سوابق علی ربیعی
علی ربیعی معروف به عباد، سیاستمدار و استاد دانشگاه است. پس از انقلاب او عضو سپاه پاسداران شد و از فرماندهان آن بود. از آغاز انقلاب تا ۱۳۶۰ مسئول شاخه کارگری حزب جمهوری اسلامی بود. ربیعی عضو موسس و عضو شورای مرکزی خانه کارگر بوده است. او از ۱۳۶۶ تا ۱۳۷۲، معاون حقوقی و پارلمانی وزارت اطلاعات و از ۱۳۷۲ تا ۱۳۸۴ مسئول اجرایی و مسئول کمیته تبلیغات دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی بوده است. از ۱۳۷۶ تا ۱۳۸۴ مشاور اجتماعی رئیسجمهور سید محمد خاتمی بود.
او استاد دانشگاه تهران و پژوهشگر حوزه جامعهشناسی سیاسی و اقتصادی است. وی عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه پیام نور، محقق و نویسنده در حوزه جامعهشناسی سیاسی و مدیریت و مشاور اجتماعی رییس جمهور ایران (سید محمد خاتمی) طی سالهای ۱۳۷۶ تا ۱۳۸۴ میباشد.
او متولد ۱۳۳۴ در جنوب شهر تهران، در محله جوادیه واز یک خانواده کارگری است. پیش از انقلاب تکنیسین کارخانه «جنرال موتورز»، ارج و قرقره پرستو بود و در همان زمان از سران اعتصاب شهرک اکباتان و کارخانه محل کار خود که منجر به برخورد ساواک گردید. وی در سال ۱۳۵۹ ازدواج کرد که ما حصل این ازدواج چهار فرزند بود. همسر وی در سال ۱۳۸۵ و فرزند آخر وی (محمدجواد) در سال ۱۳۸۶ به رحمت ایزدی پیوستند.
در سالهای اول انقلاب نماینده کارگران و عضو شورایعالی کاربود. ربیعی مسوول شاخه کارگری حزب جمهوری اسلامی ر دهه شصت و عضو شورای مرکزی خانه کارگر از بدو تاسیس تا امروز میباشد.
ربیعی پس از انقلاب تحصیلات خود را در رشته مدیریت تا مقطع دکترا ادامه داد.
وی مشاور اجتماعی خاتمی در دوره ۸ ساله ریاست جمهوری وی بودهاست. ربیعی علاوه بر فعالیتهای صنفی کارگری، به دلیل نیاز مقطع انقلاب، همراه با عدهای از دوستان هم محلهای خود جذب نهادهای انقلابی شده و به سپاه پاسداران میپیوندد. در دوران جنگ تحمیلی،۶۵ ماه حضور در جبهههای غرب را در کارنامه خود دارد. پس از آن –با فرمان بنیانگدار انقلاب- به وزارت اطلاعات میرود.
ربیعی در دوره خاتمی مشاور اجتماعی او شد و در زمان تصدی دبیر شورای عالی امنیت ملی توسط حسن روحانی وی مسوول اجرایی دبیرخانه و ریاست کمیته سیاستگذاری تبلیغات و کمیته امنیت داخلی شورای عالی امنیت ملی را عهده دار بود.
پس از حمله تعدادی از وب سایتها به علی ربیعی، گروهی از نمایندگان مجلس اعلام کردند که در بررسی صلاحیت وی حتی یک مورد منفی هم پیدا نکردهاند.
علی ربیعی اخیرا در مصاحبه ای با تشریح شرایط و راهبردهای خود برای این وزارتخانه گفت که خود فقر را لمس کرده و از خدا خواسته که هرگز فقرا را فراموش نکند. علی ربیعی خود در این سال ها زندگی ساده ای داشته و فرزندانش را هم از فعالیت های اقتصادی و تجمل گرایی به دور داشته است.
مطالب مشابه :
برای دانلود جزوه مردم شناسی از لینک زیر نیز می توانید استفاده کنید
دانشجویان روابط عمومی خانه کارگر تهران • پرتال دانشگاه جامع علمی
گزارش بازدید تصفیه خانه
دانشگاه تهران طی یک اردوی علمی از تصفیه خانه ی شهرک قدس تهران آشغالگیر دستی توسط کارگر
جمعی از دانشجویان رشته حقوق دانشگاه جامع علمی - کاربردی خانه کارگر واحد17 کاشان مهمان صحن علنی مجلس
جمعی از دانشجویان رشته حقوق دانشگاه کاربردی خانه کارگر واحد17 واحد قوه قضائیه تهران
سوابق علی ربیعی
او استاد دانشگاه تهران و پژوهشگر حوزه شصت و عضو شورای مرکزی خانه کارگر از بدو
فیلم آموزشی سواد رسانه
ذانشگاه علمی کاربردی خانه کارگر تهران. سامانه جامع سجاد دانشگاه علمی کاربردی خانه
برچسب :
دانشگاه خانه کارگر تهران