1-2-صدور کارنامه مستمر دوره متوسطه ویراست اول
بسمه تعالی « ارزش هر کس به میزان دانایی اوست.» حضرت علی (ع)
« راهنمای استفاده از نرم افزارصدور کارنامه مستمر دوره متوسطه»
با سلام و احترام خدمت شما همکار گرانقدر
اینجانب محمد گل چین حق دبیر ریاضی شهرستان مراغه که در پست معاون اجرایی مجتمع شهید پرکار مشغول خدمت می باشم جهت انجام امور مجتمع از فایل های اکسل بهره بسیار برده ام. جهت استفاده شما عزیزان این فایلها در وبلاگم قرار داده ام و امیدوارم استفاده از آنها سودمند باشد.
نرم افزار حاضر جهت تحلیل نمرات مستمر دانش آموزان و صدور کارنامه مستمر برای آنها در یک بازه زمانی(مثلا یک ماه،یک ترم یا ...)طراحی شده
که می توان بدین وسیله:
1)دبیران محترم میانگین نمره و درصد قبولی کلاس خود را بصورت تدریجی در طول ترم ارزیابی و کنترل نموده و نمرات مستمر دانش آموزان درپایان ترم بدست آورند.
2)وضعیت آموزشی و پیشرفت تحصیلی دانش آموزان را در طول ترم کنترل کرده ،برای دانش آموزان کارنامه ماهانه و یا ... صادر کرد.
توضیحات بیشتر قسمت های مختلف فایلها در زیر می آید. ضمنا جهت آشنایی هرچه بیشتر شما عزیزان نمونه های پرشده ای از هر فایل پیوست گردیده است. اطلاعات وارد شده بصورت تصادفی انتخاب شده و غیرواقعی می باشد.
فایل درس(دبیر):
صفحه1: ورود اطلاعات
در این صفحه (فقط در خانه های سبز کم رنگ)،تمامی اطلاعات خواسته شده را وارد کنید.
توجه:ممکن است بعضی از اطلاعات،جهت هماهنگی با سایر فایل ها بصورت تکمیل شده ارسال شود در اینصورت جهت حفظ این هماهنگی ، آنها را تغییر ندهید .
نام و نام خانوادگی دانش آموزان کلاس را می توانید از طریق دفتر آمار فرمت اکسل - دریافت شده از سامانه سناد – وارد نمایید.(هنگام pasteکردن گزینه values را انتخاب نمایید.)توجه داشته باشید که وارد کردن نام خانوادگی دانش آموزان جهت نمایش اطلاعات ضروری می باشد.تاریخ ارزشیابی
(اگر تاریخ ارزشیابی های دانش آموزان متفاوت است می توانید شماره ارزشیابی را وارد کنید.) را فقط در جدول مشخص شدهوارد کنید تا در سایر سلول ها بصورت خودکاروارد شوند.
هر ارزشیابی با توجه به نظر دبیر محترم می تواند با ضریب خاصی در نمره میانگین(معدل) تاثیر داشته باشند.مثلاپرسش شفاهی از یک درس با ضریب1و امتحان کتبی از چند درس با ضریب 3.اگر چنین ضرایبی تعریف نشده باشد ،در خانه های مربوطه عدد1 را وارد کنید.
توجه:وارد کردن عدد 1 در خانه های مذکور جهت انجام محاسبات ضروری است.
توجه: هر ارزشیابی که در آن نمره ای وجود ندارد،شماره این ارزشیابی و ضریب آن را خالی بگذارید. در این صورت هیچ اطلاعاتی در ستونهای مربوط به این ارزشیابی نمایش داده نمی شود و نمودارها نیز عدد0 را نشان می دهند.
توجه:اگر برایارزشیابی که وجود ندارد ضریب وارد کنید،معدل دانش آموزان اشتباه محاسبه می شود.
صفحه 2: ورود نمرات
فقط نمرات هر درس را وارد کنید.سایر اطلاعات از صفحه اول وارد می شوند. پس از تکمیل اطلاعات صفحه اول ،این صفحه(صفحه 2) در صورت نیاز می تواند چاپ گردیده و جهت تکمیل سایر اطلاعات در اختیار معلم مربوطه قرار گیرد.
