زندگینامه دکتر سعید شاملو بنیانگذار روانشناسی بالینی ایران.

???? ??? ???? ?????

دکتر سعید شاملو بنیانگذار روانشناسی بالینی ایران


دکتر سعید شاملو که اینجانب افتخار شاگردی ایشانرا در  درسهای روانشناسی بالینی و بهداشت روانی (مقطع دکتری -سالهای ۷۵-۷۶) در دانشگاه علوم بهزیستی تهران را دارم ،بنیان گذار روانشناسی بالینی ایران است. او در سال 1308 در ملایر چشم به جهان گشود. پس از طی دوران دبستان و دبیرستان برای ادامه ی تحصیل به کشور آمریکا رفت. در آنجا در دانشگاه جورج واشنگتن ، دانشگاه ایالتی واشنگتن و دانشگاه ایلی نویز به دریافت درجات کارشناسی ، کارشناسی ارشد و دکتری در روانشناسی بالینی و فوق دکتری در روان درمانی نایل آمد. سپس در آمریکا دو سال با سمت استادیاری به تدریس پرداخت و نیز در بخش روانپزشکی  بیمارستان ایلی نویز به عنوان روانشناس بالینی بخش، به  فعالیت پرداخت.

    پس از بازگشت به ایران،از سال 1340 تا 1342  در دانشکده پزشکی شهید بهشتی (دانشگاه ملی ایران) به تدریس و تحقیق و فعالیت بالینی پرداخت. از سال 1342 تا 1373  در دانشگاه تهران، سپس دانشگاه علوم پزشکی تهران با سمت های استادیاری ، دانشیاری و استادی به تدریس و تحقیق و ارایه خدمات بالینی اشتغال داشت. در سال 1373 ، گروه روانشناسی دانشگاه علوم بهزیستی و توان بخشی را تاسیس کرد و از آن سال استادی و مدیریت همان گروه را بر عهده داشت.

     پروفسور سعید شاملو بانی تجدید حیات انجمن روانشناسی ایران بوده و در دوره های اول، دوم و پنجم ریاست هیات مدیره انجمن را نیز بر عهده داشتند. ایشان همچنین از پیشگامان طراحی سازمان نظام روانشناسی بود.

     پروفسور سعید شاملو از سوی «مرکز بین المللی شرح حال نویسی» (IBC) در کمبریج انگلستان به عنوان نامزد مرد سال 2004 انتخاب شدند.  این عنوان تنها به معدودی از برگزیدگان اعطا می گردد که دستاوردها و پیشگامی آنها در جامعه بین المللی برجسته باشد و انتخاب پروفسور شاملو از میان دهها هزار فرد لایق دیگر ، به درستی نشاندهنده قدر و ارزش اقدامات علمی ایشان است.

برگزاری دومین کنگره بین‌المللی روان درمانی در شرق و كفتگوی بین تمدنها كه بیش از 60 مهمان از تمام قاره های جهان در آن شركت داشته اند ، برجسته ترین فعالیت علمی پروفسور شاملو در آخرین پاییز زندگانی وی بود. پروفسور  شاملو ریاست و سمت دبیر کمیته علمی این کنگره  را بر عهده داشتند.

     پس از برگزاری دومین کنگره بین المللی روان درمانی در شرق ، تعهد علمی و حساسیت پروفسور شاملو  به مسایل  حرفه ای،  وی را، که سالها از بیماری قلبی رنج می برد و لازم بود از هر فعالیت همراه با استرس دوری جوید، برای چندمین بار روانه بیمارستان کرد. اما تن خسته و رنجور بنیان گذار روانشناسی بالینی ایران، که هفته ها بی خوابی و فشار روانی را تحمل کرده بود، اینبار توان مقابله با بیماری را نداشت. دکترشاملو یك هفته پس از برگزاری این كنگره بین‌المللی دچار حمله قلبی شد.

    پروفسور شاملو بلافاصله پس از ترخیص از بیمارستان و با وجود توصیه پزشك معالج مبنی براستراحت، به دانشگاه مراجعه كرد تا به امور جاری گروه، دانشجویان و انجمن روانشناسی ایران رسیدگی كند. چند روز پس از مراجعت به دانشگاه بار دیگر دچار حمله قلبی شد و از آن پس در بیمارستان بستری بود تا سرانجام در صبحگاه روز دهم دی ماه 1383 قلبی که به دلها آرامش می بخشید به آرامش ابدی پیوست. روز یازدهم دی ماه، دانشجویان پروفسور شاملو که بسیاری از آنها خود به کسوت استادی درآمده اند با پدر روانشناسی بالینی وداع گفتند و ایشان را تا قطعه هنرمندان بهشت زهرا بدرقه نمودند.

