بازتاب گسترده مناظره دیروز در رسانه‌های غربی+تصاویر

 بازتاب گسترده مناظره دیروز در رسانه‌های غربی+تصاویر

دور اول مناظره 8 کاندیدای ریاست جمهوری حول محور اقتصادی بازتاب بسیار گسترده ای در رسانه ها و سایت های معتبر انگلیسی زبان سراسر دنیا داشته است.

alt

به نقل از جام: سایت فارین پالسی، با اشاره به اهمیت انتخابات ایران در عرصه بین المللی نوشت: «از آنجایی که متاسفانه ما زبان فارسی را متوجه نمی شویم، مناظره 8 کاندیدای ایرانی را توسط ترجمه هم زمان صدای اروپای آزاد دنبال می کردیم که متوجه شدیم دور اول با توافق همه بر سر موضوعات مشخص اقتصادی و دور دوم با مخالفت برخی به پاسخ دهی به سوالات همراه بوده است.»

این سایت با طعنه به شیوه اجرای مناظره نوشت: «پس از پایان زمان اول مناظره و در ابتدای دور دوم آقای عارف با اشکال به شیوه مناظره اعلام کرد: "تست هایم را در سالیان قبل زده ام و در حال حاضر نیازی به پاسخ دهی نمی بینم" و دیگر کاندیدا ها نیز به تبعیت از او به نحوه مناظره واکنش نشان دادند.

فارین پالسی با اشاره به بخش دوم مناظرات و پخش تصاویر نوشت: «آقای غرضی در تشریح تصویری از یک بیمار که از اتاق جراحی بیرون آمده بود، مهمترین مشکل مردم ایران را در بخش پزشکی اضافه وزن دانست.»

alt

سایت شبکه خبری فاکس نیوز نیز در خبری نوشت: «کاندیداهای انتخابات ایران در مناظره تلویزیونی مسائل اقتصادی را مورد بررسی قرار دادند البته با اشاره به تحریم ها.»

فاکس نیوز در ادامه با استفاده از مباحث مطرح شده در مناظره نوشت: «برخی کاندیداها همانند محسن رضایی، فرمانده سابق سپاه و دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام به یافتن راه حل فوری برای برون رفت از بحران اقتصادی اشاره کردند.»

alt

سایت کریستین ساینس مانیتور نیز با اشاره به سرفصل سخنان کاندیداها در مناظره روز گذشته مهمترین عناوین مطروحه مسائل اقتصادی را به ترتیب از سوی آقایان محسن رضایی، حسن روحانی، محمد غرضی، سعید جلیلی و محمد باقر قالیباف قابل بحث دانست.

alt

سایت روزنامه تایمز دیلی در تیتر خبری خود نوشت: «شعرخوانی و مجادله، حاصل دور اول مناظره در انتخابات ریاست جمهوری ایران.»

alt

سایت شبکه خبری فرانس24 نوشت: «مناظره دور اول ایران که در خصوص مسائل اقتصادی بود با محوریت یافتن راه حلی برای تحریم های آمریکا و اروپا از سوی کاندیداها به پایان رسید.»

فرانس24 با اشاره به تعلق سیاسی هر یک از کاندیداها از حیث اصولگرایی و اصلاح طلبی نوشت: «تمامی آن ها متفق بودند که در زمینه تحریم های صادرات نفت باید راه حل فوری اعمال کرد.»

alt

سایت بلومبرگ در خبر خود با اشاره به مناظرات مباحث آقایان دکتر علی اکبر ولایتی، دکتر سعید جلیلی و دکتر محمد باقر قالیباف بسیار ارزنده تر و پیروز این دور معرفی کرد.

alt

خبرگزاری رویترز نیز در تیتر خبری خود نوشت: «دور اول مناظره کاندیداهای ریاست جمهوری ایران حول اقتصاد و حل هرج و مرج به پایان رسید.»

رویترز با اشاره به خودداری برخی از کاندیداها از پاسخ به سوالات نوشت: «محمد رضا عارف، کاندیدای اصلاح طلبان با اعلام اینکه تست هایش را در سال های گذشته زده است، به شکل مناظره اعتراض کرد و در پی او، سایر کاندیداها نیز به نحوه اجرای مناظره اعتراض کردند.»

alt

خبرگزاری آسوشیتدپرس نیز نوشت: «تحریم های شدید اقتصادی ایران به خاطر پرونده هسته ایش یکی از مهمترین مباحثی بود که در مناظره روز گذشته کاندیداها ظهور و بروز داشت.»

آسوشیتدپرس در ادامه با بررسی سخنان کاندیداها در حوزه های مختلف اقتصادی، نشان دادن تصاویری همانند کشتی تجاری و تراکتورها در زمین کشاورزی و ساعتی که 7:15 را بخشی از مناظره عنوان کرد و نوشت: «یکی از کاندیداها گفت باید ببینیم تیک تاک ساعت به ما چه می گویند؟ و قدر زمان را دانست.»

