طلاب از مدرک گرایی دوری نمایند
مدیر مدرسه علمیه سعدیه رامیان:
طلاب از مدرک گرایی دوری نمایند
این استاد حوزه با تأکید بر اینکه طلاب باید از مدرک گرایی دوری نمایند، گفت: باید برای خدا و امام زمان(عج) درس خواند؛ چراکه طلبگی کاری خدایی است و با کمک حضرت حق به درجات عالیه خواهیم رسید.
حجت الاسلام والمسلمین سید موسی قاضوی در گفتگو با روابط عمومی حوزه علمیه استان گلستان، با اشاره به اینکه از ابتدای سال تحصیلی کادر مدیریتی و اساتید را در جهت اداره مناسب مدرسه تنظیم کرده ایم، اظهار داشت: از صبح اول وقت در مدرسه حضور پیدا می کنم تا نظم را در درجه اول خودم رعایت کرده باشم تا دیگران نیز رعایت نمایند.
وی با بیان اینکه 68 طلبه در مدرسه علمیه سعدیه رامیان مشغول به تحصیل هستند، گفت: طلاب ما در پایه های اول، دوم، سوم، چهارم و ششم مشغول بوده و 22 نفر از این عزیزان متأهل می باشند.
مدیر مدرسه علمیه سعدیه رامیان با اشاره به اینکه خوابگاه این مدرسه علمیه از فضای آموزشی جداست، ابراز داشت: به دلیل کمبود جا، ساختمان دیگری را برای محل استراحت طلاب اجاره کرده ایم و هر شب یکی از اساتید در خوابگاه حضور داشته و تا صبح در کنار طلاب خواهند بود.
این استاد حوزه، خاطرنشان ساخت: یکی از برنامه های ما برای طلاب، جلسه پرسش و پاسخ به صورت روزانه است که هرروز از ساعت 14 الی 15 برگزار می گردد.
حجت الاسلام والمسلمین قاضوی افزود: برگزاری کلاس مکالمه عربی یکی دیگر از برنامه های ماست که به زودی انجام خواهیم داد.
وی با اشاره به برنامه های فرهنگی مدرسه علمیه سعدیه رامیان، تصریح کرد: برگزاری سه وعده نماز جماعت، برگزاری مراسمات در مناسبت های گوناگون، برگزاری جلسات دعا و نیایش، قرائت دعای عهد هر روز بعد از نماز صبح و ...... برخی از برنامه های فرهنگی این مدرسه علمیه می باشد.
مدیر مدرسه علمیه سعدیه رامیان، با بیان اینکه مدرسه را مجهز به سیستم های کامپیوتری کرده ایم، گفت: برای استفاده بهینه طلاب از علوم روز، چندین سایت مهم و مورد استفاده را به طلاب معرفی نموده تا آنان مباحث آموزشی خود را در این سایت ها جستجو کرده تا بتوانند تحصیلی بهتر داشته باشند.
این استاد حوزه، یکی از مشکلات این مدرسه علمیه را کمبود کتاب های پژوهشی عنوان کرد و بیان داشت: مشکلات سخت افزاری، نداشتن کتابخانه مناسب، نداشتن فضای آموزشی مناسب و .... از دیگر مشکلات ما در این مدرسه علمیه است.
حجت الاسلام والمسلمین قاضوی اظهار داشت: در راستای پیشرفت طلاب در مسائل آموزشی و پژوهشی، مدارس علمیه استان باید مجهز به سی دی های آموزشی و پژوهشی شوند تا طلاب بتوانند در کنار کتب درسی، از این امکانات استفاده نمایند.
وی با اشاره به اینکه این مدرسه علمیه دارای 374 هکتار زمین وقفی است، ابراز داشت: متأسفانه این زمین های وقفی در اختیار ما قرار ندارد و درآمدی از این زمین ها نداریم که جای تأسف دارد.
مدیر مدرسه علمیه سعدیه رامیان، ادامه داد: پیگیری هایی برای دستیابی به این زمین ها انجام داده ایم که هنوز به جایی نرسیده ایم.
این استاد حوزه در ادامه با تقدیر از مسئول مدرسه علمیه سعدیه رامیان حجت الاسلام والمسلمین طاهری، خاطرنشان ساخت: با وجود مشکلات بسیاری که وجود دارد، امام جمعه شهر رامیان کمک های بسیار خوبی برای مدرسه داشته و مشکلات را حل نموده است.
حجت الاسلام والمسلمین قاضوی در توصیه ای به طلاب جوان، تصریح کرد: طلاب باید جایگاه خود را شناخته و قدر خود را بدانند؛ چرا که ارزش بیان قرآن و روایات آنقدر بالاست که یک طلبه در صورت فهم این مسئله دیگر وقت خود را تلف نخواهد کرد.
