از استخدام آموزش و پرورش چه خبر؟!؟
آخرین اخبار از استخدام آموزش و پرورش-خبر 21 خرداد93
به گزارش بیرخبر به نقل از کاریاب آنلاین به نقل از افکارنیوز، هفته گذشته بود که وزیر آموزش و پرورش از برگزاری آزمون مربیان پیش دبستانی در ۱۷ مرداد خبر داد.
خبر امروز( ۲۱ خرداد ماه ۹۳)
البته فانی از احتمال تغییر تاریخ برگزاری این آزمون یاد کرد و گفت: دستورالعمل آزمون مربیان پیشدبستانی آماده شده است و یک جلسه هماهنگی با معاونت توسعه منابع انسانی ریاستجمهوری را در پیش داریم که امیدواریم بتوانیم هماهنگیهای لازم را انجام داده تا بتوانیم اقدام کنیم. آزمون استخدامی طبق قانون شامل مربیان پیشدبستانی در یک شرایط خاص و معلمان خرید خدمت آموزشی است که اجازه میخواهم نهایی شده آن را اعلام کنیم که بعداً انتظار و توقعی در مخاطبان ایجاد نشود.
دانلود نمونه سوالات آزمون استخدامی آموزش و پرورش
در قانون مصوب مجلس در این خصوص آمده است: دو تبصره به شرح زیر به عنوان تبصره های (۸) و (۹) به ماده (۱۷) قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمان حقالتدریسی و آموزشیاران نهضت سوادآموزی در وزارت آموزش و پرورش اصلاحی مصوب ۱۳۸۹.۱۰.۰۷ الحاق میشود.
تبصره۸ـ احکام قانون متعهدین خدمت به وزارت آموزش و پرورش مصوب ۱۳۶۹.۰۳.۰۸ به استثنای احکام ناظر بر دانشآموزان دانشسراهای تربیت معلم به قوت خود باقی است.
دانشجویان ورودی سال ۱۳۸۸ مرکز تربیت معلم نیز که طبق مقررات مربوطه مشخص شدهاند مشمول این حکم میشوند.
تبصره ۹ـ وزارت آموزش و پرورش موظف است در اجرای تبصره (۲) ماده (۵۱) قانون برنامه پنجساله پنجم توسعه جمهوری اسلامی ایران مصوب ۱۳۸۹.۱۰.۰۵ و بند (ج) ماده (۲۴) قانون مدیریت خدمات کشوری مصوب ۱۳۸۶.۰۷.۰۸ از تاریخ لازم الاجراءشدن این قانون حداکثر ظرف ۲ سال کلیه مربیان پیش دبستانی و نیروهای خرید خدمت آموزشی خود را که با آموزش و پرورش همکاری داشتهاند از طریق برگزاری آزمون و با در نظر گرفتن شرایط مندرج در مواد (۲) و (۳) قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمان حقالتدریسی و آموزشیاران نهضت سوادآموزی در وزارت آموزش و پرورش مصوب ۱۳۸۸.۰۷.۱۵ و اصلاحات بعدی آن، مدرک و رشته تحصیلی، جنسیت، نیاز منطقهای و سنوات همکاری با آموزش و پرورش در اولویت استخدام قرار دهد. درباره مربیان پیشدبستانی مطابق روال قبل اعم از سیاستگذاری، نظارت، صدور مجوز و تدوین محتوا عمل کند.
برگزاری آزمون استخدامی در آموزش و پرورش با توجه به فرصت مجلس برای این موضوع در دولت دهم به نتیجه نرسید.
اواخر فرودین ۹۲ بود که حمیدرضا حاجی بابایی وزیر آموزشوپرورش وقت درخصوص برگزاری آزمون مربیان پیش دبستانی گفت: آموزش و پرورش بر اساس مصوبه مجلس شورای اسلامی آموزش و پرورش برای همیشه باید تکلیف مربیان پیشدبستانی را روشن کند و موظف است طی دو سال با برگزاری آزمون، این نیروها را تعیین و تکلیف کند.بر اساس قانون، آموزش و پرورش میتواند طبق نیاز بر اساس تخصص، رشته، منطقه و جنسیت این آزمونها را برگزار کرده و نیروهای پذیرفته شده را تعیین و تکلیف کند و این آزمون یک بار برای همیشه برگزار خواهد شد و پس از آن هیچ نوع آزمونی برای مربیان پیش دبستانی برگزار نخواهیم کرد، چرا که میخواهیم همانند نیروهای شرکتی و حقالتدریسی برای همیشه این نیروها را ساماندهی کنیم.
اما آزمون استخدامی مربیان پیش دبستانی در دولت دهم برگزار نشد و پرونده این موضوع به دولت یازدهم رسید.
با روی کار آمدن دولت یازدهم مربیان پیش دبستانی بیش از گذشته خواستار مشخص شدن تکلیفشان شدند و این روزها نیز فرصت مجلس برای برگزاری این آزمون در ماههای پایانی خود قرار دارد. مسئولان آموزش و پرورش نیز از برگزاری آزمون مربیان پیش دبستانی در مرداد ماه خبر میدهند.
علی اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش با حضور در برنامه نگاه یک درخصوص برگزاری آزمون مربیان پیش دبستانی و نیروهای شرکتی عنوان کرد: مجلس حدود یک و نیم سال قبل قانونی تصویب کرد که هر گونه برگزاری آزمون استخدامی منوط به اجازه معاونت توسعه انسانی رئیس جمهور است، به دنبال جلسه مشترک با این معاونت هستیم تا هماهنگی های لازم انجام شود، ما هم دستورالعملهای برگزاری آزمون از مربیان پیش دبستانی را آماده کرده ایم.
اما موضوعی که برخی از نمایندگان مجلس از جمله جبار کوچکی نژاد به آن اشاره میکنند مسئله استخدام این افراد و جذب مجوز استخدام از معاونت توسعه انسانی ریاست جمهوری است.
