آئين نگارش پايان نامه هاى کارشناسى، کارشناسى ارشد و دکتري
پايان نامه به لحاظ نگارش داراى دو وجه قابل تأمل است:
1- مکان نوشتن مطالب در هر صفحه پايان نامه، نحوه حاشيه بندى، شماره گذارى، ارجاعات، صفحات وبخشها، معادلات، تصاوير، جداول و منحنى ها.
2- ترتيب ساختارى ارائه مطالب در جزء جزء پايان نامه. ابعاد حياتى تر و راهگشاى دو محور فوق طى دو فصل مورد تعمق قرار خواهند گرفت.
3-محتوای فصول پاياننامه
4،2،1- نحوه تنظيم مطالب: اهم نکاتى که مى بايست در مورد ابعاد کاغذ پايان نامه، نحوه تنظيم و کادربندى براى انعکاس مطالب در روى کاغذ رعايت گردد عبارتنداز:
• از کاغذ مرغوب و در قطع A4 به منظور نگارش پايان نامه استفاده شود. در مواردى که نياز به کاغذ در قطع بزرگتر است، ضمن استفاده از اندازه هاى استاندارد رده A به هنگام ضميمه نمودن کاغذ مربوطه، به اندازه A4 تا شده و حتماًداخل صحافى قرار داده شود.
• در تحرير متن، معادلات رياضى، جداول و نمودارها از کامپيوتر و نرم افزارهاى فارسى موجود استفاده گردد.
• اندازه حروف به هنگام استفاده از نرم افزار کامپيوترى، Pt 12 تا 14، بافونت Lotus يا Zar بوده ودر تمام متن يکسان باشد.
• تا حد امکان از عکس و تصوير براى انعکاس مطالب استفاده نشده و از شماتيک هاى گويا بهره گرفته شود.در صورتيکه تصويرى بصورت کپى در پايان نامه ارائه شود، بديهى است بايد کاملا واضح بوده و از کيفيت خوبى برخوردار باشد.
• حواشى بالا و پايين کاغذ به ترتيب 5/2 و 5/2 سانتى متر و از راست و چپ نيز به ترتيب 3 و 2 سانتى متر باشند.صفحات بصورت 18 سطرى و يا 24 سطرى تايپ شوند.
• جملات متن حتى الامکان کوتاه و مطابق قواعد دستور زبان فارسى و بصورت مجهول نوشته شده باشد.
• از نگارش کلمات لاتين در متن پروژه، روى اشکال و جداول خوددارى شود. معادل لاتين پس از مشخص شدن به وسيله شماره اى که بالاى معادل فارسى آن کلمه تايپ مى شود، در زيرنويس پايين صفحه با شماره عدد فارسى آورده شود. در هر صفحه، شماره هاى زيرنويس بصورت دو ستونه در زير نيم خطى درسمت چپ کاغذ، از يک آغاز و به ترتيب افزايش مييابند. بطوريکه در هر سطر از زيرنويس صفحه حداکثر دو کلمه انگليسى معادل تايپ مى گردد که، کلمه اول از سمت چپ و کلمه دوم از ميانه صفحه تحرير مى گردد. ساير کلمات انگليسى نيز در سطور بعدى، به همين ترتيب درج مى شوند. اگر پيدا کردن معادل فارسى براى کلمه اى خاص مثلاً يک مقاله لاتين بسيار مشکل بود ، مى توان تلفظ لاتين کلمه را با حروف فارسى نوشته و در زير نويس اصل کلمه لاتين را نوشت. لازم به ذکر است که در صورت تمايل ميتوان به جاى استفاده از زير نويس در پايان هر صفحه، از پى نوشت در انتهاى هر فصل استفاده نمود. بديهى است که شماره لغات پى نوشت هرفصل نيز از يک آغاز ميشود. پينوشت انتهاى فصل به دليل مشابهت با اصول مقاله نويسى ارجحيت کمترى دارد.
• شماره گذارى صفحات به دو نوع مجزا صورت مى پذيرد. دسته اول صفحات پايان نامه، از صفحه چکيده، تا انتهاى صفحات ليست علائم و اختصارات با حروف الفبا، و به صورت متوالى همچون الف، ب، پ، ت وغيره، دسته دوم صفحات، از صفحه مقدمه تا انتهاى پايان نامه به صورت عددى شماره گذارى مى شوند. روى صفحه اول هر تقسيم اصلى از پايان نامه، مانند صفحه چکيده، صفحه اول فهرست،صفحه اول هر فصل و غيره شماره صفحه نوشته نمى شود ولى شماره آن به حساب ميآيد. شماره هر صفحه با 5/1 برابر فاصله بين سطرها از پايين کاغذ در وسط سطر به فارسى ساده نوشته ميشود.