در وارد کردن اعداد اعشاری ممیز همان نقطه کنار اعداد کیبورد می باشد نه دکمه های دیگر.اگر دانش آموزی در یک ارزشیابی غایب است و یا نمره ندارد حرف غ را در خانه مورد نظر وارد کنید.(بدون هیچگونه علامت اضافی.) در اینصورت این ارزشیابی در معدل دانش آموز و کلاس تاثیر نخواهدداشت.
صفحات 3و4و5: تحلیل اطلاعات
در این صفحات موارد زیر برای هر درس محاسبه می شوند:
1-تفاوت با میانگین:
نمره دانش آموز از معدل نمرات کلاس در آن ارزشیابی کم می شود.(تا دو رقم اعشار)در نتیجه اگر این عدد مثبت باشد نشان می دهدسطح دانش آموز در این ارزشیابی از متوسط کلاس بالاتر است و اگر منفی باشد یعنی سطح دانش آموز از متوسط کلاس پایین تر است.
3-رتبه در کلاس :
از روی نمره ،رتبه دانش آموز در بین تمام دانش آموزان کلاس محاسبه می شود .توجه داشته باشید که دانش آموزان دارای نمره مساوی دارای رتبه های مساوی خواهند بود. به عنوان مثال اگر سه دانش آموز دارای نمره 20 باشند رتبه همه آنها یک خواهد بود و دانش آموزی که دارای نمره 19باشد دارای رتبه 4 خواهد بود.
4- وضعیت قبولی:
اگر نمره دانش آموز پایین تر از 10 باشد در این ستون کلمه تجدید قید می گردد در غیر اینصورت خالی می ماند.
توجه:برای دانش آموزان غایب در ستون نمره حرف غ قید می گردد و سه ستون بعدی خالی می ماند.
در ستون معدل دانش آموزان کلاس میانگین نمرات هر دانش آموزبا توجه به تعداد ارزشیابی هایی که در آن حاضر است و مجموع ضرایب آنها،
محاسبه گردیده و موارد بالا برای این معدل ها نیز محاسبه می گردد.همچنین تعداد تجدیدی هر دانش آموز محاسبه می شود و در صورتیکه این عددصفر باشد کلمه قبول و در غیر اینصورت کلمه تجدید در ستون کناری (وضعیت قبولی )درج می گردد.
صفحه 6:نتایج کلی
در این صفحه موارد زیر محاسبه می شود:
1- مجموع کلاسی نمرات برای هر ارزشیابیو معدل دانش آموزان با توجه به تعداد دانش آموزان حاضر در آن ارزشیابی
2- درصد قبولی هر ارزشیابی:از نسبت تعداد دانش آموزان حاضر غیر تجدید در آن ارزشیابی به تعداد کل دانش آموزان حاضر در آن ارزشیابی بدست می آید.
3- درصد قبولی کلی کلاس : از نسبت تعداد دانش آموزانی که نمره معدل آنها بالاتر از 10 است به تعداد کل دانش آموزان حاضر در آن ارزشیابی بدست می آید.
صفحه7: نمودار های کلی
برای ستون های معدل کل ودرصد قبولی صفحه 6 نمودار رسم می شود که وضعیت کلی کلاس را نمایش می دهند.
صفحات 8و9و10: نمودار ارزشیابی ها
از روی نمره هر دانش آموز ، برای هر ارزشیابی و معدل آنها نمودار رسم می شودو در زیر نمودار ،نام خانوادگی دانش آموزان قید می گردد. برای دانش آموزان غایب نمودارها عدد صفر را نشان می دهند.
صفحه 11: خروج اطلاعات به فایل کلاس
اطلاعات ستون معدل دانش آموزان در صفحه 5 جهت جمعبندی اطلاعات کلاس– فقط خانه های سبز کم رنگ- به فایل کلاس( قسمت ورود اطلاعات ازفایلهای درس) وارد می شوند.(هنگام pasteکردن گزینه values را انتخاب نمایید.)