-چندخاطره با دکتر شاملو:

 دکتر شاملو در عین حالی که در کارش بسیار جدی و سخت کوش بودند ، روحیه طنزی نیز داشته اند و حتی گاهی در کلاس با سن و سال بالایی که آنزمان داشته اند، در حین تدریس برای دانشجویان جوک هم تعریف می کردند که یکی از جوکهای او از یادم نمی رود(متاسفانه نمیتوانم اینجا تعریف کنم).خاطره دیگر که به جدیت او مربوط است اینکه ،یک بار دانشجویان از او خواستیم که یک عکس یادگاری بگیریم.خرداد سال ۷۶ بود(یادش به خیر).فضای دانشگاه علوم بهزیستی هم بسیار سرسبز بود .به پیشنهاد دانشجویان خواستیم در خارج از اطاق استاد و در حیاط دانشگاه عکس بگیریم.درست در لحظه ای که آماده گرفتن عکس بودیم یکی از همراهان بیمار که مریضش بستری بود نامه ای از بیمارستان برای دکتر شاملو آوردند که ایشان باید آنرا امضا میکرد و بعد معرفینامه ای برای او مینوشت.دکتر شاملو به او نگفت که منتظر باش من عکس بگیرم بعد میام،به ما گفت شما منتظر باشید من کار این خانم را انجاد بدهم بعد می آییم با هم عکس میگیریم.در حالیکه کار عکس گرفتن ما دو دقیقه هم وقت نیاز نداشت.این موضوع برای من بسیار جالب و آموزنده بود زیرا عکس گرفتن جنبه کاری نداشت ولی کار آن مراجع جزو وظیفه کاری استاد بود.

خاطره دیگرم از استاد به سال ۸۳مربوط میشود .در تابستان این سال همایشی بین المللی در زمینه روانشناسی بالینی در دانشگاه علوم پزشکی تهران(جنب بیمارستان میلاد)برگزار بود و استاد شاملو هم رئیس این همایش بود.من استاد را سالها زیارت نکرده بودم(از سال۷۶).در بیرون از همایش و در سالن دانشگاه استاد را دیدم.با توجه به بیماری و کهولت سن استاد شاملو،با خودم گفتم استاد که مارا به یاد ندارد و الان باید خودم را معرفی کنم که کی هستم و چه سالی با استاد درس داشتم و...به استاد سلام کردم و او را بوسیدم و برخلاف انتظار استاد خوب مرا شناخت و این جمله را گفت:خیلی بی معرفتی،نباید یه سری به من بزنی.دوباره او را بغل کردم و بوسیدم و از او به این خاطر عذرخواهی کردم.از نظر من استاد سعید شاملو نمونه یک انسان کامل و به قول مازلو خودشکوفا بود.

روحش شاد و قرین رحمت الهی باشد.آمین.

نام و كارهایش جاودان و راهش پررهرو باد

کلمات کلیدی=دکتر سعید شاملو بهترین روانشناس بالینی ایران-سعید شاملو-سعید شاملو روانشناس بالینی ایران-کتاب دکتر سعید شاملو-شملو شاملو شاملو-دکتر سعید شاملو بنیانگذار روانشناسی بالینی ایران.بهترین روانشناس بالینی-رواندرمانگر و بهترین مرکز مشاوره و زوج درمانی در تهران-دکتر روانشناس با تجربه در تهران-دکتر روانشناس عالی-دکتر روانشناس حاذق و هیژنوتراژیست-رواندرمانگر با تجربه بالا-روانشناس خوب خوب و باتجربه بالا-بهترین مشاور-بهترین رواندرمان-بهترین روانشناس-بهترین مشاور خانواده-در تهرن تهران غرب تهان شمال غرب تهران مرکز تهرانکلمات کلیدی=دکتر سعید شاملو بهترین روانشناس بالینی ایران-سعید شاملو-سعید شاملو روانشناس بالینی ایران-کتاب دکتر سعید شاملو-شملو شاملو شاملو-دکتر سعید شاملو بنیانگذار روانشناسی بالینی ایران.بهترین روانشناس بالینی-رواندرمانگر و بهترین مرکز مشاوره و زوج درمانی در تهران-دکتر روانشناس با تجربه در تهران-دکتر روانشناس عالی-دکتر روانشناس حاذق و هیژنوتراژیست-رواندرمانگر با تجربه بالا-روانشناس خوب خوب و باتجربه بالا-بهترین مشاور-بهترین رواندرمان-بهترین روانشناس-بهترین مشاور خانواده-در تهرن تهران غرب تهان شمال غرب تهران مرکز تهرانکلمات کلیدی=دکتر سعید شاملو بهترین روانشناس بالینی ایران-سعید شاملو-سعید شاملو روانشناس بالینی ایران-کتاب دکتر سعید شاملو-شملو شاملو شاملو-دکتر سعید شاملو بنیانگذار روانشناسی بالینی ایران.بهترین روانشناس بالینی-رواندرمانگر و بهترین مرکز مشاوره و زوج درمانی در تهران-دکتر روانشناس با تجربه در تهران-دکتر روانشناس عالی-دکتر روانشناس حاذق و هیژنوتراژیست-رواندرمانگر با تجربه بالا-روانشناس خوب خوب و باتجربه بالا-بهترین مشاور-بهترین رواندرمان-بهترین روانشناس-بهترین مشاور خانواده-در تهرن تهران غرب تهان شمال غرب تهران مرکز تهرانکلمات کلیدی=دکتر سعید شاملو بهترین روانشناس بالینی ایران-سعید شاملو-سعید شاملو روانشناس بالینی ایران-کتاب دکتر سعید شاملو-شملو شاملو شاملو-دکتر سعید شاملو بنیانگذار روانشناسی بالینی ایران.بهترین روانشناس بالینی-رواندرمانگر و بهترین مرکز مشاوره و زوج درمانی در تهران-دکتر روانشناس با تجربه در تهران-دکتر روانشناس عالی-دکتر روانشناس حاذق و هیژنوتراژیست-رواندرمانگر با تجربه بالا-روانشناس خوب خوب و باتجربه بالا-بهترین مشاور-بهترین رواندرمان-بهترین روانشناس-بهترین مشاور خانواده-در تهرن تهران غرب تهان شمال غرب تهران مرکز تهران