• در نگارش متن اصلى، عناوين اصلى در وسط سطر، و کليه عناوين فرعى در ابتداى سطر با شماره بندى دو عددى نوشته شود. قبل از شروع هر عنوان اصلى دو سطر، و قبل از شروع هر عنوان فرعى يک سطر خالى منظور شود. عناوين فرعى تر در ابتداى سطر نوشته شده و مطالب بلافاصله بعد از علامت : آغاز ميشوند. به هر يک از عناوين اصلى و فرعى تا دو لايه فرعى شماره اى تعلق مى گيرد که، نحوه شماره گذارى آن در فهرست آمده است.
• بين معادلات و نوشته ها يک سطر خالى آورده مى شود. شماره معادله در سمت راست خط ، وشماره جداول و شکلها به ترتيب در بالا وپايين بصورت XX-YY نوشته مى شود. XX شماره فصل و YY شماره معادله مى باشد. درصورتيکه سطر معادله داراى جاى کافى نباشد، از سطر بعدى استفاده مى شود.
• منحنى ها، جداول ، تصاوير و يا اشکال درون کادر بسته قرار گرفته، طرف بالاى آنها ميبايست به طرف بالاى کاغذ قرار داده شود. هر يک از منحنى ها، جداول تصاوير و اشکال داراى شماره بوده و در متن به آنها اشاره شود.زيرنويس شکل در قسمت زيرين کادر به فاصله يک خط درج مى شود. توضيح شکل در سمت چپ بعد از شماره تايپ ميشود. تدابير مشابهى براى بالانويس جدول رعايت ميشود. هر يک از منحنى ها،جداول، تصاوير و يا اشکال در طــى متن پايان نامه داراى شمـاره اى مستقل از يکديگر بوده و بصورت متـوالى تا انتهاى هر فصل افزايش مى يابد. لازم به ذکر است که چنانچه تعداد منحنى ها، جداول، تصاوير و يا اشکال در قسمتى از متن بيش از حد معقول باشد جهت تداوم نوشتار مى بايست مجموعه آنها در يک پيوست قرارگيرند. در کليه منحنى ها و نمودارها، هر يک از محورهاى مختصات معرفى شده و واحد مربوطه نيز در کنار محور مختصات درج شود. اين موضوع در مورد سطرها و ستونهاى جــداول نيز صـادق مى باشد. به منظور افزايش کيفيت و دقت نمـودارها، توصيه مى شود که يکى از نرم افزارهاى متداول کامپيوترى مانند EXCELL ، HPG ، HG ، VISIO وغيره در رسم نمودارها مورداستفاده قرار گيرد.
• لازم است کليه محاسبات منحصراً در سيستم آحاد بين المللى SI انجام شود. در موارد استثنايى که به علت محدوديت منابع موجود استفاده از سيستم هاى ديگر آحاد اجتنابپذير به نظر مى رسد، ضرورى است که نتايج نهايى هر قسمت از محاسبات را علاوه بر سيستم آحاد مربوطه، پس از تبديل واحد در سيستم SI نيز درج نمود. ضمناً به اين موضوع نيز حتماً توجه شود که در مقابل تک تک نتايج محاسبات، واحد مربوطه بايد ذکر شود.
- ترتيب ساختاری ارائه مطالب نظم و ترتيب در ارائه مطالب و يکسان سازى شيوه،علاوه بر افزايش ميزان درک خواننده، سهولت دسترسى و دريافت آنرا ميسر میسازد. لذا در اين بخش،ضمن بيان مشخصات هر يک از قسمت ها، ترتيب ارائه آنها نيز ذکر شده است.