وی با اشاره به اینکه آموزش و پرورش اعلام کرده که در مرداد ماه این آزمون را برگزار خواهد کرد، میافزاید: طبق قانون باید آزمون مربیان پیش دبستانی و نیروهای شرکتی برگزار شود اما مسئلهای که هماکنون مطرح بوده این است که با برگزاری این آزمون، افرادی که پذیرفته میشوند از همان ابتدا به استخدام آموزش و پرورش دربیایند یا در اولویت استخدام قرار بگیرند تا هر زمانی که دولت مجوز استخدام داد، استخدام شوند.
کوچکی نژاد ادامه میدهد: کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس به آموزش و پرورش پیشنهاد داده است تا آزمون مربوطه را برگزار کند و از این نیروها به عنوان حقالتدریس در جاهایی که نیاز دارد استفاده کند تا مجوز استخدام را از دولت دریافت کنند.
حدیدی کارشناس اقتصاد آموزش و پرورش نیز در این خصوص به تسنیم میگوید: در ابتدای سال شاهد بودیم که مسئولان آموزش و پرورش از اجرای قانون بازنشستگی پیش از موعد فرهنگیان بدون سنوات ارفاقی خبر دادند اما دولت بازنشستگی پیش از موعد را در سال ۹۳ به دلیل بار مالی که به همراه داشت، متوقف کرد.
وی میافزاید: با برگزاری آزمون مربیان پیش دبستانی و استخدام این افراد بار مالی برای دولت به وجود میآید و باید اعتبار لازم در این زمینه در بودجه ۹۳ لحاظ میشد.
قاسم جعفری، سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس نیز در این زمینه به تسنیم میگوید: برگزاری آزمون استخدامی مربیان پیش دبستانی قانون مصوب مجلس است و از دولت این انتظار وجود دارد که این قانون را اجرا کند حتی با وجود بارمالی آن برای دولت.
وی می افزاید: آموزش و پرورش در مجموع نیروی مازاد دارد و در بحث نیروی انسانی دچار بحران است به گونه ای که در کلان شهرها با تورم نیروی انسانی و در مناطق محروم با کمبود نیروی انسانی مواجه است.
سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس ادامه میدهد: مربیان پیش دبستانی که شرایط لازم را دارند و نیروهای شرکتی پس از قبولی در آزمون باید به استخدام آموزش و پرورش دربیایند.
خبر ۱۰ خرداد ماه ۹۳
علی اصغر فانی (وزیر آموزش و پرورش ) زمان پشنهادی برای برگزاری آزمون مربیان پیش دبستانی را ۱۷ مرداد سال ۹۳ اعلام کرد.
وزیر آموزش و پرورش در خصوص برگزاری آزمون استخدامیمربیان پیش دبستانی گفت:دستورالعمل این آزمون تهیه شده و نیازمند هماهنگی نهایی با معاونت توسعه منابع انسانی ریاست جمهوری هست تا ابلاغ گردد.
دانلود نمونه سوالات آزمون استخدامی آموزش و پرورش
خبر ۳۱ اردیبهشت ماه ۹۳
خبرگزاری تسنیم: معاون توسعه پژوهش، برنامه ریزی و نیروی انسانی آموزش و پرورش خراسان شمالی گفت: آموزش و پرورش این استان در سال تحصیلی جدید یک هزار نفر نیروی معلم کم دارد.
قنبرعلی خوشآئینه در گفت و گو با خبرنگار تسنیم در بجنورد اظهار کرد: این میزان نیرو برای حدود ۱۵ هزار ساعت آموزش حق التدرسی است که باید جبران شود.
وی با اشاره به اینکه امسال هیچ مجوزی برای استخدام نیروی معلم نداریم افزود: مدارس شهرستان راز و جرگلان و مانه و سملقان بیش از سایر مدارس استان با کمبود معلم روبه رو هستند و حدود ۸۰ درصد از نیازها نیز مربوط به نیروی آموزشی در مقطع ابتدایی است.
وی افزود: در مقطع متوسطه نیروی آموزشی در رشته شیمی و زیست کمبود مشاهده می شود.
خوش آئینه درباره برنامه های جذب نیروی آموزشی در آموزش و پرورش استان گفت: یک هزار نفر نیروی آموزشی در سال های ۹۵ تا ۹۸ جذب می شوند که ۸۰ درصد آنان در مقطع ابتدایی به کار گرفته می شوند.
معاون توسعه پژوهش، برنامه ریزی و نیروی انسانی آموزش و پرورش خراسان شمالی تصریح کرد: براساس برنامه ریزی انجام شده، در سال تحصیلی ۹۵-۹۶ و ۹۶-۹۷ حدود ۷۰۰ نفر و در سال تحصیلی ۹۷-۹۶ نیز ۱۸۰ نفر نیروی آموزشی در آموزش و پرورش استان جذب می شوند.
وی با اشاره به استقبال اندک فرهنگیان در خدمت در مناطق محروم استان گفت: معلمان برای خدمت در مناطق محروم مزایای ویژه ای دریافت می کنند و امسال نیز در تلاش هستیم تا مناطق بیشتری از شهرستان های راز و جرگلان و مانه و سملقان شامل مزایای مرزی شده و معلمان از آن بهره مند شوند.
خوش آئینه اظهارکرد: علاوه بر آن تعریف پست های معاون و مدیر در مدارس مناطق مرزی و افزایش حقوق از این قبل، از دیگر مزایایی است که می تواند معلمان را به خدمت در مناطق محروم ترغیب کند.
خبرگزاری تسنیم: نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی گفت: سهمیه استخدام فرزندان فرهنگیان در آموزش و پرورش بهعنوان یکی از حقوق تضعیفشده فرهنگیان در فراکسیون فرهنگی مجلس در حال بررسی و تعیین تکلیف است. نسخه قابل چاپ به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، امیر خجسته در آئین سیامین یادواره بزرگداشت مقام معلم و استاد شهید مرتضی مطهری، معلمان را تحولگرا و اثرگذار دانست و اظهار کرد: در فراکسیون فرهنگی مجلس دنبال مسائل مالی، حقوقی و جایگاهی معلمان هستیم و با توجه به اینکه پاداش پایان خدمت بازنشستگان فرهنگی بهسبب شرایط اقتصادی کشور با تأخیر پرداخت میشود با جلب موافقت رئیس جمهور تخصیصها امسال بهصورت ۱۰۰ درصد انجام میشود.
