علم الهدی ( سید محمدحسین طباطبائی )

30wpag5.jpg

1_09-S.JPG1_03-S.JPG

نيمه اول دهه هفتاد بود که انتشار اخباري مبني بر اينکه کودک سه چهار ساله قمي حافظ کل قران شده است در سراسر جهان اسلام پيچيد و شبکه هاي مختلف صدا و سيما با پخش بخش هايي از برنامه هاي اجرا شده توسط وي اين نابغه قرن و معجزه قران را به ايرانيان معرفي کرد. او کسي نبود جزسيد محمد حسين طباطبايي ( علم الهدي). سيدمحمدحسين طباطبايي در سال 1370 در شهرستان قم به دنيا آمد و در سن 2/5 سالگي شروع به حفظ قرآن نمود و به لطف امام زمان عج توانست در سن 5 سالگي کل قرآن را حفظ نمايد. وي علاوه بر حفظ کل قرآن در آن مقطع سني توانسته بود احاديث کتاب شريف اصول کافي و همچنين کتاب گلستان سعدي و اشعار محتشم کاشاني را حفظ نمايد. در آن سالها نه تنها در ايران که تمام جهان اسلام با چهره و شخصيت اين نابغه و معجزه قرآن در عصر حاضر آشنا شدند. ، کودک پنج، شش ساله اي که چهره  اي نوراني و روحاني داشت و از سادات طباطبايي از فرزندان امام حسن مجتبي عليه السلام هست.  سيدمحمدحسين که هم اکنون ۲۰ سال سن دارد در جهان کوچکترين فردي است که در سن 5 سالگي موفق شد کل قرآن را حفظ نمايد. علم الهدي که در همان سنين موفق کسب درجه دکتراي افتخاري از دانشگاه حجاز گرديد، هم اکنون و در سالهاي پاياني دوران نوجواني و در ابتداي راه جواني در حوزه علميه قم و هموچن ساير طلاب زير نظر اساتيد مشغول به تحصيل است. او همان کتاب هايي را که طلاب مطالعه مي کنند، مي خواندو در عين حال وي و پدرش حجت الاسلام سيد محمد مهدي طباطبايي چند سال پس از آن سالها اقدام به تاسيس موسسه جامعه القران الکريم کشور نمودند که با تاسيس شعبات متعددي در سراسر کشور اقدام به ترويج حفظ و آموزش قران کريم در سراسر کشور نمودند. در اين مراکز حفظ و آموزش قران به همان شيوه هاي خاص و محنصر به فردي که در دهه هفتاد و با همکاري پدر، محمد حسين 5-4 ساله موفق به حفظ کل قران گرديد اجرا مي گردد. هم اکنون حتي در دورافتاده ترين و محروم ترين شهرهاي کشور شعبه هاي اين موسسه در حال فعاليت مي باشد. مدارکي که علم الهدي طي سالهاي طفوليت تا نوجواني از دانشگاههاي کشورهاي مختلف گرفته است عبارت است از :
 1  -اعطا» مدرک ديپلم افتخاري از کشور بوسني و هرزگوين که بالاترين مدرک و درجه علمي در بوسني مي باشد که به يک عالم ديني داده مي شود. در سال .1376 
 2-  اعطا» مدرک ليسانس افتخاري دانشگاه تبريز (آذربايجان شرقي). 
 3-  اعطاي مدرک دکترا از دانشگاه ( حجاز ) کاونتري انگلستان .
 وي در آن سالها به چند کشور خارجي مسافرتهاي مختلفي داشت. از جمله    :
 1  -سفر به عربستان ( جهت اجراي برنامه و تشرف به حج تمتع )
 2  -سفر به بوسني و هرزگوين. 
 3  -سفر به کشور اسلوني. 
 4  -سفر به کشور ترکيه. 
 5  -سفر به کشور سوريه. 
 6-  سفر به کشور انگلستان ( اواخر بهمن 76)
در سفري که در نيمه دوم بهمن سال 76 به انگلستان داشت در طول 18 روز اقامت در آنجا در 7 شهر مختلف انگلستان برنامه اجرا کرد که مورد استقبال بي نظير مسلمانان شيعه و سني قرار گرفت و حتي وهابي هاي آن جا به دست بوسي اين افتخار جهان تشيع آمدند! ( در حالي که اين کار را شرک مي دانند.) در همين مسافرت بود که در هيئتي مرکب از هشت استاد حضور يافت به همراه يک نفر از اساتيد دانشگاهها که به عنوان ناظر حضور داشت امتحاني از وي در پنج رشته علوم قرآني گرفته شد  : 
حفظ قرآن با ترجمه
2-  بيان موضوع آيات
3-  تفسير و توضيح آيات
4-  مکالمه به وسيله آيات قرآني  
5-    بيان آيات به روش اشاره امتحاني از ايشان گرفتند که حدود 3/5 ساعت طول کشيد و اين امتحان در دو مرحله عمومي و تخصصي صورت گرفت و در پايان بر اساس استانداردهاي موجود انگلستان به ايشان مدرک دکتراي افتخاري اعطا» کردند. در مدت اقامت علم الهدي در انگلستان بسياري از مطبوعات و شبکه هاي مختلف راديو تلويزيوني با ايشان مصاحبه کردند و اخبار مربوط به اين حافظ خردسال را جز» مهمترين عناوين خبري خود قرار دادند. محمدحسين در طول برنامه حفظ قرآن خود، ثواب حفظ هر سوره اي را به يکي از معصومين عليهم السلام هديه مي کرد; مثلا ثواب حفظ سوره بقره را به پيامبر صلي الله عليه وآله وسلم، سوره آل عمران را به حضرت علي عليه السلام، سوره نسا» را به حضرت زهرا سلام الله عليها و به همين ترتيب ثواب تلاوت و حفظ سوره هاي ديگر را نيز به ديگر معصومين عليهم السلام نثار مي کرد. 
چند مورد از سوال و جوابها و خاطره اي شيرين و جذاب از ايشان به نقل از پدر و استادشان حجت الاسلام و المسلمين طباطبايي که خودشان حافظ کل قرآن کريم و استاد رشته حفظ مي باشند را مي آوريم  :
گفتني است اين خاطرات و سوال و جواب ها مربوط به دوران خردسالي محمد حسين مي باشد.    
از سيدمحمدحسين طباطبايي سوال شد: آيه در مورد مثلث بخوانيد، گفت :
انطلقوا الي ظل ثلاث شعب ( برويد زير سايه... که از سه گوشه شما را احاطه کند ).   
پرسيدند نظر شما در مورد فرهنگ غرب چيست؟ جواب داد :
اضاعوا الصلوه و اتبعوا الشهوات... ( نماز را ضايع نموده و از شهوات نفس پيروي کردند.   )
سوال شد با توجه به امکانات پيشرفته اي که اينجا مي باشد دوست داري لندن بماني يا بروي قم؟
جواب داد: قم فانذر
همچنين در پاسخ به اين سوال يک جمله عربي بسيار زيبا گفت  :   لا ابدل شبدا واحدا من قم بکل اروپا. ( يعني: يک وجب از خاک قم را با همه اروپا عوض نمي کنم.) پدر بزرگوار ايشان حاج آقا طباطبايي نقل مي کنند  :   بعد از امتحان تخصصي براي اخذ مدرک دکترا به شهر ( بيرمنگام) رفتيم، به منزل يکي از دوستان، در آنجا برادري گفت که برنامه کامپيوتري جديدي دارد که که مي تواند از ديوان حافظ فال بگيرد، گفتم آيا مي توانيد فال علم الهدي را بگيريد؟ ايشان تفالي به ديوان حافظ زدند و اشعار زير بر روي صفحه مونيتور نقش بست  :
شکر شکن شوند همه طوطيان هند
زين قند پارسي که به بنگاله مي رود
طي مکان ببين و زمان در سلوک شعر
کاين طفل يک شبه ره صد ساله مي رود
هنگامي که محمد حسين به دنيا آمد، والدينش او را با نور قرآن آشنا ساختند و چنين بود که او در همان سال هاي آغاز زندگي اش، در مسير قدسي کلام وحي قرار گرفت.  مغزي را که خداوند براي انسان آفريده است، حتي با قوي ترين و پيشرفته ترين رايانه ها نمي توان مقايسه کرد. توانايي ها و ظرفيت هاي مغز و حافظه انسان فوق العاده و بيش از حد تصور است. حفظ هر مطلبي همچون انداختن سنگريزه اي در دريا است. آفرين باد بر خدايي که بهترين آفرينندگان است. دانشمندان گفته اند که حافظه انسان گنجايش ده هزار ميليارد کلمه را دارد; يعني مي تواند صد ميليون جلد کتاب و يا به عبارت ديگرچهل ميليارد صفحه را در حافظه خود جاي دهد.  البته به کار بردن راه هاي درست مطالعه و حفظ است که مي تواند اين گفته دانشمندان را عملا نشان دهد. پس ما نيز مي توانيم قرآن را که همه آن 604 صفحه است، در حافظه خود جاي دهيم. اين در مقابل چهل ميليارد صفحه قطره اي از بحر است. پس چه زيباست کودکان در سن هفت سالگي مطابق روايات اسلامي و حتي زودتر به يادگيري و حفظ قرآن بپردازند و فکر و ذهن خود را با قرآن نوراني کنند.


