مصاحبه با خانم رادفر(رتبه 16 رشته مشاوره)
مصاحبه با خانم رادفر
- با عرض سلام و تشکر فراوان که در مصاحبه شرکت کردید و وقتتون رو در اختیار ما گذاشتید.
لطفاخودتون رو برای داوطلبان معرفی بفرمایید:
بنده فاطمه السادات رادفر هستم، رتبه 16 آزمون 90
-به طورکلي برنامه اصلي مطالعاتي خودتون رو توضيح بديد.
در طول سه ماه تابستان، کتب "نظريه هاي شخصيت شولتز" ، "آزمون هاي رواني دکتر کرمي" و "آمار و احتمالات کاربردی دکتر دلاور" را يک دور مطالعه کردم تا با مطالب اونها به طور کلي آشنا شم. پس از اون در مهر و آبان به مطالعه مابقي منابع اصلي و دست دوم و پس از وقفه اي چندهفته اي در آذرماه همزمان به مطالعه، تست زني و رفع اشکال پرداختم.
-منابع مطالعاتي شما بيشتر کتاب بود يا جزوه؟
به طور کلي کتاب را ترجيح مي دم و به دليل اينکه رشته کارشناسيم مرتبط بود مشکلي از اين بابت نداشتم ولي ماه آخر براي جمع بندي نهايي، مطالعه بعضي جزوات مثل "4000 نکته آقاي جعفري" و "کاربرد آزمونهاي خانم فارسي نژاد" کمک کننده و مفيد بودند.
-آيا در کلاس خاصي ثبت نام کرده بوديد؟
بله، کلاس زبان تخصصي دکتر طالب زاده در جهاد دانشگاهي و کلاس 3روزه 4000 نکته مباني، فنون و نظريه هاي مشاوره آقای جعفري.
-روزي چند ساعت مطالعه داشتيد؟
به طورکلي در برنامه ريزي هاي مطالعاتي تمرکزم بر اتمام کتب بود نه پرکردن ساعت و زماني مشخص. بنابراین مثلا در تابستان هدفم مطالعه 3 کتاب ذکرشده بود اما به طور خاص و جزيي بايد بگم که درمهر و آبان به طور ميانگين 3-4 ساعت، دي ماه 5-6 ساعت، نيمه اول بهمن تا 7 ساعت و در 15 روز آخر از 8 الي 10 ساعت (در هفته آخر) مطالعه ميکردم.
-آيا در آزمون هاي آزمايشي شرکت مي کرديد؟
خير من در هيچ آزمون آزمايشي شرکت نکردم البته براي ثبت نام آزمون جامع اقدام نمودم ولي به دليل تداخل آن با کلاس جمع بندي نظريه هاي مشاوره آقای جعفري شرکت نکردم.
فکر مي کنم آزمونهاي جامع بسيار کمک کننده است و آزمون هاي خرد براي داوطلبين غيرمرتبط به شرط مطالعه بخشهاي تعيين شده و نيز رفع اشکال با ديگران پس ازآزمون مؤثر خواهد بود.
-در هر منبع چند کتاب خونديد؟
در دروس مختلف اين مسأله متفاوت است. مثلا در 3درس"مباني، فنون و نظريه هاي مشاوره وروان درماني" منبع اصلي کتب دکتر شفيع آبادي هست و پس از اونها تا جايي که فرصت داشتم منابع ديگر را نيز مطالعه ميکردم ولي در ساير دروس پس ازمشورت با اساتيد و قبول شدگان 2-3 سال اخير چندکتاب اصلي که اغلب اشاره ميکردند رو مطالعه مي کردم.
-درس آمار و روش تحقيق را چطور خونديد؟ آيا کلاس رفتيد؟
خير، بنده براي آمار کتاب دکتر دلاور (در تابستان) و براي روش تحقيق کتاب دکتر حسن زاده (درمهرماه) رو مطالعه کردم و پس از اين مطالعات اوليه به تست زني و رفع اشکال از کتاب تست "ابوالفضل بيرقي" پرداختم.
-زبان عمومي و اختصاصي چطور؟
براي زبان عمومي تست هاي کنکورهاي 3-4سال اخير رو مي زدم و براي زبان تخصصي فقط کلاس دکتر طالب زاده رو شرکت کردم. متاسفانه من براي زبان خيلي وقت نگذاشتم حتي تمام لغات کلاس رو هم مرور نکردم. درواقع هرآنچه درکنکور زدم از مطالبي بود که سرکلاس آموخته بودم و چنانچه وقت بيشتري صرف ميکردم البته نتيجه بهتري مي گرفتم.