وی با بیان از حقوق فرهنگیان تا جایی که اطلاع پیدا کنیم، دفاع میکنیم” افزود: در برخی وزارتخانهها و بانکها سهمیهای برای استخدام فرزندان کارکنان در نظر میگیرند و با توجه به اینکه فرهنگیان عمر خود را هزینه تعلیم و تربیت میکنند، در این راستا باید سهمیه استخدام فرزندان فرهنگیان در آموزش و پرورش نیز تعیین تکلیف شود.
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس تصریح کرد: بهمنظور تکریم مقام شامخ معلم بحث استخدام فرزندان فرهنگیان بهعنوان یکی از حقوق تضعیفشده آنها در فراکسیون فرهنگی مجلس در حال بررسی است تا سهمیه فرهنگیان در استخدام آموزش و پرورش جایگاه خود را پیدا کند.
تنها راه ایجاد اشتغال در همدان فراهم کردن زیرساختهاست
نماینده مردم همدان و فامنین عنوان کرد: با وجود اینکه ۳۶ سال از پیروزی انقلاب میگذرد وضعیت صنعت استان همدان بهگونهای است که جوانان برای کسب شغل و استخدام به استانهای صنعتی اراک، زنجان و قزوین میروند، با توجه به این شرایط تنها راه ایجاد اشتغال در استان همدان فراهم کردن زیرساختها است.
تعهد وزیر راه برای تهیه ریل راهآهن همدان از بازار آزاد
خجسته با بیان اینکه ۴۵۰ میلیارد تومان از بودجه ملی کشور برای توسعه زیرساختها در نظر گرفته شده است، گفت: از پروژههای زیرساختی همدان آزادراه همدان ــ ساوه است که ۲۵ کیلومتر آن باقی مانده است و راهآهن نیز از دیگر پروژههای در حال ساخت همدان است که نیازمند تخصیص ریل هستیم که در این راستا وزیر راه تهیه ریل از بازار آزاد را تعهد داده است.
وی افزود: برای ایجاد زیرساخت فرودگاهی همدان ۳۶ میلیارد تومان اعتبار در یک تلاش ۱۰ساله هزینه شده است تا از تأثیرات آن بهنفع استان بهره برداری شود.
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس با انتقاد از سهمخواهی افراد در مواجهه با سرمایهگذاران بیان کرد: هر کسی که بخواهد مانع حضور و جذب سرمایهگذار و سهمخواهی از سرمایهگذاران باشد با آن برخورد قاطع میشود.
مذاکره با ۵۰ سرمایهگذار برای سرمایهگذاری در همدان
خجسته از مذاکره با ۵۰ سرمایهگذار در استان همدان خبر داد و گفت: با ورود سرمایهگذار باید مقدمات جذب و ماندگاری سرمایهگذار در استان فراهم شود چرا که تنها راه نجات استان جذب سرمایهگذار است، در این راستا مسیر حضور برای سرمایهگذار در همدان باز شده است و باید با همدلی، همفکری و با قدرت بحث اشتغالزایی در استان را تعیین تکلیف کنیم.
سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه آموزش و پرورش موظف است آزمون استخدامی مربیان پیش دبستانی را برگزار کند، گفت: اگر این کار انجام نشود تخلف از قانون صورت گرفته است.
عبدالوحید قاضیدر گفت و گو با ایسنا در مورد اینکه آموزش و پرورش مجوز دارد تا آزمون استخدامی در مورد مربیان پیش دبستانی را برگزار کند گفت : آموزش و پرورش موظف است این کار را انجام دهد.
وی خاطر نشان کرد : بنابراین باید سریعا از ابتدای سال ۹۳ برنامه ریزی های لازم را برای برگزاری آزمون تدارک دیده و با برگزاری آزمون نتایج اعلام شود.
این عضو هیئت رئیسه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تصریح کرد : همچنین پس از اینکه آزمون برگزار شود، آموزش و پرورش باید آموزش های لازم برای بعد از استخدام را در مورد این افراد در نظر بگیرد تا بتوانند به موقع سر کلاس حضور داشته باشند.
فیاضی با تاکید بر اینکه اگر آزمون برگزار نشود، تخلف از قانون صورت گرفته اظهار کرد : اگر آموزش و پرورش در این زمینه از قانون تحلف کند تبعات خاص خود را در بر دارد حتی ذی نفعان هم شکایت خواهند کرد.
اخبار ۱۱ اسفند ماه ۹۲
حدود ۵۰۰۰ مربی حقالتدریس فنی حرفهای در راه استخدام
در پی دستور وزیر کار برای بازنگری پیشنویس آییننامه اجرایی قانون تعیین تکلیف استخدامی مربیان حقالتدریس سازمان فنی و حرفهای کشور، این سازمان با تشکیل کارگروهی تخصصی، بازنگری پیشنویس آییننامه مذکور را آغاز کرد.
این اقدام پس از آن آغاز شد که وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور را ملزم کرد تا در اسرع وقت اقدامات لازم برای پیگیری قانون تعیین تکلیف استخدامی مربیان حقالتدریس این سازمان را صورت دهد و پیشنویس آییننامه اجرایی قانون را برای ارسال به هیات دولت بازنگری کند.
به گزارش ایسنا، در همین راستا و به موجب تبصره ۳ قانون تعیین تکلیف استخدامی مربیان حقالتدریس سازمان فنی و حرفهای کشور، با تشکیل یک کارگروه تخصصی متشکل از نمایندگان مربیان حق التدریس ۳۱ استان کشور، بازنگری پیشنویس آییننامه اجرایی قانون در دستور کار سازمان فنی و حرفهای کشور قرار گرفته و جلسه بعدی کارگروه تخصصی ۱۹ اسفند ماه جاری در محل سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور برگزار میشود.
به گزارش ایسنا، قانون تعیین تکلیف استخدامی مربیان حقالتدریس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور به رسمی و پیمانی در تاریخ هشتم مرداد ماه ۱۳۹۱ در جلسه علنی مجلس به تصویب رسید و پس از تایید شورای نگهبان به دولت دهم ابلاغ شد.
