گزارش شورای اداری

مركزآموزش‌عالي دولتی درخوي ايجادمي‌شود

دكتر دانشجو پس از افتتاح پروژه مسكن مهر به عنوان نماينده تام الاختيار رئيس جمهور در شوراي اداري خوي شركت كرد.

گزارش: رقیه گل صنملو

دكتر كامران دانشجو پس از افتتاح پروژه مسكن مهر به عنوان نماينده تام الاختيار رئيس جمهور در شوراي اداري شهرستان خوي شركت كرد.

وزير علوم، تحقيقات و فناوري از تهيه طرح جامع توسعه آموزش عالي كشور خبر داد و بيان داشت:در استان آذربايجان غربي بيش از 100 مركز آموزش عالي وجود دارد اما بسياري از آنها حالت انفعالي به خود گرفته اند چرا كه بر مبناي مطالعه و برنامه ايجاد نشده اند.

 كامران دانشجو،در جلسه اداري شهرستان خوي بيان داشت: در طرح جامع توسعه آموزش عالي علاوه بر اروميه چند نقطه به عنوان مركز آموزش عالي اين استان مد نظر قرار گرفته است كه شهرستان خوي يكي از آنها است.

 وزير علوم، تحقيقات و فناوري گفت: اقدامات بسياري در دولت نهم و ابتداي دولت دهم صورت گرفته است به طوري كه خدماتي كه در چهار سال و نيم اخير به مردم ارائه شده از بسياري جهات معادل كل خدماتي است كه طي 16 سال گذشته صورت گرفته است اما شان مردم ايران بالاتر است .

وي با تاكيد براينكه شأن مردم خوي به حديست كه هر چه خدمات به آنها ارائه شود باز هم كم است، گفت: شهرستان خوي فرهنگستاني كهن از ايران زمين است.

دانشجو با اشاره به تواماني علم با ايمان، تصريح كرد: دانشگاه‌ها بايد بيشتر در اين مسير حركت كنند تا شاهد تحول و شكوفايي در همه جاي ايران اسلامي باشيم.

وي با بيان اينكه در سفر سوم هيات دولت بيشتر به مسائل فرهنگي پرداخته مي‌شود، خاطرنشان كرد: بودجه فرهنگي خوبي براي استان آذربايجان غربي پيش‌بيني شده است

سوال امام جمعه از وزير علوم:

آيا اين شهر با اين سابقه علمي و فرهنگي لياقت اين را ندارد كه يك دانشگاه دولتي داشته باشد؟

در جلسه شوراي اداري شهرستان خوي، قبل از سخنان وزیر علوم، امام جمعه اين شهر به تبين اهداف مقام معظم رهبري از نامگذاري سال 89 به سال «همت مضاعف و كار مضاعف» پرداخت وپيشنهاد داد ستاد پيگيري پيام نوروزي مقام معظم رهبري حداقل در شهرستان خوي تشكيل شود.

حجه الاسلام سيد رضي شكوري درادامه خطاب به دكتر دانشجو اظهار داشت: از آقاي وزير سوالي دارم كه درخواست مي كنم پاسخ داده شود و درخواست انجام كاري را هم ندارم و اگر صرفاً به اين سوال پاسخ بدهند براي بنده به عنوان امام جمعه كافي است.

 امام جمعه خوي سوالش را با يك مقدمه در خصوص سابقه 800 ساله علمي و فرهنگي شهرستان خوي آغاز كرد و گفت: خوي از قرن ششم به بعد 6 حوزه علميه بنام دارد كه الان خيلي از اين حوزه ها در اثر سياست هاي حاكمان ستمگر از بين رفته است، دانشمندان خويي در ادوار مختلف مديريت مراكز علمي دمشق، مصر و عراق را در اختيار داشتند و دانشگاه الازهر مصر در دوره اي تحت مديريت دانشمندان خويي بوده است،در قرن ششم منصب قاضي القضات شهر دمشق و منطقه شامات بر عهده دانشمندان خوي بود، تفسير كبير فخر رازي را كه در 30 جلد منتشر شده و در آن به بسياري از پرسش ها در عالم اسلام پاسخ داده شده است، يكي از دانشمندان خوي به نام «احمد ابن خليل» تكميل و تمام كرده است چرا كه فخر رازي اين تفسير را نيمه تمام گذاشته اجلش رسيد و عمرش كفاف نداد آن را كامل كند،

امام جمعه خوی افزود: سه نفر از شارحين معروف نهج البلاغه از اين شهرستان هستند به طوري كه تفسير «منهج البلاغه» ميرزا حبيب الله خويي سرآمد همه اين شرح هاست.

 وی گفت: در زمان مشروطه يكي از شهدا و رهبران مشروطه به نام آقا ميرزا ابراهيم دنبلي اهل خوي بود كه نصف موقوفات استان آذربايجان غربي متعلق به خوي و نصف موقوفات خوي هم از آن همين آيت الله است و ايشان 11 جلد كتاب علمي دارد و چون فردي متمول بوده در دوران حياتش تعدادي از اين كتابها چاپ سنگي شده است و خطي هايش هم در حوزه علميه خوي موجود است ايشان يك بحث علمي با ميرزاي شيرازي رهبر نهضت تنباكو انجام داده و ميرزاي شيرازي را محكوم كرده اند.

