آياکاشت نگین روی دندان مضراست؟
نگین هایی که روی دندان قرار می گیرند و جلای خاصی را به دندان ها می دهند، با یکسری از مواد موجود در دندانپزشکی و با اشعه روی دندان ثابت می شوند.
با پیشرفت روزافزون تکنولوژی در زمینه وسایل زیبایی، همه روزه شاهد عرضه بیش از اندازه این نوع وسایل هستیم که در میان قشر زنان و دختران متقاضی زیادی دارد. آنها برای زیباتر کردن چهره خود از روش های گوناگونی استفاده می کنند و هزینه های هنگفتی را متحمل می شوند و در طول زمان با انواع بیماری ها و ناراحتی ها دست و پنجه نرم می کنند. این در حالی است که عوارض ناشی از استفاده این نوع روش ها و وسایل به حدی است که می تواند آثار زیانباری را برای آنها به وجود آورد.
یکی از کارهای زیبایی، کاشت نگین بر روی دندان است. نظر چند نفر از دندانپزشکان محترم را در این زمینه برای شما بیان می کنیم تا شما هم مطلع شوید.
دکتر هومن عشقی در این باره می گوید:
« نگین که برای زیباتر کردن چهره افراد به کار می رود، با شکل ها و جنس های مختلف نظیر برلیان، کریستال و طلا با هزینه های مختلفی در دسترس افراد قرار می گیرد. نگین هایی که روی دندان قرار می گیرند و جلای خاصی را به دندان ها می دهند، به صورت ثابت بوده و با یکسری از مواد موجود در دندانپزشکی و با اشعه روی دندان ثابت می شوند. استفاده از این نگین ها به مرور زمان باعث پوسیدگی دندان شده، مینای دندان را از بین می برد و باعث تغییر رنگ دندان می شود.
نگین های با جنس کریستال نسبت به نوع برلیان از دوام بیشتری برخوردارند، در صورتی که نوع دوم فقط باعث درخشش هرچه بیشتر دندان ها می شود.
این نوع نگین ها به راحتی از دندان جدا نمی شود و باید توسط دندانپزشک آنها را جدا کرد. همچنین با مسواک زدن از بین نمی روند، ولی در صورتی که از غذاهای سفت استفاده شود، به راحتی کنده شده و از بین می روند.»
دکتر همایون فراست می گوید:
«نگین هایی که روی دندان کار گذاشته می شوند، انواع و اقسام گوناگونی دارند. برخی از آنها از جنس طلای سفید و به شکل ستاره در بازار موجود هستند و آسیبی به دندان نمی رسانند. این نگین ها با چسب مخصوصی روی دندان چسبانده می شوند.»
استفاده از ژل اسید فسفریک برای کاشت نگین بر روی دندان، باعث آسیب رساندن به مینای دندان شده و به تدریج باعث تغییر رنگ دندان میشود دکتر محمدرضا حفیظی نیز در ادامه می گوید:«جنس نگین ها بستگی به انتخاب و سلیقه افراد دارد، آنها به صورت کریستال های کوچک، رنگی و سفید در اختیار زنان و دختران قرار می گیرد. ولی بهترین نوع آنها، طلا با نگین هایی به صورت کریستالی براق است که باز هم انواع مختلفی دارند.
عوارض ناشی از استفاده این نوع نگین ها به خصوص زمانی که پزشک، تخصص کافی را در این زمینه ندارد، افزایش می یابد. در صورتی که جنس این نوع نگین ها مرغوب باشد و افراد به طور صحیح از آنها نگهداری نمایند، تا سه سال باقی خواهند ماند و آسیبی نمی بینند، ولی در غیر این صورت در مدت خیلی کوتاهی از بین می روند.»
دکتر امید رودگر نیز می گوید:
« این نگین ها یا به صورت یکبار مصرف و یا به مدت زمان طولانی مورد استفاده قرار می گیرند. نگین های با ماندگاری طولانی به دلیل داشتن ماده پلاتینی دوام بیشتری دارند. آنهایی که یکبار مصرف هستند، به مدت 6 ماه تا یک سال کارایی خواهند داشت و افراد می توانند این نوع نگین ها را توسط یک وسیله نوک تیز از دندان جدا سازند، ولی نگین هایی که به صورت دائمی روی دندان نصب می شوند، فقط باید توسط پزشک متخصص جدا شوند، زیرا در غیر این صورت به دندان ها آسیب جدی وارد می شود.»
دکتر محمدرضا خامی می گوید:
«استفاده از ژل اسید فسفوریک برای کاشت نگین بر روی دندان، باعث آسیب رساندن به مینای دندان شده و به تدریج باعث تغییر رنگ دندان میشود.
نازک شدن مینای دندان یکی دیگر از عوارض کاشت نگین است. کاشت نگین در بعضی موارد ترکهای میکروسکوپی را ایجاد میکند که باعث شکستگی دندان میشود.
کاشت نگین توسط آرایشگران غیرمجاز است. نگین کاشته شده روی دندان با مسواک زدن از بین نمی رود و باید توسط دندانپزشک برداشته شود، در غیر این صورت ممکن است باعث شکستگی دندان شود.»
توصیه های مهم
اگر شما جزء افرادی هستید که تمایل به کاشت نگین روی دندان خود دارید، چند توصیه را فراموش نکنید:
- نگین را از شرکت سازنده مطمئن و تائید شده تهیه کنید، فراموش نکنید که کیفیت نگین در ظاهر زیبا، دوام و بهداشت تاثیر زیادی دارد.
- دندانپزشک یا فرد کارگزارنده برای کاشت نگین باید علم و مهارت کافی را داشته باشد. این عمل با تکنیک خاصی انجام می شود.
- به توصیه های دندانپزشک و کارخانه سازنده برای استفاده بهینه از نگین و طریقه مسواک زدن و رعایت بهداشت عمل کنید.
- اگر جزء افرادی هستید که دندان های شما جرم زیادی دارند، به هیچ وجه استفاده از این نگین ها قبل از جرم گیری و آموزش بهداشت برای شما مناسب نیست.
مطالب مشابه :
مقایسه خمیر دندانهای ضد پوسیدگی، ضد حساسیت و ضد جرم چه خمیر دندانی بخریم؟
ها بخرید و هر شب از آن استفاده کنید، باید در انتظار سایش مینای 12 گل دانستنی در آموزش
تبلیغ :ی
انجمن خانوم گل. گل های کریستالی. دانلود کارتون . آموزش آنلاین شیرینی پزی و آشپزی ایرانی و
ناشتا: معجزهی آب گرم و چند قطره لیمو
آموزش هنر. صفحه فروشگاه اینترنتی گل کردن زیاد با این محلول امکان دارد که به مینای دندان
همه چیز درباره یک باور غلط دندانی!
آموزش ساخت یک سبد گل بیشتر افراد بر این باورند که جرمگیری موجب تحلیل مینای دندان و
15 کاربرد متفاوت خمیر دندان که نمی دانستید
گلهــــــای کریستالی. یک سبد گل سفید شدن، حذف لکه ها، بازیابی و محافظت از مینای
آياکاشت نگین روی دندان مضراست؟
استفاده از این نگین ها به مرور زمان باعث پوسیدگی دندان شده، مینای کریستالی آموزش
سلامت دندانهای کودک تان را تضمین کنید
گلهــــــای کریستالی. یک سبد گل اسید تولید شده مینای دندان را تخریب و منجر به شروع
برچسب :
آموزش گل مینای کریستالی