سریال 17 رقمی برای ردیابی گوشی های به سرقت رفته
سرقت تلفن همراه، معضلی است که هر روز اخبار متعددی از آن در سطح جامعه به گوش رسیده و از آمار بالای بروز سرقت و یا مفقود شدن تلفن همراه در سطح کشور حکایت می کند. اما این سوال وجود دارد که آیا همه مشترکان تلفن همراه که احتمال به سرقت رفتن گوشی تلفن همراهشان وجود دارد، می دانند در صورتی که گوشی تلفن همراهشان به سرقت رفت، چه اقدامی را برای پی گیری سریع انجام دهند تا جلوی سوء استفاده های احتمالی گرفته شود؟
به گزارش ایسنا، مجید طاهرنیا ، رییس مرکز اطلاع رسانی تلفن همراه شرکت ارتباطات سیار ایران، در پاسخ به این سوال اظهار کرد: در زمان سرقت گوشی ها، معمولا پس از اطلاع مشترک، مخابرات از طریق شماره سریال 17 رقمی که در گوشی ها و پکیج آن ها قرار دارد، اقدام به پی گیری و ردیابی گوشی ها می کنند .
وی با تاکید بر اینکه برخی مشترکان این شماره را نداشته و آن را در جایی نگهداری نمی کنند، ابراز داشت: مشترک باید برای ردیابی گوشی های به سرقت رفته ، این شماره را در جایی نوشته و نگهداری کند تا در زمان مفقود شدن یا سرقت گوشی ها، به وسیله این شماره بتوانیم گوشی ها را ردیابی کرده و آن ها را شناسایی کنیم.
وی تاکید کرد : مشترکانی که این شماره را ندارند، می توانند با وارد کردن #06#* بر روی گوشی ، این شماره را داشته و یادداشت کنند.
ضمنا به گفته محمد آبایی، مدیر کل بازرسی ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات شرکت ارتباطات سیار ایران ، روزانه در حدود 250 تا 300 نامه ردیابی گوشی های تلفن همراه مفقودی و یا به سرقت رفته، به واحد مربوطه ارسال می شود.
به گفته وی، ماهانه حدود هشت هزار نامه برای ردیابی گوشی به این واحد ارسال می شود و معمولا درصد بیشتری از ردیابی گوشی ها، به نتیجه می رسند و گوشی ها پیدا می شوند. البته ممکن است در این بین از گوشی مورد نظر استفاده نشود و یا به طریق دیگری از آن استفاده شود که در آن زمان، کار ردیابی غیرممکن می شود.
طبق اعلام محمد آبایی ، مشترک می تواند در زمان به سرقت رفتن گوشی ها و یا مفقود شدنشان ، به نزدیک ترین کلانتری مراجعه کرده و تقاضای خود را ارائه دهند که البته بهتر است کلانتری در همان محل به سرقت رفتن و یا مفقود شدن گوشی باشد و پس از آن از طریق مراجع قضایی موضوع را پی گیری کنند.
لازم به ذکر است که معمولا با تغییر شماره سریال گوشی های به سرقت رفته و یا مفقود شده می توان از آنها استفاده کرد ، به طوری که امکان شناسایی و یا ردیابی آن ها از بین می رود، اما در گوشی های نسل جدید که وارد بازار می شوند ، امکان تغییر شماره سریال وجود نداشته و یا بسیار مشکل است.
مدیر کل بازرسی شرکت ارتباطات سیار ایران همچنین گفته است: گوشی های سرقت شده معمولا به فروش می رسند، بنابراین افراد باید در خرید گوشی ها دقت داشته باشند تا نسبت به خرید انواع معتبر و دارای شناسنامه اقدام کنند، زیرا در نهایت فردی که اینگونه گوشی را بدون فاکتور خریداری کرده ، مقصر و مجرم شناخته می شود و کلیه خسارات متوجه وی خواهد شد.
منبع:ماهنامه دانش و كامپيوتر
Daneshmagazine.com
تبادل لینک با وبلاگ مجله کامپیوتر
فرم تماس با مدیر وبلاگ مجله کامپیوتر
مطالب مشابه :
رديابي موقعيت موبايل بصورت آنلاين !
این برنامه بر روی تمام گوشی های با دهید و سپس از طریق سایت به ها از اینترنت
روش اتصال به اینترنت از طریق سیمکارت (XP) - ایرانسل و همراه اول
روش اتصال به اینترنت از طریق گوشی سیم کارت تلفن همراه ایران سل ایرانسل و همراه اول
گوشیهای مفقودی و دزدیده شده را با کمترین هزینه ردیابی کنید
وبلاگ خبری -آموزشی اینترنت گوشی از طریق ردیابی یک گوشی را از طریق یک
سریال 17 رقمی برای ردیابی گوشی های به سرقت رفته
مخابرات از طریق شماره بیشتری از ردیابی گوشی ها، به استفاده از اینترنت
آموزش اشتراک گذاری اینترنت بین لپ تاپ و گوشی موبایل از طریق وایرلس
آموزش اشتراک گذاری اینترنت بین لپ تاپ و گوشی موبایل از طریق اینترنت از طریق ردیابی لب
گوشیهای مفقودی و دزدیده شده را با کمترین هزینه ردیابی کنید !
بهترین های اینترنت. گوشی از طریق شماره درخواست ردیابی یک گوشی را از طریق یک
سرویس GPRS
ردیابی گوشی های ایرانسل تنظیمات gprs را از طریق پیام کوتاه اینترنت از آن شماست!
برچسب :
ردیابی گوشی از طریق اینترنت