• جلد پايان نامه پايان نامه، مطابق با نمونه طرح جلد ارائه شده در پيوست اين آئين نامه،زرکوب و با جلد سبزرنگ:دکترا ،جلد آبى تيره رنگ: کارشناسى ارشد و جلد مشکى رنگ: کارشناسى مجلد گردد.عنوان پايان نامه با حروف بزرگ و ساير مطالب با حروف کوچک درج شود. در کنار شيرازه نيز صرفاً عنوان و نام تهيه کننده پايان نامه وسال اختتام آن با حروف کوچک زرکوب گردد. Ph.D.Thesis :دکترا ، M.Sc.Thesis :کارشناسى ارشد ، B.Sc :کارشناسى Ã براى پايان نامه ها ى کارشناسى ،کارشناسى ارشد و دکترا : به منظور حفظ هماهنگى با مقررات جارى مديريت تحصيلات تکميلى دانشگاه از ذکر نام استاد يا اساتيد مشاور روى جلد پايان نامه پرهيز گردد. براى پايان نامه هاى کارشناسي: ذکر نام استاد (اساتيد) راهنما روى جلد پايان نامه بلامانع است. هنگام ذکر مشخصات استاد يا اساتيد راهنما، صرفاً درجه علمى ايشان ، دکتر يا مهندس ذکر شده و سپس نام و نام خانوادگى مربوطه درج مى گردد. از نوشتن عناوين ديگر مانند: آقاى، جناب، استاد وغيره پرهيز گردد. در قسمت زمان ارائه ماه و سال دفاعيه پايان نامه قيد شود. بعنوان مثال: اسفند 1383
• صفحه نخست از آنجا که نام و ياد خدا بهترين سرآغاز براى هر نوشته و کارى مى باشد، بسيار مناسب است که نخستين برگ از پايان نامه به درج کلام الهى «بسم الله الرحمن الرحيم» با رسم الخط زيبا اختصاص يابد که فضل الهى موجب توفيق روزافزون گردد.
• صفحه عنوان در اين صفحه، مطالب روى جلد پايان نامه عيناً تکرار میشود، با اين تفاوت که ذکر نام اساتيد راهنما و مشاور الزامى است. - صفحه تقديم (اختيارى) در يک صفحه مستقل بعد از قسمت چکيده،برحسب صلاحديد نگارنده به فرد، افراد يا موسسه اى تقديم مى گردد.
• صفحه قدردانى (اختيارى) در اين قسمت، در يک صفحه مجزا بعد از صفحه تقديم نگارنده مراتب قدردانى خود را از اشخاص و يا موسساتى که در تدوين مطلب با فراهم آوردن اطلاعات، امکانات و يا تأمين بودجه همکارى نموده اند، ابراز مى نمايد.
• چکيده پروژه حداکثر در حجمى معادل با 250 تا 300 کلمه تهيه شده و شامل بيان مختصر مسئله مورد بررسى، روش تحقيق و مراحل بکار گرفته شده براى کسب و جمع آورى اطلاعات، نحوه تجزيه و تحليل و نتيجه کلى حاصله مى باشد. خواننده با مطالعه چکيده بايد تشخيص دهد که پروژه موجود دربرگيرنده مطالب مورد علاقه وى مى باشد يا خير؟ تاريخچه و سابقه موضوع در اين قسمت ذکر نشده، بلکه در مقدمه پروژه توضيح داده مى شود. چکيده در يک صفحه مجزا بعد از صفحه عنوان قرار مى گيرد . در بالاى آن به فاصله دو سطر از حاشيه بالاى صفحه در ميانه سطر عنوان پايان نامه نوشته مى شود. در انتهاى چکيده ميتواند کلمات کليدى مورد استفاده در پايان نامه به تعداد 5-4 واژه اضافه شود.
• فهرست (مطالب ، جداول و نمودارها) فهرست مطالب :صفحات فهرست بعد از صفحه قدردانى قرار مى گيرند. کلمه " فهرست" در وسط و بالاى کليه صفحات مربوطه تايپ گردد. عناوين اصلى و فرعى در سمت راست و شماره صفحه در حاشيه چپ نوشته شود. شماره عنوان اصلى با خط تيره از عنوان مربوطه جدا مى شود. شماره عناوين فرعى حداکثر بصورت ZZ-YY-XX نوشته مى شود که XX شماره عنوان اصلى و YY يکى از عناوين فرعى XX و ZZ نيز يکى از بخش هاى زيرين YY مى باشد. که البته در فهرست نويسى فقط تا عنوان فرعى دوم (اصلي- فرعي- زيرين) شماره گذارى شده و نوشته مى شود. عناوين اصلى از منتهاى اليه سمت راست هر سطر ، عناوين فرعى به اندازه چهار حرف داخلتر از عنوان اصلى و عناوين فرعى تر به اندازه هشت حرف داخلتر از عنوان اصلى نوشته مى شوند. فهرست تصاوير ونمودارها: راهنماى تصاوير واشکال نيز با درج شماره شکل و شرح آن و صفحه آن جداگانه درج ميگردد. فهرست جداول :راهنماى جداول پايان نامه نيز بصورتى که شرح داده شد وبصورت جداگانه بعد از فهرست تصاوير آورده ميشود. ترتيبى که در اينجا به جهت ارائه مطالب بيان گرديد به گونه ايست که، همواره در فهرست نويسى «تقديم» حرف «الف» و «مقدمه» شماره«1» را به خود اختصاص مى دهد.
