طب از دید گاه اسلام
به نا م او که به ما هستی بخشی تا در انجام وظیفه صادق،آگاه و جدی باشیم تاریخ 2/5/1389
آقای دکتر سید مهدی میر غضنفری، مدیر محترم توسعه طب سنتی زید عزه العالی شماره: 685
سلام علیکم
موضوع: بحث طب از دید گاه اسلام که تاریخ فوق در رادیو معارف برگزار بود، دارای اشکالاتی به شرح زیر است.
1): مجری محترم لازمه احیای طب ستنی را اطلاعات طبی دانست. درصورتی که منظور ازطب سنتی همان طبی اسلامی باشد، دردرجه اول اطلاعات از منابع قرآنی و روایی ملاک است آنهم درحد تخصص جامع و نه هرکس، و در درجه دوم اطلاعات طبی هم لازم است که همان فرد دارای تخصص اسلامی باید به آنها آگاه باشد و یا با غیر خود همفکر و موافق.
2): شما وآقای دکتر اسماعیلی که همه اش از طب سنتی می فرمودید آیا منظور همان طب از دید گاه اسلام است؟، اگر بلی پس چرا در این باره بحث نمی گنید و اگر نمی دانید چرا با اما و اگرها وقت خودت را تلف کرده و خلاف نص صریح قران« سوره اسراء، آیه 36» چیزی را می گوید که علم به آن ندارید؟، شما در پرسشنامه آورده اید(...جمع آوری آراء صاحب نظران پیرامون طب اسلامی...) ولی دربحت های خود همه اش طب ستنی و اما و اگر هایی بحث را ادمه می دهید که هیچ ربطی به تعریف طب از دید گاه اسلام ندارد. چه اشکالی دارد طب اسلامی مورد بحث باشد نه طب سنتی که افراد سود جو با این نام هرکاری می خواهند می کنند طب ستنی که اذاهان آن را درگیاه درمانی خلاصه می دانند و به قول خود شما مورد سوء استتفاده کسانی قرارمی گیرد، تگرار آن حد اقل بی انصافی در مورد طب از دید گاه اسلام می باشد که حتی خود قرآن در یک نگاه طبی است جامع درجهت روح و جسم انسان؛ مگر سلامت جسم و روح جدای از همند، مگر طب النبی... غیر از همان طب جامع اسلامی است اصلاً همه دستورات اسلام دستورات سلامتی روح و جسم است؛ سزاوار است در انظار جهان درگیاه درمانی خلاصه شود؟.
اگرما بگوییم طب اسلامی چون منابع آن قرآن ...، می باشد از این که متهم به علمی نبودن طب اسلامی نشویم راحت می شویم قرآن و روایات ما فوق همه علوم است و هم درگیاه درمانی خلاصه نمی شویم چون بیش از بیست کتاب طبی ما که هم مستند به قرآن و روایات می باشد تنها یک مورد در باره غذا درمانی است و یک قلم هم توصیه به گیاه درمانی نشده؛ وقتی ما طب اسلامی را در رفتار درمانی، غذا درمانی و پیشگیری تعریف کنیم ، دیگر چرا وقت خود را صرف طب سنتی خلاصه شده درگیاه درمانی کرده و بگردیم به بینیم فلان کشور غربی ...، در مورد طب ستنی چه کار کرده!؟، چرا شما اسلام را رها و بحت ها یی را مطرح می کنید که حثیت علمی، اسلامی، و بزرگان دینی مار را زیر سؤال می برد تمنا دارم این گونه با سرنوشت اسلام رفتار نکنید.