این خبرگزاری افزود: «بسیاری در تهران پس از پایان مناظره از خنده و شادمانی از لحظات مناظره سخن گفتند و اغلب پیروز مناظره روز گذشته را دکتر محمد باقر قالیباف عنوان کردند.»

alt

سایت روزنامه واشنگتن پست نیز در خبر خود نوشت: «هر چند مناظره تلویزیونی کاندیداها در مورد اقتصاد بود اما بیشترین انتقاد آن ها به نحوه اجرای آن بود. مناظره دور اول عرصه ای برای کاندیداها بود تا آراء خود را افزایش دهند و برنامه های اقتصادی چندان مورد اهمیت نبود.»

alt

لازم به ذکر است از دیگر موضوعات مورد بحث در تمامی این رسانه ها اشاره به انتخابات سال 88 و مسائل حواشی مناظره آن سال بود، همچنین پرداخت به اهمیت تحریم ها در اقتصاد ایران از سایر مسائل مورد ذکر این رسانه ها بود.


 منافقین در فیسبوک وبلاگ هدیه می‌دهند!

با نزدیکی به زمان انتخابات ریاست جمهوری عوامل گروهک تروریستی منافقین از هر حربه و شگردی برای ارتباط با داخل کشور و جاسوسی و تخلیه اطلاعاتی از مردم، استفاده می کنند.

25-10-1389_image634306873545263750.jpgبه گزارش سیرنیوز به نقل از دیده‌بان ؛ عوامل این گروه برای عبور از فیلترینگ در فضای اینترنت و دستیابی به یک کانال امن برای دریافت اطلاعات از داخل ایران تعداد زیادی وبلاگ طراحی کرده‌اند که به کاربران فضای مجازی هدیه می‌دهند!

این وبلاگ‌ها مجهز به جدیدترین نرم‌افزارهای عبور از فیلترینگ، نرم‌افزار ارتباط صوتی و تصویری(اسکایپ)، نرم‌افزارهای امن اتصال به شبکه با تلفن‌همراه و... می‌باشد. عوامل منافقین بعد از ارتباط‌گیری با طعمه‌های خود در فیسبوک و دیگر شبکه‌های اجتماعی، این وبلاگ‌ها را به عنوان هدیه به مرتبطین خود داده و در ازای آن عکس و فیلم و خبر از داخل ایران خصوصاً با موضوع انتخابات مطالبه می‌کنند.

عوامل پوششی منافقین در شبکه‌های مجازی با این عنوان که نظام در آستانه انتخابات فضای اینترنت، ایمیل و فیسبوک را به شدت محدود و کنترل می‌کند، از طعمه‌های خود می‌خواهند تا اطلاعات خود را از این طریق به خارج کشور و برای پخش در شبکه‌های ماهواره‌ای ارسال کنند.

همچنین در خلال این ارتباط و ارسال اطلاعات وبلاگ به کاربران اینترنت، تمامی اطلاعات شخصی کاربران شبکه‌های اجتماعی که فریب این شگرد منافقین را خورده‌اند از طریق هک در دسترس عوامل نفاق قرار می گیرد.

گفتنی است این یکی از جدیدترین شگردهای منافقین برای جاسوسی و تخلیه اطلاعاتی در فضای اینترنت و شبکه‌های اجتماعی است.



 بلوای مشاوران در غیاب روسا ؛ موضع گیری های مضحک محمدرضا تاجیک و اردشیر امیر ارجمند

 در آستانه ی انتخابات یازدهم ریاست جمهوری، محمد رضا تاجیک و اردشیر امیر ارجمند دو مشاور خاتمی و میر حسین موسوی، در غیاب روسای خود، به میدان آمدند و حرف ها و مصاحبه های پی در پی داشتند.

164592_788.jpgبه گزارش سیرنیوز؛ محمدرضا تاجیک، رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک ریاست جمهوری در دولت اصلاحات، کسی که در آذرماه 1387 یادداشتی در 3 بند در ستایش میر حسین موسوی نوشته بود و او را «زیبا صورت و سیرت، کم گو و زیاد شنو» وصف کرده بود، این روزها پا به عرصه ی تحلیل انتخابات گذاشته است.

محمد رضا تاجیک در طول ماه های منتهی به انتخابات مدام از آمدن و نیامدن سید محمد خاتمی حرف می زد. او و دیگر مشاوران خاتمی با صحبت های خود و هجمه ی رسانه ای، فضا را برای آمدن خاتمی می سنجیدند و در نهایت به این نتیجه رسیدند که خاتمی شانسی برای پیروزی در انتخابات نخواهد داشت.

محمد رضا تاجیک در تاریخ 19 فروردین ماه در مصاحبه ای اعلام کرد: «تا این لحظه حضور آقای خاتمی در انتخابات ریاست جمهوری منتفی است و ایشان در انتخابات نامزد نخواهند شد.

رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک ریاست جمهوری در دولت اصلاحات حضور سید محمد خاتمی در یازدهمین دوره انتخابات را منتفی دانست.