به موجب این قانون و در راستای اجرای بند (۲) سیاستهای کلی اشتغال و در چارچوب مواد ۲۱ و۵۱ قانون برنامه پنجم توسعه، مجلس به سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور مجوز استخدام ۴۸۷۶ نفر از مربیان حقالتدریس این سازمان را داد.
بر همین اساس سازمان فنی و حرفهای کشور موظف شده است با رعایت شرایط عمومی استخدام و رعایت ماده ۴۴ قانون مدیریت خدمات کشوری با اولویت مناطق محروم، تعداد ۴۸۷۶ نفر از مربیان حق التدریس دارای مدرک فوق دیپلم و بالاتر خود را تا پایان برنامه پنجم توسعه با تغییر وضعیت استخدام کند.
همچنین به موجب این قانون سازمان فنی و حرفهای کشور میتواند تا سقف موردنیاز، پستهای غیرمربی قابل تبدیل خود را به پست مربی تبدیل کند.
۱ اسفند ماه ۹۲ -استخدام مربی تربیت بدنی در آموزش و پرورش
معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش گفت: کمبود معلمان تربیت بدنی کشور از طریق جذب و آموزش در دانشگاه فرهنگیان مرتفع خواهد شد. به گزارش مرصاد به نقل از ایسنا، مهرزاد حمیدی در بازدید از زمین چمن مصنوعی مجتمع ورزشی شهیدحسن نژاد و فینال دومین دوره لیگ والیبال دانش آموزی شهرستان آمل گفت: با توجه به شرایط اقتصادی موجود اقدامات خوب و ارزنده ای در حوزه ورزش دانش آموزی و فرهنگیان در این شهرستان انجام شده است. معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش با اشاره به مفاد سند تحول بنیادین و چشم انداز ۲۰ ساله کشور، تصریح کرد: در عرصه ورزش، آموزش و پرورش شهرستان آمل یک گام جلوتر بوده و اهداف سازمان خود را به نحو مطلوب اجرایی میکند. وی افزود: ورزش و فعالیتهای بدنی به عنوان یکی از عوامل بازدارنده در گرایش دانش آموزان به آسیبهای اجتماعی بوده و نقش پیشگیری از آن دارد. حمیدی با اشاره به این که دانشآموزان آملی پتانسیل خوبی در ورزش، بویژه در رشته والیبال دارند بیان کرد: آموزش و پرورش خیلی خوب وارد شده و نسبت به شناسایی و تقویت آن فعالیتهای مطلوب و ارزندهای دارد. معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش با بیان اولویتهای کاری فانی مقام عالی وزارت، در مباحث ساماندهی، توانمندسازی مدیران، مشارکت مردمی و عملیاتی کردن بوجه، خاطر نشان کرد: کمبود معلمان تربیت بدنی کشور از طریق جذب و آموزش در دانشگاه فرهنگیان مرتفع خواهد شد. کمبود ۱۵ هزار مربی ورزش در مدارس کشور معاون تربیتبدنی و سلامت وزیر آموزش و پرورش از کمبود ۱۵ هزار مربی ورزشی در مدارس کشور خبر داد. مهرزاد حمیدی در حاشیه سفر به مازندران در گفتگو خبرنگار باشگاه خبرنگاران ساری ، با اعلام اینکه ۴۰۰ پروژه در کشور با عنوان اماکن ورزشی دانشآموزی در حال ساخت است، بیان داشت: منابع مالی برای اعتبارات عمرانی این پروژهها اندک است اما در سال گذشته از محل تبصره ویژه ۳۰ میلیارد تومان برای اجرای این پروژهها استفاده کردیم ولی باز هم نیاز به اعتبارات بیشتر وجود دارد. وی بیان کرد: در سال آینده با حمایت دولت و مجلس اعتبارات پروژههای دانشآموزی افزایش یافته که با این اعتبارات طرحهای ورزشی را به پایان برسانیم. حمیدی با اشاره به کمبود مربی ورزشی در مدارس کشور اظهار داشت: تعداد مربیان ورزشی در مدارس کم است و با وجود ۳۵ هزار معلم در این بخش ساعت کمبود را از طریق حقالتدریس جبران میکنیم. وی ادامه داد: با وجود این تعداد مربی ورزشی در کشور، کمتر مدرسهای است که معلم ورزش نداشته باشیم. معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه تنها مجرای جذب مربیان ورزشی دانشگاه فرهنگیان است، گفت: به همین منظور این دانشگاه در رشته تربیت بدنی دانشجویان بیشتری جذب میکند و امکانات ورزشی در اختیار این دانشگاهها قرار داده شده و به مجرد فارغالتحصیل شدن دانشجویان جذب آموزش و پرورش میشوند. حمیدی یادآور شد: اگر بخواهیم از مربیان حقالتدریس استفاده نکنیم و با وجود اینکه مشکلی در کلاسها وجود ندارد آن زمان حدود ۱۵ هزار نیروی جدید ورزشی در مدارس کشور مورد نیاز است.
11 آبان ماه ۹۲ – سرپرست وزارت آموزش و پرورش گفت: فعلاً به جز آزمون مربیان پیش دبستانی، آزمون استخدامی نداریم.
علیاصغر فانی، سرپرست وزارت آموزش و پرورش، در پاسخ به این پرسش که «آیا آموزش و پرورش جذب نیرو دارد؟»، اظهار داشت: هر کسی که بخواهد به موجب قانون وارد آموزش و پرورش شود، باید در آزمون استخدامی شرکت کند.
وی در پاسخ به پرسشی دیگر مبنی بر اینکه «آیا این وزارتخانه در آینده نزدیک آزمون استخدامی برگزار خواهد کرد؟»، گفت: اگر قانونی داشته باشیم و مجوزی بگیریم، جذب نیرو خواهیم داشت اما فعلاً به جز آزمون پیشدبستانیها، آزمون استخدامی نداریم که زمان آزمون مربیان پیشدبستانی هنوز مشخص نیست
اطلاعیه ۲۷ مهر ماه ۹۲
استخدام ۱۴۰ معلم بومی در آموزش و پرورش شادگان
حبیب حاجیزاده امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در شادگان با تبریک عید قربان به همه فرهنگیان و کارکنان اداره آموزش و پرورش اظهار داشت: با توجه به تعداد بالای دانشآموزان و کمبود نیرو در آموزش و پرورش شادگان و پس از پیگیری یکساله موفق شدیم مجوز استخدام ۱۴۰ نفر از نیروهای بومی شهرستان را از وزارت آموزش و پروش دریافت کنیم.