-و در مورد نظريه هاي مشاوره و شخصيت؟
دراين 2درس نظريات مشترک رو به فاصله 1 يا 2 روز و به طور موازي مي خوندم، سپس نظريات شخصيتي که در مشاوره نبود رو جداگانه مطالعه می کردم و پس از چند روز تست مي زدم.
-هر کتاب رو چند بار دوره ميکرديد؟
بسته به اهميت و درجه دشواري، متفاوت بود. براي بعضي کتب مثل پويايي گروه دکتر شفيع آبادي يک دورکافيست ولي براي کتابي مثل نظريات مشاوره دکترشفيع آبادي و يا کاربرد آزمون هاي دکتر کرمي، 2 يا حتي 3 دور لازم است.
-از کي تست زدن را شروع کرديد؟چه تست هايي؟
دروس مباني، فنون و نظريه های مشاوره: اواخرآبان، تست هاي دکتر جعفري
زبان: کنکورهاي سنوات اخير - پردازش- ماه آخر
آمار و روش تحقيق: تست هاي بيرقي - به موازات مطالعه
کاربرد: تست هاي هر فصل کتاب دکتر کرمي - پس از مطالعه هر فصل
تست هاي نهايي انتهاي کتاب دکتر کرمي - 2هفته آخر
تست هاي 10 سال اخير کنکورهاي سراسري: پردازش - تقريبا دي به بعد
حرف آخر:
مردي که کوه را از ميان برداشت، کسي بود که از برداشتن سنگريزه ها آغاز کرد...
* قابل ذکر است که خانم رادفر به عنوان یکی از مشاوران آموزشی جهاد دانشگاهی، روزهای شنبه از 14 تا 17 درمرکز حضور دارند...
*نظر مشاور:
یادم نمی ره که نیمه مهرماه 89 خانم رادفر برای اولین بار به من مراجعه کردند و درخواست برنامه ریزی و چک کردن منابع رو داشتند. من هم طبق معمول از رشته کارشناسی، سال فارغ التحصیلی، میزان مطالعه قبلی و فهرست منابع ازشون پرسیدم. جدا در همون ابتدا دیدم که با یک داوطلب دقیق و مصمم روبرو هستم که حتی بر سر منابع باهام کنار نمی یاد و چالشی برخورد می کنه. باز هم یادم نمی ره که ایشون گفتند می خوان رتبه یک رقمی بیارن و واسه همین هم که شده حاضر به پیگیری و مطالعه بیشتر هستند...
رمز موفقیت خانم رادفر تمرکز بالا بر مطالعه، شناخت درست از منابع و حفظ روحیه امیدواری بود. حالا ما با یک دانشجوی مستعد کارشناسی ارشد روبرو هستیم که به امید خدا می خواد خوب یادبگیره، خوب درس بخونه و خوب هم به بچه های کارشناسی کمک کنه که ارشد قبول شن...
در نهایت اینکه تست زنی به موازات مطالعه منابع یکی از مواردی هست که باعث دقت بیشتر و شناخت از نقاط ضعف ما می شه منتها بنده در مورد افرادی که دیرتر شروع می کنن آغاز تست زنی رو همزمان با مرور اول و تسلط نسبی بر منابع می دونم. به نظر من از آذرماه تست زنی باید در دستور کار قرار بگیره که معمولا می شه واسه آزمونهای مرحله ای موسسات هم حساب باز کرد...
میرسعیدجعفری.
مدرس موسسات آزاد آموزش عالی و مشاور آموزشی موسسه نگاره، پنج شنبه ها: 14 تا 19
مطالب مشابه :
کلاس های آموزشی(پرسپکتیو،راندو،اسکیس و 3D MAX)
سایت تخصصی معماری کلاس های آموزشی آی ار پیامک
کلاس های آموزشی
سایت تخصصی مهندسی اولین دوره آموزشی تخصصی سخت افزارهای رایانه ای » کلاس های آموزشی
مدرسه استاندارد کجاست؟
سایت تخصصی آموزش علوم تابلو باید در زاویه ای نصب شود که تمام کلاس به آن تسلط داشته باشند.
کتاب و سی دی های تخصصی او ای تی " آموزش زبان تخصصی برای پزشکان
کتاب و سی دی های تخصصی او ای تی " آموزش زبان تخصصی تخصصی فقط در کلاس درس سایت آموزش
مصاحبه با خانم رادفر(رتبه 16 رشته مشاوره)
بله، کلاس زبان تخصصي دکتر طالب زاده در جهاد وب سایت مشاوره ای خانم وب سایت تخصصی
برچسب :
سایت تخصصی آی کلاس