مطالب مشابه :


-ویژگیهای یک روانشناس بالینی و مشاور خوب چیست؟

یک روان‌شناس خوب علاوه بر دانش کافی در زمینه روان‌شناسی، می‌بایست دیدی خالی از ... تهران-روانشناس خوب در تهران بزرگ-روانشناس حاذق و موثر در تهران-روانشناس عالی




آدرس وتلفن کلینیک یا مطب دکتر روانشناس مرکزمشاوره قبل ازازدواج و مشاوره خانواده و هیپنوتیزم در تهران

... در تهران. -کلینیک رواندرمانی و مشاوره دکتر دارابی خدمات روانشناسی زیر را ارائه میدهد: ..... ناس-دکتر روانشانشناس خوب-روانشناس حاذق و با تجربه در تهران و شهرستان.




زندگینامه دکتر سعید شاملو بنیانگذار روانشناسی بالینی ایران.

از سال 1342 تا 1373 در دانشگاه تهران، سپس دانشگاه علوم پزشکی تهران با سمت های ... بالا-روانشناس خوب خوب و باتجربه بالا-بهترین مشاور-بهترین رواندرمان-بهترین




نشانی روان شناسان و مشاوران دارای پروانه تخصصی از سازمان نظام روان شناسی و مشاوره جمهوری اسلامی ايرا

22 سپتامبر 2012 ... تهران- دانشگاه تربيت معلم: خيابان شهيد مفتح- پايين تر از سميه- شماره 49 - دانشکده روانشناسی و علوم تربيتی روان شناسی 112 آقای دکتر




-آدرس و تلفن دکتر روانشناس،رواندرمانی، مشاوره ازدواج و خانواده(زوج درمانی).

بهترین روانشناس و مشاور چه ویژگیهایی دارد؟بهترین مشاور خانواده و ازدواج در تهران- مشاور خوب در تهران-روانشناس خوب در تهران-بهترین روانشناس حال حاضر در تهران چه




در مورد خانم دکتر نهضت فرنودی روانشناس بالینی ایرانی مقیم امریکا(لس آنجلس).

-اینجانب به عنوان دکتر روانشناس و استاد دانشگاه در تهران(ایران)، برنامه های ماهواره ای و ... دکتر نهضت فرنودی پیش شما امدم و بعد از 12جلسه درمانی بسیار خوب خوب شدم.




مراکز مشاوره ی خوب

مهرداد آقاجانی، روانشناس و مشاور - مراکز مشاوره ی خوب - مشاور و روانشناس. ... برای دوستانی که در شمال تهران حضور دارند، مرکز مشاوره ی هانا رو معرفی می کنم. برای دوستانی




زندگینامه شعبان طاووسی ملقب به کابوک بنیانگذار هیپنوتیزم نوین ایران.

علم روانشناسی و هیپنوتیزم مدیون شعبان طاووسی(ملقب به کابوک) است. ... هیپنوتیزور در تهران-بهترین روانشناس وارد به هیپنوتیزم در تهران-هیپنوتیزور خوب و با




عوامل خیانت های زناشویی در تهران

19 نوامبر 2012 ... مرکز مشاوره و روانشناسی پرند - عوامل خیانت های زناشویی در تهران ... در ارتقا و افزایش سطح آگاهی مردم خوب کشورمان سهمی اندک و ناچیز را ایفا نماید.




از كجا يك مشاور خوب پيدا كنم؟ (راهنماي انتخاب مشاور/روانشناس)

27 نوامبر 2012 ... در گذشته اگر مشكلي شخصي براي كسي پيش مي‌آمد، به سراغ بزرگترهاي فاميل مي‌رفت تا با مشورت با آنها راه حل مشكلاتش را پيدا كند. نهايتاً اگر




برچسب :