• ليست علائم و اختصارات اين قسمت که قبل از فهرست قرار مى گيرد، ليستى است از کليه علائم و اختصاراتى که در متن بکار رفته است.بايد سعى شود که در متن از علائم استاندارد استفاده شود. نحوه نگارش ليست علائم بدين ترتيب است که در چپ علامت و در سمت راست مفهوم آن درج مى گردد. ترتيب نگارش علائم مطابق با نوع علامت بکار رفته، متفاوت مى باشد . معمولاً نخست حروف انگليسى سپس حرف يونانى نوشته مى شوند . لازم به ذکر است که در کل متن پايان نامه براى نمايش هر پارامتر فيزيکى فقط بايد از يک نماد استفاده کرد. به عنوان مثال براى نمايش دما فقط از يک حرف مانند T استفاده شود.
• مقدمه مى بايست شامل موارد ذيل باشد:
1- بيان واضح و کامل مسئله موردبررسى يا هدف مطالعه.
2- بيان دلايل اهميت موضوع و ارزشيابى آن.
3- بيان مختصر تاريخچه کارها و تحقيقات قبلى انجام شده روى موضوع و وضعيت فعلى آن.
4- معرفى و مرور اجزاءو بخش هاى پايان نامه. اين مطالب به اين سؤال که چرا اين بررسى يا پايان نامه صورت مى پذيرد پاسخ داده، و نشان ميدهد که گامى در جهت تکميل و با رفع نقص فعاليت گذشتگان مى باشد.
5- توضيحات مختصرى در مورد نحوه تجزيه و تحليل مسأله و روشها، نحوه انجام تحقيق ونتايج بدست آمده از آن به نظر مى رسد که ضرورتى نداشته باشد. ü متن اصلى اين بخش از پايان نامه،اصل و اساس آن مى باشد. در واقع اين بخش است که به دانشپژوهان کمک اصلى مطالعاتى را مى نمايد. بنابراين مطالب آن بايد به صورت واضح،منظم و قابل فهم ارائه گردد. بايستى سعى گردد تنها قسمت هايى که مستقيماً با موضوع موردبحث مربوط است آورده شوند. مابقى مطالب به صورت پيوست اضافه گردد. براى مثال اگر آشنايى با بعضى قضايا براى درک مطلب لازم است، ولى اثبات آنها منظور اصلى گزارش نيست به صورت پيوست اضافه شود. برنامه کامپيوترى، طرز استفاده و نمودار آن، نيز در پيوست آورده شود. مگر در مواردى که صورت پروژه عمدتاً در ارتباط با يک برنامه کامپيوترى تعريف شده باشد. بطور کلى اهميت پايان نامه صرفا به نوآورى نگارنده بستگى دارد.لذا از مطالب تکرارى ،کلاسيک و متعلق به ديگران فقط بصورت اختصار کمک گرفته شود. متن اصلى پايان نامه به طور منطقى به پنج فصل حداکثر 200 صفحه A4 تقسيم مى شود، فصل بندى پايان نامه بنا به نظر دانشجو و تاييد استاد راهنما انجام ميشود.هر فصل ميتواند به چند بخش تقسيم شود. مطالب هر فصل را آنرا مى توان با بيان آن قسمت از تحقيق که فصل بدان اختصاص يافته است ، توضيح مطلب و روش هايى که در رابطه با اين قسمت مورداستفاده قرار گرفته است و بر شمردن نکاتى که بايد کشف و دانسته شود، آغاز نمود. در فصل سوم به طور کامل به محتويات هر يک از فصول پايان نامه خواهيم پرداخت. - بحث، نتيجه گيرى، پيشنهادات نتيجه گيرى با توجه به مطالب عنوان شده به ويژه در مقدمه به نگارش درآيد.مقايسه نتيجه هاى بدست آمده با هدفهاى از قبل تعيين شده در مقدمه ،دستيابى هاى نوين در اين فصل ذکر شده و مورد تجزيه و تحليل قرار ميگيرند.