به گزارش سراج 24، محمدرضا تاجیک ضمن رد خبر برخی رسانه ها در خصوص کاندیداتوری سید محمد خاتمی در انتخابات ریاست جمهوری آتی گفت: تا این لحظه حضور آقای خاتمی در انتخابات ریاست جمهوری منتفی است و ایشان در انتخابات نامزد نخواهند شد.

وی در ادامه با اشاره به فضای سیاسی جامعه برای حضور اصلاح طلبان در انتخابات ریاست جمهوری عنوان کرد: تحلیل جدی آقای خاتمی عدم حضور در انتخابات است اما من هم اکنون از تغییر برنامه های وی مطلع نیستم.»

تا زمان این مصاحبه در فروردین ماه، محمدرضا تاجیک به جد مشغول زمینه سازی برای آمدن خاتمی بود اما در اواسط فروردین ماه دریافتند که خاتمی شانسی برای پیروزی ندارد. از آن پس به سوی هاشمی رفسنجانی مایل شدند.

محمد رضا تاجیک که این روزها جدی تر در عرصه رسانه ها حضور دارد، روز شنبه 14 اردیبهشت 1392 در مصاحبه ای با روزنامه ی آرمان اعلام کرد که «شبح اصلاحات همه جا حضور دارد.»

او انتخابات یازدهم ریاست جمهوری را به معنای پایان انشای اصولگرایان دانسته است و اصلاحات را فراتر از یک تشکل سازماندهی شده ی دارای ایدئولوژی واحد یا گفتمان مشخص معرفی کرده است. از نظر او، اصلاحات یک حرکت خودجوش است.

محمدرضا تاجیک برخلاف واقعیت موجود و نظرات کارشناسان، چنان وانمود می کند که اصلاحات نمرده است.

محمد رضا تاجیک پس از مدتی سکوت در آغاز یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری دوباره یه عرصه ی خبر و رسانه برگشته است.

اردشیر امیر ارجمند، مشاور عالی میر حسین موسوی، یکی دیگر از مشاورانی است که این روزها مصاحبه هایش آغاز شده است. او که پس از مرخصی از زندان به فرانسه فرار کرد و پناهنده شد، در 1 خرداد ماه 1392 درباره ی رد صلاحیت هاشمی رفسنجانی، حرف های گستاخانه ای زده است. مصاحبه ی امیر ارجمند با رسانه ی ضد انقلاب رادیو فردا، با توهین و بی نزاکتی همراه است. او در بخشی از مصاحبه اش می گوید: "مرجع نظارتی حق اضافه کردن شرط جدیدی را ندارد و این به معنای محروم کردن اشخاص از حقوق قانونی‌ شان خواهد بود. در قانون اساسی و قوانین عادی هیچ شرطی در این مورد وجود ندارد و شورای نگهبان نمی تواند یک شرط جدید را برای صلاحیت نامزدها اضافه کند و شخصی را به عنوان کهولت و یا زیاد بودن سن از انتخاب شدن محروم کند. اگر قرار باشد بحث کهولت سن مطرح شود،‌ این موضوع تنها درباره آقای هاشمی رفسنجانی صدق نمی کند،‌ زیرا..."

اردشیر امیر ارجمند که خود را سخنگوی شورای ضد انقلابی "راه سبز امید" می داند، در شرایطی از هاشمی رفسنجانی دفاع می کند و درباره ی انتخابات ریاست جمهوری ایران نظر می دهد که خبر همکاری و همسویی او و تقی رحمانی با رضا پهلوی در بهمن ماه سال گذشته در فرانسه منتشر شده بود.

به گزارش نهان نیوز، "در بهمن ماه گذشته مسابقه میان گروه های مختلف اپوزیسیون برای برگزاری جلسه و دیدار با نمایندگان پارلمان اروپا برگذار شد و در این مسابقات رضا پهلوی موفق به دیدار با مارتین شولتس رئیس این پارلمان شد اما اردشیر امیر ارجمند و تقی رحمانی امکان ملاقات در سطحی بالاتر از کمیسیون امور سیاسی این نهاد نیافتند.
رضا پهلوی در دیدارهای خود هرگونه اقدامی که به منظور اصلاح را مردود شمرد و اعلام کرد به همراه شورای خود خوانده اش به دنبال ایجاد سکولاریسم در ایران است، اما امیر ارجمند و تقی رحمانی خواستار حمایت اروپاییان از خواسته های جنبش سبز بودند.
نکته توافق این دو گروه آن گونه که در رپرتاژ آگهی های آنها در سایت های نزدیک شان منعکس شده درخواست مشترک پهلوی و رحمانی و ارجمند از اروپاییان برای اعمال فشار بر ایران بود."

اردشیر امیر ارجمند نیز مانند محمد رضا تاجیک به مسائل انتخابات ایران می پردازد و نظر می دهد. شباهت این دو نفر به هم این است که هر دو مشاور کسانی بوده اند که به سران فتنه مشهورند. با این تفاوت که عملکرد اردشیر امیر ارجمند بسیار منفی تر و کارنامه اش بسیار سیاه تر است.

