آموزش ساخت صفحات در فیس بوک با قابلیت پسندیدن
آموزش ساخت صفحات در فیس بوک با قابلیت پسندیدن
از اونجایی که دوستان زیادی در محیط فیس بوک (Facebook) فعالیت می کنند و تقریبا با بسیاری از امکانات و کارایی های فیس بوک آشنایی ندارند، تصمیم گرفتم که یک سری آموزش ساده در مورد فیس بوک ایجاد کنم تا در به کار گیری این شبکه اجتماعی مشکلی نداشته باشند.
اولین آموزش رو به ساخت صفحاتی که قابلیت لایک کردن یا پسندیدن دارند اختصاص میدیم.
همونطور که میدونید هنگامی که یک اکانت (حساب کاربری) در فیس بوک می سازید، یک صفحه ویژه شما برایتان اختصاص میدهد و میتوانید مطالب مورد نظرتان را روی دیوار آن صفحه به اشتراک بگذارید. اما این صفحات قابلیت لایک کردن ندارند. اگر فعالیت شما در جهت خاصی باشد و به موضوع خاصی می پردازید می توانید صفحاتی را ایجاد کنید و مطالبتان را در آن صفحه به اشتراک بگذارید، قابلیتی که این نوع صفحات دارد این است که اگر مطالبتان جالب و فراگیر باشد، بازدید کنندگان صفحه شما می توانند با لایک کردن این صفحه (پسندیدن) صفحه شما را برای افراد بیشتری به اشتراک گذاشته و مطالبتان را تایید کنند.
دقیقا مانند صفحه مربوط به پایگاه AD3 در فیسبوک که با لینک زیر می توانید به آن دسترسی داشته باشید.
خب برای ساخت این نوع صفحات ابتدا وارد فیس بوک بشید و سپس به قسمت صفحات برید که از لینک زیر میتونید مستقیم وارد قیمت صفحات فیس بوک بشید.
زبان پیشفرض فیس بوک ما فارسی است، و برای همین گزینه های ذکر شده به صورت فارسی می باشد. دقت داشته باشید اگر زبان پیشفرض شما در فیس بوک انگلیسی هست دچار اشتباه نشوید.
در بالای این صفحه کلید “+ ساختن صفحه” رو بزنید.
مرحله بعد شما صفحه ای مانند تصویر زیر مشاهده می نمایید که در آن نوع صفحه خود رو انتخاب می کنید و اینکه شما برای چه کاری قصد ایجاد صفحه دارید. همونطور که می بینید، شما امکان ایجاد صفحه با شش حالت مختلف را دارید که بنا به کاری که می خواهید انجام بدید یکی از اون ها رو انتخاب می کنید.
این حالت ها عبارتند از:
- مسائل مربوط به کسب و کار در محل زندگی یا در مورد یک مکان خاص (Local Business or Place)
- مسائل مربوط به یک شرکت، سازمان یا موسسه (Company, Organization or Institution)
- برندها و محصولات (Brand or Product)
- هنرمندان، گروها یا مسائل عمومی (Artist, Band or Public Figure)
- سرگمی (سرگرمی)
- انجمن ها (Cause or Community)
در نهایت هر کدام از این دسته ها را که انتخاب کنید، تفاوت زیادی بین آنها مشاهده نخواهید کرد، اما به هر حال این که صفحه شما به درستی در کدام دسته قرار بگیرد موجب جست و جوی راحت تر و در دسترس بودن صفحه شما برای دیگران خواهد بود و همچنین یک سری اطلاعات خاص آن دسته اختصاص داده می شود.
خب حالا برای مثال ما قصد ایجاد یک صفحه در فیسبوک برای شهر محل زندگیمون داریم. مثلا شهر کاشان. برای همین اولین گزینه سمت راست یعنی Local Businuss or Place رو انتخاب می کنیم که با انجام این کار تصویر این گزینه به شکل زیر تغییر می کند.
خب به ترتیب باید قسمت های اینجا رو کامل کنید. در قسمت “برگزیدن یک دسته”، موضوع خاصی که میخواید بهش بپردازید رو انتخاب کنید. مثلا ما موزه و نگارخانه هنر رو انتخاب میکنیم. گزینه های بعدی مانند محل، کدپستی، استان و شهر، آدرس خیابان و همینطور شماره تلفن د رو وارد کنید(پرکردن تمام فیلدها اجباریست) و در نهایت تیک گزینه I agree to Facebook Pages Terms رو به منظور موافقت با قوانین صفحات فیس بوک بزنید و سپس کلید آغاز کنید رو برای رفتن به مرحله بعد انتخاب کنید.
