آموزش نرم افزار پاور پوینت بخش سوم

آموزش نرم افزار پاور پوینت بخش سوم در بخش اول نرم افزار پاور پوینت کار با کادرهای متنی و ایجاد اسلاید و در بخش دوم وارد کردن عکس و اعمال تغییرات بر روی تصاویر را به طور کامل آموزش دادم . در این بخش می خواهم کار با اشکال و ایجاد شکل های دلخواه در اسلاید با تنظیمات آن را به طور کامل برای شما توضیح بدهم .

کار با اشکال در پاور پوینت در نرم افزارهای دیگر مجموعه آفیس نیز از گزینه Shape استفاده کرده ایم اما می خواهیم در این قسمت به طور کامل با کاربرد این ابزار آشنا شویم .برای شروع نرم افزار پاور پوینت را باز کنید.
1. بعد از اجرایی برنامه ، بر روی گزینه Insert در نوار ابزار کلیک کرده و گزینه Shape را انتخاب می کنیم .(برای مشاهده تصاویر با سایز اصلی بر روی آنها کلیک راست کرده گزینه View Image را انتخاب کنید)



همانطور که در تصویر زیر مشاهده می کنید برای ترسیم کردن یک شکل انتخابهای متفاوتی را ، این جعبه ابزار در اختیار شما قرار داده است کافیست هر کدام از شکل هایی که در لیست زیر مشاهده می کنید انتخاب کرده و در وسط اسلاید خود بکار ببرید.برای مثال چند نمونه از شکل های موجود در این لیست را برای شما در وسط اسلاید خودم ترسیم کردم.





2. برای ترسیم خطوط آزاد باید چکار کرد؟ در بعضی از مواقع ممکن است احتیاج داشته باشید تا یک شکل را خودتان ترسیم کنید برای انجام اینکار نیز دو ابزار بسیار کاربردی در لیست با نام های Freeform.Scribble وجود دارد .
تفاوت این دو ابزار در این است که با ابزار FreeFormشما می توانید با درگ کردن یا ایجاد نقاط در اسلاید به شکل دلخواه خود برسید اما ابزار Scribble این امکان را برای شما فراهم نمی کند یعنی اگر شما در حال درگ کردن دستتان از روی کلیک راست ماوس برداشته شود کادر شما همان جا نیمه کاره باقی می ماند. برای درک خودتان یکبار این تمرین را با هر دو ابزار انجام دهید .



وارد کردن عکس و بافت داخل اشکال ترسیم شده 3. شما می توانید به جای رنگ ، داخل اشکال ترسیمی را با تصاویر و بافت هایی که به صورت پیش فرض در نرم افزار پاور پوینت وجود دارد را پر کنید . به تصاویر زیر دقت کنید.



4. چند دایره در وسط اسلاید خود بکشید . بر روی یکی از دایره ها کلیک کرده تا تب Drawing Tools فعال شود .
5. در این تب تنظیمات پیشرفته مربوط به اشکال در نرم افزار پاور پوینت وجود دارد که می توانید با آنها کار کنید . برای تغییر رنگ داخل اشکال ترسیمی گزینه Shape Fill را انتخاب کرده و یک رنگ را به دلخواه انتخاب کنید . در صورتیکه به رنگ بیشتری احتیاج دارید گزینه More Fill Color را انتخاب کرده و در لیست باز شده به رنگهای بیشتری دسترسی خواهید داشت .



6. می خواهیم داخل دایرهای ترسیم شده یک تصویر یا بافت دلخواه را وارد کنیم برای انجام اینکار گزینه Shape Fill را انتخاب و بر روی گزینه Picture کلیک کنید .
شما می توانید تصاویر مورد نظر خودتان را انتخاب و بر روی کلید Open کلیک کنید .







7. برای وارد کردن بافت مورد نظر نیز به همین ترتیب گزینه Shape Fill را انتخاب و از لیست باز شده گزینه Texture را انتخاب کنید .





8. برای تغییر رنگ خط دور دایره ها نیز در تب Drawing Tools از گزینه Shape Outline می توانید استفاده کنید .
همانطور که در تصویر زیر مشاهده می کنید می توانید رنگ مورد نظر خود را در طیف نمایش داده شده انتخاب نمایید یا با انتخاب گزینه Weight ضخامت خط دور اشکال و با انتخاب گزینه Dashes نوع خط را تغییر دهید.



9. در قسمت Shape Effect هم می توانید سایه ، بعد و شفافیت اشکال خود را تغییر دهید .



تراز کردن اشکال کشیده شده 10.برای اینکه اشکال کشیده شده شما در اسلاید در یک راستا قرار بگیرد کافیست آنها را با پایین نگه داشتن کلید Ctrl انتخاب و کلید Align را در تب Format انتخاب کنید.از لیستی که برای شما باز می شود با در نظر گرفتن شکلهای خود می توانید آنها را از بالا، پایین ، راست و چپ تراز کنید .





همانطور که در تصویر بالا مشاهده می کنید اشکال ترسیم شده از سمت راست با هم تراز شده اند .

 


مطالب مشابه :


دانلود نرم افزار های آموزشی راهنمایی

دانلود نرم افزار های بانک مقالات ، آموزش دروس آموزش علوم سوم راهنمایی




آموزش نرم افزار پاور پوینت بخش سوم

آموزش نرم افزار پاور پوینت بخش سوم در بخش اول نرم افزار پاور پوینت کار با کادرهای متنی و




دانلود کتاب ریاضی و علوم سال دوم راهنماییpdf

بخش چهارم علوم دوم راهنمایی ; بخش سوم دانلود نرم افزار آموزش دروس دوم راهنمایی




نرم افزار آموزش ریاضی

آموزش دروس,دانلود جزوه,نمونه سوال - نرم افزار آموزش را در امور درسی تان راهنمایی و




اسلاید آموزشی عربی سال سوم راهنمایی

برای دانلود اسلاید آموزشی دروس عربی سال سوم سوم راهنمایی, آموزش دانلود نرم افزار




برچسب :