مشتری گرایی
مشتری گرایی
مشتری گرایی، درک و فهم مستمر نیازهای جاری و بالقوۀ مشتریان و خریداران هدف و استفاده از آن دانش برای خلق ارزش برتر برای آنان می باشد. یک فروشنده تنها به دو شیوه برای یک خریدار، ارزش می آفریند: با افزایش منافع خریدار در ارتباط با هزینه ها و با کاهش هزینه های خریدار در ارتباط با منافع. (نارور و اسلاتر ۱۹۹۰). ما می توانیم بگوییم که مشتری گرایی، یک سازمان با گرایش پیش فعال را منعکس می کند.
در این حالت نارور و اسلاتر (۱۹۹۰) مشتری گرایی را به صورت زیر تعریف می کنند: فرهنگ سازمانی که به طور موثر وکارا رفتارهای ضروری برای ایجاد ارزش بالاتر برای خریداران را ایجاد می کند و بنابراین عملکرد بالای مدوام برای کسب و کار و تجارت می باشد(گوتلند و بول، ۲۰۰۶). برای تعدادی از شرکتها، مشتریان وفادار بهترین ها برای وجود هستند.نگهداری مشتریان می تواند اثر مثبت و مشخصی را روی سوددهی شرکتها داشته باشد. مطالعات نشان داده اند که نگهداری به اندازه ۲الی ۵ درصد اضافی از مشتریان می تواند سود ما را به طور مشخص بهبود دهد در حالی که هزینه های کم شده ۱۰% می باشد.
اکثر محققان ومشارکت کنندگان توافق دارند که رضایت هنگامی اتفاق می افتد که انتظارات خرید برآورده شوند یعنی ویژگیهای محصول همانهایی هستند که مشتریا ن آرزو دارند. این اشاره می کند که شرکتها بایستی بامشتریان باشندو برآورد انتظارات خرید باشند. نارضایتی نتیجه ی عدم برآورده کردن انتظارات است. بازاردارانی که اثر رضایت مشتری را روی عملکرد تجاری را درک کرده اند، خواهان فروشهای بعدی مطمئن بر اساس راضی کردن و برآورده کردن اهداف استفاده کنندگان محصولات در حال حاضر هستند. آنچه که در تصمیم خرید جاری اتفاق می افتد در تصمیمات بعدی خرید اثر خواهد گذاشت(سینک و رانک هود، ۲۰۰۴).
بدون استثنا همۀ مدیران در این دیدگاه که تمرکز بر مشتری، عنصر محوری بازارگرایی است، مشترک اند. آنها معتقدند که تمرکز بر مشتری، شامل کسب اطلاعات از مشتریان دربارۀ نیازها و ترجیحاتشان است(کالی و جاورسکی ۱۹۹۰). شرکت هایی که واقعا بازار را درک می کنند و به شیوه ای به هنگام به نیازهای متغیر مشتری پاسخ می دهند، به عنوان شرکت های بازارگرا توصیف می شوند. بازارگرایی در تئوری بازاریابی به عنوان عملیاتی کردن مفهوم بازاریابی ریشه دارد و با یادگیری در مورد بازار به وسیلۀ توسعۀ درک بازار و استفاده از آن برای تصمیمات و فعالیت های بازاریابی مرتبط است. بازارگرایی به پایه و رکن رفتارهای سازمانی با در نظر گرفتن شرکای کسب و کار(مشتریان، رقبا و وظایف داخلی)و همۀ کسانی که بر عملکرد سازمانی تاثیر دارند، تبدیل می شود(بیرچال و تاوستیگا، ۲۰۰۵، صفحه ۱۰۸).
مطالب مشابه :
مقاله تأثیر بازاریابی داخلی بر بازارگرایی و عملکرد سازمانی در صنعت هتلداری
تأثیر بازاریابی داخلی بر بازارگرایی و عملکرد سازمانی در صنعت هتلداری+تأثیر بازاریابی
مجموعه مقالات رشته مدیریت- همه گرایش ها (مدیریت بازرگانی، مدیریت صنعتی، مدیریت مالی و مدیریت دولتی)
3. بررسی تاثیر بازاریابی داخلی بر بازارگرایی و عملکرد سازمان های خدماتی (مطالعه موردی شعب
دانلود مقالات مدیریت بازرگانی
گرفتن متغیر مستقل بازاریابی داخلی و متغیرهای بازارگرایی صادرات و مزیت
لیست پرسشنامه های بازاریابی و مدیریت بازرگانی
پرسشنامه بررسی میزان توجه سازمان به واحد بازاریابی و داخلی و بازارگرایی با
عنوان مقالات مورد قبول جهت ارائه در کلاس بازارشناسی و مسائل بازاریابی
جهت ارائه در کلاس بازارشناسی و مسائل بازاریابی بازاریابی داخلی بازارگرایی Market
مشتری گرایی
مشاوره بازاریابی کسب و بازارگرایی به پایه و رکن داخلی)و همۀ
زمان بندی جدید جهت ارائه مقالات به همراه عناوین انتخابی گروه ها
میلاد ملک پور => بازاریابی داخلی 21 راضیه حاتمی => بازارگرایی 28 استراتژی crm و erm 5
استراتژیهای ناب و چابک و عملکرد بازاریابی شرکت
داخلی و خارجی تامین و عملکرد بازاریابی شرکت و بازارگرایی و ظهور
وضعیت بازاریابی در ایران
گرایی، بازارگرایی و داخلی و خارجی را بازاریابی و بررسی های
برچسب :
بازاریابی داخلی و بازارگرایی