فایل کلاس:
صفحه 1: ورود اطلاعات
در این صفحه (در خانه های سبز کم رنگ)، اطلاعات لازم را وارد کنید. . نام دروس را فقط در جدول مشخص شده وارد کنید تا در سایر سلول هابصورت خودکار نام درسها وارد شوند.اگر درسی در برنامه شما وجود ندارد، نام این درس را خالی بگذارید.در این صورت هیچ اطلاعاتی در سلولهای مربوط به این درس نمایش داده نمی شود.هر درس می تواند با ضریب خاصی در معدل تاثیر داشته باشند.اگر چنین ضرایبی تعریف نشده باشد ،درخانه های مربوطه عدد1 را وارد کنید.
توجه:وارد کردن عدد 1 در خانه های مذکور جهت انجام محاسبات ضروری است.
توجه: هر درسی که در برنامه درسی شما وجود ندارد،نام این درس و ضریب آن را خالی بگذارید. در این صورت هیچ اطلاعاتی در ستونهای مربوط به این درس نمایش داده نمی شود و نمودارها نیز عدد0 را نشان می دهند.
توجه:اگر برای درسی که وجود ندارد ضریب وارد کنید،معدل دانش آموزان اشتباه محاسبه می شود.
توجه:ممکن است بعضی از اطلاعات،جهت هماهنگی با سایر فایل ها بصورت تکمیل شده ارسال شود در اینصورت جهت حفظ این هماهنگی ، آنها راتغییر ندهید .مخصوصا در مورد ترتیب درسها این مسئله بسیار مهم است.
صفحه 2: ورود اطلاعات از فایلهای درس
اطلاعات صفحه 11 هر درس را –بادر نظر گرفتن ترتیبی از درسها که در صفحه یک این فایل وارد کرده اید-فقط به خانه های سبز کم رنگ واردکنید.(هنگام pasteکردن گزینه values را انتخاب نمایید.) .
صفحات 3و4و5: تحلیل اطلاعات
اطلاعات وارد شده از صفحه 2 و12 برای هر درس نمایش داده می شود.در ستون معدل ،با توجه به نمرات ورودی صفحه2 و ضرایب وارد شده درصفحه 1 ، معدل دانش آموزان محاسبه گردیده و رتبه و تفاوت از میانگین برای آن محاسبه می گردد.همچنین تعداد دروس تجدیدی هر دانش آموزمحاسبه می شود و در صورتیکه این عدد صفر باشد کلمه قبول و در غیر اینصورت کلمه تجدید در ستون کناری (وضعیت قبولی )درج می گردد.
صفحه 6: نتایج کلی
در این صفحه موارد زیر محاسبه می شود:
1- مجموع کلاسی نمرات برای هر درسو معدل دانش آموزان با توجه به تعداد دانش آموزان کلاس
2- درصد قبولی هر درس:از نسبت تعداد دانش آموزان غیر تجدید در آن درس به تعداد کل دانش آموزان کلاس بدست می آید.
3- درصد قبولی کلی کلاس : از نسبت تعداد دانش آموزانی که تعداد تجدید آنها صفر است، به تعداد کل دانش آموزان کلاس بدست می آید.
صفحه7: نمودار های کلی
برای ستون های معدل کل ودرصد قبولی صفحه 6 نمودار رسم می شود که وضعیت کلی کلاس را نمایش می دهند.
صفحات 8و9و10: نمودار دروس
از روی نمره هر دانش آموز ، برای هردرس و معدل نمودار رسم می شودو در زیر نمودار ،نام خانوادگی دانش آموزان قید می گردد.
صفحه 11: خروج اطلاعات به فایل دبیرستان
اگر قصد دارید رتبه و تفاوت از میانگین دانش آموز برای هر درس و معدل علاوه بر کلاس ،در سطح دبیرستان(بین کلاسهای هم پایه یا کلاسهای با
دروس مشترک) نیز معلوم گردد، فقط خانه های سبز کم رنگ را به فایلدبیرستان( قسمت ورود اطلاعات ازفایلهای کلاس ) وارد کنید.(هنگامpasteکردن گزینه values را انتخاب نمایید.)
