مقاوم سازی ساختمان بتنی با روش مختلط
ساختمان مذکور مجموعه آپارتمانی ۲۰ واحدی در حال ساخت واقع در تهرانسرمی باشد . تیرهای با دهانه زیاد آن (۵/۷ متر) بدلیل عدم رعایت آویز مورد نیاز ( ۲۰ سانتیمتر ) و همچنین کسر میلگرد تقویتی مورد نیاز در وسط دهانه ،دچار ترکهایی در وسط دهانه گردیده است که به مرور زمان دچار خیزنیز می گردید.بعد از انجام عملیات اسکن جهت تعیین میلگردهای بکار رفته و انطباق آن با نقشه های محاسباتی، منجر به تهیه نقشه های مقاوم سازی با استفاده از الیاف CFRP ۳۰۰ گردید. اجراء عملیات مقاوم سازی جهت ۱۴ عدد تیر بتنی آغاز شد ودر کلیه تیرها در بخش زیرین وسط دهانه و بخش رویی مجاور ستون از الیاف کربن ۳۰۰ استفاده گردید.همچنین جهت اسکوپ لبه های الیاف در بخش رویی از ساپورتهای فولادی با رولبولت و نبشی استفاده گردید.
در این پروژه بدلیل کمبود فوق العاده میلگردها در تیرهای بادهانه زیاد خیز فوق العاده ای بوجود آمده و در وسط دهانه تیرها ترکهای مشهودی ملاحظه می گردد.روش در نظر گرفته برای تقویت تیرها استفاده از الیاف کربن CFRP300 در وسط دهانه ونزدیک ستونها در زیر و روی تیرها می باشد.و جهت تامین پایداری بیشتر تیرها با میگردهایی در ناحیه فوقانی در ناحیه لنگر منفی اضافه و ارتفاع تیرافزایش گردید.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مقاوم سازی برج باغ لاله بروش ایجاد دیواربرشی در طبقات
ساختمان مذکور برج باغی واقع در منطقه مینی سیتی می باشد . بدلیل اینکه شهرداری۲ طبقه بر روی ۱۲ طبقه این ساختمان مجوز اضافه طبقه داده است نیازبه ارائه طرح تقویت و مقاوم سازی شده است . روش مقاوم سازی طراحی و ایجاد تعدادی دیوار برشی می باشد. با مطالعات صورت گرفته بهترین روش جهت کنترل نیروهای جانبی و کنترل تغییر مکان افقی اضافه کردن دیوار برشی بوده است.جهت ایجاد دیوار های فوق در این پروژه بالغ بر ۲۵۰۰ عدد میلگرد با سایز های مختلف در فونداسیون و ستونها و تیرها کاشته شده است.
کاشت بولت M20 آلمان با چسب کپسولی VPK-20-SF
مناسبترین و بهترین روش جهت نصب صفحات انتظار جهت مقاوم سازی و ایجاد سازه الحاقی با استفاده از کاشت بولت گالوانایزد شده و از جنس فولاد نرم با مقاومت کششی فوق العاده بالا . استفاده از بولتهای رزوه شده و هاردنر شده آلمانی و چسب کپسولی VPK-SF KALM به نحوی که نحوه کشت کاملا اتوماتیک و بدون دخالت دست بوده و دارای گارانتی نیز می باشد .
مقاومتهای مکانیکی و فنی در این روش نسبت به روشهای معمولی تا ۲ برابر می رسد.
مقاوم سازی مجتمع مسکونی آزاد شهر به روش ژاکت فلزی
ساختمان مذکور واقع درآزاد شهربوده وبدلیل خواست کارفرما بر افزایش طبقات آن مقاوم سازی گردیده است . روش مقاوم سازی و تقویت سازه مذکور ژاکت فلزی ( steel jacket) می باشد. در این روش با استفاده از صفحات فولادی نسبت به تقویت ستونهای تحتانی ساختمان اقدام گردیده و سپس با استفاده از کاشت بولت با چسب اپوکسی کاور مذکور به فونداسیون متصل می گردد.