وی با تأکید بر اینکه طلاب باید از مدرک گرایی دوری نمایند، بیان داشت: باید برای خدا و امام زمان(عج) درس خواند؛ چراکه طلبگی کاری خدایی است و با کمک حضرت حق به درجات عالیه خواهیم رسید.
مدیر مدرسه علمیه سعدیه رامیان، با بیان اینکه طلاب باید به دیگران نیز سود برسانند، گفت: اگر به دنبال این باشیم که زمینه رشد دیگران را فراهم کنیم، خودمان نیز رشد نموده و از حسدی که با این علم همراه است، دور خواهیم شد.
این استاد حوزه، با اشاره به ضرورت ارتباط طلاب با مردم و جوانان، اظهار داشت: طلاب و روحانیون عزیز باید با جامعه در ارتباط بوده و از مشکلات موجود آگاه باشند؛ چراکه تا جامعه را نشناسیم، نمی توانیم داروی درمان آن را تجویز کنیم.
حجت الاسلام والمسلمین قاضوی، با تأکید بر اینکه طلاب باید نسبت به مردم و مسائل روز بیدار باشند، ابراز داشت: طلاب علاوه بر تقویت جسم باید روح خود را نیز رشد دهند تا بتوانند انسانی کامل بوده و در جامعه حضور پیدا کنند.
وی خاطرنشان ساخت: علم بدون اخلاق به جایی نخواهد رسید و در میان مردم هیچ جایگاهی نخواهد داشت.
مدیر مدرسه علمیه سعدیه رامیان، با بیان اینکه طلاب باید اساتید خود را همانند پدر خود دانسته و آنان را تکریم کنند؛ تصریح کرد: بنده به عنوان مدیر این مدرسه علمیه به هیچ عنوان معاونین را به اسم کوچک خطاب نمی کنم تا طلاب نحوه برخورد با دیگران را یاد گرفته و عمل کنند.
این استاد حوزه با اشاره به اینکه بنده حافظ 17 جزء از قرآن کریم هستم، بیان داشت: توصیه همیشگی بنده به طلاب عدم غفلت از سه کتاب قرآن، مفاتیح و نهج البلاغه است؛ البته یک طلبه باید کم کم وارد شود؛ اما همیشه در ارتباط با این کتب باشد.
حجت الاسلام والمسلمین قاضوی ادامه داد: از سفارشات ما به طلاب پایه اول که درس را از قرآن کریم استخراج نموده و با آن مطابقت دهند.
وی راه اندازی مدیریت حوزه علمیه استان گلستان را بسیار مثبت ارزیابی کرد و افزود: پیشرفت مدارس در استان بسیار محسوس بوده و پیش از راه اندازی این مرکز با مشکلات بسیاری روبرو بوده ایم.
مدیر مدرسه علمیه سعدیه رامیان در پایان اظهار داشت: مدیریت همراه با اخلاق و تهذیب بسیار مؤثر بوده و یک مدرسه تا زمانی که کادر مدیریتی و علمی با اخلاقی نداشته باشد، رشد معنوی را در خود احساس نخواهد کرد.
مطالب مشابه :
پیامبر اکرم تبیین کننده کاملترین قانون حقوق بشر بر روی زمین است
بسیج طلاب کرج - پیامبر اکرم تبیین کننده کاملترین قانون حقوق بشر بر روی زمین است -
زمین خوارِ شاه عبدالعظیم
زمبور - زمین خوارِ شاه عبدالعظیم - عسل زنبورهای نیشدار شیرینتر است
طلاب از مدرک گرایی دوری نمایند
مدرسه علمیه سعدیه رامیان - طلاب از مدرک گرایی دوری نمایند - فعالیت های مدرسه علمیه سعدیه
بیانه اساتید و طلاب حوزه علمیه امام خمینی(ره) در حمایت از مواضع قاطع امام جمعه سنقر
پایگاه اطلاع رسانی علماء کرمانشاه - بیانه اساتید و طلاب حوزه علمیه امام خمینی(ره) در حمایت
امتحانات حوزه علمیه ، روزهای آرامش و تشویش
در دست اکثر طلاب بچشم میخورد و صندلی نیست و طلاب برروی زمین نشسته و به
وقف زمین یک هکتاری جهت ساخت حوزه علمیه شهر بخشایش
منتظران مهدی بخشایش - وقف زمین یک هکتاری جهت ساخت حوزه علمیه شهر بخشایش - شهر بخشایش
گردهمایی طلاب و فضلای استان گلستان - اسفند 89
این عکس مربوط به گردهمایی طلاب و فضلای استان گلستان در اسفند ۸۹ در شهر قم می باشد.
خلقیات طلبگی
12-طلاب در موضوع است که طلاب آنرا همیشه در ذهن دارند مثلا در کفش کنی که کفشها بر روی زمین
تابلوی اعلانات مدرسه فیضیه
تابلوی اعلانات اولین جایی است که طلاب و فضلا در بدو اعتراض به زمین خواریه که بعدا
برچسب :
زمین طلاب