برچسب :
علوم غریبه