در آستانه ی انتخابات ریاست جمهوری یازدهم، تمام کسانی که نتوانسته اند موفق شوند و یا صلاحیت شان محرز نشده است، حتی اگر خود سکوت کنند، دیگرانی را به صحنه می فرستند تا از زبان آن ها حرف بزنند. حالا که مشاوران در غیاب روسای خود به عرصه آمده اند، آیا می توان گفت که حرف های آن ها را از زبان این ها می شنویم.



 واکنش جلیلی به انتسابش به جریان انحرافی

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری نسبت به انتسابش به جریان انحرافی، واکنش نشان داد.

altسعید جلیلی کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری یازدهم در گفت‌وگو با تسنیم، در خصوص انتسابش به جریان انحرافی اظهار داشت: ما هرگونه انحراف از ولایت فقیه را به شدت محکوم می‌کنیم.

وی پیشتر در جمع نمایندگان مجلس نیز در این باره گفته بود: از هر انحرافی به شدت پرهیز می‌کنیم و نمی‌توانیم بپذیریم افرادی در حکومت از آنچه که رهبر معظم انقلاب می‌فرمایند، زاویه بگیرند.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری همچنین در جمع مردم اراک نیز تاکید کرده بود: هر نقطه انحراف از ولایت، نقطه توقف پیشرفت ملت خواهد بود.


 آیا محسن رضایی و حسن روحانی بدنبال مذاکره با آمریکا هستند؟

حسن روحانی نیز معتقد است باید ابتدا "حد تخاصم با آمریکا را پائین بیاوریم و حداقل آن را به تنش برسانیم."

111111.jpgمحسن رضایی می‌گوید با جلب "موافقت رهبری" در مورد محیط زیست و مواد مخدر با آمریکا مذاکره می‌کند. 

محسن رضایی، یکی از هشت نامزد تایید صلاحیت شده و دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در یک گفت‌وگوی ویژه خبری که متن آن جمعه، دهم خرداد در رسانه‌های داخلی منتشر شد می‌گوید، در صورت پیروزی در انتخابات تلاش می‌کند موافقت رهبر جمهوری اسلامی را برای مذاکرات مستقیم با آمریکا در موردهای مشخص جلب کند. 

"مذاکره موردی با آمریکا با کسب اجازه"

به گزارش خبرگزاری ایسنا رضایی گفت: «من برای موضوع آمریکا، طرحی را خدمت رهبر عزیز انقلاب دادم که ایشان با بخشی از آن موافقت کردند و به ما اجازه دادند در کنار ۱+۵ می‌توانیم در موضوع هسته‌ای با آمریکا مذاکره کنیم؛ البته ایشان چندان به این مساله خوشبین نبودند.»
خبرگزاری مهر به نقل از محسن رضایی نوشت: «درباره دو مسئله دیگر نیز باید از رهبری اجازه بگیرم. یکی بحث محیط زیست و غبار ایجاد شده در کشورهای همسایه یعنی اردن، عراق، عربستان و ایران است که باید در این رابطه با آمریکا مذاکره کنیم و دیگری مسئله مواد مخدر، که در چارچوبی که رهبری موافقت کنند دیالوگی را با آمریکا شروع می کنیم اما این به معنای آن نیست که از چالش‌ها کوتاه بیاییم.»
رضایی با اشاره به کسانی که "گفتمان انقلاب را تنها در ایستادگی می‌بینند" تاکید می‌کند که این موضوع مربوط به دهه اول انقلاب بوده و "ما که نمی‌خواهیم در این دهه بمانیم." فرمانده سپاه پاسداران در زمان جنگ ایران و عراق مدعی است، در سال ۱۳۶۰ پیش بینی کرده که برنامه آمریکا "منزوی کردن ایران در سیاست خارجی و محاصره اقتصادی کشور" است. 

"قدم اول، پایان دادن به دشمنی"

حسن روحانی، یکی دیگر از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری نیز شامگاه پنج‌شنبه، نهم خرداد با حضور در شبکه تلویزیونی جام جم به پرسش‌های ایرانیان خارج از کشور، از جمله درباره روابط ایران با دیگر کشورها پاسخ گفت. 

حسن روحانی، یکی از نامزدان یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران

روحانی در مورد رابطه با آمریکا اعتقاد دارد که رابطه امروز دو کشور از سطح تنش به دشمنی رسیده است: «امروز نمی‌توانیم بگوییم که می‌خواهیم روابط‌مان با آمریکا را تنش‌زدایی کنیم شاید ۸ تا ۱۰ سال پیش می‌توانستیم چنین موضوعی را مطرح کنیم اما امروز شرایط متفاوت شده است.»
نامزد انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری معتقد است که ابتدا "باید سطح روابط ایران با آمریکا را از حد تخاصم به تنش برسانیم" زیرا به زعم او "حتی با دشمن هم باید تعامل داشته باشیم."
حسن روحانی که اکنون رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام است در دوره ریاست جمهوری اکبر هاشمی رفسنجانی و محمد خاتمی (۱۳۶۸ تا ۱۳۸۴) دبیر شورای عالی امنیت ملی و در دو سال آخر سرپرست تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای ایران با سه کشور اروپایی بود. 