کاشت بولت با استفاده از کپسولهای اپوکسی در کارخانه لاوان تابلو-کرمان
بدلیل اضافه کردن یک طبقه در سوله کارخانه لاوان تابلو کرمان صفحه ستونها و بولتهای پایه های سوله دچار ضعف گردیده و نیازمند تقویت می باشند.بدین منظور جهت مقاوم سازی المانهای فوق از کاشت بولتهای با آلیاژ بالا ساخت کشور آلمان و کپسولهای اپوکسی استفاده گردیده است.سایز بولتها M30 و به عمق ۲۸ سانتیمتر کاشته شده اند.
مقاوم سازی ترکهای ایجاد شده در سازه بتنی بروش تزریق رزین
ساختمان مذکور نوساز بوده وستونهای بتنی آن ۶ ماه بعد از بهره برداری شروع به برداشتن ترک نموده است . میزان و عمق ترک در حدی می باشد که باعث شکسته شدن سنگهای نما و کاشی های سرویسها گردیده است.مقاوم سازی ساختمان مذکور بعد ازانجام آزمایشات مختلف بر روی بتن ، تزریق رزین مخصوص جهت ترمیم ترکها و تامین یکپارچگی المانها با استفاده از الیاف کربن و شیشه (CFRP & GFRP) می باشد.
مقاوم سازی مجموعه مسکونی تعاونی مسکن فرهنگیان – شهر جدید اندیشه
این پروژه در شهرجدید اندیشه واقع شده وشامل ۶ بلوک مسکونی وجمعا ۶۴ واحد می باشد بدلیل عدم مقاومت مناسب بتن و ضعف عمده اجراء در محل اتصال نسبت به مقاوم سازی و تقویت سازه اقدام گردید . درهر بلوک ۱۰۰ متر مربع الیاف کربن ۲۰۰ (CFRP)و۱۵۰ متر مربع الیاف شیشه ۴۲۰ (GFRP)استفاده شده است در بخشهایی که کیفیت بتن بصورت موضعی مناسب نبوده از ملات ترمیمی با مقاومت ۴۵ مگا پاسکال استفاده شده است .جحم ملات ترمیمی بکار رفته در هر بلوک ۸ تن می باشد.
جهت ایجاد اتصال مناسب بین بتن قدیم و جدید اقدام به کاشت میلگرد شده است . تعداد میلگردهای کاشته شده ۵۰۰ عدد می باشد .مدت زمان اجراء عملیات مقاوم سازی ۹۰ روز کاری می باشد.
کاشت میلگرد – پروژه ۱۴۰۰ واحدی قیام
این پروژه واقع در قیام دشت تهران ومشتمل بر ۱۴۰۰ واحد مسکونی می باشد . بدلیل تغییر در نقشه های معماری و سازه تغییراتی درابعاد ستونها بوجود آمده است.بدلیل اجراءفونداسیون وانجام عملیات بتن ریزی نیاز به طرح مقاوم سازی با توجه به تغییرات ایجاد شده در ابعاد ستونها می بود که افزایش میلگردهای انتظار را در برداشت.با توجه به اینکه این شرکت عاملیت مجاز شرکت چسبهای کالم آلمان را داراست لذا جهت انجام عملیات کاشت از چسب دو جزئی اپوکسی کالم (KALM) نوع VMK – SF-345 که استایرن فری بوده و مقاومتهای کششی و برشی فوق العاده زیاد را دربر دارداستفاده گردیده است.لازم بذکر می باشد در صورت در خواست کارفرما نسبت به انجام تست کشش میلگرد کاشته شده با دستگاه در محل اقدام می گردد.
