آموزش نصب و تعمیر پمپ

آموزش نصب پمپ

در نصب پمپها باید همواره سعی نمود پمپ را پائین تر از سطح منبع مکش قرار داده تا


فشار مکش مثبت ایجاد گردد، و در صورتیکه این امر در بعضی از شبکه های آبرسانی مقدور نباشد، تا آنجائیکه وضع ایستگاههای پمپاژ اجازه می دهد باید سعی نمود پمپ نزدیک سطح مایع منبع مکش قرار گیرد تا اختلالات کمتری در کار پمپ ایجادگردد .

مسیر لوله کشی باید مستقیم و از ایجاد خمها و زانوها و لوازمات لوله کشی نه چندان مورد نیاز اجتناب ورزید ، بین زانوئی و محل اتصال مکش باید لوله مستقیمی بطول لااقل 5 برابر قطر مکش فاصله ایجاد نمود . چرا که در غیراینصورت فشار مکش نامتعادلی ایجاد شده و یکطرف چشمه پروانه و محفظه مکش پر تر از طرف دیگر گردیده و تلفات هیدرولیکی پمپ زیاد و راندمان پمپ کم می گردد .

 

باید قطر لوله مکش یک نمره بیشتر از قطر مجرای رانش بوده و عمق مکش بین 5/4 تا 6 متر باشد ، لوله مکش باید کاملاً آب بندی بوده و از محبوس نمودن هوا در لوله مکش اجتناب ورزید ، در قسمت اعظم لوله ورودی پمپ ، فشار هوا کمتر از فشار جو بوده و برای مطمئن شدن از آب بندی لوله ورودی بعد از کارگذاری ، یک شعله به قسمتهای اتصالی نزدیک می کنند در صورتیکه درزی موجود باشد شعله بطرف لوله کشیده می شود لوله مکش باید 1 تا 2 متر پائین تر از حداقل سطح آب چاه باشد تا هوا وارد پمپ نگردد در قسمت رانش پمپ شیر یک طرفه جهت جلوگیری از حرکت معکوس آب و شیر تنظیم جهت کم و زیاد نمودن آب تعبیه نموده با صدمه ای به پمپ وارد نگردد.

جهت نصب پمپها اصولاً یک شاسی محکم برای موتور و پمپ درنظر گرفته و از ایجاد نامیزانی که سبب فرسوده شدن بوشهای اتصال و یاتاقانها و احتمالاً شکستن محور پمپ می گردد جلوگیری می شود همواره باید سعی نمود محور پمپها باموتور محرک آن در کارخانه میزان شود که این میزان نباید در اتصال و نصب پمپ بهم بخورد.

معمولاً صفحه ای به ضخامت 5/2تا 4 سانتیمتر بین صفحه زبری پمپ و سطح بالائی فنداسیون در نظر گرفته می شود که با ملات سیمان پوشیده شده تا ناصافیهای بالائی فونداسیون اصلاح و حرکت جانبی صفحه زبری پمپ کم شود

درمسیر رانش پمپ ، یک شیر دروازه ای و یک سوپاپ کنترل قرار می دهند ، کار این سوپاپ حفظ پمپ در مقابل فشارهای اضافی وارد بر پمپ است.

سوپاپ انتهای لوله مکش باید لااقل 5/1 متر از سطح مایع مکش پائین تر بوده و پمپ نیز باید به سطح منبع مکش نزدیک باشد .

پمپ و موتور را باید روی فونداسیون محکمی نگهداشت تا تنظیم آن خراب نگردد در غیر اینصورت بوشهای اتصال محور پمپ و موتور نیز یاتاقانهای آن خراب و سبب شکستگی محور می گردد


مطالب مشابه :


آموزش اجرای لوله کشی با لوله های پنج لایه pex-alL-pex

تاسیسات مکانیکی و الکتریکی ساختمان - آموزش اجرای لوله کشی با لوله های پنج لایه pex-alL-pex




آموزش نصب و تعمیر پمپ

اجرای تاسیسات و لوله کشی ساختمان و صنعتی - آموزش نصب و تعمیر پمپ - اجرای انواع لوله کشی (پلی




آموزش اجرای لوله کشی مسی تاسیسات برودتی

تاسیسات مکانیکی و الکتریکی ساختمان - آموزش اجرای لوله کشی مسی تاسیسات برودتی - تاسیسات




دانلود کتاب اموزش پایپینگ یا لوله کشی صنعتی

دانلود کتاب پایپینگ. دانلود کتاب اموزش پایپینگ یا لوله کشی صنعتی. لوله کشی در فرایندهای




آموزش تصویری اجرای سیستم گرمایش و سرمایش از کف 9

اجرای تاسیسات و لوله کشی ساختمان و صنعتی - آموزش تصویری اجرای سیستم گرمایش و سرمایش از کف 9




آموزش تصویری اجرای سیستم گرمایش و سرمایش از کف 4

اجرای تاسیسات و لوله کشی ساختمان و صنعتی - آموزش تصویری اجرای سیستم گرمایش و سرمایش از کف 4




آموزش نصب کولر آبی

اجرای تاسیسات و لوله کشی ساختمان و صنعتی - آموزش نصب کولر آبی - اجرای انواع لوله کشی (پلی




برچسب :