• مراجع پس از اتمام بخش آخر، بايد مراجع درج گردد.بطور کلى چندين شيوه مأخذنويسى مطرح است که، در اينجا به شرح يکى از معروفترين آنها پرداخته ميشود. بطور کلى چنانچه براى مطلبى از منبعى استفاده شود، ذکر آن مرجع در ليست مراجع پايان نامه الزاميميباشد. در اينگونه موارد مطلبى که مستقيماً از آن منبع نقل شود، بين دو گيومه نوشته ميشود و بلافاصله بعد از آن علامت [ ] درج ميگردد. در داخل آن شماره منبع مذکور به ترتيب عددى از اول پايان نامه قرار ميگيرد.مثلا پانزدهمين شماره منابع استفاده شده بعد از ذکر مطلب مربوطه در داخل گيومه اينگونه آورده ميشود: ] 15 [ در قسمت مراجع شماره مرجع در براکت [ ] نوشته مى شود و بعد از آن نام خانوادگى نويسنده سپس حرف اول نام که به وسيله علامت " ، " از يکديگر جدا مى گردند آورده مى شود. در مراجع فارسى نام نويسنده بطور کامل ذکر ميشود. اگر موضوع داراى چند نويسنده باشد. نام هاى ايشان با علامت " ، " از هم جدا مى گردد. بعد از نام نويسنده، عنوان کتاب يا مقاله آورده مى شود. و در ادامه چنانچه کتاب يا مقاله مترجم داشته باشد ، نام و نام خانوادگى مترجم ذکر ميشود.اگر مطلب مورد نظر از کتاب اخذ شده باشد، نام موسسه انتشاراتى، سال انتشار ، شماره فصل و صفحه يا صفحات مورد رجوع ذکر مى شود. چنانچه مطلب نگاشته شده از مجله باشد جلد ( Vol ) ، شماره ( no )، سال انتشار ، شماره فصل و شماره صفحه خواهد آمد. براى نمونه به مثالهاى زير توجه کنيد. [1] طاهرى ، جميل و پاکزاد ، حسين ، موج و پديده هاى ارتعاشى، انتشارات دانشگاه علم وصنعت ايران،1360 ، ص 217-125. [2] - Timoshenko , S . P. , And Gere , J.M. Theory of elastic stability, McGraw –Hill , 1985 , pp. 105 – 115. [3] - Sanders , J.L. , Nonlinear Theories for thin shells , Q. appl. Mech. , Vol 10, No.1 , 1963 , pp. 21-36. ] 3 [ - Griffin , D.S. , Design filmits for buching of elevated temperature components . Proceedings ASME-PVP conference , Hawaii , July , 1989 ,pp. 25-27 . در ترتيب مراجع، ابتدا موارد فارسى، سپس خارجى ها و در نهايت موارد اينترنتى مطرح ميشوند. در تخصيص شماره مرجع به مطالب، بايد توجه نمود که چنانچه به يک مرجع چند بار ارجاع داده شود، همان اولين شماره تکرار مى گردد و نيز چنانچه به يک کتاب که قبلاً تحت صفحات خاص، ارجاع شده، مجدداً مراجعه گردد. اگر همان صفحات قبلى مدنظر باشد از همان شماره قبل و در غير اين صـورت يک شماره جــديد تعلق مى گيرد. در ترتيب مراجع، ابتدا مراجع فارسى، سپس صنايع خارجى و در نهايت موارد اينترنتى مطرح ميشوند.
• پيوست ها در انتهاى پايان نامه، پيوست ها قرار مى گيرند. همانگونه در متن اصلى ذکر گرديد. پيوست بگونه اى انتخاب مى شود که ضمن نياز به وجود آنها، قرار دادن آنها در متن اصلى باعث از بين رفتن انسجام و پيوستگى مطلب مى گردد. هر پيوست به يک موضوع اختصاص مى يابد. به منظور مرتب نمودن پيوستها، ترتيب زير پيشنهاد مى گردد:
پيوست 1- منحنى هاى حاصل و يا تهيه شده از استاندارد در صورتى که تعداد آنها زياد باشد.
پيوست2- جداول حاصل و يا تهيه شده از استاندارد در صورتى که تعداد آنها زياد باشد.
پيوست 3- اثبات قضايا
پيوست 4- دستورالعمل استفاده از برنامه کامپيوترى تهيه شده
پيوست 5- ليست برنامه کامپيوترى
پيوست 6- نقشه هاى تهيه شده لازم به ذکراست پيوستهاى نرم افزارى داخل جلد در پاکت ويژه اى چسبانده ميشوند. در صفحه اول هر پيوست، در بالا و وسط کادر کلمه پيوست و شماره ترتيب آن درج شده و سپس با يک خط فاصله در وسط کادر عنوان مربوط به آن پيوست آورده مى شود.