مطالب مشابه :


اشعاری در مورد علم و دانش

اشعاری در مورد علم و کآن رود در خانه اى از کوى




جملات و اشعار بزرگان در مورد دوست و دوستي به ترتيب حروف الفبا

جملات و اشعار بزرگان در مورد دوست و دوستي به ترتيب حروف حافظ «آنان که علم، محبت،




حافظ

کرد.شعر حافظ دارای تقریبا در مورد در میان قبور بزرگان علم ادب




نظریه ای تفریباَ کمیاب در مورد علم عزاداری

بی حجابی از جنس بی حجابی از جنس شعر حافظ: میان عاشق و معشوق هیچ حائل نیست, تو خود حجاب خودی




در مورد حافظ شیرازی

در مورد حافظ شیرازی - شعر بیننده ترین آرامگاه در میان قبور بزرگان علم ادب در جهان می




حافظ و روان‌پزشکی

در مورد شعر حافظ این در حالی که در علم ما می‌خواهیم بدانیم چه چیزی در شعر حافظ از




علم الهدی ( سید محمدحسین طباطبائی )

غزلیات حافظ - علم الهدی پرسيدند نظر شما در مورد فرهنگ غرب طي مکان ببين و زمان در سلوک شعر




شعر و شاعری

وآموزش علم و هنر است که در مورد هر یک و دیوان حافظ و شعر خودم را در مورد




برچسب :