وی یادآور شد: شيخ علي خویي يكي از شاگردان سيد مرتضي انصاري بوده و رسايل ايشان را شرح داده است و همگان اذعان داشته اند كه اگر اجلش زودتر فرا نمي رسيد قطعاً بعد از شيخ انصاري زعامت حوزه نجف و تشيع بر عهده ايشان گذاشته مي شد،  روستاي خاكمردان خوي 15 نفر عالم داشته كه يكي از آنها شيخ علي خاكمرداني بوده كه 11 كتاب عليم به رشته تحرير درآورده و او هم از شاگردان شيخ انصاري بوده و شرحي هم بر رسايل مرحوم انصاري نوشته است.

شکوری افزود: حوزه خوي تا به حال استان هاي همجوار و كشورهاي تركيه ، نخجوان، قفقاز و عراق را تغذيه كرده است كه اين امر نياز به شرح مبسوطي دارد، وجود خاندان هاي علمي در اين شهرستان از جمله ويژگي هاي منحصر به فردي است كه عمدتاً در نجف تحصيل كرده اند و مقام معظم رهبري نيز از ناحيه مادرشان به يكي از اين خاندان ها به نام حجه الاسلام زنوزي منتسب هستند.

امام جمعه خوی ادامه داد: ‌آيت الله العظمي خويي را هم كه همه مي شناسندايشان حدود 70 سال در نجف سكاندار كشتي فقه و فقاهت بودند و حداقل300 نفر شاگرد برجسته فقيه و اهل نظر و اجتهاد به عالم تشيع تحويل داده اند و بزرگترين شاگردان و گردانندگان دو حوزه علميه نجف و قم از شاگردان برجسته اين شخصيت علمي هستند، نيروهاي علمي، فكري، فرهنگي و مديريتي، ساليان متمادي مسئوليت هاي كليدي حوزه هايعلمي، شورايي، بهداشتي و . . . مراكز دو استان آذرباجان غربي و شرقي را بر عهده داشتند كه متاسفانه در دوران مديريت جناب آقاي قرباني در مركز استان آذربايجان غربي همه اينها قلع و قمع شدند، امروز500 نفر از طلبه هاي شهرستان خوي در حوزه هاي علميه خوي، قم ، تهران و ديگر شهرهاي كشور فعاليت مي كنند كه حداقل 30 نفر از اينها مجتهد هستند و 170 نفر روحاني هم الان مقيم شهر هستند و . . .

 امام جمعه خوي افزود: اينها تقريباً يك صدم مطالبي است كه در رابطه با فضايل اين شهرستان وجود دارد و وسالي كه از خدمت تان دارم اين است كه آيا اين شهر با اين سابقه علمي و فرهنگي لياقت اين را ندارد كه يك دانشگاه دولتي داشته باشد؟

 

درخواست هاي نماينده  از هيات دولت

وقتي نام خوي مي‌آيد يك عده‌ از مديران استاني مريض مي‌شوند

مويد حسيني صدر  نماينده مردم خوي در مجلس شوراي اسلامي در جلسه شوراي اداري اين شهرستان  از تنگ نظري برخي مسئولان استاني نسبت به شهرستان خوي انتقاد كرد و گفت: تسريع در تكميل ساختمانهاي بيمارستان و ورزشگاه خوي ضروري است تا نياز بيماران شهرستان در تامين امكانات درماني تامين و فضاهاي مناسب براي برخورداري مردم از تفريحات سالم فراهم شود.

وي افزود: تاخير در اجرا و تكميل اين پروژه ها و همچنين نامرتب بودن پروازهاي فرودگاه اين شهر به نوعي هدر رفت منابع مالي محسوب مي شود. حسيني صدر اظهارداشت: از

سالها قبل  44هكتار زمين از طرف مردم براي احداث دانشگاه دولتي اهدا شده و شروع به ساخت اين دانشگاه نيازمند تامين هزينه از سوي نهادهاي ذيربط است.

وي راه اندازي گمرك رازي را از مهمترين مطالبات مردم اين شهرستان عنوان كرد و اجراي طرح هاي آبرساني به خوي، احداث جاده خوي به ايواوغلي، سد خاكي يزدكان و تاج خاتون، تكميل جاده خوي به قطور را خواستار شد.

 حسيني صدر با اشاره به اينكه بزرگترين پل هوايي خاورميانه در شهرستان خوي قرار دارد گفت: اين پل نيازمند تخصيص اعتبار به منظور مراقبت و نگهداري است.

نماينده خوي با انتقاد از مسئولان مركز استان تصريح كرد: وقتي نام خوي مي‌آيد يك عده‌ از مديران استاني مريض مي‌شوند كه بايد اين مديران عوض شوند چون تفرقه اندازي به زيان مصالح كشور است.