صفحه 12: ورود اطلاعات از فایل دبیرستان
رتبه و تفاوت از میانگین دانش آموز در سطح دبیرستان برای هر درس و معدل از صفحات 15تا 24 فایل دبیرستان– فقط خانه های سبز کم رنگ-وارد می شوند..(هنگام pasteکردن گزینه values را انتخاب نمایید.)
14 صفحه آخر:کارنامه دانش آموزان(که ممکن است به علت تعداد زیاد صفحات دیده نشوند.)
نتیجه عملکرد هر دانش آموز بصورت کارنامه ای جداگانه طبق ردیفهای صفحه ورود اطلاعات ارائه میگردد.
فایل دبیرستان:
صفحه 1: ورود اطلاعات
در این صفحه (در خانه های سبز کم رنگ)، اطلاعات لازم را وارد کنید. . نام دروس را فقط در جدول مشخص شده وارد کنید تا در سایر سلول هابصورت خودکار نام درسها وارد شوند.اگر درسی در برنامه شما وجود ندارد، نام این درس را خالی بگذارید. در این صورت هیچ اطلاعاتی در سلولهای مربوط به این درس نمایش داده نمی شود.
توجه: هر درسی که در برنامه درسی شما وجود ندارد،نام این درس خالی بگذارید. در این صورت هیچ اطلاعاتی در ستونهای مربوط به این درس نمایش داده نمی شود و نمودارها نیز عدد0 را نشان می دهند.
توجه:ممکن است بعضی از اطلاعات،جهت هماهنگی با سایر فایل ها بصورت تکمیل شده ارسال شود در اینصورت جهت حفظ این هماهنگی ، آنها را تغییر ندهید .مخصوصا در مورد ترتیب درسها این مسئله بسیار مهم است.
صفحات 2 الی 11: ورود اطلاعات از فایلهای کلاس
اطلاعات صفحه 11 هر کلاس را –بادر نظر گرفتن ترتیبی خاص از کلاسها(که خودتان در نظر گرفته اید)-فقط به خانه های سبز کم رنگ واردکنید.(هنگام pasteکردن گزینه values را انتخاب نمایید.) . توجه داشته باشید که وارد کردن نام خانوادگی دانش آموزان جهت نمایش اطلاعات ضروری می باشد.
صفحه 12: تحلیل اطلاعات
رتبه و تفاوت از میانگین دانش آموز در سطح دبیرستان برای هر درس و معدل مشخص می گردد.
صفحه 13: نتایج کلی
در این صفحه موارد زیر محاسبه می شود:
1- مجموع کلی نمرات برای هر درسو معدل دانش آموزان با توجه به تعداد دانش آموزان دبیرستان
2- درصد قبولی هر درس:از نسبت تعداد دانش آموزان غیر تجدید در آن درس به تعداد کل دانش آموزان دبیرستان بدست می آید.
3- درصد قبولی کلی دبیرستان : از نسبت تعداد دانش آموزانی که تعداد تجدید آنها صفر است، به تعداد کل دانش آموزان دبیرستان بدست می آید.
صفحه14: نمودار های کلی
برای ستون های معدل کل ودرصد قبولی صفحه 13 نمودار رسم می شود که وضعیت کلی دبیرستان را نمایش می دهند.
10صفحه آخر: خروج اطلاعات به فایلهای کلاس
رتبه و تفاوت از میانگین دانش آموز برای هر درس و معدل ،در سطح دبیرستان، (فقط خانه های سبز کم رنگ) به فایلهای کلاس- قسمت وروداطلاعات ازفایلدبیرستان- وارد می شوند.(هنگام pasteکردن گزینه values را انتخاب نمایید.)
نکات کلی :
1-در همه فایلها غیر از صفحات ورود اطلاعات، سلولهای سایر صفحات با توجه به فرمولهای درج شده و اطلاعات ورودی محاسبه می شوند و غیر قابل تغییرند.
2-با کمتر و بیشتر کردن درصد زوم هر صفحه -از گوشه پایین سمت راست- می توان اطلاعات صفحه را درشتتر دید یا همه صفحه را یکجا دید.