وی ادامه داد: پس از درخواستهای مکرر اداره آموزش و پرورش و با توجه به مصوبات دولت قبلی مبنی بر استخدام نیروهای بومی در آموزش و پرورش شادگان مقرر شد نمایندهای از وزارت آموزش و پرورش برای بررسی موضوع از مدارس شهرستان بازدید کند.
رئیس اداره آموزش و پرورش شادگان افزود: این نماینده که به دستور فانی سرپرست کنونی وزارت آموزش و پرورش به شادگان سفر کرده بود پس از ارائه مستندات توسط اداره آموزش و پرورش شادگان، معضل کمبود نیرو در این اداره را تصدیق کرد و گزارش خود را به وزارت اعلام کرد و اکنون پس از پیگیریهای فراوان شاهد صدور مجوز استخدام ۱۴۰ نفر که همگی نیروی بومی شادگان هستند، شدهایم.
حاجیزاده میزان تحصیلات این افراد را فوقدیپلم، لیسانس و فوقلیسانس عنوان کرد و گفت: در این بین بیشتر افراد جذب شده دارای مدرک لیسانس هستند.
رئیس اداره آموزش و پرورش شادگان افزود: از این تعداد نیرو، ۶۷ نفر زن و مابقی مرد هستند که در مقاطع ابتدایی، راهنمایی و دبیرستان و همچنین مدارس استثنایی و کار و دانش به کار گرفته میشوند.
وی ادامه داد: این افراد پس از طی مصاحبه تخصصی در آموزش و پرورش استان خوزستان، این هفته به اداره آموزش و پرورش معرفی و از ۱۴۰ نفر آنها برای تدریس در مقاطع مختلف تحصیلی در سال تحصیلی ۹۳ – ۹۲ استفاده میشود.
گفتنی است، بیش از ۳۲ هزار دانشآموز و ۲ هزار فرهنگی در مقاطع مختلف تحصیلی در سطح شهرستان شادگان به ترتیب مشغول درس خواندن و تدریس هستند.
اطلاعیه ۱۵ مهر ماه ۹۲
دانشجویان ورودی سال ۸۸ دانشگاه رجایی و شریعتی جذب آموزش و پرورش می شوند
نمایندگان مجلس شورای اسلامی با تصویب استفساریه ای با جذب دانشجویان رشته های ستاره دار ورودی سال ۸۸ دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی و دانشکده فنی دختران شریعتی تهران موافقت کردند.
به گزارش خبرنگار پارلمانی مهر، بررسی طرح استفساریه قانون الحاق دو تبصره به ماده ۱۷ قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمان حق التدریسی و آموزشیاران نهضت سوادآموزی در وزارت آموزش و پرورش در دستور کار امروز یکشنبه مجلس قرار گرفت.
براساس این تبصره نمایندگان خواستار جذب دانشجویان رشته های ستاره دار ورودی سال ۸۸ دانشگاه فنی شهید رجایی و دکتر شریعتی بودند.
سوال این استفساریه این بود که آیا دانشجویان رشته های ستاره دار ورودی سال ۸۸ تربیت دبیر شهید رجایی تهران در دانشکده فنی حرفه ای دختران دکتر شریعتی تهران مشمول قانون الحاق دو تبصره به ماده ۱۷ قانون تعیین تکلیف معلمان حق التدریسی و آموزشیاران نهضت سوادآموزی در وزارت آموزش و پرورش می باشند؟
نظر کمیسیون پاسخ مثبت به این سوال بود که بر اساس آن دانشجویان رشته های ستاره دار ورودی سال ۸۸ دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی تهران و دانشکده فنی حرفه ای دختران دکتر شریعتی تهران مشمول قانون الحاق دو تبصره به ماده ۱۷ قانون تعیین تکلیف معلمان حق التدریسی و آموزشیاران نهضت سوادآموزی در وزارت آموزش و پرورش می باشند.
عطاءالله سلطانی نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی در مخالفت با این طرح گفت: در صورت تصویب این استفساریه بار سنگینی روی دوش آموزش و پرورش می آید، افرادی که طبق این طرح باید توسط وزارت آموزش و پرورش جذب شوند تا ۷۰ هزار نفر هستند.
وی با اشاره به مصوبه قبلی مجلس شورای اسلامی در خصوص جذب نیروهای حق التدریسی گفت: پیش از این مجلس وزارت آموزش و پرورش را مکلف کرد تا ظرف دو سال تکلیف همه نیروهای حق التدریسی و نهضت سوادآموزی خود را مشخص کند که از مهلت دو ساله دیگر چیزی باقی نمانده است.
قاسم احمدی لاشکی نماینده مردم نوشهر نیز در موافقت با این استفساریه گفت: بر اساس این استفساریه دانشجویان رشته های فنی در آموزش و پرورش جذب می شوند.
وی با اشاره به کمبود نیرو در هنرستانها گفت: دانشجویان در رشته های ستاره دار به جای دو سال ۴ سال درس می خوانند و با رتبه های پایین وارد دانشگاه می شوند تا دبیر شوند و در هنرستان ها تدریس کنند.
لاشکی با تاکید بر اینکه بر اساس این طرح تنها ۲۷۲ نفر باید جذب آموزش و پرورش شوند اظهار داشت: با توجه به کمبود نیروی انسانی هنرستان های فنی و حرفه ای امیدواریم همکاران با این طرح موافقت کنند.
پس از آن نماینده دولت در مجلس شورای اسلامی که به نمایندگی از وزارت آموزش و پرورش صحبت می کرد در مخالفت با این طرح گفت: بر اساس قانون تعداد مجوزهای استخدامی به پیشنهاد معاونت برنامه ریزی باید به تصویب شورای توسعه برسد.
وی ادامه داد: در سال های اخیر مجوزهای لازم برای جذب نیروهای حق التدریسی و نهضت سوادآموزی صادر شده و اعتبارات لازم نیز در اختیار وزارت آموزش و پرورش قرار گرفت که تا سال گذشته اقدامات لازم در این مورد صورت گرفت.
