مدرسه 22 بهمن هوشمند سازی شد.
دریچه ای نو به هوشمند سازی مدارس
ضروریات وملزومات یا امکانات مورد نیاز یک مدرسه هوشمند چیست؟
شروط لازم برای ایجاد یک مدرسه هوشمند را می توان به سه دسته تقسیم کرد.
دسته سوم از موارد مورد نیاز برای تاسیس مدرسه هوشمند، فرهنگ سازی است که شاید نه در ظاهر ولی از عوامل مهم در تسهیل روند هوشمند سازی مدارس است. زیرا هوشمند سازی مدارس یک اقدام نو است که مانند تمامی ابتکارات با مقاومت اولیه مواجه است.
همیشه سوالاتی از این قبیل وجود دارد که واقعا چه نیازی به هوشمند سازی مدارس وجود دارد؟
آیا هوشمند سازی مدارس واقعا کارآمد خواهد بود؟
وسوالاتی از این قبیل که نیاز به توجیه وفرهنگ سازی دارد.
نبود فرهنگ مناسب و نبود اطلاعات ومهارت کافی،از مهم ترین موانع بر سر راه ایجاد یک مدرسه هوشمنداست. که از سر راه برداشتن آن ها نیاز به یک برنامه ریزی جامع دارد.
درنگاه اول تصور می شود که کمبود امکانات و کمبود ابزار بزرگترین مانع هوشمند سازی مدارس است ولی واقعیت امر این است که انسان هیچ گاه در برابر کمبود ها سر تسلیم فرود نمی آورد چنانچه تصمیم به انجام فعالیتی را داشته باشد.عدم مهارت کافی و از سوی دیگر توجیه نبودن برای ایجاد مدرسه هوشمند (عدم فرهنگ سازی)، باعث ایجاد مقاومتی در برابر هوشمند سازی مدارس است.
ولی از آن جا که تنها مهارت های اولیه IT برای هوشمند سازی مدارس مورد نیاز است،می توان دریافت که احساس کمبود دانش خیلی بیشتر از خود کمبود مهارت و دانش مورد نیاز ، ایجاد مشکل می کند.
کمبود های بود جه ای مدارس برای تهیه امکانات ابزاری نیز مشکل سازاست و باعث کاهش سرعت در رسیدن به هوشمند سازی مدارس می شود اما موانع و مشکل اصلی این نیست.
امکانات ابزاری مورد نیاز مدرسه هوشمند امکانات نرم افزاری و امکانات سخت افزاری را شامل می شود.
از آن جا که فواید و مزیت های امکانات سخت افزار، مانند تخته هوشمند یا دیتا شو قابل لمس تر بوده واستفاده از آن ها راحت تر است، لذا کمبود مهارت و فرهنگ سازی در این زمینه کمتر ایجاد مشکل می کند.
می توان گفت در زمینه سخت افزار، بیشتر کمبود بودجه محدودیت ایجاد می کند تا نبود فرهنگ صحیح یا نداشتن مهارت کافی.
و همان طور که پیداست تمامی مدارسی که از لحاظ مالی مشکلی ندارند و تصمیم به هوشمند سازی مدارس می گیرند، معمولا این کار را با خرید تخته هوشمند یا امکانات این چنینی آغاز می کنند.
آن چه که از مشکل عدم مهارت و کمبود دانش وفرهنگ صحیح رنج می برد به طورقطع بخش نرم افزاری است که جز لا ینفک فرایند هوشمند سازی مدارس است که در کشورهای توسعه یافته این مشکل کمتر دیده می شود.
امکانات نرم افزاری شامل نرم افزار جامع مدارس و نرم افزار ویژه مدیریتی(بانک اطلاعاتی) است که به علت مشکلات گفته شده با استقبال کمتری روبه روست. این در حالی است که مثلا درکشور های آسیای شرقی که در زمینه هوشمند سازی مدارس در جهان پیشرو هستند، استفاده از این امکانات نرم افزاری در جایگاه بالا و قابل قبولی قراردارد.
