شهید یوسف ضیاء سرابی
تولدش سال 1338 بود .در یک خانواده صمیمی در شهرستان تبریز به دنیا آمد.
تحصیلات ابتدائی و راهنمایی را با موفقیت طی کرد و وارد « هنرستان صنعتی وحدت » تبریز شد. او در آن سالهای خوف و خطر که سیاهی ، سایه در همه جا گسترانیده بود و گزمه های وحشت طاغوت در کوی و برزن بر طبل خفقان می نواختند ، همگام با مردم د رمبارزات علیه رژیم ستم شاهی شرکت نمود.
در « مسجد حاجی اسد کوچه باغ » فعالیت های مذهبی و انقلابی خود را تداوم بخشید. پس از پیروزی انقلاب اسلامی در انجمن اسلامی دانش آموزان به فعالیتش ادامه داد و در حمایت از دستاوردهای انقلاب اسلامی لحظه ای غفلت و سستی نکرد.
سال 1359 به عضویت رسمی سپاه در آمد و در زمستان همان سال در دوره دهم آموزش سپاه در پادگان سید الشهداء ( خاصبان ) تبریز شرکت نمود و در حین دوره آموزشی و به عنوان یکی از نفرات ممتاز دوره شناخته شد. پس از ارزیابی مربیان و مسئولین پادگان به دلیل داشتن نظم و ایمان و اخلاص و پشتکار و نیز وضعیت جسمانی مناسب جهت گذراندن آموزش دوره مربیگری به پادگان امام علی (ع) تهران اعزام شد. بعد از دو ماه آموزش در رسته مخابرات رتبه عالی را به دست آورد و به همراه جمعی دیگر از برادران به منطقه شوش اعزام و بعد هم به دشت عباس رفت تا به نبرد با نیروهای متجاوز عراقی بپردازد.
در اوائل فروردین ماه 1360 به تبریز بازگشت و در « پادگان سید الشهدا (ع) » به عنوان مربی مخابرات مشغول تدریس شد . آموزشهای « شهید ضیاء » در امورات نظامی بسیار موثر واقع شد و تحسین مسؤولین پادگان را بر انگیخت . او ضمن اینکه مسؤول مخابرات بود همواره در رزمهای شبانه و آمادگیهای رزمی شرکت می جست و در اثر این همه کوشش و جدیت به عنوان یکی از مربیان نمونه و با تجربه تاکتیک و سلاح انتخاب گردید تا در سنگر تدریس تاکتیک نیز خدمات ارزنده خود را استمرار بخشد. بعد از اتمام دوره سیزدهم , این پادگان او به سوسنگرد عزیمت کرد. در منطقه سوسنگرد پس از نبردی سخت با مزدوران عراقی از ناحیه پا مجروح شد و به آموزش نظامی تبریز بازگشت. از آنجائی که عشق و علاقه شدیدی به جبهه داشت بیش ا زچند ماه نتوانست دوری از جبهه را تحمل کند و در سال 1362 دوباره به دیار عاشقان سفر نمود و در آموزش نظامی لشگر عاشورا مشغول آموزش برادران رزمنده شد. سعی و تلاش شبانه روزی خود را در جهت سر و سامان بخشیدن به امورات نظامی آغاز کرد و در اندک مدتی توانست به کمک رهنمودهای « سردار شهید مهدی باکری » تحولات اساسی در سطوح مختلف آموزش به وجود آورد و به کادر سازی لشگر در دوره های دسته ، گروهان ، گردان ، خدمات قابل توجهی ارائه دهد . به همت شهید ضیاء برای اولین بار « اردوگاه آموزشی ابوذر » تشکیل شد و مدتی بعد از طرف مسئولین لشگر او به عنوان « معاون آموزش نظامی و مسئول اردوگاه » معرفی شد. با حضور حدود هشتاد نفر از کادر کلیدی و شاخص لشگر اولین دوره فرماندهی گردان به کمک شایان توجه شهید ضیاء در اردوگاه ابوذر واقع در گیلان غرب تشکیل یافت و ثمرات پربار آن در عملیتهای بعدی آشکار گردید.
شهید ضیاء به کمک دیگرهمرزمان کیفیت آموزش را در لشگر ارتقاء دادند و توانستند تلفات را در امر آموزش به حداقل برسانند.