نماینده دولت تصریح کرد: در سال ۹۲ اعتبارات جدیدی برای استخدام در آموزش و پرورش دیده نشده بنابراین این استفساریه با قانون اساسی و قانون برنامه پنجم در مغایرت است چون اعتبارات لازم برای استخدام ۲۷۱ فارغ التحصیل دانشکده های فنی در هنرستانها پیش بینی نشده است.
وی تاکید کرد: با تصویب این استفساریه توقعی برای استخدام ایجاد می شود که وزارت آموزش و پرورش امکانات لازم را برای انجام آن ندارد.
در ادامه عبدالوحید فیاضی سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات با تاکید بر این که این طرح هیچ مغایرتی با قوانین بالادستی ندارد بر لزوم جذب فارغ التحصیلان دانشکده های رجایی و شریعتی تاکید کرد.
نادر قاضی پور نماینده ارومیه نیز با اخطار قانون اساسی گفت: در حالی که معلمان با مدرک لیسانس و فوق لیسانس بلاتکلیف هستند و بیمه ای برای آنها پرد اخت نمی شود لزومی برای تصویب این استفساریه وجود ندارد.
در ادامه احمد توکلی نماینده مردم تهران با اعلام اخطار قانون اساسی گفت: دوستانی که با تصویب این استفساریه می خواهند استخدام شوند با بنده نیز مثل بقیه نمایندگان تماس گرفتند.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه ادامه داد: این استفساریه با اصل ۷۵ قانون اساسی در مغایرت است چون هزینه برای دولت ایجاد می کند و نباید در حالت تورمی دولت بزرگ شود.
وی ادامه داد: در سال ۷۶ حدود ۱۷ میلیون دانش آموز و یک میلیون معلم داشتیم اما امروز ۱۲ میلیون دانش آموز و یک میلیون و ۱۳ هزار معلم داریم، بنا بر این آمار تعداد دانش آموزان کاهش یافته اما تعداد معلمان کاهش نیافته.
وی تاکید کرد: تحمیل هزینه بر دولتی که پول ندارد حقوق کارمندانش را بدهد اشتباه است و با قانون اساسی و قانون برنامه در تناقض است.
در پایان نمایندگان با ۱۶۰ رای موافق، ۲۰ رای مخالف، ۱۵ رای ممتنع از مجموع ۲۳۳ نماینده حاضر در مجلس با کلیات این طرح موافقت کردند.
در ادامه پیشنهادی از سوی تعددی از نمایندگان مطرح شد که نیروهای خرید خدمات آموزشی و پیش دبستانی نیز مشمول این استفساریه شوند.
این پیشنهاد به تصویب نمایندگان نرسید و در پایان جزئیات این طرح نیز با ۱۵۴ رای موافق، ۱۸ رای مخالف، ۱۳ رای ممتنع از مجموع ۲۳۴ نمایندگان حاضر در مجلس به تصویب رسید تا دانشجویان رشته های ستاره دار ورودی سال ۸۸ دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی و دانشکده فنی دختران شریعتی تهران جذب آموزش و پرورش شوند.
اطلاعیه ۱ مهر ماه ۹۲
جذب ۲۵ هزار مربی پیش دبستانی در آموزش و پرورش
معاون پیش دبستانی وزارت آموزش و پرورش از جذب ۲۵ هزار مربی پیش دبستانی در آموزش و پرورش خبر داد.
به گزارش خبرگزاری فارس از خرمآباد، محمد رفیعپور ظهر امروز در مراسم جشن شکوفهها و غنچهها در جمع خبرنگاران خرمآباد با اشاره به اینکه مربیان پیش دبستانی استخدام آموزش و پرورش میشوند، اظهار داشت: در این زمینه آموزش و پرورش در مدت دو سال مکلف به جذب این نیروها است و به همین منظور کارگروهی برای بررسی وضعیت آنها تشکیل شده است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر پیش دبستانی در کشور مقطعی الزامی نیست و با قدمت بیش از ۱۰۰ سال آموزش و پرورش در ایران پیش دبستانی نیازمند فضایی مناسب در سطح کشور است، ادامه داد: یک میلیون و ۲۰۰ پیش دبستانی در کشور وجود دارد که از این تعداد ۴۶۵ هزار نفر در مراکز آموزش و پرورش لرستان جذب شدهاند.
معاون پیش دبستانی وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: با همکاری وزارتخانههای مرتبط ۷۲۰ هزار نوآموز تحت پوشش قرار گرفت و در حال حاضر با وجود ۱۰۰ هزار نوآموز دو زبانه، تعداد بسیار مناسبی در کشور تحت پوشش پیش دبستانی قرار دارند.
رفیعپور بیان داشت: در حال حاضر حدود ۸۰ درصد کودکان پنج ساله در مراکز پیش دبستانی کشور جذب شده است؛ این در حالی است که تا سال ۲۰۱۵ میلادی باید ۹۰ درصد کودکان پنج ساله تحت پوشش پیش دبستانی قرار گیرند.
اطلاعیه ۱۹ شهریور ماه ۹۲
نماینده مردم علی آباد کتول در مجلس گفت: تمامی مربیان پیش دبستانی استحدام می شود.به گزارش خبرنگار مهر، رحمت الله نوروزی صبح سه شنبه در نشست مربیان پرورشی شهرستان افزود: طرح استخدام مربیان پرورشی درمجلس تصویب و به تایید شورای نگهبان هم رسیده است و به محض تعیین وزیر آموزش وپرورش اعتبار لازم تخصیص می یابد.
وی همچنین خاطرنشان کرد:بیمه مربیان پیش دبستانی هم از ۱۲روز به ۳۰ روز کامل کاری افزایش پیدا کرده است.
وی درحاشیه این نشست در گفتگو با خبرنگار مهر از دریافت موافقت از مسئولان قبلی سازمان تامین اجتماعی درخصوص تاسیس یک شعبه تامین اجتماعی درفاضل آباد جهت رفاه حال مستمری بگیران و افرادتحت پوشش این سازمان در بخش کمالان خبر داد.
