رمز موفقیت در المپیاد شیمی

رمز موفقیت در المپیاد شیمی

آیا دوست دارید در المپیاد شیمی رتبه بیاورید ؟ این چه سوالیه حتما" بسیاری دوست دارند . چراکه قبولی در المپیاد های علمی یک موفقیت عالی است و پشتوانه ای برای پیشرفت در رشته دانشگاهی مورد علاقه می باشد . اما چگونه باید شروع کرد؟ کی باید شروع کرد ؟ چه کتاب هایی را باید مطالعه کرد؟ آیا کلاس  گروهی یا خصوصی لازم است ؟ از چه اساتیدی باید کمک گرفت ؟ همه ی اینها سوالاتی است که یک دانش آموز علاقمند به المپیاد از خود می پرسد . قطعا" شناخت مسیر  گامی موثر برای موفقیت است. مسیر المپیاد بسیار پرچالش و سخت است و همگان از پس آن برنمی آیند.  این مسیر اراده ای آهنی  و استوار با اعتماد به نفس بالایی می طلبد. چراکه مطالعه هرچه قدر هم  که زیاد باشد باز کم است . یادمان نرود که المپیاد کنکور نیست که حفظیات خود را بالا ببریم و اگر مطالب کتب دبیرستانی را مثلا"   ۵۰بار خواندیم دیگر کافی باشد . المپیاد ذهنی پویا و خلاق می خواهد که بر روی هر مطلب علمی تفکر کند و بطور عمیق آن مطلب را بفهمد . المپیاد پشتکار عجیب و وسواس در یاد گیری مطالب می خواهد . دانش آموز باید از مطلبی که نمی فهمد رد نشود،  کنکاش و تحقیق کند و از اساتید مختلف بپرسد. خلاصه باید تمام زندگی او در راستای المپیاد باشد . البته  المپیاد  هم یک نوع مسابقه  است و هدف نباید فقط کسب رتبه باشد بلکه باید علاقه به یادگیری روز بروز تقویت شود. دانش آموز باید کوهی از نادانسته ها را به کوهی از دانسته ها تبدیل کند.

کی  و چگونه شروع کنیم  و چه منابعی را مطالعه کنیم؟

اگر در دوره راهنمایی هستیم ، بهتر است گام های ابتدایی را برداریم . کتب علوم راهنمایی مفدماتی هستند و اگر علاقمند  و توانمند باشیم می توانیم مطالب شیمی دبیرستان  و کتب کمک آموزشی و هر نوع مطلب آموزشی را که در حد توان فکریمان هست را مطالعه کنیم . بخصوص بهتر است فیلم های آموزشی مستند شیمی که زبانی ساده و عمومی دارند را ببینیم . و سوال هایی که برایمان ایجاد می شود را در دفترچه ای یاداشت کنیم و جواب آنها را بپرسیم .  

اگر در دوره دبیرستان هستیم ، باید کتاب های شیمی دوم ، سوم و چهارم را خوب بخوانیم . در صورت لازم کلاس برویم و از حضور  اساتید خوب که در همه جا هستند بهره ببریم. بعد از فهمیدن کتاب های دبیرستانی باید در مورد هر مطلب،  مطالب تکمیلی را فرابگیریم و هر آنچه که لازم است را بدانیم و دانش خودمان را کاملتر کنیم  مثلا" در مورد ساختار لوویس و رسم شکل های فضایی مولکول ها فقط به مطالب ارائه شده در شیمی دوم بسنده نکنیم و راجع به این موضوع باید هر آنچه که لازم است را بدانیم . خواندن کتاب های شیمی عمومی و جزوه های شیمی عمومی  و حل کردن سوالات آزمون های المپیاد در سال های قبل ، در این مرحله کمک خوبی خواهدکرد .

شرکت در مسابقه های علمی  المپیاد در سطوح مختلف نیز کمک می کند به شرطی که در حد شیمی عمومی دوره دانشگاه مطالب را فرا گرفته باشیم . و نواقص یادگیری خود را با آزمونها برطرف کنیم . اگر در حد شیمی عمومی مطالب را  خوب فراگرفته باشیم  و هر آنچه گفتم را خوب عمل کرده باشیم انشاء الله  در مرحله اول المپیاد قبول خواهیم شد ولی برای قبولی در مرحله دوم دانشی فراتر از شیمی عمومی لازم است . باید کتاب  های مرجع شیمی در گرایش های مختلف مانند شیمی آلی ( موریسون بوید و ... ) ، شیمی معدنی ( کاتن و دکتر ملاردی و ... ) ، شیمی فیزیک ( بارو و اتکینز و .... ) و شیمی تجزیه ( اسکوک وست و .... ) را بخوبی فرابگیریم . در این مرحله رفتن به کلاس های تخصصی و بهره گیری از اساتید متخصص در رشته های مربوطه لازم است.

به امید موفقیت همه عزیزان . هر راهنمایی دیگر لازم بود بنده در خدمت شما هستم .

  ahmadi.ct9​[email protected]​m

 


مطالب مشابه :


كتاب شیمی معدنی

كتاب شیمی معدنی ایران میت دانلود کتاب شیمی. مثلأ سه جلدی ملاردی اما چون این کتاب




دانلود کتاب های شیمی معدنی

دانلود کتاب های شیمی معدنی دانلود شیمی معدنی بزرگ، دکتر ملاردی و دکتر یوسفی هم




منابع آزمون کارشناسی ارشد

معرفی کتاب. شیمی معدنی: * شیمی معدنی ۲ جلد ۱ و ۲- دکتر ملاردی * شیمی آلی فلزی-




کنکور کارشناسی ارشد شیمی در هفت گرایش برگزار میشود

و دکتر ملاردی ( شیمی معدنی ۱) و کتاب دکتر ملاردی ( شیمی دانلود رایگان کتاب نانو از




منابع کنکور کارشناسی ارشد مجموعه شیمی

دانلود کتاب های تخصصی منابع اصلی: ۱- شیمی معدنی i: دکتر ملاردی – دکتر آقا بزرگ (سه جلد)




منابع آزمون کارشناسی ارشد رشته شیمی

۱- شیمی معدنی i: دکتر ملاردی انتشارات آزاده. ۱۱- کتاب شیمی انتشارات دانش دانلود جزوات




رمز موفقیت در المپیاد شیمی

، شیمی معدنی ( کاتن و دکتر ملاردی و ) ، شیمی فیزیک مرکز دانلود رایگان کتاب های فارسی




منابع کنکور کارشناسی ارشد مجموعه شیمی

۱- شیمی معدنی i: دکتر ملاردی – دکتر آقا بزرگ (سه جلد) ۲- شیمی معدنی i: دانلود کتاب




نکات مهم كارشناسي ارشد شيمي

دانلود کتب دانلود ( شیمی معدنی ۱) و کتاب دکتر ملاردی ( شیمی معدنی ۲)




برچسب :