"ایجاد شکاف بین آمریکا و اروپا"

به گزارش خبرگزاری مهر سرپرست پیشین مذاکرات هسته‌ای ادعا کرد در دوران مدیریت او ایران موفق شد میان آمریکا و کشورهای اروپایی شکاف ایجاد کند اما اکنون این شکاف از میان رفته و همه علیه جمهوری اسلامی متحد شده‌اند.
حسن روحانی در شبکه جام جم گفت: «این هنر دیپلماسی دولتمردان است که نگذارند اجماع جهانی که همان اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ماست شکل بگیرد، البته بسیاری از کشورهای دنیا به‌ویژه در دنیا غیر متعهدها در کنار ما هستند ولی منظور از اجماع همان اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ماست که مشکل را بیشتر کرده است.» 

راه اصلی کاهش فشار تحریم‌ها از نظر روحانی ایجاد شکاف بین کشورهای غربی است: «باید از راهی که دشمن استفاده کرده، استفاده کنیم؛ دشمن توانسته با بهانه‌هایی یک اجماع علیه ایران بین قدرت‌ها بوجود آورد و ما هم باید با تلاش و فعالیت و مذاکره جدی، بتوانیم کاری کنیم که این اجماع را شکسته و فاصله‌های لازم را بوجود آوریم و فضای تنفری را ایجاد کرده و قدم به قدم با تحریم‌ها مقابله کنیم.» 

"به دشمن چراغ سبز نشان ندهید"

حسن روحانی برخلاف ادعای اخیرش در مورد در کنار ایران بودن بسیاری از کشورها، ششم خرداد در گفتگو با سایت "دیپلماسی ایرانی" جمهوری اسلامی را کشوری کاملا منزوی خوانده بود: «اگر بخواهیم دوستان و همراهان خود را در صحنه بین‌المللی و در میان کشورهای بزرگ و کوچک جستجو کنیم، شاید از انگشتان یک دست تجاوز نکنند؛ آنهم کشورهایی که عموما فاقد اعتبار بین‌المللی هستند.» 

به نوشته‌ی دیپلماسی ایرانی روحانی معتقد است انزوای ایران فقط مربوط به اختلاف با کشورهای اروپایی و منطقه نیست: «آفریقائی‌ها علیرغم برخورداری از حمایت‌های بی‌دریغ مادی و معنوی ایران پس از انقلاب، در سال‌های اخیر روی از ما گردانده‌اند. کار به جائی رسیده که سنگال و سیرالئون و کنیا هم به ما روی خوش نشان نمی‌دهند.» 

همزمان با این تحولات رئیس قوه قضاییه، صادق لاریجانی به نامزدهای انتخاباتی هشدار می‌دهد "حیثیت و آبروی نظام جمهوری اسلامی ایران و استقلال شخصیتی و مردمسالاری دینی آن را حفظ کنند" و "سخنانی نگویند که چراغ سبزی به دشمنان تلقی شود."



 ستادهای تبلیغاتی پورمحمدی در اختیار ولایتی قرار گرفت/ احمدی نژاد: همه باید تلاش خود را برای پیروزی ولایتی به کار ببریم

حسن روحانی کاندیدای انتخابات ریاست‌جمهوری با انتقاد از مناظره دیروز کاندیداها گفت: به یکی از دوستانم گفتم جای مرحوم نوذری در مناظره‌ها واقعاً خالی است.

n00086882-b.jpgمحمدنجار: سعی می‌کنیم نتیجه انتخابات را سریع‌تر از قبل اعلام کنیم

مصطفی محمدنجار وزیر کشور گفت: ملت ایران در ساعات آغازین روز جمعه 24 خردادماه، در صفوف به هم فشرده در پای صندوق‌های اخذ رای حاضر می‌شوند و سعی می‌کنیم نتیجه انتخابات را سریع‌تر از قبل به سمع و نظر مردم برسانیم.
برنامه روز هشتم کاندیداها در رسانه‌ ملی
گفت وگو با دوربین امشب که ساعت 20 از شبکه یک پخش می شود، امشب متعلق به محمدرضا عارف است. محمد غرضی نیز امشب مهمان برنامه گفت و گوی ویژه خبری شبکه دو سیماست که به مدت 45 دقیقه ساعت 22:45 پخش می شود. محمدباقر قالیباف نیز آخرین کاندیدایی است که امروز در رسانه ملی برنامه دارد. او امشب ساعت 23:30 با حضور در شبکه جام جم به پرسش های ایرانیان خارج از کشور پاسخ می دهد.

انتشار برنامه‌های دولت متمم ولایتی/ ستادهای تبلیغاتی پورمحمدی در اختیار ولایتی قرار گرفت
پایگاه اطلاع‌رسانی ولایتی متن کامل سرفصل‌های برنامه دولت متمم ولایتی منتشر کرد. سیدشریف حسینی مشاور و عضو شورای راهبردی نمایندگان مجلس نهم و نمایندگان ادوار ستاد علی‌اکبر ولایتی از واگذاری ستادهای تبلیغاتی پورمحمدی در کل کشور به ولایتی خبر داد.

