مراقبت پرواز2
<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
به همان سرعت که دستگاهها ی جدید تر وارد سیستم کنترل ترافیک میشود مراکز کنترل ترافیک بیشتری نیز استفاده از نوارهای کاغذی ثبت اطلاعات را متوقف میکنند. تخصیص ونامگذاری خطوط هوایی مسافری، با بکارگیری علائم شناسائی خاص ( نام رادیوئی )، که حداکثر شامل چهار عدد میباشد که به دنبال نام اختصاصی خطوط هوائی قرار میگیرد، شرط لازم برای ایمنی پرواز و ایجاد جدائی کافی بین هواپیماها میباشد. دراین راستا همواره بهتر است که در برنامه پروازی هر هواپیما در طول هفته یک نام وعلامت شناسائی ثابت در نظر گرفته شود، حتی اگر زمان تعیین شده برای پرواز از فرودکاه مبداء در روزهای هفته به مقدار جزئی تغیر داشته باشد. در مسیر برگشت نیز غالبآ فقط آخرین عدد از علائم شناسائی هر پرواز، نسبت به پرواز رفت، تغییر میکند. در مراقبت پرواز قطعه یا بخشی از فضا که از نظر ابعاد مشخص میباشد و کنترل ترافیک هوائی آن به یکی از کنترلر ها سپرده شده اصطلاحآ sector ویا به عبارت دیگر" ناحیهٌ پروازی" اطلاق میشود. بر مبنای شرایط حاکم ( از قبیل حجم ترافیک و غیره... )، هر کنترلر میتوان در مقاطع خاص مسئولیت کنترل یک یا دو ناحیه ( sector ) را راسآ در اختیار داشته باشد.
سیستم مراقبت پرواز همواره فن آوری های قابل توجهای را مورد استفاده و بهره برداری قرار میدهد. بهره گیری از سیستمهای رادار "اولیه" و رادار "ثانویه"، آگاهی و شناخت بهتر از موقعیت و محدوده فضای تحت نظارت هر کنترلر را مقدور میسازد. نحوه عملکرد سیستم های راداری بد ین گونه است که: امواج الکترومغناطیسی که توسط آنتن رادار ها ارسال میشود، پس از برخورد به پوسته خارجی بد نه انواع هواپیماها که اکثرآ از جنس فلز میباشد، منعکس شده، و به نسبت بزرگی بدنه هواپیماهای مذ بور بر روی صفحهٌ نمایشگر ( مانیتور) رادار به نحوی نشان داده میشود که برای کنترلر مراقبت پرواز قابل روئیت باشد، و همزمان با این فرآیند هواپیماهائی که مجهز به سیستم پاسخگر (transponder) باشند توسط ردیاب ( interrogator) رادار ثانویه رد یابی شده، و اطلاعاتی از قبیل: کد معرف ( mode A )، ارتفاع ( mode C ) و علا ئم شناسائی و یا به عبارت دیگر نام رادیوئی ( mode S ) هر هواپیما بر روی صفحه نشاندهنده رادار نمایش داده میشود. انعکاس شرایط جوی خاص نیز معمولآ بر روی صفحه نشاندهنده رادار قابل روئیت میباشد.
با تلفیق کلیه اطلاعات دریافتی از رادارهای موجود در مناطق مختلف میتوان همزمان شمائی عمومی از کل فضای پروازی در اختیار داشت. برخی از اطلاعات در یافتی از رادارها قابل پردازش و محاسبه میباشند که از تبد یل آنها میتوان مواردی چون سرعت هواپیما نسبت به زمین و سمت حرکت( مغناطیسی) هواپیما را بدست آورد.
برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا
مطالب مشابه :
برنامه پروازی فرودگاه تبریز به همراه لیست قیمتها
مراقبت پرواز (کنترل ترافیک هوایی) برج مراقبت پرواز (کنترل ترافیک هوایی) فرودگاه تبریز
SNOWTAM
مراقبت پرواز فرودگاه تبریز در نقصان میکند، لذا اطلاعات ارایهشده از
مراقبت پرواز2
مراقبت پرواز فرودگاه تبریز در استفاده از نوارهای کاغذی ثبت اطلاعات را متوقف
نوارهای شاخص برای ثبت اطلاعات پروازها
برنامه پروازی حج عمره فرودگاه تبریز در خلاصهای از اطلاعات هر پرواز میباشد که
برنامه پروازی فرودگاه تبریز بهمن 90
برنامه پروازی فرودگاه تبریز مراقبت پرواز پروازی با اطلاعات پرواز فرودگاه تماس
پرواز مستقيم از تبريز
تبریز 2020 - پرواز مستقيم هواپيمايي آسمان در هفت فرودگاه منطقه شمال غرب اطلاعات عمرانی
برنامه مدیریت طرح های پروازی RPL شرکت های هواپیمایی
برنامه پروازی فرودگاه تبریز پرواز تبریز می شده اطلاعات rpl فرودگاه تبریز
لغو 6 پرواز فرودگاه بینالمللی تبریز به دلیل کاهش دید
لغو 6 پرواز فرودگاه بین شماره های شهر تبریز عوض شده و تاثير فناوري اطلاعات بر
برچسب :
اطلاعات پرواز فرودگاه تبریز