وی اظهار داشت: همچنین از مدیرعامل تامین اجتماعی خواسته شد تا اقدامات لازم جهت احداث درمانگاه شبانه روزی در شهرستان علی آبادکتول را در اولویت کارهای خود قرار دهند.
نوروزی گفت: قول مساعد داده شد تا پس از ابلاغ بودجه درسال جاری این خواسته برای رفاه حال مردم این شهرستان در اولویت قرار داده شود.
اطلاعیه ۲۹ تیر ماه ۹۲
شرایط تحصیلی و جسمانی برای معلم شدن
به گفته شریفزاده، در حال حاضر افرادی میتوانند وارد دانشگاههای فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی شوند که تمامی شرایط شرکت در آزمون سراسری دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی را داشته باشند، همچنین علاوه براین شرایط ، داشتن حداقل معدل ۱۵ در دوره تحصیلی متوسطه ( ۳ سال دبیرستان )، دارا بودن قد ۱۵۵ برای خانمها و ۱۶۰ برای آقایان و برخورداری از سلامت جسمی و روانی و همچنین موفقیت در مصاحبه و تایید صلاحیتهای عمومی پیش بینی شده است.
همچنین افرادی که در این دانشگاهها پذیرفته میشوند پس از چهار سال تحصیل، مدرک تحصیلی کارشناسی مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری را که امکان ادامه تحصیل در تمامی دانشگاههای داخل و خارج برای آنان فراهم است را دریافت میکنند.
پرداخت ماهانه ۳۷۰ هزارتومان به دانشجو معلمان دانشگاه فرهنگیان و شهید رجایی
به گزارش ایسنا، دانشجویان این دانشگاهها همزمان با تحصیل به استخدام آموزش و پرورش در میآیند و با دریافت حکم کارگزینی از حقوق ماهانه حدودا ۳۷۰ هزار تومان در طول چهار سال تحصیلی برخوردار میشوند؛ ضمن آنکه به غیر از دانشگاههای فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی هیچ دانشگاه دیگری مسئولیت تربیت معلم را برای آموزش و پرورش بر عهده ندارد.
شریف زاده درباره رشتههایی که امکان پذیرش دانشجو در این دانشگاهها را ندارد، نیز اظهار کرد: وزارت آموزش وپرورش میتواند از بین فارغ التحصیلان سایر دانشگاهها، افرادی را از طریق آزمون استخدامی و پس از مصاحبه و بررسی صلاحیتهای عمومی و تخصصی در صورت احراز شرایط لازم استخدام کند.
بر این اساس، پذیرفته شدگان نهایی باید حدود ۳۰۰ ساعت آموزش بدو استخدام را در قالب دوره ضمن خدمت سپری کنند تا به عنوان معلم به امر تدریس اشتغال داشته باشند.
گفتنی است، در حال حاضر دانشگاه فرهنگیان در ۱۶ رشته و تربیت دبیر شهید رجائی در ۱۹ رشته برای وزارت آموزش و پرورش نیروی انسانی تربیت میکنند. واحدهای آموزشی دانشگاه فرهنگیان در قالب ۶۴ پردیس در سراسر کشور فعال هستند، اما واحد آموزشی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی تنها در تهران فعال است.
دانشگاههای فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی از داوطلبان تمامی گروههای آموزشی علوم ریاضی، علوم تجربی، علوم انسانی، هنر، زبان انگلیسی و رشتههای فنی وحرفهای دانشجو پذیرش میکند، لذا امکان ادامه تحصیل برای تمامی فارغالتحصیلان رشتههای مختلف دوره دبیرستان، در این دانشگاهها فراهم است؛ البته رشتههای علوم انسانی و ریاضی سهم بیشتری از پذیرش دانشجو را در این دانشگاهها به خود اختصاص میدهند.
معاون هماهنگی آموزش عالی مرکز نیروی انسانی آموزش و پرورش در ادامه گفتوگو با ایسنا، درباره روند جذب معلم در آموزش و پرورش در سالهای گذشته گفت: پس از پیروزی انقلاب اسلامی برای “معلم” جایگاه ویژهای تعریف شد، چرا که انقلاب متاثر از آموزههای دینی است، لذا این شغل را ابتدا از آن خدا و سپس متعلق به پیامبران و اولیا خاص آن میداند.
وی افزود: اولین اقدامی که در سال ۵۸ برای تربیت معلم انجام گرفت، راهاندازی مراکز تربیت معلم به همت شهیدان رجائی و باهنر بود. در این سال افرادی که تمایل به شغل معلمی داشتند پس از اخذ دیپلم در آزمون ورودی مراکز تربیت معلم شرکت میکردند و پس از قبولی در آزمون ضمن بررسی صلاحیتهای عمومی از سوی هسته گزینش در مصاحبه تخصصی نیز شرکت کرده و پس از موفقیت دوره ۲ ساله تربیت معلم را سپری و با اخذ مدرک کاردانی به عنوان معلم به استخدام وزارت آموزش و پرورش در میآمدند.
به گفته شریف زاده، ظرفیت مراکز تربیت معلم در آن زمان به گونهای نبود که همه نیازهای آموزش وپرورش کشور را تأمین کند، اما در بعضی از رشتههای خاص به ویژه آموزش و پرورش ابتدایی و مربی پرورشی سعی میشد تا عمدتا مراکز تربیت معلم، این مسئولیت را عهده دار شوند و مابقی نیازهای آموزش و پرورش از طریق جذب حقالتدریس، آزمونهای استخدامی و غیره تأمین میشدند.
گفتنی است، در دهه ۶۰ شیوه دیگری نیز برای تربیت معلم پیش بینی شد، در یکی از این شیوهها دانشآموزان سوم راهنمایی که تمایل به حرفه معلمی داشتند در دانشسرای تربیت معلم ثبت نام میکردند و پس از موفقیت در آزمون ویژه و تایید صلاحیتهای عمومی و اختصاصی دوره چهار ساله دانشسرا را سپری کرده و با اخذ مدرک دیپلم به عنوان آموزگار مقطع ابتدایی وارد مدارس میشدند.
