مراسم تحلیف کارآموزان برگزار شد / منبع: وبسایت کانون مرکز
مراسم تحلیف کارآموزان برگزار شد
رئیس کانون وکلای دادگستری مرکز: وکیل دادگستری در اجرای عدالت نقش بهینه دارد
نایب رئیس کانون وکلا: متن سوگند را هر روز باید مرور کنیم
قائم مقام رئیس کل دادگستری تهران: عزم ما در دادگستری این است که تعامل مثبتی با کانون داشته باشیم
وکالت به دلیل اهمیت آن در جامعه و در دفاع از حق و حقیقت و حقوق مردم جزو محدود مشاغلی است که آغاز به کار در آن، مستلزم برگزاری آیین سوگند است. وکلا به وجدان خود رجوع می کنند و به شرافت خود سوگند یاد می کنند که برای پاسداشت حق و عدالت در جامعه همه کوشش خود را در طول دوره فعالیت کاری وکالت به کار گیرند. روز جمعه بیست و ششم دی ماه سال 93 ، نیز تالار ابوریحان دانشگاه شهید بهشتی شاهد حضور 375 نفر از کارآموزانی بود که پس از سپری کردن دوره کارآموزی و کسب نمره قبولی در آزمون اختبار، آمده بودند تا با اجرای مراسم رسمی سوگند، ردای وکالت را به تن کنند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کانون وکلای دادگستری مرکز، این مراسم ساعت 10 صبح با حضور اعضای هیات مدیره کانون وکلای دادگستری مرکز، ، اعضای کمیسیون های کارآموزی، دادستان کانون وکلای دادگستری مرکز، محمدی، قائم مقام رئیس کل دادگستری استان تهران، کارآموزان و بستگان آنان که برای ثبت این لحظه و نقطه عطف زندگی عزیزانشان حضور داشتند، با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید آغازشد
پس از اجرای سرود رسمی، نایب رئیس کانون وکلای دادگستری مرکز پشت تریبون قرار گرفت تا هم به ارایه گزارشی از اختبار این دوره و هم به انتقال بخشی از تجربیات خود به کارآموزانی که پس از ادای سوگند رسماً ردای وکالت را بر تن می کنند، بپردازد.
اسماعیل مصباح اسکوئی :
کاروکالت پرمسئولیت و مقدس است
اسماعیل مصباح اسکویی ضمن خیر مقدم به کلیه حاضران به ارایه گزارشی از دومین اختبار سال 93 پرداخت و با بیان این که «تعداد 441 نفر از کارآموزانی که دوره کارآموزی خود را تا 12 مرداد ماه به پایان رسانده بودند، دعوت شده بود که مدارک خود را تحویل کمیسیون کارآموزی دهند که همگی مدارک خود را در مهلت تعیین شده به کمیسیون کارآموزی تحویل و پس از تایید برای آزمون اختیار آماده شدند» اظهار داشت« اختیار کتبی در سه روز متوالی در روزهای دوم و سوم و چهارم مهر ماه انجام و از 28 مهر ماه تا 25 آذر نیز امتحان شفاهی کاراموزان برگزار گردید که از این تعداد 4 نفر در کل دروس غایب و در نتیجه 403 نفر در آزمون اختبار شرکت که متاسفانه 25 نفر مردود و بقیه در جلسه امروز حاضر و مراسم تحلیف با حضور 375 نفر برگزار می شود که از این میان 165 نفر خانم و 210 نفر آقا هستند.»
وی سپس توصیه هایی نیز به کارآموزانی که از امروز قبای وکالت را رسماً به تن می کنند، نمود. مصباح اسکویی با بیان این که «عزیزانی که امروز اینجا حضور دارند برای انتخاب زندگی و حرفه ای که اشتغال داشته و دارند. روزی در کنکور دانشکده های حقوق شرکت نموده اند» افزود« آن ها می توانستند به شغل قضاوت، سردفتری، مشاور حقوقی ادارت و همچنین به عنوان مدرس دانشگاه مشغول به کار شوند شوند ولی در آزمون وکالت شرکت و در نتیجه مسیر خود را مصمم تر انتخاب و از بین این مشاغل که با رشته حقوق مرتبط می شد، کار وکالت را برگزیدند و به عنوان کاراموز وکالت شروع به کار کردند.»