در این قسمت باید برای پروفایلتون یه تصویر انتخاب کنید که میتونید این تصویر رو از داخل کامپیوتر (Upload From Computer) انتخاب کنید و یا لینک یک تصویر را وارد کنید (Import From Website). تصویر مورد نظر رو انتخاب کنید و کلید بعدی رو بزنید. همچنین میتونید برای گذشتن از این مرحله کلید رد کردن رو بزنید.
در مرحله بعد یک توضیح مختصر در رابطه با صفحه وارد کنید و در قسمت Add Another Site اگر در این رابطه سایتی هم دارید اون رو وارد کنید. و درنهایت کلید Save Info رو بزنید تا کار ساخت صفحه به پایان برسد.
خب صفحه ساخته شد و وارد اون شدیم. برای شروع کار، خود فیس بوک مراحل کار با صفحه رو به ترتیب نشون میده که البته میتونید اونها رو رد کنید. شما به عنوان مدیر صفحه هستید و امکان دیدن پنل مدیریت صفحه فیس بوک رو نیز دارید.
قسمت های این پنل عبارتند از:
منوی مدیریت در بالای صفحه دارای قسمت مدیریت، Build Audience، راهنما و پنهان کن(پنل مدیریت را پنهان میکند).
رخدادها: آخرین رخدادها مانند پسندیدن صفحه، ارسال مطلب روی صفحه و پسندیدن مطالب و … نمایش داده میشه.
پسندهای تازه: آخرین افرادی که صفحه را پسندیده اند نشان داده می شود.
Insights: میتوانید دوستانتان در فیس بوک و یا از طریق ایمیل برای پسندیدن صفحه خود دعوت کنید.
در صفحات جدید فس بوک امکان قرار دادن نگاره نمایه بزرگ برای صفحه وجود دارد دقیقا مانند تصویر صفحه AD3ir که در بالای این آموزش می توانید مشاهده نمایید. برای قرار دادن این تصویر بزرگ برای صفحه می توانید روی گزینه “افزودن نگاره رویه” کلیک کنید و تصویر مورد نظر رو از نگاره های موجود انتخاب کنید که البته ما چون تازه صفحه رو ساختیم نگاره ای موجود نیست و یا از داخل کامپیوتر بارگذاری کنید.
برای ارسال مطلب، عکس و فیلم، نظرسنجی و رویداد برجسته میتوانید از قسمت ارسال مطلب مانند شکل زیر استفاده نمایید.
خب کار ما در این آموزش تمام شد. برای شروع کار چند مطلب بزنید و از دوستانتون بخواید صفحتون رو بپسندند.
اگر به آدرس صفحه جدیدتون توجه کنید یه چیزی مثل این آدرسه
http://www.facebook.com/pages/فین-کاشان/۲۱۸۲۲۳۳۷۴۹۴۶۳۰۸
اگر بخواید آدرس کوتاهی مانند لینک این گروه داشته باشید
http://www.facebook.com/kashaniha
باید تعداد لایک های صفحه شما به ۲۵ عدد برسد تا بتوانید این کار را انجام دهید. که ان شاءالله در مراحل بعد بیشتر توضیح خواهم داد.
صفحه ما رو هم در فیس بوک پسند کنید. http://www.facebook.com/ad3ir
نظرات و مشکلاتتون رو در قسمت نظرات مطرح کنید.
موفق باشید.
مطالب مشابه :
مخفی کردن لیست دوستان در فیس بوک
دارای ضعف در تنظیمات محیط کاربری می پنل صبانت مشترکین بیتا سیستم پنل صبانت
آموزش غیرفعال کردن ارسال ایمیلهای اطلاع رسانی فیسبوک برای ما
زیر، گزینه “تنظیمات حساب کاربری” را پنل صبانت مشترکین بیتا سیستم پنل صبانت
سیستم مدار بسته پرورش آبزیان (مقاله)
صبانت. پنل کاربری صبانت. اجزای یک سیستم مدار بسته:
آموزش وصل شدن به اینترنت GPRS از بلوتوث گوشی همراه
فقط موقع ساختن جای شماره تلفن و نام کاربری و رمز عبور charekhah پنل صبانت ریموت سیستم
آموزش ساخت صفحات در فیس بوک با قابلیت پسندیدن
(حساب کاربری) charekhah پنل صبانت مشترکین بیتا سیستم پنل صبانت charehkhah
کاربران پنل ارسال پیامک کهگیلویه و بویراحمد
ارسال پیامک تبلیغاتی برای کلیه اصناف کشور و واگذاری پنل صبانت - بلوار پنل کاربری
برچسب :
سیستم پنل کاربری صبانت