"قصه ی کوچک ترین مدرسه ی دنیا " به چاپ چهارم رسید

قصه ی کوچک ترین مدرسه ی دنیا " به چاپ چهارم رسید - اطلاع رساني شهرستان دير"> www.dayyernews.com - "قصه ی کوچک ترین مدرسه ی دنیا " به چاپ چهارم رسید www.dayyernews.com اطلاع رساني شهرستان دير

سه شنبه دوم تیر ۱۳۸۸

"قصه ی کوچک ترین مدرسه ی دنیا " به چاپ چهارم رسید

قصه ی کوچک ترین مدرسه ی دنیا "در کم تر از دو ماه پس از انتشار چاپ اولش، به چاپ چهارم رسید . چاپ دوم ،سوم و چهارم این کتاب توسط نشر کانون فرهنگی آموزش تهران و در تیراژ ۱۳ هزار نسخه به بازار عرضه خواهد شد. مسلما بسیاری می‌دانند كه كوچك‌ترین مدرسه‌ی دنیا در روستای كالوی منطقه بردخون استان بوشهر قرار دارد، و با چهار دانش آموز و یك سرباز معلم جنوبی، به نام "عبدالمحمد شعرانی" توانسته شهرت و محوبیتی برای این روستای كوچك كه فامیلی همه‌ی اهالی روستا نیز "زارعی" نام دارد، به دست آورد و منشاء پر خیر و بركتی برای روستای كوچك كالو و البته دوست داشتنی، هم باشد.

كتاب "قصه‌ی كوچك‌ترین مدرسه‌ی دنیا" در واقع خاطرات و وب نوشته‌های نویسنده‌ی آن است كه در چهار بخش، مطالب آن نگارش و تنظیم شده است.

بخش اول كتاب، دیر تش باد(یادداشت‌های یك سرباز معلم جنوبی) نام دارد كه در بر گیرنده‌ی گزیده‌یی از وب نوشته‌ها و خاطرات سرباز معلم جنوبی است، كه از دی 1386 تا تیر 1387 نوشته شده‌اند. این مطالب، حاوی خاطرات و روایت عبدالمحمد شعرانی از رخدادها، و اتفاقاتی است كه در این مدرسه و روستا می افتد.

«در حالی كه بسته‌ی فیروزه یی‌رنگ به دستم است و بوی شرجی دریا همه‌ی روستا را گرفته، وارد كلاس می‌شوم. بچه‌ها به احترام بلند می‌شوند و با نگاه كنجكاوانه به بسته‌ی در دست من می‌نشینند. به بچه‌ها می‌گویم این بسته دیروز از پست آمد و روی آن هم نوشته: « برسد به دست چهار شاگرد دبستان شهید رجایی كالو و دبیرشان». از بچه‌ها می‌خواهم حدس بزنند بسته از كجا آمده است؟

حسین می‌گوید: اجازه حتما از تهران آمده و درونش هم حتما كتاب برای كتابخانه است، شاید هم برای عید وسایل فرستاده‌اند. پریسا می‌گوید:‌شاید هم از بردخون آمده(مدرسه ما زیر مجموعه منطقه‌ی بردخون است) می‌گویم: بچه‌ها نه! یه راهنمایی بیشتر، بسته از خارج از ایران آمده است. حسین تند تند جواب می‌دهد كه از دوبی آمده، نه! از آمریكا آمده!

به حسین برای حدس زدنش آفرین گفته، می‌گویم: این بسته را خانم الیزا، ایرانی مقیم آمریكا از ایالت كالیفرنیا برای شما فرستاده است. تا اسم آمریكا را می‌آورم، حسین می‌گويد: اجازه حتما بمب در آن است. بچه‌ها فرار كنید معلم می‌خواهد ما را به كشتن دهد! به حسین می‌گویم: نه، این بسته حاوی شكلات خوشمزه آمریكایی است. اما حسین هم چنان ادامه می‌دهد: اجازه، آمریكا یك بار طلح طلب نبوده و شب و روز، كارش جنگ است.

حمیده هم می‌گوید: آقا اجازه آنها به حرم امامان ما در كربلا و كاظمین حمله مردند و امامان ما را دوست ندارند.

به بچه‌ها می‌گویم: میان دولت مردان آمریكا تا مردمانش تفاوت فراوان وجود دارد و خیلی از مردم آمریكا هم از جنگ متفرنند ...».

آنچه آمد نمونه‌یی از  یادداشت‌های عبدالمحمد شعرانی بود كه در كتاب «قصه ی كوچك ترین مدرسه ی دنیا»، روایت شده است.

بخش دو كتاب «بازتاب» نام دارد و مطالبی كه (وبلاگ‌ها، سایت‌ها، رسانه‌های داخلی و خارجی) درباره "قصه‌ی كوچك‌ترین مدرسه‌ی دنیا" نوشته‌اند، در این بخش جای گرفته است.

در این میان می‌توان به نوشته‌های دكتر معصومه ابتكار(معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان محیط زیست در دوران اصلاحات)، محمد علی ابطحی(معاون پارلمانی ریاست جمهوری در دوران محمد خاتمی)، رادیو دوویچه وله، گزارش CNN، روزنامه اعتماد، اعتماد ملی، ایران، قدس و ... و ... اشاره داشت.

