معرفی پایگاه های هوایی آمریکا در اطراف ایران+عکس هوایی

پایگاه هوایی علی السالم - کویت

کشور کوچک کویت که بیشتر شبیه به یک پادگان بزرگ نظامی آمریکا است در بر دارنده دو پایگاه هوایی و 6 کمپ نیروهای ارتش این کشور است.



پایگاه هوایی علی السالم با 115 کیلومتر فاصله از مرزهای کشورمان قرار دارد. مجموعه آشیانه‌های این پایگاه در دو منطقه جنوب و شمال غربی و محوطه نگهداری هواپیماهای ترابری نیز در شرق آن قرار دارند.

طول باندهای این پایگاه هوایی حدود 3000 متر بوده، بنابراین ظرفیت پذیرش عمده هواپیماهای سبک و سنگین را دارد.


پایگاه هوایی احمد الجابر - کویت

دیگر فرودگاه نظامی کویت که برای آمریکایی‌ها آغوش باز کرده پایگاه هوایی احمد الجابر با 134 کیلومتر فاصله از ایران است.



این پایگاه عظیم با چهار مجموعه آشیانه مستحکم بتونی و تعداد زیادی آشیانه سایبانی و باندهایی با بیشینه طول 3000 متر قابلیت پذیرش انواع هواپیماهای نظامی را دارد.

کمپ‌های استقرار نیروهای ارتش آمریکا نیز بجز کمپ درمانی نیویورک شامل کمپ‌های Doha با 94 کیلومتر، Buehringبا 104، Spearheadبا 109، Patriot با 123 و arifjan با 126 کیلومتر فاصله از ایران هستند.


پایگاه هوایی بگرام - افغانستان

در شرق کشورمان هر چند که دورترین منطقه در خاک افغانستان تنها در حدود 1220 کیلومتر از مرزها فاصله دارد اما 4 فرودگاه نظامی که بیشتر مورد استفاده نیروهای آمریکایی است در فواصلی بسیار کمتر این مقدار قرار دارند.



پایگاه هوایی بگرام که محل استقرار عمده هواپیماهای ترابری و جنگنده‌های آمریکایی و سایر کشورها است، در فاصله 730 و فرودگاه کابل در فاصله 732 کیلومتری مرز ایران قرار دارند.

پایگاه بگرام با طول باند 3 کیلومتر پذیرای هواپیماهای ترابری سی-130هرکولس، سی-17 گلوبمستر2، هواپیمای پشتیبانی نزدیک A-10 و انواع بالگردها شده است.

از سایر پایگاه‌ها و فرودگاه‌های مهم افغانی‌ها می‌توان به فرودگاه قندهار در فاصله 387، شیندند در 124 و هرات در 122 کیلومتری مرز ایران اشاره کرد.


پایگاه هوایی الحدید - قطر

اما به راستی ابَرپایگاه(Super Base) آمریکایی‌ها در منطقه پایگاه هوایی العدید در قطر است.



این پایگاه که تقریباً در مرکز کشور کوچک قطر واقع شده 278 کیلومتر با سواحل کشورمان فاصله داشته و کلکسیونی از انواع هواپیماهای آمریکایی در آن یافت می‌شود.

هواپیماهای بمب افکن تقریباً پنهانکار(رادارگریز) بی-1بی، ترابری سی-17، سی-130، سوخت رسان های کی-سی-135 و کی-سی-10، هواپیماهای گشت دریایی اوریون و هواپیمای جاسوسی الکترونیکی جوینت استارز در این مکان مشاهده می‌شود و گزارش شده که جنگنده‌های اف-16 نیز در آن موجود هستند.



محل استقرار ناوگان پنجم دریایی آمریکا - بحرین

بعد از این پایگاه باید به محل استقرار ناوگان پنجم دریایی آمریکا در بحرین اشاره کرد که تنها 200 کیلومتر از سواحل کشورمان فاصله دارد.



در این پایگاه چندین فروند ناوشکن و ناو آمریکایی با تجهیزات و تسلیحات مستقر است.


پایگاه هوایی شیخ عیسی - بحرین

دیگر محل مهم مورد استفاده آمریکایی‌ها در بحرین پایگاه هوایی شیخ عیسی نیروی هوایی این کشور است که 238 کیلومتر دورتر از سواحل کشورمان قرار دارد.



هواپیماهای سی-17، پی-3 اوریون و جنگنده اف-16 در این پایگاه که دو باند با طول نهایی نزدیک به 3800 متر دارد قابل مشاهده است. همچنین جنگنده‌های اف-18، هواپیماهای جنگ الکترونیک ئی-آ-6-بی پراولر نیز در مقاطعی در این پایگاه مستقر بوده اند.