برای آن که امکانات نرم افزاری کار آمد باشد و بتوان فواید آن را لمس کرد باید چهار قشر دانش آموز ، معلم، والدین و کادر مدرسه استفاده مستمر از این امکانات داشته و به وسیله این امکانات نرم افزاری همواره با یکدیگر ارتباط اشته باشند. این چهار قشر ، چهار حلقه زنجیر هستند که عدم حضور هر کدام ناکار آمدی این امکانات را به همراه خواهد داشت.
مواردی از قبیل اینکه مثلا والدین مهارت کافی برای استفاده از نرم افزار را ندارند یا فواید استفاده از آن را نمی دانند(نبود فرهنگ مناسب)، باعث می شود خدمات نرم افزار به صورت ناقص ارائه شود و به تبع آن هوشند سازی به صورت ناقص و ناکارامد در مدارس اجرا شود.
پس این نیاز احساس می شود که اولا باید تحقیقات جامعی در زمینه هوشمند سازی مدارس بوسیله ارگان های مربوط مثلا وزارت آموزش و پرورش، از سایرکشور ها به خصوص کشور های آسیای شرقی صورت بگیرد و چگونگی صحیح و درست ایجاد یک مدرسه هوشمند به صورت یک پکیج آموزشی گرد آوری شده و در اختیار مدارس قرار گرفته شود و در ثانی برنامه ریزی منسجمی برای آموزش افراد برای استفاده درست و بهینه از امکانات سخت افزاری و به خصوص امکانات نرم افزاری مدارس هوشمند صورت بگیرد.
باید خاطر نشان کرد اگر فرایند هوشمند سازی مدارس طبق اصول و قواعد استاندارد پایه ریزی نشود و یا به صورت ناقص یا سلیقه ای در مدارس اجرا شود نه تنها کار ساز نخواهد بود بلکه ممکن است آسیب های جبران ناپذیری بر پیکره ی فرایند آموزش در ایران نیز وارد آورد.
وهمیشه در نظر داشت دانش آموز امروز آینده ساز این کشور است. سهل انگاری و کوتاهی در امر آموزش به مثابه بی تعهدی در قبال ایران وایرانی است.
مطالب مشابه :
نوضیحاتی در مورد دو مدرسه ی هوشمند برتر ایران
نوضیحاتی در مورد دو مدرسه ی هوشمند ما ایمان قدرتی و امیر یزدانی دانش مدرسه هوشمند
فواید مدرسه هوشمند
فواید مدرسه هوشمند - ما ایمان قدرتی و امیر 2- گسترش فناوری اطلاعات در بین جامعه ی
آمادگی و دبستان غیردولتی ستایش
و استعدادها است و ما سعی خود را در ایجاد هر چه بهتر ایجاد مدرسه ی هوشمند امیر سپهبد علی
بیوگرافی اردلان طعمه...واقهی..
ღمنو مدرسه ی اردلان هوشمند ملقب به طعمه چون یک از ۱۵ سالگی با امیر تتلو اشنا شده
انقلاب آموزش ديجيتالي در کره جنوبی
ما ایمان قدرتی و امیر هوشمند بوسیله ی اثر برای هوشمند شدن یک مدرسه است
میلاد امام حسن مجتبی (علیه السلام)
مدرسه هوشمند در پانزدهمین شب از ماه مبارک رمضان ، خانه ی رسالت پس از ولی ، امیر
مدرسه 22 بهمن هوشمند سازی شد.
امکانات ابزاری مورد نیاز مدرسه هوشمند امکانات بر پیکره ی توسط امیر
مدرسه ي هوشمند
مدرسه هوشمند، مدرسه چندرسانه اي دانلود نرم افزار و تصاویر به روز شده ی (امیر فلاح
مرآت درس هفتم
نوشتن مرآت درس هفت بر عهده ی محمد امین ناصح جو،امیر همگام با هوشمند شدن مدرسه
برچسب :
مدرسه ی هوشمند امیر