ارزشیابی توصیفی روش موفقی است

 

به گزارش خبرگزاری تسنیم، محمد دیمه ور در جمع مدیران ابتدایی نواحی یک و دو بندرعباس اظهار داشت: با تحقق رشد 12درصدی به هدف گذاری ترسیم شده درپوشش تحصیلی دوره پیش دبستانی که هم اکنون بالای 50 درصد است، نزدیک شده‌ایم.

وی در ادامه با تاکید براینکه معلم مدیر و رهبر آموزشی است، خاطرنشان کرد:در این فرایند باید به جای نقش اجرایی به برنامه ریزی، سازماندهی،نظارت و بازخورد در فرایند آموزش توجه شود.

دیمه ور در ادامه گفت: اعتقاد ما براین اصل است که معلم یک مدیرآموزشی است و به عنوان پرچمدار و رهبر تربیتی باید به آن نگاه کرد.

وی تصریح کرد: لزومی ندارد معلم همه چیزبداند و به اصطلاح همه فن حریف باشد بلکه مهم آن است که معلم بر ساماندهی جریان آموزش و یاددهی تسلط کافی داشته باشد.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش همچنین با تاکید بر برنامه محور بودن و داشتن یک چشم انداز روشن در فرایند آموزش خاطرنشان کرد: جان کلام برنامه تعالی مدیریت این است که مدیر، برنامه محور باشد و در این مسیر گام به گام حرکت کند و در طول سال تحصیلی برابر نقشه راه پیش برود.

دیمه وردر ادامه با اشاره به فرازهایی از نهج البلاغه، رسالت نظام تعلیم و تربیت را پرورش انسان های شایسته دانست و عنوان کرد: این مهم به عنوان غایت امرتعلیم و تربیت درسند تحول بنیادین به روشنی و صراحت هدفگذاری شده است که همه ارکان آموزش وپرورش باید در تحقق آن بکوشند.

وی با تاکید براینکه مهمترین رکن یادگیری دانش آموزاست،اظهارداشت: درچهاررکن مهم یادگیری، دانش آموز در محور قرار دارد و آنچه هدف آموزش و پرورش است، فراهم نمودن بستر تحول فکری در دانش آموزان است.

دیمه ور اضافه کرد: نگاهی به تجارب کشورهای توسعه یافته نشان می دهد رویکرد آنان درامرآموزش، رویکرد توصیفی است که این مهم در سند تحول بنیادین یک اصل و اساس است.

وی با بیان اینکه برخی نگرش ها با به چالش کشیدن ارزشیابی توصیفی بر سبک و سیاق گذشته و نمره محوری تاکید دارند،خاطرنشان کرد: بررسی میدانی، تجارب عینی و مقایسه آماری به صراحت بیانگرموفقیت ارزشیابی توصیفی در برابر سایر نظام های ارزشیابی است که این تجربه به عنوان الگوی برتر در نظام‌های آموزشی و پرورشی برتر دنیا مورد تاکید است.

معاون ابتدایی وزارت آموزش و پرورش در پایان با تاکید براستفاده از ظرفیت اولیا ومربیان وهمچنین رسانه های جمعی، اظهارامیدواری کرد: درسایه تلاش جمعی و بهره گیری از همه ظرفیت‌ها نظام ارزشیابی توصیفی از پشتوانه لازم برخوردارباشد تا بتوان درسایه تعامل مدرسه و خانواده این رکن مهم نهادینه و نتایج درخشان خود را برجای بگذارد.


مطالب مشابه :


ارزشیابی آموزشی

تعریف ارزشیابی اولین تعریف رسمی ارزشیابی به نام رالف تایلر ثبت شده است وی ارزشیابی را وسیله




ارزشیابی توصیفی روش موفقی است

خـــــــــــــــــــــــبرگزاری فرهنگیان - ارزشیابی توصیفی روش موفقی است - جدیدترین




شیوه ارزشیابی توصیفی در دوره دوم ابتدایی تغییر می‌کند

خـــــــــــــــــــــــبرگزاری فرهنگیان - شیوه ارزشیابی توصیفی در دوره دوم ابتدایی




اجبار تکمیل فرم ارزشیابی استادان

ورودی های جامع دانشگاه فرهنگیان - اجبار تکمیل فرم ارزشیابی استادان - ورودی های 93,92,91 دانشگاه




سایت سامانه جامع مدیریت آموزش و یادگیری فرهنگیان(ltms)

ارزشیابی توصیفی - سایت سامانه جامع مدیریت آموزش و یادگیری فرهنگیان(ltms) - اطلاعاتی در مورد




نحوه حضور دانش‌آموزان مشمول ارزشیابی توصیفی در امتحانات کتبی مشخص شد

خـــــــــــــــــــــــبرگزاری فرهنگیان - نحوه حضور دانش‌آموزان مشمول ارزشیابی توصیفی




امتحانات هماهنگ پایه ششم و سرنوشت دانش‌آموزانی که به روش توصیفی ارزشیابی می‌شوند

خبر های "مهم" فرهنگیان - امتحانات هماهنگ پایه ششم و سرنوشت دانش‌آموزانی که به روش توصیفی




آیین نامه ارزشیابی پیشرفت تحصیلی و تربیتی دوره ابتدایی

وبلاگ اطلاع رسانی فرهنگیان - آیین نامه ارزشیابی پیشرفت تحصیلی و تربیتی دوره ابتدایی




برچسب :