پایگاه هوایی الظفره - امارات متحده عربی

دیگر پایگاه بزرگ آمریکا در منطقه پایگاه هوایی الظفره در امارات متحده عربی است. این پایگاه بسیار بزرگ دارای دو باند اصلی با طول نهایی در حدود 4200 متر و دو خزشراه سرتاسری در کنار هر یک از آنها است.

خزشراه راه‌های فرعی متعدد، 50 آشیانه سایه بانی و تعداد زیادی آشیانه بتنی در این محل یافت می‌شود که 253 کیلومتر از سواحل و 184 تا 225 کیلومتر از جزایر کشورمان در خلیج همیشه فارس فاصله دارد.

وسعت تأسیسات این پایگاه که با پایگاه العدید قطر قابل مقایسه است این گمانه را بوجود می آورد که شاید آمریکایی‌ها به فکر روزی که نتوانند از قطر علیه ایران اجرای عملیات کنند بوده‌اند.


پایگاه هوایی thumrait - عمان

پایگاه هوایی thumrait عمان به عنوان محلی که فعالیت‌های آمریکایی‌ها بیشتر در آن به چشم می‌خورد در 963 کیلومتری کشورمان واقع شده است.


فرودگاه مناس - قرقیزستان

یکی دیگر از مراکزی که توسط آمریکایی‌ها و بیشتر برای امور ترابری و تجسسی مورد استفاده قرار می‌گیرد فرودگاه مناس در قرقیزستان است که 1344 کیلومتر با مرزهای کشور فاصله دارد.



اما در بین فهرست مراکز نظامی آمریکا در منطقه، پایگاه هوایی اینجرلیک ترکیه از جایگاه ممتازی برخوردار بوده و با پایگاه العدید قابل مقایسه است.

این پایگاه در فاصله 875 کیلومتری از مرزهای ایران و در شمال‌غربی مرزهای سوریه قرار دارد و بزرگترین هواپیماهای زرادخانه نظامی آمریکا در آن مستقر هستند.

در بین پایگاه‌هایی که مورد استفاده آمریکایی ها هستند نام چند محل در پاکستان نیز به چشم می‌خورد که شامل دو پایگاه مهم شمسی در فاصله 199 کیلومتری و شهباز در فاصله 527 کیلومتری است. از پایگاه شمسی برای پرواز هواپیماهای بدون سرنشین استفاده می‌شود.

پس از اشغال کویت توسط عراق پایگاه های زیادی در عربستان در اختیار آمریکایی‌ها قرار گرفت ولی بعدها تخلیه شده و امروزه تنها صحبت‌هایی از حضور محدود برخی واحدهای هوایی آمریکا در پایگاه هوایی شاهزاده سلطان در 575 کیلومتری مرزهای ایران است.



مطالب مشابه :


پایگاه های آمریکایی که در تیر رس ایران است+تصویر هوایی

منتظران مهدی بخشایش - پایگاه های آمریکایی که در تیر رس ایران است+تصویر هوایی - شهر بخشایش




فهرست مهمترین پایگاه های آمریکا که در تیررس موشک های ایران قرار دارد + تصاویر

در این گزارش به بررسی فاصله پایگاه و سایر کشورها است در فاصله 730 و هوایی thumrait




معرفی پایگاه های هوایی آمریکا در اطراف ایران+عکس هوایی

توانمندی نظامی ایران - معرفی پایگاه های هوایی آمریکا در اطراف ایران+عکس هوایی - قدرت نظامی




مهمترین پایگاه های آمریکا که در تیررس موشک های ایران قرار دارد

در این گزارش به بررسی فاصله پایگاه و سایر کشورها است در فاصله ۷۳۰ و هوایی thumrait




پایگاه‌های‌ آمریکادر تیررس ‌موشک ‌ایران + تصاویر؛

پایگاه هوایی احمد الجابر با 134 کیلومتر فاصله از و سایر کشورها است در فاصله 730 و




پایگاه های مهم آمریکا که در تیر رس موشک های ایرانی قرار دارند

در این گزارش به بررسی فاصله پایگاه و سایر کشورها است در فاصله ۷۳۰ و هوایی thumrait




مهم ترین پایگاه های آمریکا در تیر رس موشک های ایران

در این گزارش به بررسی فاصله پایگاه و سایر کشورها است در فاصله 730 و هوایی thumrait




پایگاه‌های نظامی آمریکا در اطراف ایران + تصاویر

های هوایی و کمپ کیلومتر فاصله از ایران و سایر کشورها است در فاصله 730 و




مهم ترین پایگاه های نظامی امریکا که در تیررس موشک های ایرانی قرار دارند

در این گزارش به بررسی فاصله پایگاه و سایر کشورها است در فاصله 730 و هوایی thumrait




گردشگری ایران مقایسه با دیگر کشورها

ما از سهم گردشگری در جهان مقایسه با دیگر کشورها آب و هوایی را در فاصله ۱۳۶۴ تا




برچسب :