محدود مشاغلی شروع کارشان با سوگند است
نایب رئیس کانون وکلای دادگستری مرکز اضافه کرد« هر چند که امروز برای کارآموزان، پایان یک دوره پرمرارت بوده اما شروع دوره جدیدتری نیز هست که پرمسئولیت و مقدس است. مقدس از آن جهت که مراسم با سوگند به کلام الله مجید آغاز می شود و همین معنا برای این مجلس یک جو روحانی ایجاد می کند.»
مصباح با اشاره به این که« وکالت نیزاز محدود مشاغلی است که شروع به کار و اشتغال در آن با سوگند شروع می شود.» گفت« متن سوگند را هر روز باید مرور کنیم. چارجوب زندگی ما، شیوه زندگی، عملکرد ما چه در زمینه های حرفه ای، چه در روابط شخصی و چه خانوادگی در چارچوب این قسم گنجانده شده است . اگر به کلمات و عباراتی که در این قسم نامه گنجانده شده به دقت توجه کنیم حقیقتاً بار سنگینی بر دوش هر وکیل دادگستری نهاده شده است. عباراتی در این قسم نامه آمده است که اگر هر یک از ما بخواهیم به واقع مقید به این قسم نامه و متن آن باشیم خواهیم دید که چگونه در رفتار، کردار، عملکرد، دادگاه ها و خانواده و با اطرافیان چقدر باید مبادی آدابی باشیم که حرفه وکالت اقتضای آن را دارد. عبارتی نظیر عدالت، احقاق حق، شرافت قضاوت و وکالت، احترام به مقام قضایی و اداری و همکاران و اصحاب دعوی، دوری از کینه توزی و نظریات سیاسی و خصوصی و نهایت آن شرافت شخصی خود را وثیقه این قسم قرار دادن حقیقتاً کار مشکلی است.»
خودتان باشید نه آنچه دیگران می خواهند باشید
وی سپس ضمن توصیه به کاراموزان که « تابلویی را که از طرف کانون به آن ها اهدا می شود، صرفاً برای زینت دفاتر وکالت به کار نبرند، بلکه هر روز باید متن آن را بخوانند و عبارت و مفاهیم آن را ملکه ذهن کنند.» تصریح کرد« در واقع کلیه شئون زندگی ما تحت تاثیر عبارت این قسم نامه است. تخلف از این قسم، یکی از مسئولیت ها و تخلفات و مجازات های بسیار سنگین انتظامی است.»
نایب رئیس کانون وکلا در ادامه افزود« عده ای هستند که می خواهند از وکیل دادگستری به عنوان ابزار استفاده کنند و کارهای غیر اصولی و چه بسا نادرست خود را از تخصص وکیل دادگستری پوشش دهند. در واقع از وکیل می خواهند که راه وروش آن ها را با توجیهات حقوقی و نوشته های حقوقی راست جلوه دهند. از شما درخواست دارم که در راه خود ثابت قدم باشید و در مقابل راه و روش غلط دیگران مقاومت کنید. خودتان باشید نه آنچه که دیگران می خواهند باشید.»
وی سپس ضمن گلایه از برخی قضات که اجازه ورود کاراموزان در جلسه دادگاه را نمی دهند، اظهار داشت:«در فرم جدیدی که برای معرفی کارآموزان به معاونت آموزشی قوه قضاییه تهیه شده، مجبور شدیم به موادی از قانون که در آن هم تکلیف کاراموزان و هم تکلیف قضات اشاره شود. کاراموزان مکلفند که در دادگاه ها حضور داشته باشند و قضات هم مکلفند که کارآموزان را بپذیرند و اجازه دهند در جلسات دادرسی حضور فیزیکی داشته باشند تا ببینند که وکلای طرفین چگونه ادعا و دفاع می کنند و قاضی دادگاه چگونه تصمیم گیری می کند.»