داوود احمدی نژاد: همه باید تمام تلاش خود را برای پیروزی ولایتی به کار بندیم
داوود احمدی‌نژاد برادر رئیس جمهور به نیروهای انقلاب توصیه کرد که تمام تلاش خود را برای پیروزی علی‌اکبر ولایتی در انتخابات به کار بندند.

حدادعادل: به شدت اهل ثبات مدیریتی هستم/ ضرورت تشکیل تیم اقتصادی قوی در دولت
حدادعادل ضمن انتقاد از برخی عزل‌و نصب‌ها گفت: به شدت اهل ثبات مدیریت هستم و معتقدم فردی که برای مسئولیتی انتخاب می کنیم باید ثبات داشته باشد تا بتواند کارها را به انجام برساند.

اولین همایش مبلغین حامی جلیلی با سخنرانی میرباقری و آقاتهرانی
حجت الاسلام حاج مرادخانی دبیر ستاد حوزوی حیات طیبه از برگزاری اولین همایش مبلغین گفتمان انقلاب اسلامی خبر داد و گفت:  این همایش با سخنرانی میرباقری و آقا‌تهرانی در مسجد اهل بیت قم برگزار می‌شود.

رییس ستاد جلیلی: بهار را لفظی انحرافی می‌دانیم/ تعلیق غنی‌سازی خلاف نظر رهبر انقلاب بود
علی باقری رئیس ستاد انتخابات جلیلی گفت: ما بهار را لفظی انحرافی نسبت به جامعه و دین می‌دانیم لذا هر شائبه‌ای که انتساب جلیلی به جریان‌های خارج از چارچوب گفتمان انقلاب اسلامی است قابل قبول نیست.

رایزنی با عارف برای کناره‌گیری به نفع روحانی
محمد محمدرضایی نماینده اسبق اصلاح‌طلب مجلس شورای اسلامی و رئیس ستاد مشترک انتخاباتی اقوام ایرانی گفت: عارف برنامه‌های خوبی ارائه داد که مورد پسند ما نیز هست اما باید این واقعیت را پذیرفت که ساختار قدرت در ایران به گونه‌ای است که روحانی بهتر می‌تواند اهداف اصلاح‌طلبان را پیش ببرد.

روحانی در نشست خبری: هاشمی تأکید کرده که در صحنه بمانم/ جای مرحوم نوذری در مناظره خالی بود
حسن روحانی کاندیدای انتخابات ریاست‌جمهوری با انتقاد از مناظره دیروز کاندیداها گفت: به یکی از دوستانم گفتم جای مرحوم نوذری در مناظره‌ها واقعاً خالی است.

غرضی: من را به عنوان سیاستمدار حساب نکنید/ رقیب ندارم
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه من رقیب ندارم افزود: ما هشت همکاری هستیم و من برای رقابت هم نیامدم.

اخبار کوتاه از یازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری
در هفته اول تبلیغات کاندیداهای ریاست جمهوری نتایج نظرسنجی چند مرکز معتبر نظرسنجی نشان داد رقابت اصلی میان قالیباف، ولایتی و جلیلی بوده است. در هفته جاری که برنامه تبلیغاتی نامزدها به ویژه مناظره های تلویزیونی و نمایش فیلم های تبلیغاتی کلید می خورد پیش بینی می شود تغییرات قابل توجهی در اعداد و ارقام نظر سنجی ها به وجود آید.

طرفداران حسن روحانی معتقدند در هفته آخر رقابت های انتخاباتی، هاشمی رفسنجانی به میدان آمده و حمایت خود را از حسن روحانی اعلام خواهد کرد. حامیان روحانی نحوه حمایت هاشمی را حضور در فیلم تبلیغاتی روحانی و یا صدور بیانیه می دانند.

در میان اصلاح طلبان درباره حمایت از روحانی و یا عارف اختلاف نظرهای جدی بروز کرده است.حزب کارگزاران سازندگی طرفدار حسن روحانی است و حزب منحله مشارکت از محمد رضا عارف به عنوان کاندیدای اصلاح طلبان نام می برد. اختلاف نظر در میان اعضای مجمع روحانیون هم وجود دارد به گونه ای که برخی طرفدار عارف و برخی دیگر حامی روحانی هستند.
خبرگزاری جمهوری اسلامی(ایرنا) وابسته به دولت، انتشار تصاویر مربوط به تبلیغات کاندیداهای ریاست جمهوری را تحریم کرده است. این خبرگزاری همچنین از پوشش مطلوب فعالیت های تبلیغاتی نامزدها خودداری کرده و مشی انتقادی و مخالف خوانی در پیش گرفته که بر خلاف جریان حماسه سیاسی مردم حرکت می کند.