3): با توجه به اطلاعاتی که دارم و همایشه هایی که دیده و جلستات شما را بررسی کرده ام، در مجوع این بحث ها با طب از دید گاه اسلام منافات جدی دارد و چون از قم مرکز دانش اسلامی به گوش جهان می رسد که اسلام و بزرگان علمی قم را زیر سؤال می برد!؟، این بحث ها با بسیاری از موضوعات پرسشنامه شما در تضاد می باشد و نیز در صورتی بیش از یازده بار جمله( طب اسلامی) درآن آمده ولی در بحث ها این گونه نیست و طب سنتی با صراحت تکرار می شود!، در مجموع این بحث ها بوی کفر می دهد چون ما آیه و حدیثی نداریم که در جهت سالم زیستن انسان سخن نداشته باشد نادیده گرفتن اینها یعن کفرکه نادیده گرفتن مبانی اسلامی م خطای نا بخشودنیست. در اسلام هزاران روش مستند علمی ما فوق تصور بشر برای سلامت و سالم زیستن وجود دارد وشما آن را درگیاه درمانی محصور می کنید. در اسلام هزاران روش مستند علمی ما فوق تصور بشر برای سلامت و سالم زیستن وجود دارد وشما آن را درگیاه درمانی محصور می کنید واین عین کفر است یعنی نادیده گرفتن بیساری از صوال اسلامی . انقلاب اسلامی همه چیز جهان را عوض کرد ولی ما برای اثبات طب اسلامی به سراغ غرب.... می رویم که آنها در طب ستنی چه می گویند و چه کرده وما باید چه کنی که مفهوم آن می شود ما نه انقلب و نه خودمان را شناخته ایم تا چه رسد طب از دید گاه اسلام را که به قرآن وروایات بر می گردد وکار هرکس نیست . با توجه به این واقعا صادقانه تلاش می کنید ولی به طور نا خود آگاه دارید با سرنوشت اسلام بازی می کنید امید است در کارتان تجدید نظر کنید و به فکر باشید آیا حقیر دست می گویم یا خیر وراه آن این ایت که تعصب وغرور را کنار بگذاری
***ولی امید وارم تکلیف حقیر را معین فرمایید و الا در نهایت هرچه طرح و کتاب ارسال کره ام آنها را یا باز پس خواهم* * گرفت و یا استفاده ازآنها را غیز مجاز اعلام می کنم.
در مورد طرح ها وآثار طبی که دارم و همه مستند به قرآن و روایات می باشند و چند مورد آن در باره طب از دیدگه اسلام و طب جامع در اسلام، رفتار درمان و پیشگیری در اسلام است همه اینها را در اختیار همگان قرار داده و از هراقدام در مورد اما و اگرها و روشن کردن افکار عمومی دریغ نخواه کرد. و این که با صراحت اعلام می کنم ، جواب اشکالات و سؤالات حقیر را بدهید و هم هر سؤالی واشکالی داشتید پاسخ گو باشم و درغیر این صورت یا این است که در مورد تعریف طب از دیدگاه اسلام فاصله دارید یا می خواهید حرف را خودتان را ادامه دهید که حقیر قاطعانه مقابله خواهم کرد که طب از دیدگاه اسلام را به طب سنتی خلاصه شده درگیاه درمانی تنها متهم نکنید در صورتی که اسلام جامع ترین روش های سالم زیتسی فوق تصور بشر را دراد که با پیشرف علم یکی پس از دیگری کشف می شود ده ها مورد آن را یاد دشت دارم. والسلام:
عبد الحسین نجفی
همراه: 09368550280 1
مطالب مشابه :
طب از دید گاه اسلام
آقای دکتر سید مهدی میر غضنفری، مدیر محترم توسعه طب سنتی زید عزه العالی
دکتر کرد افشاری
توصیه های دکتر غلامرضا کرد مطلب مرتبط : اسامی برخی از پزشکان طب سنتی مشهد . موضوعات مرتبط:
مطالب پزشکی جالب(حتما از دست ندهید) ادامه
در طب سنتی اعضای بدن به دو میر غضنفری با تاکید بر لزوم دکتر ایروانی با بیان
برچسب :
دکتر میر غضنفری طب سنتی