مقاوم سازی به روش زره فولادی – تهران
پروژه مذکور مقاومسازی بلوک مسکونی ۱۰ واحدی واقع در منطقه منیریه می باشد.علت مقاومسازی نشست سقف طبقات این مجتمع و وجود ترکهای زیاد در دیوار ها و سقفها بود.این نشستها به حدی بود که شیشه های ساختمان شکسته گردید و ساکنین مجبور به نقل مکان گردیدند.با بررسی های صورت گرفته مشخص شد که علت ترکهای زیاد و نشست ساختمان ضعف شدید بتن و مقاومت بسیار پایین آن می باشد.با آزمایشات صورت گرفته مقاومت بتن حتی کمتر از ۱۰ مگا پاسکال اعلام شد.بدلیل ضعف شدید بتن جهت مقاوم سازی آپارتمان مذکورنمی توان از الیاف کربن FRP استفاده نمود، لذا روش پیشنهادی جهت طرح تقویت و مقاوم سازی اسکلت ،استیل جکت STEEL JACKET بوده وکلیه ستونها با ورقهای فولادی به ضخامت ۱۰ میلیمتر مقاومسازی گردیدند. جهت مقاومسازی تیرها بدلیل مردود بودن بتن تیرها با استفاده از کلاف مستقل تیر فولادی پانلهای سقف مقاومسازی کردیدند.
مقاوم سازی به روش زره بتنی – کرج
`پروژه مذکور پارکینگ متعلق به ایران خودرو واقع در کرج می باشد.بدلیل اشتباه در محاسبات سازه این پارکینگ ضعف در میلگردها ی طولی برخی از ستونهای این ساختمان مشاهده گردید.روش بکار گرفته جهت مقاوم سازی ستونهای فوق کانکریت ژاکت (CONCRETE JACKET) می باشد.یدلیل امتزاج مناسب طرح تقویت مذکور و عدم محدودیت بدلیل بزرگتر شدن ابعاد ستونها این روش مناسبترین را جهت مقاوم سازی در نظر گرفته شد.
مقاوم سازی فونداسیون – مصلی بزرگ باقرشهر
مصلی باقرشهر در شهرک باقر شهر و در جنوب شرقی تهران واقع می باشد.بدلیل بتن ریزی نا مرغوب و اضافه کردن آب زیاد به تراک میکسر به هنگام بتن ریزی و عدم کنترل آن موجب گردید تا مقاومت بتن کاهش شدیدی پیدا کرده و در نتیجه فونداسیون این پروژه دچار اشکال گردد.با توجه به نتایج آزمایشات بعمل آمده که مبنی بر مقاومت پایین بتن می باشد نسبت به طرح مقاوم سازی به روش کانکریت جاکت اقدام گردید.در این روش با افزایش ظرفیت باربری سطح پی با تعریض نمودن نوارهای طولی اقدام گردید.مهمترین مسئله تامین مقاومت برشی ما بین لایه های بتن قدیم و جدید می بود. که با کاشت میلگرد و ایجاد برشگیرهایی تامین گردید.
مطالب مشابه :
عکس دستگاه خم کن میلگرد
مهندسان عمران و معماری ارومیه - عکس دستگاه خم کن میلگرد - دانلودمقاله مهندسی معماری
نحوه ساخت تیرچه بتنی
پیش ساخته فولادی، شبکه پیش ساختهای از آرماتورهای کششی و عرضی و میلگرد سازی در کشور
مقاوم سازی ساختمان بتنی با روش مختلط
جامع ترین مرجع تخصصی مهندسین - مقاوم سازی ساختمان بتنی با روش مختلط - برای دیدن مطالب جدیدتر
مقاوم سازی با frp
2-اجرای طرح های مقاوم سازی به روش کاشت میلگرد با و عمقهای مختلف با دستگاه های
تولیدکنندگان میلگرد
فولاد - تولیدکنندگان میلگرد - فولاد سازی - چت روم | دستگاه بافت
نورد
نورد میلگرد- تیرآهن -نبشی-لوله-ورق قالب سازی و برخی از این دستگاه ها صفحات تا ضخامت 25
اسکن بتن چیست - کلینیک بتن ایران
مقاوم سازی سازه های بتنی به روشهای دستگاه های اسکن میلگرد در بتن دارای انواع مختلفی می
مراحل ساخت ساختمان:
دستگاه میلگرد خم کن برقی ماشینهای میلگرد خم کن برقی می توانند محوطه سازی :
برچسب :
دستگاه میلگرد سازی