کارآموز باید در جلسه دادگاه حضور فیزیکی داشته باشد
وی افزود:«متاسفانه برخی از قضات این اجازه را به کارآموزان نمی دهند. با این که کاراموزان مکلفند در تاریخ معین شده حضور داشته باشند اما وقتی برای حضور در جلسات دادگاه مراجعه می کنند، به دفتر دادگاه هدایت می شوند تا از پرونده هایی که قبلاً رسیدگی شده، گزارش خود را تهیه نمایند. این کار در واقع خلاف منظور قانونگذار است. چون کاراموز باید در دادگاه حضور داشته باشد و شاهد یک جلسه واقعی باشند. در گذشته نیز از سوی قوه قضاییه بخشنامه هایی به محاکم داده شده ، اما کم کم کمرنگ شده است. استدعا داریم که این موضوع مورد توجه قرار گیرد و هر راهی که برای اجرای این تکلیف وجود دارد به عمل آورده شود تا انجام این وظیفه برای کارآموزان فراهم شود.»
پس از سخنان نایب رییس کانون وکلای مرکز ، مجری مراسم، فرصت را غنیمت شمرد و از اعضای کمیسیون های کارآموزی و اساتید آزمون اختبار که بار اصلی پرورش کارآموزان و رسیدگی به امور آنان ها و گرفتن آزمون و در نهایت دریافت پروانه بر عهده آنهاست، تقدیر و تشکر نمود و یادی نیز از زنده یاد کامران کاظمی، عضو کمیسیون کارآموزی که چندی پیش به رحمت حق پیوست، نمود.
اعضای کمیسیون شماره یک کارآموزی:آرش صادقیان،جواد خالقیان،حسین ساعتچی یزدی، حمید جنتی،،حسین معصومی
کمیسیون شماره دو:بیژن شقاقی ، پروانه شالی ، قاسم کمیلی ، حسین عسکری راد ، محمود واحدی
و کمیسیون شماره سه: محمدعلی اخوتی ، داریوش اشرافی، ایرج خالصی ، حسینعلی صالحی و جعفر کوشا می باشند.
اساتید دومین اختبار شفاهی : امیرحسین آبادی، محمدرضا پیرهادی، احمد جاوید تاش، مجید غمامی، مجید پوراستاد، علیرضا آذربایجانی، باقر شاملو، امیرحسین نیازپور، جلیل امیدی، علی اصغر مهابادی، رجب گلدوست جویباری، محمدعلی بابایی، ستارزرکلام، لعیا جنیدی، حیدرحسن زاده، حسن میرحسینی، محمد علی متانی.
قائم مقام رئیس کل دادگستری استان تهران :
قضاوت و وکالت دو بال فرشته عدالت هستند
سخنرانی بعدی مراسم تحلیف، محمدی، قائم مقام رئیس کل دادگستری تهران بود که طی سخنانی اظهار داشت:«جامعه قضاوت، جامعه وکلا و حتی جامعه کارشناسان رسمی دادگستری باید افتخار کنند که خادمان حوزه عدالت هستند. اساساً نقطه وصل و اشتراک بین قضات و وکلا، جامعه قضات و کانون وکارشناسان رسمی دادگستری عدالت است. به نظرم قضات و وکلا دو بال فرشته عدالت هستند. عدالتی که بنیاد و اساس زندگی بشر است. عدالتی که هدف انبیاء عظام بوده است. عدالتی که برای تحقق آن خون های انسان های بزرگ ریخته شده است. عدالتی که پیامبر گرامی اسلامی فرمودند یک ساعت عدالت برتر از هفتاد سال عبادت است. یک ساعت دفاع از حقوق و اجرای عدالت برتر از عبادت است. »
وی خطاب به کارآموزان با بیان این که « ارزش واقعی کار شما به اعتبار نقش شما در تحقق عدالت و یاری رسانی به جامعه قضاوت در تشخیص حق و تحقق عدالت است» افزود« شما سوگند یاد می کنید که مجری عدالت باشید و در این مسیر شرافت خود را حفظ و باید از هیچ کوششی در جهت تشخیص حق و تحقق عدالت مضایقه نکنید.»