بخش سوم كتاب «وعده خوبان» نام دارد. و در این بخش مطالبی قرار گرفته، كه مسوولین كشوری یا استانی قول‌هایی را به "كوچك‌ترین مدرسه‌ی دنیا" داده‌اند. "خیر مدرسه ساز بوشهر و ساخت دو كلاس درس در كوچك‌ترین مدرسه دنیا"، "غریب‌زاده، فیلم مستند كوچك‌ترین مدرسه دنیا را می‌سازد"، "كمك انجمن كشتیرانی و خدمات وابسته به مدرسه كالو" گزیده‌یی از عناوین این بخش كتاب است.

 «تصاویر»  نیز زینت بخش آخرین فصل كتاب است، و  به كوشش  "حسین فخرایی" و تنی چند از عكاسان دیگر، از روستای كالو و مدرسه‌ی آن، جاذبه‌های طبیعی و گردشگری كالو و بندر دیر عكس برداری كرده‌اند.

نشانی فروشگاه های عرضه كننده كتاب:

تهران، خیابان بهار شمالی ،کوچه شکیبا، کوچه شیرازی، شماره ۷، واحد ۲، نشر رسانش. تلفن :۷۷۵۳۰۵۳۶

 بوشهر: جنب مجتمع تجاری زیتون، کتاب شهر ایران. تلفن :۵۵۶۲۲۹۲-0771

بوشهر: خيابان امام خميني (ره) ابتداي خيابان فردوسي(پل پوردرويش) ساختمان شهر كتاب تلفن:۲۵۲۰۲۰۷-۰۷۷۱

آشنایی با نویسنده:

عبدالمحمد شعرانی،( متولد 1365) سرباز معلم كوچك‌ترین معلم دنیاست. این سرباز معلم، كوچك‌ترین عضو خانواده‌ی نه نفری حاج غریب شعرانی است. عبدالمحمد از هنگامی كه سرباز معلم كوچك‌ترین مدرسه‌ی دنیا شد و وبلاگش به نام "دیر تش باد" را راه اندازی كرد، علاوه بر خودش، روستا و مدرسه‌ی كالو را  نیز به دنیا شناخت و در پی این شناسایی، مدرسه و وبلاگ كالو، منشاء خیری برای اهالی روستا شد.

 در طی این دو، سه سال افتخاراتی نیز نصیب شعرانی شده است. وی در سال 1386 توسط روزنامه همشهری به عنوان قهرمان اجتماعی سال ایران انتخاب شد، در سال بعد از سوی رادیو تهران به عنوان سربلندترین چهره سال شناخته شد. وبلاگش "دیر تش باد" نیز توانست در سال 2008، در معتبر‌ترین مسابقه وبلاگ نویسی دنیا، از سوی دویچه وله آلمان، به عنوان دومین وبلاگ برتر جهان شناخته شود. همچنین در سال 1387 نیز توانست عنوان برترین وبلاگ را در مسابقه ی وبلاگ نویسی استان بوشهر نصیب خود نماید.

نشانی الكترونیكی تارنگار كوچك ترین مدرسه دنیا:

www.dayyertashbad.blogfa.com

 


مطالب مشابه :


راهنمای سرباز معلم شدن

در مقطع راهنمایی و دبیرستان سرباز معلم بودم. اینجا تجربیاتمو مینویسم. باشد که به درد بقیه هم




پاسخ به مثلا نظرات ...!

در مقطع راهنمایی و دبیرستان سرباز معلم بودم. اینجا تجربیاتمو مینویسم. باشد که به درد بقیه هم




کسر خدمت + لج کردن مدیر + دعوا + شکایت به اداره

خاطرات یک سرباز معلم - کسر خدمت + لج کردن مدیر + دعوا + شکایت به اداره -




آی لاو یو شترق شترق!!!

خاطرات یک سرباز معلم - آی لاو یو شترق شترق!!! - در مقطع راهنمایی و دبیرستان سرباز معلم بودم.




چطور «سرباز معلم» شویم؟

( یک معلم ) - چطور «سرباز معلم» شویم؟ - - ( یک معلم ) ( یک معلم ) خاطرات سال اول معلمی




پذيرش سرباز معلم درسال 93

( یک معلم ) - پذيرش سرباز معلم درسال 93 - - ( یک معلم )




دلیل افزایش خدمت و حذف کسرخدمت‌ها

سرباز معلم - دلیل افزایش خدمت و حذف کسرخدمت‌ها - در این وبلاگ تمام اخبار و اطلاعات درباره




ارتقاي حافظه در شبهاي امتحان با پخش اصوات‌!

اول تا ششم ابتدایی - سرباز معلم کاکی - ارتقاي حافظه در شبهاي امتحان با پخش اصوات‌! - علمی




"قصه ی کوچک ترین مدرسه ی دنیا " به چاپ چهارم رسید

نام دارد كه در بر گیرنده‌ی گزیده‌یی از وب نوشته‌ها و خاطرات سرباز معلم این سرباز معلم




برچسب :