تهران، شهر طلاق‌های موفق!

 

رئیس سازمان ثبت احوال استان تهران با بیان اینکه 34 هزار و 299 واقعه طلاق طی سال گذشته در تهران روی داده، گفته است: این آمار طی مدت مشابه در سال 87، 29 هزار و 429 مورد بوده که نشان از رشد 16 درصدی این واقعه در تهران طی سال 88 دارد.

به گزاش «خبرآنلاین»، پس از آنکه محسن زنگنه مدیر سازمان جوانان استان تهران چندی پیش اعلام کرد که در شش ماهه نخست امسال در تهران 5/3 درصد کاهش ازدواج داشتیم و طلاق در یک رشد بی‌سابقه 21 درصد افزایش یافته است، در جدیدترین آماری که از سوی رئیس سازمان ثبت احوال اعلام شده است، رئیس سازمان ثبت احوال استان تهران با بیان اینکه واقعه ازدواج در سال گذشته یک درصد رشد پیدا کرده، گفته است: این در حالی است که پدیده طلاق طی این مدت 16 درصد رشد داشته است.

سید احمد قشمی با اعلام این خبر افزوده است: 129 هزار و 45 ازدواج طی سال گذشته به ثبت رسیده است.

رئیس سازمان ثبت احوال استان تهران با بیان اینکه 34 هزار و 299 واقعه طلاق طی سال گذشته در تهران روی داده، گفت: این آمار طی مدت مشابه در سال 87، 29 هزار و 429 مورد بوده که نشان از رشد 16 درصدی این واقعه در تهران طی سال 88 دارد.

دو هفته پیش ایلنا گزارش داد که در سال گذشته 125هزار و 747 واقعه طلاق به ثبت رسیده که نسبت به سال گذشته 13/8 درصد افزایش داشته است. میانگین سن طلاق مردان 34 سال است که نسبت به سال قبل از آن یک سال افزایش داشته، همین طور زنان نیز در میانگین سن 29 سالگی اقدام به طلاق کردند به نسبت به سال 1387 که میانگین سن 28 را داشتند یک سال افزایش سن داشته‌اند و بیشترین آمار طلاق در مردان 25 تا 29 سال در زنان 20 تا 24 سال بوده است.

طبق این آمار در تمام استان‌های کشور شاهد رشد طلاق بوده‌ایم، حتی این رشد در استان‌هایی که در سال‌های قبل شاهد ثبت طلاق کمتری بوده‌ایم، یا براساس آمارهای قبلی کاهش میزان طلاق را داشته‌اند دیده ‌می‌شود. بیشترین میزان افزایش طلاق در سال 1388 نسبت به سال 1377 در استان یزد با 32/2درصد افزایش است، و کمترین میزان ثبت طلاق استان کرمانشاه است که سال گذشته نسبت به سال 1387 افزایش 1/5درصدی طلاق را داشته‌است.

بررسی آماری وضعیت طلاق در سال 88

نخستین هشدارهای رشد نرخ طلاق، به شهریورماه برمی‌گشت. زمانی که محسن زنگنه، رئیس سازمان ملی جوانان استان تهران در شهریورماه خبر از رشد 21 درصدی طلاق در استان تهران در شش‌ماهه نخست سال 88 داد.

اندکی بعد، ناهید اعظم رام پناهی؛ معاون مرکز اطلاعات و آمار زنان، میانگین نسبت طلاق به ازدواج در کشور در شش ماهه نخست سال جاری را 24/13 درصد اعلام نمود.

انتشار آمار طلاق مربوط به نه‌ماهه نخست سال 88، باعث شد تا نگرانی‌ها دوباره به افکار عمومی باز گردد. سازمان ثبت احول، از ثبت قریب به 93هزار طلاق در 9 ماهه نخست خبر داد. آماری بیشتر از آمار 12ماهه 85 و 84 و با اختلافی کم نسبت به آمار 100هزار طلاق 12ماهه 86. این آمار خبر از رشد سریع نرخ طلاق در ایران می‌‌داد.

مشکل در تامین حداقل هزینه زندگی، دلیل بسیاری از طلاق‌ها

هادی مقدسی درباره عوامل رخ‌داد طلاق باور دارد: «مشکلات معیشتی، افزایش خشونت و درگیری‌های خانوادگی را به دنبال دارد و در نهایت زوجین تصمیم به جدایی می‌گیرند.» رئیس انجمن علمی مددکاری اجتماعی ایران نیز با توجه با افزایش نرخ طلاق در سال گذشته می‌گوید: «از هر چهار ازدواج در تهران یکی منجر به طلاق و جدایی می‌شود.»