 اشراقی : عارف کاندیدای اصلاح‌طلبان است

نعیمه اشراقی گفت: آقای عارف کاندیدای اصلاح‌طلبان است؛ البته به این مفهوم نیست که آقای روحانی گزینه مناسب نیست.

alt

نعیمه اشراقی از چهره‌های سیاسی اصلاح‌طلب به مناظره دیروز ۸ کاندیدا با هم و همچنین برنامه اقتصادی کاندیدای اصلاح‌طلب اشاره کرد و گفت: برنامه‌هایی که ارائه شد، برنامه‌های خوبی بود، اما معتقدم برنامه اقتصادی با روابط بین‌الملل نیز مرتبط است و باید رئیس جمهور آینده سیاست تنش‌زدایی را در پیش بگیرد.

وی در پاسخ به این پرسش که از بین آقای عارف و روحانی از کدامیک حمایت می‌کنید، گفت: منتظر این هستیم که ببینیم آقای خاتمی از چه کسی حمایت می‌‌کند اما احتمالا نظر بنده بر روی آقای عارف است.

این فعال اصلاح طلب ادامه داد: آقای عارف کاندیدای اصلاح‌طلبان است البته این به این مفهوم نیست که آقای روحانی گزینه مناسب نیست.

اشراقی در مورد اجماع عارف و روحانی نیز گفت: با اجماع موافقم همانطور که بهتر بود اصولگرایان نیز اجماع می‌‌‌کردند چرا که یک انتخابات با هشت کاندیدا سبب این می‌شود که رئیس جمهور آینده رأی اکثریت مردم را نداشته باشد.


 صدای بی‌بی‌سی از ستاد برخی کاندیداها شنیده می‌شود

نفوذ عوامل دشمن در ستاد کاندیداهای انتخابات یکی از روش‌های معمول دشمن برای ایجاد بی‌ثباتی سیاسی است. در این انتخابات نیز از ستاد برخی کاندیداها صدای بی‌بی‌سی فارسی شنیده می‌شود.

15965_720.jpgسخنگوی ستاد انتخاباتی یکی از کاندیداهای اصلاح‌طلب در کنفرانس خبری خود سخنانی را بر زبان رانده که هم برای برخی کاندیداهای احراز صلاحیت‌نشده جای تأمّل دارد و هم برای عموم مردم که ببینند و بدانند این مدعیان اصلاحات چه خیال‌هایی در سر می‌پرورانند. این استاندار دولت اصلاحات در بخشی از صحبت‌ها سعی دارد فضای حاکم بر جامعه را امنیتی جلوه دهد. وی که خود سابقه کار اجرایی در کشور دارد با بی‌انصافی تمام عدم احراز صلاحیت برخی برای رقابت در میدان ریاست جمهوری را سناریوی از پیش نوشته‌شده دانسته و اینچنین می‌گوید: «متولیان امر انتخابات و مسئولان سیاسی و امنیتی بنا بر سناریویی که بر اساس آن کشور را اداره می‌کنند، با ردصلاحیت هاشمی فضای کشور را برای تحقق حماسه سیاسی نه تنها آماده نکردند، بلکه آب سردی روی احساسات تحول‌خواهان و مردم کوچه و بازار ریختند و در فضای سیاسی سردی و در فضای عمومی بلاتکلیفی به وجود آوردند.»

بر پایه این خبر وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با طرح برخی مسائل تلاش کرده تا با القای هیجانات کاذب به جامعه و تهییج هواداران، جامعه را به سمت بی‌ثباتی سیاسی پیش ببرد و می‌افزاید: «البته موج امیدی که ایجاد شده بود قابل احیاست و در آینده نزدیک دوباره ایجاد خواهد شد.»


اما نکته‌ای که قابل اغماض نیست و باید به آن توجه کرد مشابهت اظهارات ایشان با تحلیل‌گر شبکه سلطنتی بی‌بی‌سی فارسی است. «سعید.ب» طی مطلبی که در وب‌سایت این شبکه ماهواره‌ای منتشر کرده تلاش نموده تا راهبرد و راهکار جدید را به عناصر جریان فتنه در داخل کشور منتقل کند. وی در راهبرد پیشنهادی خود قصد دارد تا در آستانه انتخابات همچون سال 88 شبکه اراذل و اوباش را بازسازی کرده و به باز‌تولید اغتشاش و آشوب که در مقاله‌اش با نام مستعار "زیبای خفته" از آن یاد می‌کند ـ بپردازد.

سعید برزین

او معتقد است با این‌که بعد از عدم احراز صلاحیت برخی افراد ضربه مهلکی به ساختار شبکه دشمن در بازتولید فتنه وارد شد، اما باید از فرصت باقی‌مانده تا انتخابات استفاده کرده و با ایجاد فضای دوقطبی و تداوم دادن آن، تا روز انتخابات به فضای احساسی و هیجانی دامن زد. «سعید.ب» همچنین شرط موفقیت این راهبرد را حفظ فاصله این جریان با نظام می‌داند و بیان می‌کند: «اما هدف این سناریو اصلاً پیروزی در انتخابات نیست. هدف آن بیدار کردن زیبای خفته‌ خودشان، یعنی آرای خاموش است. بیدار کردن خفته‌ای که پایگاه اجتماعی ائتلاف است و چشمه‌ای از ابهت آن را هنگام اسم‌نویسی آقای هاشمی‌رفسنجانی دیدیم... آن‌ها (اصلاح‌طلبان) برای بیدار کردن زیبای خفته باید خود را در مقایسه با چهره خشن اصولگرایان حاکم تعریف کنند. هر چه مرزها و فاصله‌ها میان دو طرف کمتر شود، تصویر محبوب تارتر و کدرتر خواهد شد. آن‌ها برای موفقیت این سناریو باید فاصله با نظام و ماهیت دو قطبی اوضاع را حفظ کنند. یعنی در عمل، باید تا سرحد شرکت در انتخابات بروند، ولی در آن شرکت نکنند.»