در انجام وظیفه خود عدالت محور باشید
محمدی سپس به کارآموزان توصیه کرد :«در انجام وظیفه صنفی و شغلی خود حق محور و عدالت محور باشید. امیدوارم که در تمام طول خدمتتان پایبند به آن سوگندی که از آن یاد کرده اید، باشید. زیرا بسیاری از آرای قضات متکی به مواردی است که وکلا در لوایح دفاعی خود ذکر میکنند.»
وی در ادامه با بیان اینکه «عزم ما در دادگستری بر این است که تعامل مثبتی با کانون وکلای دادگستری مرکز داشته باشیم» گفت: «باید این تعاملات مثبت، در جهت استیفای حقوق مظلومین و اجرای عدالت باشد. ما برای رسیدن به این غایت نهایی، یعنی عدالت، از هیچ کوششی دریغ نمیکنیم و هر گونه پیشنهاد و نکته ای که ما را به این سمت و سو سوق دهد، حتماً از آن استقبال خواهیم کرد.»
محمدی با یادآوری این موضوع که «جلسات خوبی بین مدیران دادگستری تهران و اعضای هیات مدیره کانون مرکز برای ایجاد تعامل مثبت برگزار شده است» اظهار امیدواری کرد که« این تعاملات، ما را برای رسیدن به هدف نهایی که شما در سوگندتان به آن پایبند هستید و قضات هم به همین ترتیب دنبال آن هستند، نزدیک کند. انشاءالله بتوانیم به گونهای عمل کنیم که جامعه ما طعم شیرین عدالت را بچشد.»
محمدی همچنین به حضور کاراموزان در محاکم اشاره کرد و گفت:« این موضوع در دستور کار آتی فی مابین کانون مرکز و دادگستری قرار می گیرد تا آنچه که مد نظر است و آنچه که در مفاد قانون به آن اشاره شده ،حتماً عینیت بخشیده شود.»
مراسم با پخش کلیپی ادامه پیدا کرد و سپس مجری مراسم به قرائت نوشتاری درباره عدالت از زنده یاد دکتر امیر ناصر کاتوزیان پرداخت.
دکتر علی نجفی توانا :
وکیل زمینه قانونگرایی و احترام به قانون را در جامعه فراهم می کند
سپس رئیس کانون وکلای مرکز پشت تریبون قرار گرفت و ضمن خیر مقدم به حضار با بیان این که
« وکالت امروز در دنیا به عنوان شغل برگزیده و شاخص معرفی شده و میشود و وکیل دادگستری به عنوان حافظ اجرای عدالت قضایی و اجتماعی در مسیر قانون، زمینه قانونگرایی و احترام به قانون را در جامعه فراهم می کند»افزود: «وکیل دادگستری پس از اخذ پروانه وکالت دیگر متعلق به خود نیست و مسئولیت متفاوت و شاخصی دارد که این مسئولیت به حدی است که در ابعاد مختلف خودنمایی میکند و تجلی و ظهور دارد. وکیل دادگستر ی در اجرای عدالت نقش بهینه دارد »
رئیس کانون وکلای دادگستری مرکز با بیان اینکه « وکیل دادگستری با توجه به آشنایی به قوانین و کسب تجربه ناشی از اجرای قانون، ظرائفی را متوجه می شود و در آن مهارت دارد که افراد معمولی و عادی ندارد» افزود«قضات نیز علی رغم وظیفه سنگینی که دارند، تحت تأثیر کیفیت دفاع وکلای دادگستری هستنند. شما وکلا با روشن کردن ابعاد تاریک مسائل قضایی، قضات را برای اتخاذ تصمیم شایسته و منطبق با واقعیت راهنمایی و مساعدت میکنید. هر چه علم و توان و پایداری و پایبندی شما به قانون بیشتر باشد، زوایای تاریک پروندههای مطروحه روشنتر خواهد شد، چرا که شما ایفاگر نقش عدالت قضایی هستید و حضور شما حضور مسئولانه ای است که با احساس مسئولیت وقتی عجین می شود، احساس می کنید به عنوان یک مبارز نباید در این گردونه شکست بخورید و سعی می کنید شان و شخصیت و توان حرفه ای تان را در دفاع نشان دهید.»
