کاربرد جی.آی.اس (GIS) در کشاورزی-بخش اول
کاربرد جی.آی.اس (GIS) در کشاورزی-بخش اول
تمام بخش های صنعت کشاورزی از فن آوری سیستم اطلاعات جغرافیایی (جی.آی.اس : GIS) برای به اشتراک گذاری داده ها، افزایش بازده، پیش بینی نتایج، و بهبود شیوه های کسب و کار استفاده می کنند. با استفاده از فن آوری جی.آی.اس (GIS) در فعالیت های کشاورزی، قادر هستیم منابع و مسئولیت ها را به شکلی موثرتر مدیریت کرده ، و پورتال هایی را طراحی کنیم که مقادیر زیادی از اطلاعات کشاورزی و نقشه های پویا را انتشار داده، و از جوامع کشاورزی حمایت می کنند.
تولید کنندگان با استفاده از GIS می توانند مزارع خود را با انبوهی از اطلاعات گزارش ها و نقشه هایی که به آنها چشم انداز منحصر به فردی از فعالیت های آن ها می دهد بهتر مدیریت کنند. قابلیت های تحلیلی قوی GIS مجموعه ای از گزینه ها را برای مشاهده شرایط کشاورزی، و همچنین اندازه گیری و نظارت بر اثرات شیوه های مدیریت مزرعه ارائه می دهد. تکنولوژی سنجش از دور (remote sensing) هنگامی که با تکنولوژی GIS همراه شده و مورد استفاده قرار گیرد می تواند به دقت ورودی ها را کنترل و تعیین کرده، در هزینه ها صرفه جویی نموده و میزان آسیب به خاک را کاهش دهد. علاوه بر این، مدیران بخش کشاورزی از GIS برای ارائه برنامه های کاربردی به دولت استفاده می کنند، تا در نتیجه آن فرآیندهای چند مرحله ای و وقت گیر ساده تر شده و با سهولت بیشتری انجام پذیرد.
فن آوری GIS با فراهم آوردن موارد زیر از افراد مشغول به کار در بخش کشاورزی پشتیبانی می کند:
· حمایت تحلیلی بیشتر از کشاورزی دقیق
· درک بهتر از عوامل خطر
· درآمد بالاتر و بازیابی هزینه بهتر
· بهره وری بیشتر از طریق اتوماسیون وظیفه
· دسترسی بیشتر به خدمات دولتی و اطلاعات
· پشتیبانی دقیق تر برای تصمیم گیری
· بینش دقیق تر برای سیاست گذاری
· گزارش آسان تر برای برنامه های دولت و پیروی از مقررات
· مدیریت بهتر منابع
کاربرد جی.آی.اس (GIS) در مدیریت دقیق مزارع
نظارت بر روند بازار، بهبود بازده، و پیش بینی آب و هوا از جمله مسئولیت های بسیاری هستند که برای کاهش خطر خسارات و افزایش سودآوری مورد نیازند. اکنون دیگر سالنامه کشاورزی با تجزیه و تحلیل های جغرافیایی و مدل های پیش بینی جایگزین شده است. با در اختیار داشتن این ابزارها، کشاورزان در حال حاضر توانایی تجسم زمین ها، محصولات و شیوه های مدیریتی را به شکل بی سابقه ای برای مدیریت دقیق از کسب و کار خود دارند.
امروزه، دسترسی به داده های مکانی به عمل ضروری برای هر مزرعه تبدیل شده است. سازمان های دولتی مانند وزارت کشاورزی ایالات متحده (USDA) و اتحادیه اروپا میزبان وب سایت هایی است که اطلاعات ارزشمندی را برای کمک به کشاورزان در درک بهتر زمین های خود و تصمیم گیری آگاهانه تر ارائه می کند. این داده ها بر روی اینترنت قابل دسترسی است و در ایجاد نقشه های هوشمند برای اتخاذ شیوه های بهتر کسب و کار مزارع استفاده می شود.
در نقشه یک منطقه کشاورزی، یک لایه ممکن است نشان دهنده مرزهای یک قطعه زمین، لایه دوم، نوع خاک، لایه دیگر، عملکرد محصول، لایه بعدی، آبیاری و لایه بعدی بازده محصول یا بهسازی خاک یا هر چیز دیگری باشد. GIS به عنوان مثال، می تواند نشان ده د، چگونه روابط بین نوع خاک، کود و آب بر بازده محصول در هر هکتار مربع از زمین تاثیر می گذارد. نقشه ای که چگونگی تاثیر تنوع خاک را بر بازده محصول به تصویر می کشد راه حل های دقیقی را برای مدیریت خاک نشان خواهد داد.
مطالب مشابه :
استخدام نقشه کش و نقشه بردار
بازار کار - استخدام ( بصورت پروژه ای ادامه دارد) کار با شرکت ونرم افزار اتوکد و جی ای اس
منابع کارشناسی ارشد سنجش از دور و سيستم اطلاعات جغرافيايی (فقط برای دولتی)
سوالات زبان منبع مشخصی نداره ولی سوالات سالهای قبل این رشته و رشته های آمار جی آی اس
آگهی استخدام برنامه نویس جی آی اس GIS
استخدام در تبریز کاریابی و بازار کار آگهي استخدام نویس جی آی اس کار و یا رشته
جی آی اس پویا و داینامیک
جی آی اس پویا و در يک بررسى اجمالى براساس تنوع فعاليت محيط کار g i s را مىتوان بدين صورت
رشتههای مختلف نقشه برداری
و تئوری خطاها کسب مدرک در این رشته کار آسانی ای هواشناسی جی آی اس-سنجش
تعريف جی آی اس ، جی آی اس چيست و چه کاربرد هايی دارد
تعريف جی آی اس ، جی آی اس چيست و یافتند و سیستم های تجاری gis به بازار ارائه رشته. نرم
روش ارائه مقالات آی-اس-آی
روش ارائه مقالات آی-اس-آی - گسترش اطلاعات رشته شرکت تحقیقات بازار جی اف کی gfk
کاربرد جی.آی.اس (GIS) در کشاورزی-بخش اول
کاربرد جی.آی.اس داده ها، افزایش بازده، پیش بینی نتایج، و بهبود شیوه های کسب و کار استفاده
برچسب :
بازار کار رشته جی ای اس