این هماهنگی بین جریان اصلاح‌طلب ـ فتنه و راهبرد مورد اشاره در بی‌بی‌سی نه تنها برای اولین بار نیست که اتفاق می‌افتد بلکه به نظر هم نمی‌رسد این هماهنگی در اظهارات به صورت اتفاقی باشد. همچنانی که در ماه‌های گذشته تعدادی از خبرنگاران و روزنامه‌نگارانی که شاغل در روزنامه‌های زنجیره‌ای بوده و با رسانه‌های ضد انقلاب ازجمله بی‌بی‌سی نیز همکاری می‌کردند به جرم جاسوسی و خیانت به کشور دستگیر شدند.

لازم به ذکر است که پیش از این دیده‌بان طی خبری کاندیداهای محترم انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستاها را به هوشیاری بیشتر برای انتخاب اعضای ستادهایشان جهت جلوگیری از عوامل نفوذی دشمن دعوت کرده بود.



 تأکید آیت الله هاشمی بر ماندن من در انتخابات است

کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: بعد از آنکه آیت الله هاشمی از رقابت کناره گیری کردند یعنی کاری کردند که رقابت نکند، خدمت ایشان و سایر بزرگان رسیدم همه آنها تأکید بر ماندن و استوار بودن من در این راه داشتند.تصویربه نقل از مهر، حسن روحانی ، کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در نشست خبری که امروز شنبه در ستاد انتخاباتی اش برگزار شد، در پاسخ به سئوال خبرنگار مهر مبنی بر اینکه درباره دیدار شما با آیت الله هاشمی رفسنجانی روایت های متفاوتی وجود دارد و از طرفی حمایت ایشان از شما تکذیب شده ، اصل دیدار را شرح دهید، گفت: من بعد از آنکه آیت الله هاشمی از رقابت کناره گیری کردند یعنی کاری کردند که رقابت نکند، خدمت ایشان و سایر بزرگان رسیدم همه آنها تأکید بر ماندن و استوار بودن من در این راه داشتند.و آیت الله هاشمی تأکید کردند که من در انتخابات بمانم.

در ابتدای این نشست روحانی با تأکید بر اهمیت انتخابات به خاطر شرایط ویژه کشور گفت: دو مسئله را برای حل مشکلات کشور مهم می دانم که اولین آن عقلانیت ، تدبیر و در کنارش ایجاد اجماع در میان مسئولان عالی رتبه نظام است.

وی مسئله دوم را وفاق عمومی و انسجام ملی خواند و افزود: ریشه مشکلاتی که کشور در سال های اخیر با آن مواجه شده که در بخش اقتصادی و چه در بخش های فرهنگی و اجتماعی ویا سیاست داخلی و خارجی از افراط ها و تفریط ها نشأت می گیرد.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری، ادامه داد: مشکل این بوده که یا افراط و یاتفریط کردند و مسیر اعتدال را نپیمودند . از عقلانیت و تدبیر استفاده نشده و از آن مهم تر مسیر اجماع سازی در میان مسئولان رده بالا طی نشده است.



مطالب مشابه :


عدم تجاوز صادق صبا به پونه قدوسی + داستان کامل + عکس + حذف خبر + انگشت شکسته + فیس بوک

بی بی سی نیز به فکر افتاد تا برای این عمل چندی قبل در اما صادق صبا که هر از گاهی




فتق دیسک بین مهره‌ای

به خصوص بیمارانی که قبل از عمل درجاتی از صدمه عصبی ایجاد شده بود. صبا سالمی علی تاجیک




بازتاب گسترده مناظره دیروز در رسانه‌های غربی+تصاویر

محمد رضا تاجیک پس از سعی می‌کنیم نتیجه انتخابات را سریع‌تر از قبل یعنی در عمل




رمان آسانسور 2

تاجیک- چراصداي بيمارا در ايشون قبل از اينكه برن اتاق عمل از جام بلندشدم . صبا- حالا




رمان آسانسور 2

تاجیک- چراصداي بيمارا در ايشون قبل از اينكه برن اتاق عمل از جام بلندشدم . صبا- حالا




رمان آسانسور 2

با تمام پرسنلش مي كشمو از بين مي تاجیک- چراصداي بيمارا در - تازه اپانديسشو عمل كرده




مراحل نوشتن طرح درس

محمد تاجیک فراگیر را پس از دریافت یک عمل آموزشی قبل از شروع درس باید از




برچسب :