هراسی از پذیرش پرونده ها نداشته باشید
وی با اشاره به اینکه «اگر وکیل دادگستری نباشد، اجرای عدالت میسور و ممکن نیست» گفت: « یکی از وظایف شما وکلا دفاع از موکل است. البته تصور نکنید که شما فقط باید از افراد بیگناه دفاع کنید. چرا که وکلای دادگستری از تمامی متهمان به ارتکاب هرنوع جرمی طبق قانون اساسی و مقررات عادی دفاع میکنند. وکیل باید از هر موکلی دفاع کند، زیرا الزام قانونی داریم. بسیاری از موارد متهم اقرار به ارتکاب جرم می کند، اما وکیل دادگستری با ارایه دلایل قوی، قاضی را به این مطلب هدایت می کند که اگر چه امروز موکل من مرتکب جرم شده است اما قبل از این که فاعل جرم باشد، معلول عوامل اجتماعی است. اینجاست که شما ایفاگران نقش عدالت می توانید به گونه ای عمل کنید که حداکثر سهمی که دولت و حاکمیت می بایست در مقابل این مجرم قبل از ارتکاب جرم به عهده می گرفت و نگرفته امروز شما از بعد حقایی بگیرد و به نفع موکل زمینه اعمالش را فراهم کنید. »
نجفی توانا افزود:«گاهی گفته میشود که فلان وکیل دادگستری از متهم به ارتکاب جرایم مالی دفاع کرده؟ باید دفاع کند چرا دفاع نکند؟ در واقع کلاهبردار قبل از اینکه مرتکب این جرم شود یک انسان حقگرا بوده است. چه کسی میتواند مدعی باشد که در طول زندگی خود مرتکب جرم نشده است. بنابراین شما وکلا هراسی از پذیرش پروندهها نداشته باشید.»
قانون وسیله اجرای عدالت و احقاق حق است
وی با بیان اینکه «دفاع وکلا از موکلشان باید در چارچوب قانون و با رعایت وجدان حرفهای باشد»اظهار داشت: «یکی از وظایف وکلای دادگستری دفاع از قانون است. از قانون باید به هر شکلی دفاع کرد. چرا که قانون چراغ راه ماست و ما حافظ و امانتدارش هستیم. در واقع قانون، وسیله اجرای عدالت و احقاق حق است. قانونی که به طور کامل اجرا می شود زمینه ای را در جامعه فراهم می کند که هیچ کسی جرات ظلم و تعدی به دیگران را پیدا نکند. بنابراین کشوری موفق است که قانون تعیین کننده مواضع، اقدامات و اعمال حاکمیت و مردم باشد.»
شان وکالت را رعایت کنیم
رئیس کانون وکلای دادگستری مرکز با بیان اینکه «قانون ابزار اجرای عدالت و نظم پذیری در جامعه است. اما برای ایفای نقش به چند ویژگی احتیاج است» اولین ویژگی را قابلیت علمی وکیل دانست و گفت:« عرصه عدالت، عرصه مبارزه است. عدالت بدون مبارزه معنا ندارد. حاصل شدنی نیست. یک صحنه مبارزه مداوم است. برای این که در این مبارزه شکست نخورید، باید قابلیت داشته و آن قابلیت نیز قابلیت علمی است.»
نجفی توانا ادامه داد: «یکی دیگر از ویژگیهای وکلا توانایی ذهنی آنهاست. در قالب وکیل متجسم شدن و تجسم یافتن یک هنر است. وکیل باید بداند که وکیل است. برای این که احساس وکالت را در خود زنده کند باید تمرین مداوم داشته باشد. زبان و قلم دو ابزار اصلی وکلاست که با این دو سلاح آنها باید از لحاظ ذهنی توانایی لازم را داشته باشند. »
وی یکی دیگر از وظایف وکلا را «رعایت شأن وکالت و امانتی دانست که جامعه بر عهده وکلا گذاشته» و در ادامه تصریح کرد:«گرفتن پروانه وکالت ضمن اینکه یک امتیاز است یک امانت است و ما وکلا برای اینکه امین مناسبی باشیم باید شأن وکالت را رعایت کنیم. شئون وکالت ایجاب می کند که بپذیریم زمانی موفق خوا.هیم شد که جامعه موفق باشد. به همین جهت، وکالت همیشه با عدالت اجتماعی عجین است. چراغ قانون در دست شماست و این چراغ باید همیشه روشن باشد.»