نماينده خوي با اشاره به بحران بي‌آبي در خوي اظهار كرد: بايد 5 سال ديگر با تانكر به خوي آبرساني كرد.

وي با بيان اينكه 4 ميليارد تومان براي احداث سد قازان براي جلوگيري از بحران بي‌آبي توسط دولت اختصاص داده شده است، تصريح كرد: عده‌اي از مديران استاني مخالف احداث سد قازان در خوي هستند كه بنده حاضرم عين واقعيت در جايي مناسب خدمت رئيس جمهور برسانم.

صدر در ادامه با بیان اینکه مطالعات احداث این سد از مدتهای قبل آغاز شده ولی هنوز به اتمام نرسیده و برای اجرای آن در سال 88 تنها 40 میلیارد ریال اعتبار اختصاص یافته است.

طرح مطالعاتی احداث سد قازان چای خوی سال 86 با صرف 20 میلیارد ریال اعتبار که بر روی رودخانه قطور به اتمام رسیده است.

این سد با ظرفیت ذخیره سازی 150میلیون مترمکعب، آب کشاورزی بیش از 30 هزار هکتار از اراضی دشت خوی را تامین خواهد کرد.

وي با اشاره به قدمت فرهنگي تاريخي خوي اظهار كرد: شهرستان خوي با اين تاريخ طلايي و فرهنگي جزء محروم‌ترين شهرهاي كشور است.

وي همچنين به مقاوم‌سازي باند فرودگاه خوي اشاره كرد و گفت: پروازهاي فرودگاه خوي درست و به موقع انجام نمي‌شود و از دولت مي‌خواهم به اين مساله صريحا رسيدگي نمايد.

حسيني صدر تاکید نمود:: فرياد محروميت مردم شهرستان خوي را تا احقاق حق آنان سر خواهد داد.

درخواست هاي فرماندار از هيات دولت:

افزايش پروازهاي فرودگاه خوي

در ابتداي اين جلسه فرماندار شهرستان خوي گزارشي اجمالي از ويژگي هاي منحصر به فرد شهر 6هزار ساله خوي در زمينه هاي تاريخي، فرهنگي، مذهبي، اقتصادي، صنعتي، كشاورزي، بازرگاني و گردشگري ارائه كرد

 غلامحسين عماري در ادامه با اشاره به خدمات دولت هاي نهم و دهم به شهرستان خوي ، نيازمندي هاي اين شهرستان را به شرح زير اعلام كرد: آبرساني به شهر خوي، تكميل دانشكده فني و مهندسي، تكميل جاده خوي ـ قطور، تكميل و اختصاص اعتبار ويژه براي بارگاه شمس تبريزي و ساير مناطق تاريخي و فرهنگي خوي، آغاز عمليات اجرايي سد غازان، تكميل بيمارستان تإمين اجتماعي، كمك به توسعه و تكميل حوزه هاي علميه، افزايش پروازهاي فرودگاه خوي.

 وي افزود بقيه موارد كتباً تقديم شده است.


مطالب مشابه :


گزارش نویسی و مکاتبات اداری 1

نطق پیش از دستور: این هفته در محل کار برایمان کلاس آموزش گزارش نویسی و مکاتبات اداری گذاشته




گزارش نویسی

اركان گزارش هاي اداري وفني درحالت متعارف عبارتنداز:- عناوين - متن گزارش




گزارش نویسی و مکاتبات اداری 2

لحظه - گزارش نویسی و مکاتبات اداری 2 - تراشیدم .پرستیدم .شکستم




نحوة تنظيم وارائه گزارش

1- گزارش اداري: غالبآ گزارشهاي اداري بهمراه يك نامه است كه در آن تاريخ ، شماره ثبت گزارش وعلت




گزارش شورای اداری

هفته نامه خوی - گزارش شورای اداری - هفته نامه خبری، سیاسی،اجتماعی،علمی ، فرهنگی شهرستان خوی




آشنائی مختصر با مکاتبات اداری

همگي در زمره مكاتبات اداري و نوعي ارتباط نوشتاري گزارش عبارت از ثبت ديده‌ها، شنيده‌ها




چگونه يک نامه خوب اداري بنويسيم ؟

مدیریت منابع انسانی - چگونه يک نامه خوب اداري بنويسيم ؟ - موضوعات مربوط به مدیریت منابع




شيوه نامه ي نگارش نامه هاي رسمي و اداري

مدیریت منابع انسانی - شيوه نامه ي نگارش نامه هاي رسمي و اداري گزارش واصله – بدهي معوقه .




فساد اداری

بزرگترین مرکز دانلود فایل(مقاله,پروژه،تحقیق،گزارش کارآموزی،پایان نامه، و ) Filedc




نحوه تهیه گزارش

مديريت بازرگاني - نحوه تهیه گزارش نامه‌هاي اداري در بحث اداره امور دفتري و گردش




برچسب :