- چکيده انگليسي: اين بخش حداکثر در يک صفحه ارائه شده و ميتواند ترجمه چکيده فارسى باشد.
- فرم داخل جلد به انگليسي: اين فرم دقيقا ترجمه جلد فارسى در ابتداى پايان نامه ميباشد.
4،2،3- محتواى فصول پايان نامه
فصل اول
• کليات تحقيق
• مقدمه
• هدف
• ضرورت تحقيق
• بيان مسئله
• سوالات تحقيق
• مراحل تحقيق
• عنوان روش تحقيق
• روش جمع آورى اطلاعات
• ابزار جمع آورى اطلاعات
• روش تجزيه و تحليل
• محدوديت هاى احتمالى تحقيق
• تعاريف واژه هاى اصلى تحقيق
فصل دوم
• مرور ادبيات تحقيق اهم مباحث نظرى پيرامون موضوع تحقيق که در يک تا چند بخش جداگانه به نقل قول از منابع معتبر (به همراه آدرس دهى منابع مورد استفاده در متن و درج مشخصات منابع مورد استفاده به ترتيب استفاده در انتهاى فصل درج مى گردد) توسط محقق گردآورى، دسته بندى، تنظيم و نگارش مى يابد.
فصل سوم
• روش تحقيق
• عنوان روش تحقيق
• معرفى روش نمونه بردارى يا بررسى جامعه موردنظر يا روش مطالعه موردى
• (Case Study) چگونگى تعيين اندازه نمونه مورد مطالعه با استفاده از فرمولهاى آمارى و...
• معرفى روشها و ابزار گردآورى اطلاعات کمى يا کيفى
• معرفى الگوها يا مدل مورد استفاده براى تحليل مسئله
• معرفى جزئيات روشهاى تجزيه و تحليل اطلاعات
• روش سنجش اعتبار و پايائى تحقيق کمى و يا صحت و تعميم پذيرى تحقيق کيفى
فصل چهارم
• جزئيات مراحل پياده سازى روش تحقيق براى حل مسئله و پاسخگويى به سوالات تحقيق
فصل پنجم
• جمع بندى و نتيجه گيرى و موضوعات پيشنهادى براى تحقيقات آتى
• فهرست منابع و مأخذ
• چکيده لاتين پيوست ها
• پرسشنامه
• جزئيات محاسبات تجزيه و تحليل اطلاعات
• جداول و نمودارهاى اضافى
منبع: www.daneshju.ir/forum/f452/t23598.html
مطالب مشابه :
نمونه هايي از تقديم و تشكر براي صفحه تقديم پايان نامه
نمونه هايي از تقديم و تشكر براي صفحه تقديم پايان نامه ی گلچینی از جملات ادبی و
راهنماي نگارش پايان نامه هاي كارشناسي ارشد
راهنماي نگارش پايان نامه هاي كارشناسي (تصويب نامه)-5 صفحه ي تقديم نمونه)-6 صفحه ي تقديم.
آئين نگارش پايان نامه هاى کارشناسى، کارشناسى ارشد و دکتري
دسته اول صفحات پايان نامه، از صفحه چکيده نامه، مطابق با نمونه طرح جلد صفحه تقديم
راهنمای نگارش پایان نامه
راهنماي نگارش پايان نامه های کارشناسی 5- صفحهي تقديم. (طبق نمونه) 2- صفحهي
نحوه نوشتن پایان نامه
راهنماي نگارش پايان نامه صفحه تقديم: البته ضروري است يافته ها در ابتدا با جملات ساده
دستورالعمل تدوین پايان نامه
3-6.صفحه « تقديم به كه روي جلد و صفحة تأييد پايان نامه مي آيد، از نمونه صفحه تایید
راهنماي نگارش پايان نامه کارشناسي ارشد وکارشناسی
بخش هاي مختلف پايان نامه. صفحه تقديم: شامل نوع پژوهش/ جامعه پژوهش/ محيط پژوهش/ نمونه
پاياننامههاي تحصيلي در دانشگاه
- صفحه تقديم هر صفحه از پايان نامه ميبايست تهيه شود كه در زير نمونههايي از
برچسب :
نمونه جملات صفحه تقديم پايان نامه