رئیس کانون وکلا در رابطه با تعامل با قوه قضاییه اظهار داشت:«تا به امروز از این تعامل برخوردار بودیم و انشاء الله تجلیات و نشانه های آن را به زودی نیز خواهیم دید. در بخش بازرسی و ... نیز قولش را به ما داده اند و به گونه ای نیز خواهد شد که ما از این تعامل استفاده کردیم و باز هم استفاده بیشتری خواهیم کرد. همچنین در برخورد با شما عزیزان در کار وکالت. اما متقابلاً ما نیز وظایفی داریم. وکیل دادگستری ارباب رجوع ساده نیست حتی اگر در ورود به محاکم قضایی، بازرسی ها در شان وکیل نباشد، اما وکیل باید ثابت کند که این نوع اقدامات، تخدیشی در شان او ایجاد نمی کند و او رفتاری وکالت مابانه خواهد داشت و این رفتار را در تمام زمینه ها رعایت خواهد کرد.»
سیستم قضایی مقتدر، کانون وکلای مستقل
وی با بیان این که « تا سیستم قضایی نباشد وکالت معنا ندارد» اظهار داشت:« سیستم قضایی مقتدر، کانون وکلای مستقل. تعامل ما با دستگاه قضایی و نیز تحقق این شعار زمانی میسر میشود که ما وکلا همه وظایف خود را بشناسیم.»
وی در ادامه با بیان اینکه « در مسیر اجرای عدالت باید با قوای سهگانه تعامل داشته باشیم» ادامه داد: «قوه مقننه برای تدوین و تصویب قوانین نیاز به تخصص ما دارد که حضور ما در این زمینه اکنون کمرنگ است و نیازمند حضور پررنگی هستیم با گفتن و نوشتن و با حضور و بی توجه به نگاه های سیاسی.»
نجفی توانا دومین عرصه ظهور و تجلی وکلا را در قوه قضاییه دانست و گفت:« وقتی لایحه ای می نویسیم فقط دنبال آن نباشیم که از موکل دفاع کنیم. لایحه ما باید تبلور نگاه وکالتی و حرفه ای ما باشد و نشانه شخصیت علمی و حرفه ای ما باشد. پول و مقام در وکالت ماندنی نیست اما شخصیت ماندنی است. وکلای ناسالم مثل یک نارنجکی هستند که قدرت تخریب زیاد دارد اما سریعاً خاموش می شوند.»
وی با اشاره به ماجرای وکالت وکیلی با مبلغ 32 میلیارد تومان، اظهار داشت:« بنده راجع به این موضوع عنوان کردم که اسامی را در این زمینه به ما اعلام کنید که تا امروز اسامی اعلام نشده است.»
نجفی توانا در خصوص تعامل با قوه مجریه گفت «تعامل وکلا با قوه مجریه ضمن اینکه میتواند به این قوه کمک کند، بلکه میتواند حافظ اموال عمومی باشد»
رئیس کانون وکلای مرکز با بیان اینکه «خانه اصلی ما ایران و خانه صنفیمان کانون وکلای دادگستری است» گفت:« این خانه نیاز به مدیریت دارد. من ناراحتم که با وجود حدود 20 هزار وکیل در زمان انتخابات فقط 4 الی 5 هزار نفر شرکت میکنند. شما جوانان بیایید و در انتخابات حضور داشته باشید. تا بتوانید این خانه را با مجموعه علاقمندان به عدالت قضایی و اجتماعی در کشور بهتر اداره کنید.»