دکتر مصطفی اقلیما با بیان این مطلب افزود: «براساس آمار ثبت احوال طی 9 ماه اول سال 88، آمار طلاق در تهران 26 درصد اعلام شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 6 درصد افزایش داشت.»

رئیس انجمن علمی مددکاری اجتماعی ایران بیشترین دلیل افزایش آمار طلاق در کشور را مشکلات اقتصادی می‌داند: «تامین حداقل هزینه‌های زندگی اولین نکته ضروری برای زندگی مشترک است که متاسفانه در حال حاضر بسیاری از جوانان از داشتن این امکان محروم هستند.»

کارشناسان علاوه بر مشکلات اقتصادی، مشکلات جنسی و اعتیاد را از جمله دلایل رشد نگران کننده طلاق می‌دانند.

اقتصاد، اعتیاد، نداشتن تفاهم

پس از آنکه رئیس سازمان ملی جوانان استان تهران در سال گذشته اعلام کرد که حوادث پس از انتخابات، بیشترین تاثیر را بر خانواده‌ها گذاشته و آمار طلاق را بالا برده است، نظر بسیاری از کارشناسان اجتماعی به این موضوع جلب شد و خیلی هاشان این موضوع را تایید کردند. زنگنه گفته بود: « یکی از دلایل این مسئله، دوری خانواده‌ها از مسائل اجتماعی و ارتباط مستقیم آنها با مسائل سیاسی است.»

رئیس سازمان ملی جوانان استان تهران خاطرنشان کرده بود: «افزایش کلاسهای مشاوره، فرهنگسازی و توانمند سازی جوانان در مبحث ازدواج سبب شده طول مدت ازدواج از یک سال به چهار سال افزایش یابد.»

بررسی تعداد طلاق به نسبت کل جمعیت سال گذشته نشان مى‌داد که استان‌هاى کردستان با 21/0 درصد نسبت به جمعیت، استان تهران با 21/0 درصد و استان‌هاى خراسان و کرمانشاه با 19/0 درصد به ترتیب از نظر تعداد طلاق بیشترین درصد طلاق را داشتتد و در این لیست استان‌هاى سیستان و بلوچستان و ایلام در انتها قرار دارند. اما با افزایش 21 درصدی طلاق در استان تهران در سال جاری، اکنون رتبه اول به این استان رسید.بدین ترتیب، تهران از نظر آما طلاق، کردستان را پشت سر گذاشت.

کارشناسان اجتماعی، مباحث اقتصادی مانند فقر، بیکاری و دغدغه‌های معیشتی، اعتیاد، تفاهم نداشتن زن و شوهرها را سه دلیل اصلی افزایش طلاق در این سال‌ها مي‌دانند.


مطالب مشابه :


تهران، شهر طلاق‌های موفق!

رئیس سازمان ثبت احوال استان تهران با بیان اینکه 34 هزار و 299 واقعه طلاق طی سال گذشته در تهران




شهر فراموش شده نصرت آباد مورد عنایت استاندار قرار گرفت

گنجینه نبی خبر خبرنگار روزنامه زاهدان رییس ثبت احوال استان با راه اندازی ثبت




ثبت ازدواج هاي روستايي و عشايري سيستان و بلوچستان

رئيس اداره ثبت احوال زاهدان کل ثبت اسناد و املاک و ثبت احوال استان سيستان و




فراخوان شناسایی دفاتر پیشخوان جهت ارائه خدمات سازمان ثبت احوال کشور

ict روستای کوئیک نقده - فراخوان شناسایی دفاتر پیشخوان جهت ارائه خدمات سازمان ثبت احوال کشور




آمار ولادت ، ازدواج ، طلاق و جمعيت ايران در سال 88

جامعه > شهری - رئیس سازمان ثبت و احوال گفت: او در جمع خبرنگاران در زاهدان افزود:




امام جمعه زاهدان: مشکل فاقدین شناسنامه در استان برطرف شود

گنجینه نبی خبر خبرنگار روزنامه زاهدان - امام جمعه زاهدان: مشکل فاقدین شناسنامه در استان




علمای اهل‌سنت زاهدان اقدامات تروریستی راسک و سرباز را محکوم کردند

بلوچستان آشار - علمای اهل‌سنت زاهدان اقدامات تروریستی راسک و سرباز را محکوم کردند - Baluchestan ASHAR.




***احوال دانشگاه***

فرم ثبت درخواست خرید اقساطی تبلت . نمایش گروههای درسی . پردیس شهید مطهری زاهدان.




آخرین و جدیدترین آمار ازدواج و طلاق در ایران

* نسبت ازدواج به طلاق بیانگر تعداد ازدواج ثبت شده در آمار ازدواج در کشور سایت ثبت احوال




برچسب :