3-در همه فایلها هر صفحه در یک برگ قابل چاپ می باشد.فقط صفحه 2فایل کلاس در 3صفحه و صفحه 12 فایل دبیرستان در 10صفحه قابل چاپ
می باشند.اگر قصد چاپ ندارید،می توانید در آفیس 2010 بصورت pdf، save as نمایید.و یا جهت ارسال اطلاعات صفحهات ورود اطلاعات را نیز مانند سایر صفحات از سربرگ Reviewe قسمت protect sheet(در صورت تمایل همراه با دادن رمز) قفل کنید تا اطلاعات آن غیر قابل تغییر
شوند.
4-صفحات خروج اطلاعات روی درجه زوم کم قرار گرفته اند تا بتوانید راحتتراین اطلاعات را بطور یکجا انتخاب کنید. توجه داشته باشید که هنگام ورود این اطلاعات کافیست فقط روی اولین سلول از سمت راست، اراست کلیک کرده و paste با گزینه values را انتخاب نمایید. در حالت کلی این یکی از خواص مفید اکسل است که هنگامی که یک محدوده از سلولها را کپی کرده ایم برخلاف جداول وورد کافیست روی بالاتترین سلول از سمت
راستِ محدوده ای که می خواهیم اطلاعاتمانقرار گیرند paste کنیم.
5-اگر بعد از تکمیل تمامی اطلاعات، احیانا در خانه ای علامت #### مشاهده کردید نشانه کوچک بودن سلول برای نمایش اطلاعات است پس فونت سلول را کمتر کنید.بدلیل اینکه ممکن است برخی از اسامی طولانی باشد فونت کمتری برای آنها انتخاب شده است .در صورت تمایل می توانید فونت آنها را بزرگتر کنید.
این نرم افزار با شماره 32980 در دبیرخانه شورای مرکزی نظام پذیرش و بررسی پیشنهاد وزارت آموزش و پرورش به ثبت رسیده است و یقینادارای کاستیها و ایراداتی است که تذکر آنها از طریق [email protected] منجر به بهبود آن خواهد بود.
خداوند متعال را شاکر خواهم بود اگر استفاده از این نرم افزار رضایت خاطر شما همکارگرانقدر را فراهم آورد .
اگر این امر تحقق گردید روح مادر مرحومم را با نثار صلواتی شاد کنید.
با تشکر محمد گلچین حق مجتمع شهید پرکار - شهرستان مراغه - استان آذربایجان شرقی
مطالب مشابه :
1-3-صدور کارنامه مستمر(ماهانه) توصیفی
1-3-صدور کارنامه پنل رایگان « راهنمای استفاده از نرم افزار صدور کارنامه مستمر
برنامه تست زنی کنکور بصورت جاوا
فایل"کتاب،مقاله،نرم افزار دانلود رایگان برگزار شده و صدور کارنامه
دانلود رایگان نرم افزار آموزش در س ساختمان داده ها(data structure learning software)
دانلود رایگان نرم افزار آموزش در س سنجش دانشجو همراه با کارنامه صدور گواهینامه
نرم افزار سیستم اسناد مالی (SAM) تحت اکسس
نرم افزار شامل دانلود رایگان جزوات و پس از ممیزی و صدور چک ،مراحل سیستم
1-2-صدور کارنامه مستمر دوره متوسطه ویراست اول
پنل رایگان نرم افزار حاضر جهت تحلیل نمرات مستمر دانش آموزان و صدور کارنامه مستمر
دانلود رایگان پروژه نرم افزار مدیریت رستوران و کافی شاپ با سی شارپ
دانلود رایگان پروژه نرم امکان تعیین رمز عبور برای نرم افزار. دریافت کارنامه
خلاصه توانایی های نرم افزار تایس
TICE Software نرم افزار کارنامه انفرادی / کل اعضای یک مرکز دانلود رایگان منابع
فهرست مطالب(پست ثابت)
پنل رایگان اس ام 1-33- ویراست پنجم فایل صدور کارنامه ماهانه 1-31-ويراست دوم نرم افزار
برچسب :
دانلود رایگان نرم افزار صدور کارنامه