سپس با درخواست تشویق مجری از حضار و همراهی آنها، نفرات برتر دومین اختبار1393 به شرح ذیل معرفی شدند:
1- محمد کاظم فرحزادی
2- فرهاد نژاد رفیعی
3- علی کامجو
4- حجت الله شجاعی
5- زهرا سادات علیزاده طباطبایی
6- فرشته جان فدا
7- علی اکبر یزدانی خوزانی
8- مژده فیروزی
محمد کاظم فرحزادی، رتبه اول اختبار کانون نیز در سخنانی کوتاه گفت« شرایط فعلی را مدیون خدواند متعال، زحمات پدر و مادر و زحمات اساتید محترمم می دانم که البته امیدوارم لایق آن باشم.»
ادامه برنامه به مراسم تحلیف کارآموزان اختصاص یافت و با قرائت سوگند نامه رسماً به عنوان وکیل دادگستری وارد عرصه وکالت شدند. متن سوگندنامه توسط آقای کاظم فرحزادی ، رتبه اول اختبار این دوره قرائت شد و کارآموزان دسته جمعی وی را همراهی کردند .متن قاب شده سوگند نامه هدیه کانون به وکلای جدید بود. در پایان مراسم، حضار و خانواده ها پذیرایی شدند و بازار عکس گرفتن های گروهی وکلای پایه یک جدید با لباس رسمی وکالت با همراهی خانواده ها داغ بود.
در همین ارتباط:
مراسم تحلیف 375 نفر از کارآموزان وکالتنایب رئیس کانون مرکز: وکلا در مقابل روش غلط دیگران مقاومت کنند
مراسم تحلیف 375 نفر از کارآموزان وکالتنجفیتوانا: سیستم قضایی مقتدر نیازمند کانون وکلای مستقل است
مطالب مشابه :
اسامی قبول شدگان نهایی در آزمون ورودی کارآموزی وکالت سال 92 (قزوین)
کانون وکلا (قزوین) تاریخ ، قبول شدگان آزمون کارآموزی وکالت 92، لیست اسامی کارآموزان
اسامی پذیرفته شدگان آزمون ورودی کارآموزان وکالت حوزه کانون وکلای دادگستری آذربایجان شرقی سال
اسامی پذیرفته شدگان آزمون ورودی کارآموزان وکالت حوزه کانون وکلای کانون وکلا
اسامی و اعلام نتایج قطعی آزمون ورودی کارآموزان وکالت کانون وکلای دادگستری قزوین سال ۱۳۹۲
» اسامی پذیرفته کارآموزان وکالت کانون وکلای وکالت،کانون وکلا دادگستری
تعداد ثبت نامکنندگان آزمون وکالت 93 به تفکیک کانونهای هر استان با تطبیق بر آزمون 92
طبق اعلام سازمان سنجش اسامی افرادی پذیرش کارآموزان کانون وکلا
مراسم تحلیف کارآموزان برگزار شد / منبع: وبسایت کانون مرکز
مراسم تحلیف کارآموزان نایب رئیس کانون وکلا: ما اعلام کنید که تا امروز اسامی اعلام
اعلام نتایج قطعی آزمون ورودی کارآموزان وکالت کانون وکلای دادگستری استان فارس در سال93
وبلاگ حقوقی نیما جهانشیری,رتبه یک کانون وکلا کانون قزوین کارآموزان وکالت کانون
اسامی نهایی پذیرفته شدگان کانون وکلای اصفهان در آزمون وکالت 93
وبلاگ حقوقی نیما جهانشیری,رتبه یک کانون وکلا,رتبه یک کانون کانون قزوین اسامی فوق
دور سوم مسابقه کتابخوانی ویژه تمام وکلاء و کارآموزان وکالت ۲۳،۲۴،۲۵ مهر ماه سال ۱۳۹۳
» سامانه متمرکز خدمات معاضدت قضایی کانون وکلا قزوین برگزار می وکلا و کارآموزان محترم
آگهی آزمون پروانه کارآموزی وکالت کانونهای وکلای دادگستری ایران سال ۱۳۹۳
» سامانه متمرکز خدمات معاضدت قضایی کانون وکلا پذیرش کارآموزان وکالت اسامی پذیرفته
برچسب :
اسامی کاراموزان کانون وکلا قزوین