در شیوه دیگر، دانش آموزان دوم دبیرستان در صورت تمایل در این دانشسرا ثبت نام میکردند و پس از تایید صلاحیتهای عمومی و اختصاصی به مدت ۲ سال در مراکز یاد شده تحصیل و مدرک دیپلم را دریافت و به استخدام آموزش وپرورش در میآمدند؛ در تمامی این دورهها به عنوان شاغلان تحصیل در مراکز تربیت معلم و دانشسراها، مبلغی را به عنوان کمک هزینه تحصیلی دریافت می کردند.
به گزارش ایسنا، همچنین در سالهایی نیز افراد به محض ورود به مراکز همزمان به استخدام آموزش وپرورش در میآمدند و فعالیت دانشسراها پس از مدتی تعطیل و تنها مراکز تربیت معلم در قالب دورههای ۲ ساله امکان تأمین نیروی انسانی برای وزارت آموزش و پرورش را آن هم در ۱۴ رشته داشتند.
معاون هماهنگی آموزش عالی مرکز نیروی انسانی آموزش و پرورش بیان کرد: در دهه ۷۰ با تعطیلی دانشسراهای ۲ ساله و چهار ساله، شیوه دیگری جهت جذب بیشتر افراد به عنوان معلم پیش بینی شد، بدین طریق که در مناطق محروم دانشسرای پیوسته (سه ساله) طراحی و تأسیس شد و دانش آموزان سال دوم دبیرستان پس از ورود به این دانشسراها، طی سه سال پس از موفقیت در آزمون ویژه و تایید صلاحیتهای عمومی و اختصاصی موفق به اخذ مدرک کاردانی پیوسته دانشسرای سه ساله میشدند.
اطلاعیه ۵ تیر ماه ۹۲
به گزارش جنوب نیوز، حمیدرضا حاجیبابایی وزیر آموزش و پرورش در نشست خبری اظهار داشت: از این پس معلم تنها از طریق دانشگاه فرهنگیان، دانشگاه شهید رجایی و در مواردی خاص از طریق آزمون جذب میشود.؛ ضمن اینکه معلمان باید دورههای تخصصی و حرفهای را بگذرانند و معلم باید گواهینامه حرفهای معلمی را دریافت کند.
وی با بیان اینکه ۷۰ درصد از اعتبارات نظام رتبهبندی معلمان از محل مهندسی نیروی انسانی تأمین میشود، اظهار داشت: طی سه سال، مهندسی نیروی انسانی در آموزش و پرورش به طور کامل اجرا خواهد شد و افرادی که در آموزش و پرورش کار میکنند همه در رشته تخصصی خود حضور خواهند داشت.
وی به نظام رتبهبندی معلمان اشاره کرد و ادامه داد: نباید حقوق معلمان براساس نظام رتبهبندی معلمان از ۸۰ درصد حقوق اساتید دانشگاه با همان امتیاز کمتر باشد. وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه دیگر در آموزش و پرورش حقالتدریس نداریم، افزود: نباید در آموزش و پرورش نیروهای کارمعین به نام معلم داشته باشیم.
وی به برگزاری آزمون در آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: پس از اجرای رتبهبندی معلمان، دیگر برگزاری آزمون استخدامی به صورت کشوری نخواهیم داشت، به این معنی که مانند دانشگاهها که در هر منطقه برای جذب کادر خود مصاحبه و آزمون برگزار میکنند، در آموزش و پرورش نیز به این شکل اقدام میشود، البته ممکن است آمار مناطق جمعآوری شود و براساس اعلام کلی، در یک روز آزمونها برگزار شود.
اطلاعیه ۲۳ اردیبهشت ماه ۹۲
حمیدرضا حاجیبابایی، وزیر آموزش و پرورش در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبری فارس «توانا» از برگزاری آزمون استخدامی در آموزش و پرورش خبر داد و اظهار داشت: قانونگذار یک قانونی را برای ما قرار داده است که طی دو سال باید آزمونی را برگزار کنیم.
وی ادامه داد: این آزمون با توجه به شرایطی که در قانون پیشبینی شده است برای مربیان پیشدبستانی است و برخی افراد که فکر میکردند در آزمون قبلی به نوعی حقشان ضایع شده است به عنوان مثال فکر میکردند منابعی در اختیارشان قرار نگرفته بود.
حاجیبابایی اضافه کرد: در برگزاری آزمون جدید، منابع را به موقع اطلاعرسانی کرده و سعی میکنیم همه مطلع باشند تا کسی دچار مشکل نشود.
وی با بیان اینکه نمیگذاریم کسی احساس کند که حقش ضایع شده است، افزود: باید مجوزها را بگیریم، روند و برنامهریزیها را تعریف کنیم.
وزیر آموزش و پرورش در خصوص زمان آزمون به خبرنگار فارس گف
مطالب مشابه :
از استخدام آموزش و پرورش چه خبر؟!؟
آخرین اخبار از استخدام آموزان دانشسراهای تربیت معلم به آخرین اخبار استخدامی
آخرین جزییات از شرایط برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش
( یک معلم ) - آخرین جزییات از شرایط برگزاری آزمون استخدامی ها برای تربیت نیروی
آخرین وضعیت آزمون آموزش و پرورش در مرداد و مسئله"استخدام" نیروها
اخبار معلمان میدهد اما هر استخدامی منوط به اجازه مرکز تربیت معلم نیز که طبق
شرایط و نحوه ثبت نام برای مراکز تربیت معلم و دانشگاه فرهنگیان در کنکور سراسری سال 91ویژه داوطلبان آز
آخرین اخبار در آزمونهای استخدامی مراکز تربیت معلم و دانشگاه
مهر گزارش داد:
استخدام فارغ التحصیلان تربیت معلم با تربیت معلم ورودی 88 با از آخرین اخبار
معلمان معلومات خود را به روز کنند
آخرین اخبار آموزشی و فردی که به مقدم بودن تربیت بر تعلیم معتقد باشد مربی [ معلم ] .:
جلسه دیروز...شور دوم؟؟
بررسی طرح تعیین تکلیف استخدامی 88 مراکز تربیت معلم از آخرین اخبار
آخرین جزییات از شرایط برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش
آخرین جزییات از شرایط برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش تربیت معلم آزادگان
برچسب :
آخرین اخبار استخدامی تربیت معلم 88