آنها با برنامه ریزیهای دقیق توانستند در این کلاسها ، دوره های فرماندهی را با حضور سرداران بزرگ اسلام همچون « شهید مهدی باکری، شهید حمید باکری، شهید مرتضی باغچیان و برادر مصطفی مولوی » برگزار نمایند که این امر باعث شد کادر لشگر عاشورا یکی از کادرهای نمونه در سطح سپاه باشد.
د راثر این رشادتها و لیاقتها که شهید ضیاء از خود بروز داد به عنوان « مسئول آموزش نظامی لشکر عاشورا » تعیین و منصوب گردید. او در این سمت نیز در هوای گرم جنوب و سرد غرب به آموزش کادر و نیروهای لشگر ادامه داد و همیشه اصرار داشت که آموزش نظامی بسیجیان و پاسداران بایستی در حدّ اعلا باشد تا در هنگام رزم بتوانند بر دشمن زبون غالب آیند.
در طول چند سالی که د ر جبهه داشت از نزدیک شاهد شهادت و فراق یاران و عزیزترین همرزمان خود بود و همواره درتب و تاب این فراق می سوخت و خود را مستحقّ این هجران جانسوز نمی دید ؛به ویژه در شبهای عملیات بی قراری او به اوج می رسید و دلیرانه با قبول ماموریتهای حساس به استقبال شهادت می رفت. با شروع عملیات والفجر هشت , شعله عشقی که در نهاد او بر افروخته شده بود شعله ور تر شد و نور یقین ، غبار تردید را از وجود او زدود .
پس از دو رکعت نماز عشق ، در منطقه عملیاتی فاو با خون خود بذر عشق را در نگار خانه آفرینش رنگین ساخت. و بار امانتی را که در حوصله آسمان نبود و کوهها از قبول آن سرباز می زدند بر دوش کشید . و لذت جراحات عاشقی را بر جان خرید و نشان داد که راه عشق دشوارتر از آن است که هر موجودی بتواند آن را طی کند.
در دومین روز عملیات پیروزمندانه والفجر هشت خلعت زیبای سعادت را بر قامت رعنای خویش برازنده دید و سپس پای به عرصه پیکار نهاد و پس از نبردی دلیرانه در اثر اصابت ترکش خمپاره در قرارگاه امن الهی منزل گزید.
مطالب مشابه :
مديران هنرستان صنعتی وحدت تبریز از زمان تأسيس تاکنون
هنرستان صنعتي وحدت تبريز - مديران هنرستان صنعتی وحدت تبریز از زمان تأسيس تاکنون - تاريخچه
لیست هنرستانهای فنی وحرفه ای استان آذربایجان شرقی در سالتحصیلی 88-89
نام هنرستان. یک تبریز. شهید مفتح. 1. 2819019. تبریز-پشت باغ گلستان. دو تبریز. وحدت. 2. 2805095. تبریز
معرفه هنرستان وحدت
آدرس:تبريز- جنب باغ فجر – خيابان خرمشهر هنرستان صنعتي وحدت تبريز. شماره تلفن و Email : 2818146
نمایشگاه تصویرسازی در تبریز
تصویرگری - نمایشگاه تصویرسازی در تبریز - باغ گلستان، روبروی هنرستان وحدت، خانه هنر
نمایشگاه طراحی و نقاشی آقای اسماعیل بیداردل از مربیان آرسوی
تبریز ، باغ گلستان ، رویروی هنرستان وحدت خانه هنر تبریز + نوشته شده توسط آرسوی در
ایمیل دختر برای چت
فیلم نادیده شده از هنرستان وحدت تبریز. دانلود بازی Sniper Elite 3 برای PC.
لیست هنرستانهای دارای رشته الکتروتکنیک در سالتحصیلی 90-89
هنرستان. جنس. نوع. نشانی هنرستان. شماره تلفن. کد شهر. تبریز 1. شهید دکتر تبریز 2. وحدت.
بیوگرافی استاد بزرگوار اصغر رشتبری از زبان خود ایشان
، بین من و آقای ایوب بنی نصرت یک مسابقه کشتی آزاد در سالن کشتی هنرستان وحدت تبریز برگزار
شهید یوسف ضیاء سرابی
تحصیلات ابتدائی و راهنمایی را با موفقیت طی کرد و وارد « هنرستان صنعتی وحدت تبریز شرکت
برچسب :
هنرستان وحدت تبریز